Jump to content
Sign in to follow this  
ozfrox

Οχι αλλο καρβουνο..

Recommended Posts

Σημερα καθως πηγαινα στο γυμναστηριο, ενω οδηγουσα ηρεμα μεσα στην πολη, κοιταζω κατω στα ποδια μου, και τι να δω...φλογες παντου, ειχε πιασει ολο το μοτερ φωτια. Μολις το ειδα τα επαιξα, δεν ηξερα πως εγινε, δεν το περιμενα καθολου, το μηχανακη δεν μου ειχε δωσει αφορμες για υποψιες ζημιας. Σταματαω λοιπον γρηγορα στα δεξια του δρομου διπλα σε ενα πεζοδρομιο, και επειδη φοβομουν μην γινει καμια εκρηξη προσπαθησα να του βαλω την στεκα, ενω ηταν ηδη τυλιγμενο στις φλογες, τελικα τα καταφερα. Μετα καθομουν για μισο λεπτο και το κοιτουσα αδυνατοντας να πιστεψω αυτο που μου συνεβαινε, επειτα αρχισα να φωναζω στους περαστικους να με βοηθησουν να το σβησω, με κανα πυροσβεστηρα, η λαστιχο, μετα απο λιγο ενας καλος ανθρωπος βγηκε απο το σπιτι του με ενα λαστιχο και το σβησαμε, αλλα η ζημια ειχε ηδη γινει, το παπι ειχε γινει κυριολεκτικα καρβουνο, δεν εμεινε σχεδον τιποτα αθικτο... Δυστυχος πανω στην τρομαρα μου το αφησα διπλα σε ενα KTM ενος ανθρωπου, καινουριο χθες το ειχε παρει, ευτυχως μαλλον του καηκαν μονο τα μπροστα πλαστικα, λασποτηρες.

Λιγο αργοτερα ηρθε η πυροσβεστικη η αστυνομια και ο πραγματογνωμονας, πηραν φωτογραφιες δηλωσεις κτλ.

Ευτυχως ο τυπος με το KTM ηταν ψυχραιμος και τα βρηκαμε. Το παπι ομως, παει.

Το πηγα εκει απο οπου το πηρα γιατι ηταν καινουριο, μαμα, μεσα στην εγγυηση, θα ζητησω να με αποζημιωσει.

Στεναχωρηθηκα παρα πολυ, γιατι ειδα μπροστα στα ματια μου, μεσα σε λιγα δευτερολεπτα, να καιγωνται κοποι ενως ολοκληρου καλοκαιριου που ελιωσα στην δουλεια για να μαζεψω τα λεφτα που χρειαζονταν για να το αγορασω. :(

Οριστε πως ηταν πριν

DSC00398.jpg

Και πως εγινε

DSC00516.jpg

Τροποποιήθηκε από τον ozfrox

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οχι ρε φιλε....τι να σου πουμε τωρα κ εμεις...να σαι καλα να ξαναπαρεις αλλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:scared: :scared: :scared: :scared: ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!! Που εγινε αυτο..πως και δεν σε πετυχα εκεινη την ωρα..ημουνα εξω...Απιστευτο παιζει να ετρεξε βενζινα πανω στο μοτορι και να ηταν ζεστο????Και εγω το ειχα παθει αλλα σε Τ 20ετιας που ειχε τρυπα στο ρεζερβουαρ...Οχι ρε φιλε..περαστικα..Ψαξε με εγγυηση να δεις τι θα γινει...Καλη δυναμη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λες ρε φιλαράκι; Πως μπορεί να έγινε αυτό;

Δεν έχω ιδέα από τεχνικά θέματα, αλλά αν δεν είναι δική σου υπαιτιότητα τους τραβάς και μια αγωγή για επικίνδυνη σωματική βλάβη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:blink: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

ΡΕ ΦΙΛΕ, νασαι καλά να πάρεις άλλο, αλλά όντως ψάξτη με την εγγύηση και για πιο λόγο άρπαξε έτσι....

θα βρεις την άκρη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Να μαντέψω ότι κανά υπερκυβισμούλη τον είχαμε κάνει έ?

Οχι φιλε μου, το μηχανακι ηταν εντελως μαμα, ουτε φωτα δεν ειχα αλλαξει.

Και το προσεχα παρα πολλυ, ολα τα σερβις στην ωρα τους, το λαδακι οταν το χρειαζοταν, τα παντα!

Κλεφτοκοτα, το συμβαν εγινε στα Περιβολια απενταντι απο το Δημοτικο διπλα στην σταση του λεωφορειου.. :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ειναι η στεκα;

Περαστικα παντως και καλα ξεμπερδεματα με την αντιπροσωπεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωω... εμένα πιο πολύ η καρδιά μου πιάστηκε για το ΚΤΜ να πω την αμαρτία μου αλλά και αυτό που έπαθες εσύ δεν είναι λίγο φίλε!!! Μα καλά, καινούργιο παπί και να πάθεις τέτοιο πράγμα! Ξέχεσέ τους λέμε στην αντιπροσωπεία!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω λυπηθηκα αρκετα που πηρα τον ανθρωπο στον λαιμο μου, καινουρια μοτο και να μην μπορει να την απολαυσει, αλλα θελω να πιστευω πως δεν του εκανα μεγαλη ζημια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε γαμώτο...τι κακοτυχία είναι αυτή ρε φιλέ...πόπο πάλι καλά που δεν έπαθες εσύ τπτ,εσύ να σαι καλά και θα την βρεις την άκρη.Λυπάμαι πραγματικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι δυνατον αν ειναι δυνατον δε το πιστευω!

εσυ να σαι καλα αφου μαλλον δεν επαθες τιποτα!!

ποιος το γ@μ@ει το μηχανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eχω μεινει με ανοιχτο το στομα...Αν ειναι δυνατον...Δεν εμπιστευομουν πληρως τα κινεζικα αλλα ποτε δεν περιμενα κατι τετοιο..Πωωω....Πραγματικα δεν εχω λογια...Εσυ να σαι καλα αγορι μου και ολα τα αλλα θα ερθουν..Κουραγιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρελή ξενερα..:blowup:

Αυτο ειναι που λένε και κερατάς και δαρμένος...

Εσυ να είσαι καλα φίλε και ολα τα αλλλα φτίαχνουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΡΙΜΑ πραγματικα εχω μείνει Μ@Λ@Κ@Σ με την φοτο.....να σε εσυ καλα κ το daytona και το ktm 2α

Τροποποιήθηκε από τον rivalbreaker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως, στο μηχανακι του γιου μου, ειχε μια ρωγμη και εσταζε βενζινα πανω στον κινητηρα.. Ευτυχως το προλαβαμε.. Εδω, μηπως κατι αναλογο??? (Γιατι βλεπω ιδιας προελευσης μηχανακι..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O M G :scared:. Παντως το δικο μου το daytona το εχω μια 4ετια και ειναι σκυλι. Αν μαθεις τι παιχτηκε πες μας. Καλο κουραγιο :) και εσυ να σαι καλα και τα σιδερα φτιαχνονται και αγοραζονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε Σήφη!!! Περαστικά ρε φίλε!! Στο ματιάσανε μάλλον! Κρίμα...πολύ κρίμα αλλα εσύ να σαι καλά! Δε λές πάλι καλά που δεν έσκασε κάτω απο τα πόδια σου!!!!!

Μετα καθομουν για μισο λεπτο και το κοιτουσα αδυνατοντας να πιστεψω αυτο που μου συνεβαινε, επειτα αρχισα να φωναζω στους περαστικους να με βοηθησουν να το σβησω, με κανα πυροσβεστηρα, η λαστιχο,

Φαντάζομαι το παραπάνω φίλε.....και φρικάρω! Πραγματικά πολύ στενάχωρο σκηνικό! Να βλέπεις το μωράκι σου να καίγεται και να μήν μπορείς να κάνεις τίποτα.......

Κουράγιο φιλαράκι! Ευχομαι να αντικατασταθεί σύντομα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και εγω λυπηθηκα αρκετα που πηρα τον ανθρωπο στον λαιμο μου, καινουρια μοτο και να μην μπορει να την απολαυσει, αλλα θελω να πιστευω πως δεν του εκανα μεγαλη ζημια

...ειναι φοβερο να βλεπεις αυτο που κουραστηκες να αποκτησεις να χανεται στιγμιαια :/ αλλα το μονο σημαντικο ειναι οτι εισαι καλα και γρηγορα θα το αντικαταστησεις...

οσο για το παλλικαρι με το ΚΤΜ,ηταν ψυχραιμος μαλλον...

...γιατι ηταν συνηθισμενος στις στραβες :lol:

(περα απο την αντιπροσωπεια μιλα και με την ασφαλιστικη σου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω ρε φίλε!!!!!!!! :/ :/ :/

Τι φρίκη και αυτή να βλέπεις να καίγεται η μηχανή σου;;; Έχω μείνει μιλάμε... :0 :0 :0

Αλλά αφού είσαι εσύ καλά τα μηχανάκια φτιάχνονται (για το ΚΤΜ μιλάω).

Το δικό σου πάνε το στην αντιπροσωπία και ζήτα να στο αντικαταστήσουν οπωσδήποτε!!!!!!!!!!

Μίλα και με την ασφαλιστική σου γιατί αυτοί όσο να 'ναι τα ξέρουν καλύτερα από εμάς αυτά... ;)

Μην στενοχωριέσαι και όλα θα φτιάξουν!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα