Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Νέα Michelin Anakee III - Πρώτο test επί Ελληνικού εδάφους

Recommended Posts

Το τρανσαλπ λέει προχώρα με την αγορά τους είναι παρά πολύ καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχουμε κανένα update εδώ;

Εξακολουθουν να είναι πρώτη επιλογή για εσάς που τα φοράτε;

Ισχύουν όλα στο ακέραιο. Πρώτη επιλογή σε Ον-Οφφ, πρώτη και με τεράστια διαφορά......... Για το Ντέρο όμως Γιώργο που δεν πατάει ποτέ χώμα, τον Σεπτέμβρη βάζω τα Pilot-Road 4.

Έναν χρόνο (και 11.000 χλμ) αργότερα......................................

Με την μέχρι σήμερα φθορά υπολογίζω μια χιλιομετρική απόδοση της τάξης των 16.000 - 18.000 χλμ μέχρι να πιάσουν τους δείκτες φθοράς. Καθόλου άσχημα.

'Επεσα έξω........... είμαι ήδη στα 17.000χλμ και η φθορά από την προηγούμενη μέτρηση είναι πολύ μικρή. Νέα εκτίμηση δεν θα τολμήσω γιατί ίσως πέσω έξω. Το πίσω πάντως φαίνεται να πηγαίνει 25.000 χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στους 15 μήνες που τα φοράω εχω κάνει 17000 χιλιόμετρα και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος όπως στα πρώτα 500 που ειχα γραψει και τις εντυπώσεις μου.

και χαλαρά δείχνουν όντως να έχουν κάμποσες χιλιάδες χλμτρα ακόμη.

δυνατό! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ μόλις σήμερα τοποθέτησα ένα σετ. Αυτό που παρατήρησα αμέσως είναι θόρυβος κύλισης ελάχιστος, λιγότερη αντίσταση κύλισης, καθως επίσης και ΠΟΛΥ κράτημα σε σχέση με τα ταλαιπωρημένα ANAKEE 2 που είχα. Ο τοποθετητης με ενημέρωσε ότι υπάρχει έλλειψη από ορισμένα νούμερα στο συγκεκριμένο ελαστικό και υπάρχουν γενικά καθυστερήσεις στην αγορά. Στο σετ που έβαλα το εμπρός με το πίσω είχαν κάμποσες εβδομάδες διαφορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

UPDATE. H Αφρικάνα πουλήθηκε φορώντας (ακόμη) αυτά τα λάστιχα. 23.000 χλμ έβγαλαν τα gamidia, απίστευτο νούμερο για τον δικό μου τρόπο οδήγησης, και είχαν και λίγο ψωμάκι ακόμα. Για να λέμε την αλήθεια από τα 20.000χλμ η απόδοσή τους δεν ήταν η ίδια, σαν να γλυστρούσαν λίγο σε κακή άσφαλτο και σίγουρα "διάβαζαν" τις άσπρες γραμμές, αλλά είχαν συμπληρώσει και δυόμιση χρονάκια φορεμένα, οπότε.............

Εννοείται πως τα ίδια φόρεσα και στο 650 (που ήταν και ο λόγος που έδωσα το 750). Ήδη έχουν 5.000 χλμ και οι εντυπώσεις είναι ακριβώς αυτές που περιγράφονται στην αρχή του θέματος, τουτέστιν ΑΡΙΣΤΕΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

UPDATE. H Αφρικάνα πουλήθηκε φορώντας (ακόμη) αυτά τα λάστιχα. 23.000 χλμ έβγαλαν τα gamidia, απίστευτο νούμερο για τον δικό μου τρόπο οδήγησης, και είχαν και λίγο ψωμάκι ακόμα. Για να λέμε την αλήθεια από τα 20.000χλμ η απόδοσή τους δεν ήταν η ίδια, σαν να γλυστρούσαν λίγο σε κακή άσφαλτο και σίγουρα "διάβαζαν" τις άσπρες γραμμές, αλλά είχαν συμπληρώσει και δυόμιση χρονάκια φορεμένα, οπότε.............

Εννοείται πως τα ίδια φόρεσα και στο 650 (που ήταν και ο λόγος που έδωσα το 750). Ήδη έχουν 5.000 χλμ και οι εντυπώσεις είναι ακριβώς αυτές που περιγράφονται στην αρχή του θέματος, τουτέστιν ΑΡΙΣΤΕΣ.

Άστ' τα σάπια ωρέ. :biggrin: Αφού το βλέπω εγώ το ματάκι σου που λοξοκοιτάει κατά δω..... :shades:  http://www.mybike.gr/forums/topic/66856-νέα-africa-twin-το-2015ρε-λές/?page=1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις να εχω κανει χιλιομετρα στα λαστιχα. Ουτε καν χιλια, μου εχουν δωσει κακες εντυπωσεις. Ισως εχω σχηματισει λαθος εικονα βεβαια, καθως οπως γραφω δεν εχω γραψει αρκετα χιλιομετρα σε αυτα. Σε αυτα τα λιγα ομως, εχω συνηθησει ενα φρεσκο λαστιχο να κραταει παντα απιστευτα καλα.

Με τα Ανεκε, εντος πολης τα γλυστρηματα μπρος και πισω λαστιχο ειναι συνεχομενα και σε επιταχυνσεις και σε φρεναρισμα. Σιγουρα το ABS δεν εχει μπει ποτε τοσες φορες οταν ειχα τα Continental. Ακομα και σε εναν μικρο επαρχιακο (Παρνηθα) σκοπημα σε ενα ζωρισμα με παραπανω γκαζι σε εξοδο απο στροφη, μου εκανε ενα μικρο κλοτσημα πισω.

Για την ωρα δεν ειμαι ευχαριστημενος, αλλα φυσικα αυτη ειναι μια μικρη εικονα που εχω και δεν θελω να την παρετε επι λεξει. Ισως αλλαξουν τα πραγματα και η αποψη μου 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέφανε, πάνε μια "καλή" διαδρομή, να ζεσταθούν πολύ καλά τα λάστιχα και μετά άφησέ τα να κρυώσουν τελείως (να κάνουν δηλαδή έναν θερμικό κύκλο). Κάνε το ίδιο και στην επιστροφή. Από όσο κατάλαβα δεν τα έχεις περπατήσει από καινούργια και δεν έχουν στρώσει ακόμη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις να εχω κανει χιλιομετρα στα λαστιχα. Ουτε καν χιλια, μου εχουν δωσει κακες εντυπωσεις. Ισως εχω σχηματισει λαθος εικονα βεβαια, καθως οπως γραφω δεν εχω γραψει αρκετα χιλιομετρα σε αυτα. Σε αυτα τα λιγα ομως, εχω συνηθησει ενα φρεσκο λαστιχο να κραταει παντα απιστευτα καλα.

Με τα Ανεκε, εντος πολης τα γλυστρηματα μπρος και πισω λαστιχο ειναι συνεχομενα και σε επιταχυνσεις και σε φρεναρισμα. Σιγουρα το ABS δεν εχει μπει ποτε τοσες φορες οταν ειχα τα Continental. Ακομα και σε εναν μικρο επαρχιακο (Παρνηθα) σκοπημα σε ενα ζωρισμα με παραπανω γκαζι σε εξοδο απο στροφη, μου εκανε ενα μικρο κλοτσημα πισω.

Για την ωρα δεν ειμαι ευχαριστημενος, αλλα φυσικα αυτη ειναι μια μικρη εικονα που εχω και δεν θελω να την παρετε επι λεξει. Ισως αλλαξουν τα πραγματα και η αποψη μου 

θα ξαναγραψω οτι κι εγω την ιδια εντυπωση ειχα σχηματισει, καθως και φιλοι με το ιδιο λαστιχο. τελικα τα εδωσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα.

Ενα απο τα χειροτερα λαστιχα που εχω βαλει. Τα anakee 2 ηταν μακραν πολυ καλυτερα και σε χωμα και σε ασφαλτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα