Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Τώρα μιλάς σωστά Αυτό ήταν το αρχικό μου νόημα,συγνώμη αν δεν έγινε κατανοητό γραπτά σε σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Ξαναχτυπαω με Δημοσια Γερμανικη τηλεοραση.... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Οι του "όχι" και οι του "ναι" είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το μέλλον τους, όπως πιστεύουν ότι το προτιμούν. Οι της αποχής θα καταφέρουν ότι και στις εκλογές.... να έρχονται μετά και να λένε ότι "δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα, δεν ψήφισαν όλοι"... Δημοκρατία έχουμε, αν δεν θέλετε να πείτε την άποψή σας θα αποφασίσουμε οι υπόλοιποι για εσάς και μάλιστα με την άδειά σας (εκτός αν σας κλείδωσε κανείς στο σπίτι...). Όποιος είναι άνω των 18 είναι υπεύθυνος των αποφάσεών του και των πράξεών του κι αν κάποιος αποφάσισε να αφήσει εμένα να αποφασίσω, πάλι αυτός είναι υπεύθυνος. Εγώ θα ήμουν υπεύθυνος μόνο αν τον κλείδωνα στο σπίτι του. Υπεκφυγές και δικαιολογίες εκ των υστέρων εγώ προσωπικά δεν δέχομαι.- 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Κι άλλος υπέρμαχος του "ναι".... Φωνάζει η υπόθεση, φωνάζει!.... Κ ερχομαι και ρωταω εγω τωρα. Ας πουμε οτι οντως η Ελλαδα βγαινει απο το ευρω. Την αλλη μερα ολοι οι καταθετες σε Ισπανια Πορτογαλια Ιταλια θα αρχισουν να σηκωνουν τα χρηματα τους απο τις τραπεζες απο το φοβο και μονο του τι θα επακολουθησει... Αυτο θα επιφερει ενα capitol control σε αυτες τις χωρες και στη συνεχεια ενας θεος ξερει τι μπορει να ακολουθησει... Αυτο μου λεει η λογικη μου εμενα. Αρα πως λοιπον μπορουμε να πιστεψουμε οτι υπαρχει εστω και μια περιπτωση να μας βγαλουν απο το ευρω οταν η λογικη μας λεει οτι και να παρακαλαμε να βγουμε απο το ευρω δεν προκειται να μας αφησουν αυτοι να το κανουμε??? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 4/7/15: Σκέψεις για το αυριανό δημοψήφισμα http://h-pena-enos-aganaktismenou.blogspot.gr/2015/07/blog-post_89.html Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rekla 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 :clapping2: :clapping2: :clapping2: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Κ ερχομαι και ρωταω εγω τωρα. Ας πουμε οτι οντως η Ελλαδα βγαινει απο το ευρω. Την αλλη μερα ολοι οι καταθετες σε Ισπανια Πορτογαλια Ιταλια θα αρχισουν να σηκωνουν τα χρηματα τους απο τις τραπεζες απο το φοβο και μονο του τι θα επακολουθησει... Αυτο θα επιφερει ενα capitol control σε αυτες τις χωρες και στη συνεχεια ενας θεος ξερει τι μπορει να ακολουθησει... Αυτο μου λεει η λογικη μου εμενα. Αρα πως λοιπον μπορουμε να πιστεψουμε οτι υπαρχει εστω και μια περιπτωση να μας βγαλουν απο το ευρω οταν η λογικη μας λεει οτι και να παρακαλαμε να βγουμε απο το ευρω δεν προκειται να μας αφησουν αυτοι να το κανουμε??? Αυτό (κι άλλα πολλά) ακριβώς! Φωνάζει λέμε! Πάνε να σπείρουν φόβο στη χώρα αλλά και το δικό τους το βρακάκι δεν πρέπει να είναι και πολύ καθαρό τόσες μέρες... Ο απρόβλεπτος αντίπαλος τρομοκρατεί πάντα περισσότερο.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 OXI OXI OXI OXI OXI και ξανά ΟΧΙ!!! Και ξαναμανα ΟΧΙ μεχρι να παγωσει και να σβησει ο ηλιος 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Οι του "όχι" και οι του "ναι" είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το μέλλον τους, όπως πιστεύουν ότι το προτιμούν. Οι της αποχής θα καταφέρουν ότι και στις εκλογές.... να έρχονται μετά και να λένε ότι "δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα, δεν ψήφισαν όλοι"... Δημοκρατία έχουμε, αν δεν θέλετε να πείτε την άποψή σας θα αποφασίσουμε οι υπόλοιποι για εσάς και μάλιστα με την άδειά σας (εκτός αν σας κλείδωσε κανείς στο σπίτι...). Όποιος είναι άνω των 18 είναι υπεύθυνος των αποφάσεών του και των πράξεών του κι αν κάποιος αποφάσισε να αφήσει εμένα να αποφασίσω, πάλι αυτός είναι υπεύθυνος. Εγώ θα ήμουν υπεύθυνος μόνο αν τον κλείδωνα στο σπίτι του. Υπεκφυγές και δικαιολογίες εκ των υστέρων εγώ προσωπικά δεν δέχομαι.- Ναι ρε Αλέξανδρε, αλλά οι καμένοι του ΚΚΕ που ήταν έξω από το εκλογικό τμήμα που ψήφισα και έκαναν την προπαγάνδα τους ποιο παιχνίδι παίζουν ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιατι πρεπει να επαιζαν καποιο παιχνιδι ?? Υπαρχουν και οι τερμα πονηροι φιλε μου ... Τερμα ομως ... Θες να ακουσεις κατι αρκετα extreme πονηρο ??? Λεει η ΕΕ ... "οκ ... το capital control επιασε, αυτος ηταν ο σκοπος του, να τρομοκρατησει λαο ... και Τσιπρα" (αμεσως μετα την κινηση αυτη, εστειλε απαντηση οτι δεχεται την προταση Γιουνγκερ - δηλαδη μνημονιο) Οποτε εγω σαν ΕΕ ειμαι καλυμενη ... σωστα ??? η 8,2 δις μετρα θα περασουν ... η η προταση Γιουνγκερ 8,5 δις μετρα ... Οποτε ας τους να κουρευοντε με λιγα λογια ... Εγω σαν δανειστης πετυχα το σκοπο μου ... και νεο μνημονιο και ο Τσιπρας δεν τολμησε να βγαλει το τελευταιο του χαρτι στο τραπεζι (πορισμα για το χρεος τις Ζωιτσας) Οποτε τωρα σαν δανειστης εγω τι φοβαμαι ?? και τι θελω να δω μεσα απο το δημοψηφισμα ??? Θελω να δω ποσοι ειναι οι "Τερμα αγανακτισμενοι με ολα, και δεν μασησαν απο τα ψευτοδιλημματα αυτα, και κατα 95% θα το ριξουν ακυρο/λευκο" Για καποιον που δεν τον νοιαζει η πορεια του Ευρω σαν νομισμα πχ ΚΚΕ το να ψηφισει ο κοσμος ακυρο/λευκο κατι που προσπαθει να πετυχει το ΚΚΕ το βλεπω σαν αρκετα λογικο Εγω προσωπικα οπως ειχα πει ψηφισα απλο "ΟΧΙ" μονο και μονο για να αναψει η σπιθα απο την Ελλαδα και να ξεψαρωσουν σε λιγο και οι αλλοι ... Ισπανοι, Ιταλοι κτλ Απλα αυτο ειναι ενα ακραιο σεναριο, αλλα πιστεψεμε με αυτους τους ευρω-τρομοκρατες ειναι αρκετα πιθανο καλη σας μερα !! :) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2015 από τον Andreas KTM Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Ναι ρε Αλέξανδρε, αλλά οι καμένοι του ΚΚΕ που ήταν έξω από το εκλογικό τμήμα που ψήφισα και έκαναν την προπαγάνδα τους ποιο παιχνίδι παίζουν ? Της απόλυτης υπεκφυγής για εμένα προσωπικά.... Καταλαβαίνω τη στάση του ΚΚΕ κατά της ΕΕ, αλλά το να αποφεύγεις να συμμετέχεις σε μία (έστω μικρή κατά την άποψή σου) μάχη ενάντιά της γιατί θεωρείς ότι έτσι "δεν την καταστρέφεις, μόνο της αντιστέκεσαι ελάχιστα", για εμένα είναι η απόλυτη υπεκφυγή... Αν ήταν συνεπείς στα λόγια τους θα ήθελαν κάθε (έστω και μικρή) πληγή προς την ΕΕ... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για μενα μετά κι από αυτό, το ΚΚΕ δεν έχει λόγο ύπαρξης! 'Οποτε είναι να παρθούν σημαντικές αποφάσεις βγάζουν την ουρά τους απ' έξω. Τα τελευταία 25 χρόνια είναι απόντες από την ιστορία! Αρέσκονται μόνο στο να παίρνουν ένα 4-5%. Ισα ισα δηλαδή για να είναι στη βουλή και να ασκούν κριτική στους πάντες από την γωνίτσα τους! Τα άκυρο που προτείνουν στον κόσμο, μόνο ντροπή μου προκαλεί! Την απαντηση την εδωσες μονος σου :) "Να παρθουν σημαντικες αποφασεις" ... Φυσικα θα μπορουσε να ειναι ενα 100% σημαντικοτατο δημοψηφισμα, εαν ειχε αλλη ερωτηση, που δεν την δεχθηκε Τσιπρας. Το να σε ρωτανε ομως, "με πιο σχοινι θες να κρεμαστεις ... το δικο μου η του Γιουνκερ ??" δεν ειναι και τοσο σημαντικη ερωτηση, για μενα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2015 από τον Andreas KTM Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 πα να ριξω ενα μεγαλοπρεπεστατο οχι σε λιγο, καλημερα σε ολους απο τη δουλεια εγω μολις τους το εριξα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Αν βγει το ΟΧΙ και αν τελικα γυρισουμε στη δραχμη, να δουμε για τινος την προπαγανδα θα μιλαμε. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το συγύρισα κάπως... Οι του ΝΑΙ και οι του ΟΧΙ είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το μέλλον τους, όπως πιστεύουν ότι το προτιμούν. Βεβαίως, όχι απλώς είναι αποφασισμένοι αλλά έχουν και το δικαίωμα και την ηθική υποχρέωση να το κάνουν. Οι της αποχής θα καταφέρουν ότι και στις εκλογές.... να έρχονται μετά και να λένε ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα, δεν ψήφισαν όλοι Όχι, το αν είναι ή όχι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα δεν είναι στην κρίση ΚΑΝΕΝΟΣ, υπάρχει σαφής πρόβλεψη γι αυτό (βλέπε 40%) Δημοκρατία έχουμε, αν δεν θέλετε να πείτε την άποψή σας θα αποφασίσουμε οι υπόλοιποι για εσάς και μάλιστα με την άδειά σας (εκτός αν σας κλείδωσε κανείς στο σπίτι...). Αυτονόητο αυτό, πάντα βέβαια με το δεδομένο του 40%.... Όποιος είναι άνω των 18 είναι υπεύθυνος των αποφάσεών του και των πράξεών του κι αν κάποιος αποφάσισε να αφήσει εμένα να αποφασίσω, πάλι αυτός είναι υπεύθυνος. Εγώ θα ήμουν υπεύθυνος μόνο αν τον κλείδωνα στο σπίτι του. Υπεκφυγές και δικαιολογίες εκ των υστέρων εγώ προσωπικά δεν δέχομαι. Ακριβώς λοιπόν επειδή είναι υπεύθυνος ΟΦΕΙΛΕΙ να συμπεριφερθεί έτσι και να ψηφίσει αυτό που τον εκφράζει και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μπορεί να βρει την απάντηση που τον εκφράζει στο ψηφοδέλτιο, είμαστε σίγουροι ότι αυτό συμβαίνει στην περίπτωσή μας? Εγώ νομίζω ότι πάρα πολύ κόσμο δεν τον εκφράζει καμιά από τις 2 επιλογές, ειδικά με τον τρόπο που έχει αλλοιωθεί η σημασία τους και από τις 2 πλευρές τις τελευταίες μέρες. .....Αυτό που προσπαθώ να πω παιδιά με κίνδυνο να παρεξηγηθώ είναι ότι το ερώτημα όπως έχει τεθεί είναι για μένα και πολύ κόσμο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ως τέτοιο έχω ΚΑΘΗΚΟΝ απέναντι στον εαυτό μου πρώτα και σε σας τους υπόλοιπους μετά να το επιστρέψω αναπάντητο ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ: - Αν πω ΝΑΙ βάζω το αγγούρι στον πισινό μόνος μου και όχι μόνο ψηφίζω μέτρα αλλά με δεδομένη την παραίτηση Τσίπρα θα είμαι υποχρεωμένος να βλέπω μετά να μου τα εφαρμόζουν οι ίδιοι που δημιούργησαν αυτήν την κατάσταση (και τους οποίους απεχθάνομαι) και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο - ....αν πάλι πω ΟΧΙ δίνω το δικαίωμα στον κάθε ακραίο να το ερμηνεύσει ως 'όχι σε κάθε περίπτωση και με οποιοδήποτε κόστος' ενώ δεν έχω πρόθεση να δώσω καμία τέτοια εξουσιοδότηση! - ....Α, ξέχασα, αν ψηφίσω ΑΚΥΡΟ οικειοποιείται την ψήφο μου το ΚΚΕ που έχει δικά του λέει ψηφοδέλτια αλλά αν δεν φτάσουν ψηφίστε λέει άκυρο... - ΛΕΥΚΟ: Αυτό κι αν είναι παθητική στάση. Όχι μόνο νομιμοποιείς το απαράδεκτο δημοψήφισμα αλλά αφήνεις και τους άλλους να αποφασίσουν, δεν θα πάρω... Αν κάποιος μπορεί να μου πει με ποιά απάντηση στο δημοψήφισμα μπορώ να πω σ αυτήν την κυβέρνηση να αφήσει τις μαλακίες και να πάει εκεί, να διαπραγματευτεί και να φέρει ότι καλύτερο μπορεί χωρίς να τα κάνει όλα μπάχαλο και να τα εφαρμόσει Η ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ (ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ), ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΝΩΠΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ας το πει και σε μισή ώρα θα το έχω κάνει. ...αν όμως κάποιος θεωρεί ότι δεν μπορεί να εκφραστεί μέσα από αυτό το δημοψήφισμα ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ. Σε κάθε περίπτωση όποιο και να είναι το αποτέλεσμα εννοείται ότι πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους γιατί μαζί θα τα τραβήξουμε και τα μεν και τα δε.- Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2015 από τον MyMike 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Έχω μια αισιοδοξία αδικαιολόγητη σήμερα, μακάρι να δώσει ο θεός μας βγει σε καλό και να μην έχω μαύρες πλερέζες το βράδυ. Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο θέλω να πιστεύω ότι οι απόγονοι των ραγιάδων και υποτακτικοί των απογόνων των κοτζαμπάσηδων που σκότωσαν τον Καποδίστρια και έβαλαν φυλακή τον Κολοκοτρώνη για να μπορούν να λυμαίνονται τη χωρά ανεξέλεγκτα, θα πράξουν επιτέλους πληοψιφικα αυτό που ιστορικά είναι προορισμένοι να κάνουν. Δηλαδή να αντιδρούν αρνητικά και με σθένος σε κάθε μορφή εκφοβισμού και επιβολής τετελεσμένων από τον ισχυρότερο στον ποιο αδύναμο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2015 από τον naftilos 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 ποσταρετε στο σωστο θεμα παντως Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ε, οχι, μισή ώρα γράφω και στο τέλος βγήκε αυτό το συνοθύλευμα, δεν ξέρω τι έγινε, τέλος πάντων, η απάντηση ήταν στον zoo, όποιος έχει όρεξη μπορεί να βγάλει άκρη για το τι προσπαθώ να πω... Edit: post 1933.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2015 από τον MyMike Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Αν βγει το ΟΧΙ και αν τελικα γυρισουμε στη δραχμη, να δουμε για τινος την προπαγανδα θα μιλαμε. αφου εχει υποσχεθει οτι δεν τι σε κανει να μην τον πιστευεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas KTM 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Λυπαμαι που θα στο πω, αλλα και να παρακαλας να φυγεις απο το ευρω δεν θα σε αφησουν !!! :) Οταν η ΕΚΤ εχει στα χερια της τοσα ομολογα της Ελλαδας, οι Γαλλια/Ολλανδια/Γερμανια εχουν σε εγγυησεις και ασφαλιστρα κινδυνου στην χρηματαγορα κοντα ολα μαζι περιπου στα 2,5 τρις σουμα, σε κοστος. Εεε ... δεν νομιζω να σε αφησουν. Οσο και να γαβγιζουν και να απειλουν ... δεν ειναι τρελοι, Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 Λυπαμαι που θα στο πω, αλλα και να παρακαλας να φυγεις απο το ευρω δεν θα σε αφησουν !!! :) Οταν η ΕΚΤ εχει στα χερια της τοσα ομολογα της Ελλαδας, οι Γαλλια/Ολλανδια/Γερμανια εχουν σε εγγυησεις και ασφαλιστρα κινδυνου στην χρηματαγορα κοντα ολα μαζι περιπου στα 2,5 τρις σουμα, σε κοστος. Εεε ... δεν νομιζω να σε αφησουν. Οσο και να γαβγιζουν και να απειλουν ... δεν ειναι τρελοι, Περα απο αυτο η Γερμανια και η καθε Γερμανια βγαζει τοσα εκατομμυρια στη πλατη της Ελλαδας. Θα αφηνε κανεις την αγελαδα του να ανεξαρτοποιηθει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 μακαρι παιδες,αλλα επιτρεψτε μου να μην εμπιστευομαι τους δικους μας 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 μακαρι παιδες,αλλα επιτρεψτε μου να μην εμπιστευομαι τους δικους μας Σαφώς,αλλά επέτρεψε μας να μην εμπιστευόμαστε τους Ευρωπαίους με τη σειρά μας. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 οποτε εχουμε απο τη μια ευρωπαιους κορακια και απο την αλλη κνιτες αναρχικους θεωρητικους συνδικαλιστες και λοιπους ρεμπεσκεδες πραγματικο αδιεξοδο 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες