KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Για κάποιον φρέσκο οδηγό που θέλει ένα όμορφο και φρόνιμο μοτόρι για να αρχίσει να εξοικειώνεται είναι μιά χαρά πιστεύω!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2008 από τον KARAFLODAIMON Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Για κάποιον φρέσκο οδηγό που δεν θέλει ένα όμορφο και φρόνιμο μοτόρι για να αρχίσει να εξοικειώνεται είναι μιά χαρά πιστεύω!!! Εεε που ΘΕΛΕΙ νομιζω ενοεις και οχι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.... :P Το μηχανακι οτι και να ειναι,*καλο* δεν βγηκε σε χερια βαρβαρων που απλα το πηγαιναν ανεξαρτητως ταχυτητα με τερμα γκαζι.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2008 από τον georgis4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Εεε που ΘΕΛΕΙ νομιζω ενοεις και οχι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.... :P Το μηχανακι οτι και να ειναι,*καλο* δεν βγηκε σε χερια βαρβαρων που απλα το πηγαιναν ανεξαρτητως ταχυτητα με τερμα γκαζι.... Σωστός , το διόρθωσα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Σωστός , το διόρθωσα!!!! Nevermind mate...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
more 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 το μηχανακι ειναι μια χαρα αν το οδηγησετε θα καταλαβετε τη φιλοσοφια του σεμνα και ταπεινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 το μηχανακι ειναι μια χαρα αν το οδηγησετε θα καταλαβετε τη φιλοσοφια του σεμνα και ταπεινα Σιγουρα ειναι ενα μηχανακι χωρις φιλοσοφια και χωρις χαρακτηρα και σιγουρα η μεγαλυτερη πατατα της χοντα, που ακομα προσπαθω να καταλαβω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Ρε τι πρόβλημα έχετε με το μηχανάκι! Είναι ΠΟΛΥ γρήγορο για έναν που θέλει να πάρει ένα παπάκι ή scooter, και πάει και παντού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Είναι ΠΟΛΥ γρήγορο για έναν που θέλει να πάρει ένα παπάκι ή scooter, και πάει και παντού. Αφου το θετεις ετσι... θα συμφωνυσω απολυτα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Ημουν ετοιμος να το παρω,αλλα τελικα πηγα σε Fz Mην το θαβουμε τοσο!Εμενα μου αρεσει πιο πολυ απο τα XT(πΙο αργο βεβαια αλλα οκ!) Βγαινει καινουργιο ακομα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Ημουν ετοιμος να το παρω,αλλα τελικα πηγα σε Fz Τωρα με μπερδεψες.. τι σχεση εχει ενα FMX με ενα FZ6 ? Αλλο το ενα ααααααααααααλλο το ενα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Ρε τι πρόβλημα έχετε με το μηχανάκι! Είναι ΠΟΛΥ γρήγορο για έναν που θέλει να πάρει ένα παπάκι ή scooter, και πάει και παντού. Ναι ρε φιλε καλα τα λες μονο που με ενα παππακι σαν το FMX στην Αθηνα θα σε περιμενα πολυ ωρα να φτασεις και θα σε κερναγα και μια μπιρα με τα λεφτα που θα μου μεναν απο τη βενζινη.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Μην ασχολησαι... Ο κοσμος ειναι κακος και λεει πολλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 σωστοι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Μην ασχολησαι... Ο κοσμος ειναι κακος και λεει πολλα geia sou smia m8! tsekare to file afieromeno! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 DEN MPORW NA VRW TO MINIMA POU EGRAPSA TI EGINE PIOS TO ESVISE KE GIATI? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Εντάξει ρε παιδιά αξιοπρεπώς θα πηγαίνει το μηχάνημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2008 DEN MPORW NA VRW TO MINIMA POU EGRAPSA TI EGINE PIOS TO ESVISE KE GIATI? Kατ'αρχην, ξαναγραφτο! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 αν σκεφτείς οτι καιει λάδια, τα ρουλεμάν θέλουν αλλαγή κάθε χρόνο, δεν έχει καθόλου γκάζι και έχει πουλήσει τα λιγότερα κομμάτια ever σε honda, τότε δικαιολογείται το θάψιμο και επίσης ότι το κράτησα για 5 μήνες κι έφαγε πούλημα άρον άρον... ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ, TI ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Καλά μην τα παίρνεις και όλα τοις μετρητοις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 το ομολογω εχω fmx.to aκριβο κιολας των 6500.Παω να του βαλω λαστυχα Mutant kai αλυσιδο γραναζω afam.Υστερα απο 16000 κλμ.Μου λειπει το wr200 me olosomi pro circuit που ειχα αλλα οκ.Το πηρα το fmx giati to xt μου φανηκε βαρυ κ μπουγιο στην οδηγηση , το στραda moy arese alla δεν εμπιστευομε την απριλια, δεν ξερω για εσας.Το drz eprepe na παρω αλλα μου επεσε ψηλο κ δεν μου αρεσε η μασκα του , απλα δεν σκεφτηκα οτι μπορουσα να αλλαξω μασκα κ να το χαμηλωσω. Τα Κτμ μου ερεσουν αλλα ειχα φαει πολλα φραγκα για το DT-WR 200 POY EIXA KAI META GIA TO WR 200. EIPA OTI de goystarω κ πολυ τα συνεργεια. Μετα ειπα για wr 450 alla k ayto ligo αγωνιστικο κ ηθελα λιγο ανεση.Το μονο που μου τι σπαει στο FMX EINAI poy den exei ryθmizomeni αναρτηση.Παντως μου ερεσει που 0-100κλμ τρωω τα χτχ εκτος αν πεφτω σε κουλους.Παντως εινα fun k exei ropi apo xamila.το duke 620 toy filoy moy ηταν οντος πιο fun bike alla me trelanan oi kradasmoi toy με χαλασε που του κολησε στα 500κλμ απτισ πολλες σουζες.Πιστευω να αρχισω να μπαινω στα στροφιλικια με τα καινουργεια ελαστικα. Παντως χοντα δε ξαναπερνω λογο μαλακισμενων ακριβων ανταλαχτικων κ αξεσουαρ.Πιστευω θα ξαναγυρισω στη γιαμαχα αναμενω για κανενα καλο εργαλειο να βγει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αμα η μασκα ηταν το μονο κακο που βρηκεσ στο DrZ κακως τοτε..! Υπαρχουν πολλεεεεεεες επιλογες ! Και εγω αλλη του εχω , απο ktm exc '00-'04 . Και οσο για χαμηλωμα παιζουν και "λαμακια" για το μοχλικο αν δε σου φτανει απο προφορτιση ! Γενικα υπαρχουν πολλααααααα πραγματα για DrZ εκει εξω...! Παντως μια χαρα μηχανακι ειναι ρε συ το Fmx κατα τ'αλλα ! Αμα ειχε και φουλ ρυθμιζομενες αναρτησεις βεβαια θα ειχε και αλλη τιμη... Εμενα δε με εψηνε γιατι ειναι αεροψυκτο , ειμαι φαν της υγροψυξης...! Θελεις fcr39 για το FMX σου ? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2009 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 το ομολογω εχω fmx.to aκριβο κιολας των 6500.Παω να του βαλω λαστυχα Mutant kai αλυσιδο γραναζω afam.Υστερα απο 16000 κλμ.Μου λειπει το wr200 me olosomi pro circuit που ειχα αλλα οκ.Το πηρα το fmx giati to xt μου φανηκε βαρυ κ μπουγιο στην οδηγηση , το στραda moy arese alla δεν εμπιστευομε την απριλια, δεν ξερω για εσας.Το drz eprepe na παρω αλλα μου επεσε ψηλο κ δεν μου αρεσε η μασκα του , απλα δεν σκεφτηκα οτι μπορουσα να αλλαξω μασκα κ να το χαμηλωσω. Τα Κτμ μου ερεσουν αλλα ειχα φαει πολλα φραγκα για το DT-WR 200 POY EIXA KAI META GIA TO WR 200. EIPA OTI de goystarω κ πολυ τα συνεργεια. Μετα ειπα για wr 450 alla k ayto ligo αγωνιστικο κ ηθελα λιγο ανεση.Το μονο που μου τι σπαει στο FMX EINAI poy den exei ryθmizomeni αναρτηση.Παντως μου ερεσει που 0-100κλμ τρωω τα χτχ εκτος αν πεφτω σε κουλους.Παντως εινα fun k exei ropi apo xamila.το duke 620 toy filoy moy ηταν οντος πιο fun bike alla me trelanan oi kradasmoi toy με χαλασε που του κολησε στα 500κλμ απτισ πολλες σουζες.Πιστευω να αρχισω να μπαινω στα στροφιλικια με τα καινουργεια ελαστικα. Παντως χοντα δε ξαναπερνω λογο μαλακισμενων ακριβων ανταλαχτικων κ αξεσουαρ.Πιστευω θα ξαναγυρισω στη γιαμαχα αναμενω για κανενα καλο εργαλειο να βγει... (SORRY GIA TA GREEKLISH) File mou os pros to Duke exei ontos fun alla pesmou eilikrina ti entiposh soy edose to timonaki tou meta to koryfaio ''super koftero'' timoni tou fmx! Os pros to XTX einai akrivos opos ta perigrafeis ''mpougio'' oute emena mou aresei odigika. Telos to strada oute kan. Vasika exo kataliksei oti gia proth mhxanh den einai asxhmh epilogh to Fmx ase pou to handling tou einai g@m@to kai osoi katakrinoun ton xamilo se dinami kinitira na eisai sigouros oti oute kan ta misa aloga apo osa exei den mporoun na ekmetaleutoun opos prepei ... An eixa kanei kaliteri epilogi mou fenete tha eixa parei to DRZ alla kolousa kai ego ligo sthn maska mi vlepontas to sunolo ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 ρε παιδια ξεκολληστε ,μια χαρα μηχανακι ειναι το fmx αρκει να ξερεις τι εχεις παρει.αμα νομιζεις οτι πηρες το στησιμο και το γκαζι του husaberg θα απογοητευτεις ,το fmx ειναι για αλλα πραγματα. φιλος κολλητος που το ειχε ,το ειχε παρει για να εχει ενα αξιοπιστο ,φτηνο , ευκολο μηχανακι με ωραια ,ευχαριστη (οχι κ@υλωτικη ισως) οδηγηση και εμεινε παρα πολυ ευχαριστημενος.πριν απο αυτο ειχε gas-gas 450 motard αλλα ο ψεκασμος εκανε τα δικα του και τον κουραζε το μηχανακι καθε μερα.το gas-gas ειναι καλο για αλλα πραγματα. το fmx ειναι ενα τιμιο και καλο μηχανακι για αυτους που ξερουν τι παιρνουν (το ξαναλεω).οταν ειμασταν στο ferry παντως και ειδαμε ενα xtx να το βαζουν μεσα σπρωχτο λογω ψεκασμου τοτε δεν μετανιωσε που αναμεσα στα δυο επελεξε αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 ρε παιδια ξεκολληστε ,μια χαρα μηχανακι ειναι το fmx αρκει να ξερεις τι εχεις παρει.αμα νομιζεις οτι πηρες το στησιμο και το γκαζι του husaberg θα απογοητευτεις ,το fmx ειναι για αλλα πραγματα. φιλος κολλητος που το ειχε ,το ειχε παρει για να εχει ενα αξιοπιστο ,φτηνο , ευκολο μηχανακι με ωραια ,ευχαριστη (οχι κ@υλωτικη ισως) οδηγηση και εμεινε παρα πολυ ευχαριστημενος.πριν απο αυτο ειχε gas-gas 450 motard αλλα ο ψεκασμος εκανε τα δικα του και τον κουραζε το μηχανακι καθε μερα.το gas-gas ειναι καλο για αλλα πραγματα. το fmx ειναι ενα τιμιο και καλο μηχανακι για αυτους που ξερουν τι παιρνουν (το ξαναλεω).οταν ειμασταν στο ferry παντως και ειδαμε ενα xtx να το βαζουν μεσα σπρωχτο λογω ψεκασμου τοτε δεν μετανιωσε που αναμεσα στα δυο επελεξε αυτο Ποσο το fcr39? Βασικα νομιζω οτι εμενα θελει το 41.Πσαχνω κ για εξατμισεις καλες κ φτηνες, το χουν παρααφτωσει οι εξατμισαδες στο Ελλαδα.Πρεπει να παθουν καμια κριση να στρωσουν.300ε κατω τις εχουν στο εξωτερικο καλα κ οι φτιαχτες τσαμπα πραμα, τι να πω.Παντως το FMx de μου εχει ζητησει τιποτα κ αυτο μετραει, παντως δε το σπαω κιολας.Απλα καπου δικαιονομαι οταν μου την ελεγαν π.χ για τα κλασικα καντραν μου κ να τα χτ , τενερε, κ στραδα ,παρουσιασαν υγρασια.Απλα ειχε πεσει λιγο το Βαραντερο μου κ ειχα πληρωσει ακριβα τα ψηφιακα καντραν κ μετα εμαθα κ ξετρελαθηκα με τα καντραν του fmx, dyo koympia k τελειωσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες