Jump to content
Sign in to follow this  
Vito Varadero

SEXY ΑΝΑΒΑΤΗΣ...

Recommended Posts

Αν κια δεν είναι του στυλ μου..

και μου πέφτει και λίγο ψηλή...

..και πολύ μεγάλη..

θα την τσίμπαγα άνετα. :wub:

post-157-1135646215_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αχ τι ώραια!

Παρτε εσείς τις υπόλοιπες να μέινω εγώ με το μωρό μου την cameron!!!!Τι να κάνουμνε αδυναμίες είναι αυτές!Καλές και οι υπόλοιπες κυρίες αλλά οι προτιμήσεις μου είναι στο αγγελάκι του τσάρλι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υπάρχουν οι γυναίκες ... και υπάρχει και η Monica Bellucci!!!  :wub:

<{POST_SNAPBACK}>

:worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:

γιατι απλα μονικα ειναι μονο μια............ :yes::yes::yes::yes::yes:post-464-1135718279_thumb.jpgpost-464-1135718450_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποια ειναι η κυρια παρακαλω?? :lipssealed:

γιατι αυτην.......

post-464-1135720926_thumb.jpg

ολοι την ξερουν!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...η Angelina ρε σεις δεν ειναι λιγο...ομοsexual;;;;Λεω γιατι βλεπω...πολυ προτιμηση...Για δικαβαλο να μου πεις τωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπππππππππ....αργησα??

εχετε δικιο κορμι η monica γιαυτο ας παρω εγω την jolie :rolleyes: και ας κοβει και στις ανηφορες θα κατεβω να το "σκουνταω" :yes: ..... :yes::rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε!!!

:excl:

Αφενός η ψηφοφορία έχει πάρει τη μορφή αναμέτρησης μεταξύ Αντζελίνας και Μόνικας

αφετέρου στην ψηφοφορία δεν υπάρχει εκπρόσωπος εξ Ιαπωνίας, την οποία θα επρεπε κανονικά να υποστηρίξουν ολοι οι κάτοχοι αντίστοιχων μοτοσυκλετών(καθότι αυτή δίνει έμπνευση στα τζαπανακια και βγάζουν τέτοια μοτόρια!!!) :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστη η παρατηρηση για τις Ασιατισες...Λαμπουν δια της απουσιας τους...Οπως και οι μιγαδες...αυτες οι μεικτης καταγωγης που το αποτελεσμα δικαιωνει τον ορισμο της Ομορφιας... :wub::wub::wub:

Τροποποιήθηκε από τον Athos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή βλέπω ότι πολλοί ζητάνε ασιάτισες,θα κάνω ό,τι μπορώ. :whistling:

Δεν ξέρω πια είναι η ακριβή χώρα προελεύσεως,αλλά εμένα μ'αρέσει... :_innocent::_innocent:

post-398-1135865506_thumb.jpg

post-398-1135865606_thumb.jpg

post-398-1135865748_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον M4VeRiCK

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε!!!

:excl:

Αφενός η ψηφοφορία έχει πάρει τη μορφή αναμέτρησης μεταξύ Αντζελίνας και Μόνικας

αφετέρου στην ψηφοφορία δεν υπάρχει εκπρόσωπος εξ Ιαπωνίας, την οποία θα επρεπε κανονικά να υποστηρίξουν ολοι οι κάτοχοι αντίστοιχων μοτοσυκλετών(καθότι αυτή δίνει έμπνευση στα τζαπανακια και βγάζουν τέτοια μοτόρια!!!) :D  :D  :D

<{POST_SNAPBACK}>

..Συμφωνω απολυτως!!!Αναλογα με την εμπνευση, και το αποτελεσμα!!! :lipssealed::lipssealed::grin::grin:

:lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οι Ιάπωνες βγάζουν γρήγορα μοτόρια για να ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ από τις Ιαπωνέζες, θα έλεγα...

<{POST_SNAPBACK}>

:D :D :D

Φαντάζεσαι το γιαπωνέζο μηχανικούλι εκεί στο πάγκο εργασίας του αντί για καμιά αφίσα ασσιάτισας να είχε την μπελούτσι?? :excl:

Ε μετά η MV Augusta μάλλον θα έιχε λιιιγο πιο σχιστούς προβολείς!!!!Τελικά μάλλον λέμε λέμε για τις γυναίκες αλλά αυτές τελικά είναι η έμπνευσή των ανδρών!(εξαιρούνται οι...οπισθόβολοι!)

Πάντως χθές έτυχε να δώ το λούφα και παραλλαγή στο σινεμα και ερωτεύτηκα!!!!Την τουρκάλα την τραγουδίστρια!!!!

Σόρυ κάμερον,αλλά πιστέυω ότι η σχέση μας δεν θα προχωρούσε...Είσαι πολύ καλή κοπέλα,απλά εγώ ψάχνω κάτι διαφορετικό αυτή την περίοδο...Ας φερθούμε πολιτισμένα κι ας αποφύγουμε τα κλάμματα.Ας μείνουμε φίλοι...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αngelina και μετα το χαος.... :wub:

6168_jolie_angelina_24.jpg

main1.jpg

angelinajolie06.jpg

...να 'μουνα αυτη η πρωτη σταγονα διπλα στα χειλη της

για 5 δευτερολεπτα και μετα ας πεθαινα.... :worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αngelina Φυσικά.Είναι η πιο Rock γκόμενα που υπάρχει αυτή την στιγμή,και προσωπικά μου κάνει ''είμαι το πιο αλητεία γ@μήσι που θα μπορούσες ποτέ να έχεις''.

Η γκόμενα,σύμφωνα με αυτό που ''βγάζει'' πρέπει να δίνει μεγάλη μάχη στο κρεββάτι!Και μόνο ο οτι έκανε ταττού το όνομα του άντρα της λέει πολλά περί ατόμου των άκρων και με Rock φιλοσοφία.Βέβαια τώρα το έσβησε αλλά...

Κι εγώ το έχω ένα σκάλωμα με τις ιαπωνέζες όμως.Οχι γενικά με ασιάτισες(ταιλανδέζες :puke: κινέζες :puke: και άλλες ...έζες!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
6.jpg

59229992.jpg

11123931960Monica_Bellucci027.jpg

Monica11.jpg

Θελει και ρωτημα?

Αυτες τις ΒΥΖΑΡΕΣ (με το συμπαθειο :blush: ) δεν τις αλλαζω με τιποτα!!!!! :_w00t:

<{POST_SNAPBACK}>

Ούτε εγω βέβαια :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπορώ να ψηφίσω και εγώ; Τιιιιιιιιιιιι; ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!.

Ε καλά θα ψηφίσω.Λοιπόννννννννννν ,ειμαι ανάμεσα στην monica και την angelina(κουκλάρες και οι δυο).Χμμμμμμμμμ.Θα πάρω και τις δυο . :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον indiana

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα το συζηταμε ακομα παροτι εχω μια δυσκολη επιλογη αναμεσα σε Angelina και Μonica και οπως ειπαμε δεν μιλαμε για αμαξι αλλα για μηχανη.

Δαγκωτο....

Monica Bellucci

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα