Jump to content
MrTzinius

Gopro Videos - Photos

Recommended Posts

Adobe Premiere Pro CS6 ....και μετα το χαος!!! :D

Eπαγγελματικο και βαρυ ρε συ Γιαννη ...αλλα οντως μετα το χαος

Και ενα δοκιμαστικο απο μενα ....

https://vimeo.com/68808080

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ταπα πας Ταπταπιε... Ωραιος! :D

Δεν παω καθολου ταπα μεσα στην πολη (μαζι με τα σκουτεροπαπα παω αν προσεξεις) ... απλα η καμερα τα δειχνει ολα λιγο πιο γρηγορα λες και εχω βαλει Χ2.

720p και 1080p είναι 16:9

960p είναι 4:3

Ωραια πληροφορια αυτη... δεν το γνωριζα.

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες προσοχή με τις GoPro μέσα στη πόλη... Μπορεί να σας μαζέψουν...

Γιατι? Αποτι ξερω ειναι νομιμη η βιντεοσκοπηση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι? Αποτι ξερω ειναι νομιμη η βιντεοσκοπηση!

Όταν έρχεται ο Ζητάς πίσω σου με σειρήνα σου φωνάζει σαν να είσαι εγκληματίας "τα χέρια στο τιμόνι"

σου αρπάζει τη κάμερα και σου λέει μπαίνεις αυτόφωρο για "παράνομη βιντεσκόπιση",

δεν έχεις και πολλά περιθώρια να εξηγήσεις....

Μέχρι να πας στο τμήμα, να εξηγήσεις στον αξιωματικό ότι είναι ηλίθιοι όλοι,

να ψάξουν ότι βιβλίο υπάρχει και να συζητήσουν μεταξύ τους αν όντως είναι παράνομο ή όχι

για να σου πουν τελικά "ναι ξέρετε τελικά δεν είναι παράνομο" έχεις φάει 6 ώρες στο τμήμα

παρέα με όλα τα καλά παιδιά...

Γι' αυτό προσοχή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως με έχουν σταματήσει για αλκοτέστ κλπ, με την κάμερα να γράφει, με ρωτήσαν γιατί την έχω, τους είπα για καταγραφή ατυχήματος όπως στη Ρωσία, και μετά με ρωτούσαν πόσο την αγόρασα κλπ..

Αυτό έτυχε βέβαια, δεν ξέρω τι λέει ο νόμος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eχω ενα φιλο που ειχε gopro στο αμαξι και την ειχε να γραφει σε βολτα (ηρεμη) στα λιμανακια..

Ειδαν οι μπατσοι καγκουρικο το αμαξι και τον γραψανε 1500 ευρω αδικα για διαφορα πραγματα που δεν ισχυαν.

Πηγε την επομενη μερα με το βιντεο που τραβαγε απο πριν ακομα και την ωρα που τον γραφανε στην τροχαια και οχι μονο δεν του ειπανε κατι αλλα του σβησανε την κληση και την ειπανε και στους μπατσους που τον γραψανε αδικα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες προσοχή με τις GoPro μέσα στη πόλη... Μπορεί να σας μαζέψουν...

Noμιζω τα παραλες... παντως θα προσεχουμε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε καν. Αν σε σταματήσει βάλτου τη μέσα στη μάπα και πες του μίλα. Να δεις για πότε το "φέρε μου δίπλωμα, ασφάλεια και άδεια γρήγορα" γίνεται "μπορείτε να μου φέρετε τα χαρτιά σας παρακαλώ;".....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε καν. Αν σε σταματήσει βάλτου τη μέσα στη μάπα και πες του μίλα. Να δεις για πότε το "φέρε μου δίπλωμα, ασφάλεια και άδεια γρήγορα" γίνεται "μπορείτε να μου φέρετε τα χαρτιά σας παρακαλώ;".....

Εχω βιντεο απο μπατσο που μου το παιζει ιστορια και ειχα καμερα στο κρανος και δεν την ειχε παρει χαμπαρι.. χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Noμιζω τα παραλες... παντως θα προσεχουμε :_thumbsup:

Εγώ πάντως έμπλεξα... Ξέρω ότι ήταν ακραία περίπτωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω κάνει άπειρες δοκιμές στην πόλη ποτέ δεν μούτυχε κανά τέτοιο ! :shock:

Μάλιστα τη μία φορά έβαζα την κάμερα πάνω στο κράνος σε φυλασσόμενο σημείο και όταν ήρθε ο φρουρός να ελέγξει ο άνθρωπος πιάσαμε και την κουβέντα τι είναι αυτό και τι κάνει κ.λ.π. μια χαρά παιδί ήτανε και είχαμε και ωραία κουβεντούλα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως νομικά, υπάρχει πρόβλημα αν τραβήξεις τον μπλε την ώρα που σου μιλάει; Δηλαδή αν τον ενημερώσεις ότι ξέρεις εγώ γράφω μίλα ή μπορεί να σε πάει μέσα; :P Δεν έχω σκοπό να το κάνω αλλά λέμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε σεις αν απαγορευοταν οι βιντοσκοπησεις και οι φωτο τοτε ολοι οι παπαρατσοι θα ηταν μεσα.Ασε που το σταρ δεν θα ειχε θεματα για το δελτιο ειδησεων :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sorry που χαλαω το θεμα αλλα κατι επαθε η gopro μου και κολησε,εβγαλα την μπαταρια,την ξαναεβαλα και τωρα δεν ανοιγει με τιποτα.Εχει συμβει σε κανεναν απο σας και να ξερει τι φταιει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sorry που χαλαω το θεμα αλλα κατι επαθε η gopro μου και κολησε,εβγαλα την μπαταρια,την ξαναεβαλα και τωρα δεν ανοιγει με τιποτα.Εχει συμβει σε κανεναν απο σας και να ξερει τι φταιει?

Και η δικιά μου H3W κολλούσε πιο παλιά, όταν πατούσα να αρχίσει εγγραφή, νομίζω στο τρίτο δευτερόλεπτο. Οπότε έβγαζα μπαταρία, και ξαναάνοιγε. Μετά έμαθα πως θέλει format το στικάκι μετά από κάθε άδειασμα. Τώρα γιατί δεν ανοίγει η δικιά σου, δεν ξέρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρτε μια γεύση απο τη βόλτα μας σήμερα με το χαμπο στα πετροκέρασα...

Ωραιο βιντεάκι αλλα μια φιλική συμβουλή..............Μην πατάς τις γραμμες......!!! :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα