Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 Αν κια δεν είναι του στυλ μου.. και μου πέφτει και λίγο ψηλή... ..και πολύ μεγάλη.. θα την τσίμπαγα άνετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 ...MONICAAAAAAααααααααα!!!!!!! Αλλά...χάθηκε και καμμιά ...Ελληνίδα;;;Τόσες έχουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 Αχ τι ώραια! Παρτε εσείς τις υπόλοιπες να μέινω εγώ με το μωρό μου την cameron!!!!Τι να κάνουμνε αδυναμίες είναι αυτές!Καλές και οι υπόλοιπες κυρίες αλλά οι προτιμήσεις μου είναι στο αγγελάκι του τσάρλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 THE ITALIAN JOB- MONICA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 Εγω θελω την Κλαρα ... ...αυτη που "χεζει" τα κουτακια στο ΜΕGA! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 Υπάρχουν οι γυναίκες ... και υπάρχει και η Monica Bellucci!!! <{POST_SNAPBACK}> γιατι απλα μονικα ειναι μονο μια............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 Παιδιά αν τελειώσατε εγώ και η μπουρούχα μου λέμε να πηγαίνουμε σιγά-σιγά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 ποια ειναι η κυρια παρακαλω?? γιατι αυτην....... ολοι την ξερουν!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2005 MONICA FOR EVER. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2005 ...η Angelina ρε σεις δεν ειναι λιγο...ομοsexual;;;;Λεω γιατι βλεπω...πολυ προτιμηση...Για δικαβαλο να μου πεις τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadow 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2005 οπππππππππ....αργησα?? εχετε δικιο κορμι η monica γιαυτο ας παρω εγω την jolie και ας κοβει και στις ανηφορες θα κατεβω να το "σκουνταω" ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2005 καλη και η Αντζελινα...δε λεω...αλλά είμαι με την Ιταλιδα...(βλεπε παραπανω...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2005 Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε!!! Αφενός η ψηφοφορία έχει πάρει τη μορφή αναμέτρησης μεταξύ Αντζελίνας και Μόνικας αφετέρου στην ψηφοφορία δεν υπάρχει εκπρόσωπος εξ Ιαπωνίας, την οποία θα επρεπε κανονικά να υποστηρίξουν ολοι οι κάτοχοι αντίστοιχων μοτοσυκλετών(καθότι αυτή δίνει έμπνευση στα τζαπανακια και βγάζουν τέτοια μοτόρια!!!) :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2005 Οι Ιάπωνες βγάζουν γρήγορα μοτόρια για να ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ από τις Ιαπωνέζες, θα έλεγα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) Σωστη η παρατηρηση για τις Ασιατισες...Λαμπουν δια της απουσιας τους...Οπως και οι μιγαδες...αυτες οι μεικτης καταγωγης που το αποτελεσμα δικαιωνει τον ορισμο της Ομορφιας... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2005 από τον Athos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
M4VeRiCK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) Επειδή βλέπω ότι πολλοί ζητάνε ασιάτισες,θα κάνω ό,τι μπορώ. Δεν ξέρω πια είναι η ακριβή χώρα προελεύσεως,αλλά εμένα μ'αρέσει... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2005 από τον M4VeRiCK Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2005 Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε!!! Αφενός η ψηφοφορία έχει πάρει τη μορφή αναμέτρησης μεταξύ Αντζελίνας και Μόνικας αφετέρου στην ψηφοφορία δεν υπάρχει εκπρόσωπος εξ Ιαπωνίας, την οποία θα επρεπε κανονικά να υποστηρίξουν ολοι οι κάτοχοι αντίστοιχων μοτοσυκλετών(καθότι αυτή δίνει έμπνευση στα τζαπανακια και βγάζουν τέτοια μοτόρια!!!) :D :D :D <{POST_SNAPBACK}> ..Συμφωνω απολυτως!!!Αναλογα με την εμπνευση, και το αποτελεσμα!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2005 Οι Ιάπωνες βγάζουν γρήγορα μοτόρια για να ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ από τις Ιαπωνέζες, θα έλεγα... <{POST_SNAPBACK}> :D :D :D Φαντάζεσαι το γιαπωνέζο μηχανικούλι εκεί στο πάγκο εργασίας του αντί για καμιά αφίσα ασσιάτισας να είχε την μπελούτσι?? Ε μετά η MV Augusta μάλλον θα έιχε λιιιγο πιο σχιστούς προβολείς!!!!Τελικά μάλλον λέμε λέμε για τις γυναίκες αλλά αυτές τελικά είναι η έμπνευσή των ανδρών!(εξαιρούνται οι...οπισθόβολοι!) Πάντως χθές έτυχε να δώ το λούφα και παραλλαγή στο σινεμα και ερωτεύτηκα!!!!Την τουρκάλα την τραγουδίστρια!!!! Σόρυ κάμερον,αλλά πιστέυω ότι η σχέση μας δεν θα προχωρούσε...Είσαι πολύ καλή κοπέλα,απλά εγώ ψάχνω κάτι διαφορετικό αυτή την περίοδο...Ας φερθούμε πολιτισμένα κι ας αποφύγουμε τα κλάμματα.Ας μείνουμε φίλοι... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2006 ...για μηχανοβοιους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Αngelina και μετα το χαος.... ...να 'μουνα αυτη η πρωτη σταγονα διπλα στα χειλη της για 5 δευτερολεπτα και μετα ας πεθαινα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 18 - 19 το σκορ μεταξύ Angelina Jolie και Monica Bellucci Διαφορά ΣΤΗΘΟΥΣ λέμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Αngelina Φυσικά.Είναι η πιο Rock γκόμενα που υπάρχει αυτή την στιγμή,και προσωπικά μου κάνει ''είμαι το πιο αλητεία γ@μήσι που θα μπορούσες ποτέ να έχεις''. Η γκόμενα,σύμφωνα με αυτό που ''βγάζει'' πρέπει να δίνει μεγάλη μάχη στο κρεββάτι!Και μόνο ο οτι έκανε ταττού το όνομα του άντρα της λέει πολλά περί ατόμου των άκρων και με Rock φιλοσοφία.Βέβαια τώρα το έσβησε αλλά... Κι εγώ το έχω ένα σκάλωμα με τις ιαπωνέζες όμως.Οχι γενικά με ασιάτισες(ταιλανδέζες κινέζες και άλλες ...έζες!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Θελει και ρωτημα? Αυτες τις ΒΥΖΑΡΕΣ (με το συμπαθειο ) δεν τις αλλαζω με τιποτα!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Ούτε εγω βέβαια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indiana 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 (τροποποιήθηκε) Mπορώ να ψηφίσω και εγώ; Τιιιιιιιιιιιι; ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!. Ε καλά θα ψηφίσω.Λοιπόννννννννννν ,ειμαι ανάμεσα στην monica και την angelina(κουκλάρες και οι δυο).Χμμμμμμμμμ.Θα πάρω και τις δυο . Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2006 από τον indiana Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2006 Καλα το συζηταμε ακομα παροτι εχω μια δυσκολη επιλογη αναμεσα σε Angelina και Μonica και οπως ειπαμε δεν μιλαμε για αμαξι αλλα για μηχανη. Δαγκωτο.... Monica Bellucci Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες