Jump to content
Sign in to follow this  
podhlaths

ABS 'H OXI

Recommended Posts

ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ DL 650 ME ABS.

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ 1ο SERVICE Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΕΚΡΑΞΕ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕ ABS ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΩΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ABS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. :frusty::frusty::frusty:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΩ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΓΥΑΛΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΤΣΑΚ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΒΣ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλά ο μηχανικός είναι καγκουρας μου φαινεται αφου θελει να παιρνει τις στροφες πετωντας κωλο... :taz:

σοβαρα τώρα, για συνθηκες πολης με γλυστερους δρομους κλπ το ABS ειναι σωτήριο...η συμπεριφορα της μηχανης

αλλαζει στο ότι δεν εχεις μπλοκαρισματα τροχων κατα το φρεναρισμα...

σε συνθηκες πιστας όντως δεν χρειαζεται...

υ.γ. αν μπορεις μην γραφεις κεφαλαια :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι στο ABS και με διαφορά. Είτε είναι να κάνεις τουρισμό είτε κινήσε μεσα στην πόλη. Για πίστα? Ε πλέον εκεί δεν γνωρίζω να απαντήσω. Αλλα δεν νομιζω να πάρει κάποιος μότο με βασικό κριτίριο την πίστα.Εμένα με βοήθησε αρκετές φορε΄ς στο τελευταίο μου ταξίδι στους γυαλιστέρους δρόμους μας. Το ABS βοηθάει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εντελώς οικονομικά να το δούμε το θέμα, αδιαφορώντας για όλα τα άλλα...

Εννοείται ότι τα λεφτά που πληρώνει κανείς extra για να βάλει το ABS δεν είναι πεταμένα και αξίζουν μέχρι το τελευταίο cent.

Και μόνο μια καλή πτώση να σου γλυτώσει το ABS, τα έβγαλε τα λεφτά του.

Καλύτερα να πληρώσεις ABS παρά να πληρώνεις πλαστικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εντελώς οικονομικά να το δούμε το θέμα, αδιαφορώντας για όλα τα άλλα...

Εννοείται ότι τα λεφτά που πληρώνει κανείς extra για να βάλει το ABS δεν είναι πεταμένα και αξίζουν μέχρι το τελευταίο cent.

Και μόνο μια καλή πτώση να σου γλυτώσει το ABS, τα έβγαλε τα λεφτά του.

Καλύτερα να πληρώσεις ABS παρά να πληρώνεις πλαστικά.

Και όχι μόνο αυτό αλλα καλύτερα είναι να μην πληρώνεις ούτε νοσοκομειακά...(κούφια η ώρα..) :pray::pray::pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο ότι φαίνεται έκανα καλή επιλογή...

Αφού συμφωνείται ολοι.... :thumbsup:

Υ.Σ. Όπως βλέπεις ΤΗΕΜΑΤΑ συμμορφώθηκα.. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι σημερα δυο φορές χρειάστηκε να φρεναρω απότομα εντός πόλης αλλα τη γλίτωσα . Αν όμως εχω τη δυνατότητα στην επόμενη μηχανη , δε θα λυπηθώ το επιπλέον κόστος για ABS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε θα λυπηθώ το επιπλέον κόστος για ABS

Πόσο κοστίζει να βγάλεις το ABS από το Κ1200S; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ 1ο SERVICE Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΕΚΡΑΞΕ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕ ABS ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΩΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ABS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. :frusty::frusty::frusty:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΩ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΓΥΑΛΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΤΣΑΚ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΒΣ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.

ρε πατριδα μια ερωτηση ο μηχανικος σου ειναι στη βιομηχανικη του αργοστολιου

και τον λενε χρηστο μαν....??????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσο κοστίζει να βγάλεις το ABS από το Κ1200S; :P

όσο η τριπλέτα βαλιτσων BMW για το Adventure :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΓΩ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ο ΗΡΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΕΥΜΑ [ΕΙΧΕ SOUPER MARKET ΔΕΞΙΑ KAI ΕΚΟΨΕ ΔΡΟΜΟ Ο ΤΥΠΟΣ ] ΠΑΤΗΣΑ ΦΡΕΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ ΑΦΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΤΟ ABS ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΤΗΡΙΟ.

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ABS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΒS ??

:cheers::cheers::bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑBS και μάλιστα με χίλια. Εγώ έκανα την πρώτη δοκιμή για το ABS σε πραγματικές συνθήκες όταν σε επαρχιακό κομμάτι πηγαίνοντας με περίπου 60 χλμ πλησιάζοντας το προπορευόμενο αυτοκίνητο για να το προσπεράσω και πρίν προλάβω να το κάνω αυτό ακινητοποιήθηκε πλήρως και μάλιστα με χαλασμένα τα φώτα στόπ με αποτέλεσμα ήταν η πρώτη φορά (και ελπίζω η τελευταία) που οι τετραπίστονες του FAZER αλλά και το ABS με έβγαλαν ασπροπρόσωπο σταματώντας άνετα. Πράγματι μεγάλο πράγμα το ABS και το λέω εγώ που μέχρι πρόσφατα πίστευα ότι με απλά καλά φρένα είσαι εντάξει. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι σημερα δυο φορές χρειάστηκε να φρεναρω απότομα εντός πόλης αλλα τη γλίτωσα . Αν όμως εχω τη δυνατότητα στην επόμενη μηχανη , δε θα λυπηθώ το επιπλέον κόστος για ABS

Mήπως να σου θυμίσω τι θα γινόταν στην φάση με τον Domus που έμπαινε δεξιά χωρίς να τον δείς?!Μήπως λέω?!

Το ABS είναι καλό.Απλά εγώ δεν...

Μέσα στη πόλη ναι.Εξω πάλι ναι.Στην πίστα,ξέχαστο.Σε εντουράδα επίσης ξέχαστο.Το ιδανικό είναι να έχει διακόπτη απενεργοποίησης η μοτοσυκλέτα.Προσωπικά μέσα στην πόλη θα το χρησιμοποιούσα.Εξω όχι.Απλά αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mήπως να σου θυμίσω τι θα γινόταν στην φάση με τον Domus που έμπαινε δεξιά χωρίς να τον δείς?!Μήπως λέω?!

Πω πω ... τι μου θυμισες τωρα :scared:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ABS!

Κορυφαίο Εργαλείο!

Δυστυχώς στα βε-στρόμια που δεν έχουν abs, η χρέωση του να βάλεις μετά είναι σημαντική νομίζω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΦΗΣ ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 110-120km ΒΡΕΘΗΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

ΦΡΕΝΑΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ''ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ'' ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ.

ΜΕ ΑΒS ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.....

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με βαση την δικια μου εμπειρια(2 μηνες 2000 Κμ):

1.Σε βρεγμενο δρομο σιγουρα πολυ καλυτερο το ABS :_rock-on: S (με την ιδια προσοχη βεβαια)

2.Σε στεγνο εχω αρκετες αμφιβολιες. Πιστευω οτι αυξανεται αρκετα η αποσταση ακινητοποιησης, ισως γιατι στο STROM μπαινει συνεχως το συστημα απο πισω :blush::blush2: ενοοω στον πισω τροχο.!! (Εχω οδηγησει και χωρις ABS STROM ).

Να πω οτι την ιδια εντυπωση εχω κ για τον κουβα μου, οταν σπανια αναγκαζομαι να τον οδηγησω.

Τελικα ισως θελει ακομα βελτιωση για να το προτεινεις ανετα σε μεσο κ εμπειρο οδηγο.

Μια ερωτηση. Γινεται να μπαινοβγαινει το συστημα. Το ΑΒΣ εννοω, με κανα κουμπακι. Ξερει κανεις τποτα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΝΑΙ ΣΤΟ ABS ΜΕ 1000!ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Μ'ΈΧΕΙ ΣΩΣΕΙ,ΟΠΟΤΕ,ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ 100% ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ερωτηση. Γινεται να μπαινοβγαινει το συστημα. Το ΑΒΣ εννοω, με κανα κουμπακι. Ξερει κανεις τποτα;

Στα GS, εχει κουμπι "απενεργοποιησης" (Για χωμα κλπ).. Η SUZUKI δεν εχει? :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ερωτηση προς "εμπειρους και χεράδες"...Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να μπορει να ακινητοποιει τη μοτοσυκλετα του χωρις ABS σε μικροτερη αποσταση και μικροτερο χρονο σε σχεση με ABS;;;;;;;;;;;;; :_unsure: Και φυσικα μιλαμε για1.αποσταση ακινητοποιησης 2.χρον αντιδρασης 3.χρονο ακινητοποιησης...αν καποιος ΜΠΟΡΕΙ του βγαζω το καπελο :_hi: και ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ...

Μιλαμε ΠΑΝΤΑ για ασφαλτο και παντος συνθηκων.....και οχι για ΧΩΜΑ και ΠΡΙΟΝΙΑ...εκει παμε αλλου :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεσα στην πολη :_rock-on: ειναι σωτηριο εργαλειο ,στην πιστα σου ειναι τελειος μα τελειος αχρηστο και ο μαστορας σου ειναι για τα μπαζα !

Αν θελει μαθηματα με μια μικρη χρεωση ξερω καποιον που μπορει να του δειξη με μια BMW , με abs οτι θελει και πως γινεται :D !

Μαλλον περι φιγουρατζη προκειται, γραφτον !

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μια ερωτηση προς "εμπειρους και χεράδες"...Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να μπορει να ακινητοποιει τη μοτοσυκλετα του χωρις ABS σε μικροτερη αποσταση και μικροτερο χρονο σε σχεση με ABS;;;;;;;;;;;;; :_unsure: Και φυσικα μιλαμε για1.αποσταση ακινητοποιησης 2.χρον αντιδρασης 3.χρονο ακινητοποιησης...αν καποιος ΜΠΟΡΕΙ του βγαζω το καπελο :_hi: και ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ...

Μιλαμε ΠΑΝΤΑ για ασφαλτο και παντος συνθηκων.....και οχι για ΧΩΜΑ και ΠΡΙΟΝΙΑ...εκει παμε αλλου :cheers:

:_rock-on::_rock-on:

Εδώ είναι όλη η ουσία - δεν είμαιστε "ρωσσιδες"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα