Jump to content
fotinakis

kle 500 Γνώμες!

Recommended Posts

Καλησπέρα.Ψάχνομαι για Kle 500 μοντέλο 2007 και μετά και συγκεκριμένα την έκδοση gold( κάτι τέτοιο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3392442/ ) .Η μηχανή είναι από τις λίγες on-off που οδηγούνται με α2 και υπάρχει μεταχειρισμένη .Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας αν αξίζει να κάνω ανταλλαγή με το σκούτερ μου(sh 300).H μηχανή είναι 60% πόλη 40% εθνική.Ποιο πολύ με ενδιαφέρει η συμπεριφορά της και το γκάζι της στην εθνική.Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω εχω το 250 και μπορω να σου πω πως σαν μοντελο ειμαι ευχαριστημενος.

Το 500 μου αρεσει πολυ,ειδικα το τελευταιο μοντελο.

Στην εθνικη θα εισαι χαλαρα με 150 και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Ειναι 2κυλινδρο και μπορει να παει ευκολα παντου.Για τον αερα μετα απο καποια χιλιομετρα θα σε χτυπαει,αν θες βαζεις ζελατινα,αλλα δεν νομιζω να ειναι προβλημα.

Στην πολη καλα θα πηγαινει,οχι οσο ανετα πας με το σκουτερ αλλα δεν θα εχεις καποιο προβλημα.

Αν αξιζει να δωσεις το σκουτερ σου για αυτο δεν το ξερω,αυτο που εχεις ειναι κορυφη.Παει πολη αλλα και εξω ανετα και οικονονικα.Το κλε εχει νεγαλυτερη καταναλωση,περιπου στα 6στην πολη και 5 εκτος.

Αν θες μηχανη παρτο,αν δεν εισαι σιγουρος τοτε αυτο που εχεις ειναι πολυ καλο και θελει περισσοτερη ακεψη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχην σε ευχαριατω πολυ για την απαντηση!Γενικα θελω σιγουρα μηχανη απλα δεν ξερω αν η kle θα με καλύψει. Επίσης απο μεταπώληση πως παει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχει νόημα να πάρεις την νεότερη KLE που υπάρχει, είναι ελάχιστες οι αλλαγές ανά τα χρόνια (ούτε injection ούτε τίποτα μπλιμπλίκια) και δεν βρίσκω τον λόγο να πληρώσεις παραπάνω όταν υπάρχουν και παλιότερα μοντέλα σε καλές τιμές (πολύ κάτω των 3000 σίγουρα!). Επίσης, τα νεότερα μοντέλα (μετά το '05) τα'χουνε πνίξει με τους καταλύτες και δεν βγάζουν όσο τα προηγούμενα. Δεν ξέρω αν αυτό τα κάνει να πιάνουν το Α2, αν ναί, πάσο. Κατά τ'άλλα, ότι είπε κι ο Joe, αν θες μηχανή πάρτο. Σίγουρα θα'ναι πιο δυνατό αλλά δεν θα'ναι τόσο άνετο (σέλα) όσο το σκούτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως τα ειπες ειναι μονο τα νεότερα πιανουν τα α2.Αν κραταει τα 150 σταθερα μου αρέσει σαν επιλογή..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα σε καλυψει μην ανυσηχεις.σκυλι ειναι και κανει τα παντα.

απο μεταπολικη αξια δεν μπορω να σε πω γιατι δεν ειμαι σιγουρος.θα το πουλησεις σιγουρα αλλα δεν ξερω τι τιμες θα πιασει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σου συνιστώ να δώσεις 3χιλιάρικα και, για τέτοιο μηχανάκι γιατί πολύ απλά όταν θα θελήσεις να το δώσεις για κάτι πιο δυνατό, θα χάσεις ΠΑΡΑ πολλά λεφτά.. Υπάρχει και μέσα στο φόρουμ στις αγγελίες ένα KLE λάμπα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο χρωματισμός πορτοκαλί-μαύρο ανήκει στο 2005.

Το '06 και '07 το γκρι και το μπλέ(μακράν το ομορφότερο αλλά δυσεύρετο).

Τα 150 χλμ που ζητάς δεν ξέρω αν μπορεί να σου τα δώσει σε κάθε περίπτωση δηλ.δικάβαλο,φορτωμένο ή ανηφόρα,κόντρα αέρας...

Το τελευταίο μοντέλο πάντως είναι λίγο πιο αδύναμο (κατά 3 άλογα) από το προηγούμενο λόγω καταλύτη για να περάσει το Euro 2.

Γενικά πολύ καλή επιλογή αλλά λόγω δύσκολής μεταπώλησης δεν θα σου έλεγα να δώσεις τόσα για κάτι που είναι το ίδιο με ασήμαντες διαφόρες για δέκα και πλέον χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε την με κλειστά μάτια! Είχα για 4.5 χρόνια το μοντέλο του 2004(το μαύρο-ασημί).Το μετάνιωσα που την έδωσα... Μιλάμε για μηχανή που δεν σπάει-δεν χαλάει, ζητάει ελάχιστα από συντήρηση(μόλις πριν καμιά 20αριά ημέρες είδα έναν στο συνεργείο που είχα πάει να ζητάει φλάντζα καύσης για το kle 500 του, επειδή μετά από 190.000χλμ -ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ- ανέβασε θερμοκρασία από θερμοστάτη που δεν είχε αλλαχθεί ποτέ από το 2001 που αγοράστηκε καί παρέδωσε πνεύμα).Τα 150 που ζητάς δικάβαλο είναι ψωμοτύρι για το μοτέρ αυτό. Μέσα στην πόλη είναι πολύ εύκολο, μεγάλο παπί θα έλεγα καί όποτε γουστάρεις είναι ικανό να σε πάει σε όποιο μέρος θέλεις. Ο άνθρωπος που ανέφερα πιό πάνω με το kle των 190.000χλμ έχει πάει με αυτό σε όλα τα Βαλκάνια, Τσεχία, Πολωνία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Μολδαβία, Ουκρανία. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ότι τροφοδοτείται με καρμπυρατέρ κάτι που σημαίνει ότι αντέχει τα πολύ κακής ποιότητας καύσιμα.

Δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις τα μοντέλα της τελευταίας ανανέωσης (δλδ αυτά που είχαν μάσκα α-λα Z, μαύρα στεφάνια καί απουσία προστατευτικών στις δισκόπλακες), με λιγότερα χρήματα θα βρείς '04 μοντέλο, φουλ έξτρα.Απλά όπως σε κάθε μεταχειρισμένο τσεκαρε σχολαστικά την κατάσταση της καί αν έχει συντηρηθεί σωστά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτύπα το, αφού κάνεις και το παζάρι σου.

Είναι σκυλί, δεν πρόκειται να σε προβληματίσει για κάτι.

Κάνεις τα πάντα, ταξίδια, χώμα, πόλη, με ελάχιστους συμβιβασμούς.

Οικονομικότατο σε χρήση και συντήρηση, ανταλλακτικά βρίσκεις και στα περίπτερα.

Αφού το αγοράζεις ελαφρώς μεταχειρισμένο στο 60% του καινούριου, θα χάσεις λίγα στη μεταπώληση.

Θα το παρκάρεις και δίπλα στον πύργο αν γουστάρεις :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι ειπαν οι συντροχοι ειναι αληθεια, αλλα αυτο που δεν μου αρεσε και πολυ ειναι οτι δεν εχει δυναμη στα χαμηλα, παρατηρησα οτι πρεπει να στροφαρει λιγο για να ξυπνησει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τάσο, με 2 δόντια μεγαλύτερο πίσω γρανάζι, θα είναι άρχοντας.

Εντός και εκτός δρόμου!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι τιμιο μηχανημα παντως, το σκεφτομουν και γω για το κοντινο μελλον αλλα μετα ειδα κατι TA650 που και αυτα εχουν καλες τιμες και μου περασε. (κριμα που εχεις Α2)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακομα δεν εχω κανει τιποτα γιατι πρωτα πρέπει να πουληθεί το μηχανάκι. .Αυτες τις μέρες μαλλον θα το δώσω οποτε και θα ανέβω Αθήνα να κοιτάξω απο κοντά κάποιες μηχανές που έχω δει.Αυτή τη στιγμή κλείνω προς το bmw g 650 gs λόγω μεταπώλησης και abs αλλά αν δεν βρώ κάποια καλή περίπτωση θα πάω σε kle

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το kle το ειχα κι εγώ ,σκυλί,αξιόπιστο,ανταλλακτικά και στο περίπτερο,μεταπώληση καλή και φεύγει εύκολα.Πάντως για μένα (και φαντάσου δεν τα γουστάρω με τίποτα τα σκούτερ)κράτα το sh (δεν ξερω τη δουλεια κάνεις),είναι πιο οικονομικό σε βενζίνες,έρχονται χειρότερες μέρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το kle το ειχα κι εγώ ,σκυλί,αξιόπιστο,ανταλλακτικά και στο περίπτερο,μεταπώληση καλή και φεύγει εύκολα.Πάντως για μένα (και φαντάσου δεν τα γουστάρω με τίποτα τα σκούτερ)κράτα το sh (δεν ξερω τη δουλεια κάνεις),είναι πιο οικονομικό σε βενζίνες,έρχονται χειρότερες μέρες.

Μόνο αν το "σκοτώσεις", ασχέτως σε τι κατάσταση είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακομα δεν εχω κανει τιποτα γιατι πρωτα πρέπει να πουληθεί το μηχανάκι. .Αυτες τις μέρες μαλλον θα το δώσω οποτε και θα ανέβω Αθήνα να κοιτάξω απο κοντά κάποιες μηχανές που έχω δει.Αυτή τη στιγμή κλείνω προς το bmw g 650 gs λόγω μεταπώλησης και abs αλλά αν δεν βρώ κάποια καλή περίπτωση θα πάω σε kle

Καλη πωληση αν το αποφασισεις και καλη επιλογη σου ευχομαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο αν το "σκοτώσεις", ασχέτως σε τι κατάσταση είναι.

Έτσι και αλλιώς φτηνό θα το έχεις πάρει,φτηνό θα το δώσεις,δεν χάνεις και πολλά.Εξάλλου είναι και ειδικής κατηγορίας μηχανή την αγοράζουν αυτοί που τη γουστάρουν και την ξέρουν.Αυτός που θα την πάρει ξέρει πόσα θα δώσει και τι περιμένει.Είναι τυχαίο ότι δεν την καβαλάνε πιτσιρικάδες ?

Τροποποιήθηκε από τον PKAP

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά η kle 500 η παλιά οδηγείτε με δίπλωμα α2??

για πι τε κανένα ον οφφ δυνατό και καλό από το 2000 και μετα στο 1000αρικο περίπου με δίπλωμα α2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι και αλλιώς φτηνό θα το έχεις πάρει,φτηνό θα το δώσεις,δεν χάνεις και πολλά.Εξάλλου είναι και ειδικής κατηγορίας μηχανή την αγοράζουν αυτοί που τη γουστάρουν και την ξέρουν.Αυτός που θα την πάρει ξέρει πόσα θα δώσει και τι περιμένει.Είναι τυχαίο ότι δεν την καβαλάνε πιτσιρικάδες ?

Τι, δεν θεωρούμαι πιτσιρικάς πλέον;;; :P

Καλά δεν έχεις άδικο, απλά έπεσα στην περίπτωση κι αναγκάστηκα να ρίξω χρήμα στην δική μου και δεν μου πάει να την σκοτώσω, παρόλο που θέλω ν'αλλάξω.

παιδιά η kle 500 η παλιά οδηγείτε με δίπλωμα α2??

για πι τε κανένα ον οφφ δυνατό και καλό από το 2000 και μετα στο 1000αρικο περίπου με δίπλωμα α2

Όχι, και μας βάζεις δύσκολα για μεγαλύτερη on/off σ'αυτά τα λεφτά και εντός Α2.

Τροποποιήθηκε από τον chalkidaios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα