Δημητρηςngu 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 Καλησπέρα σας, έχω ένα CBR 600 re Το 2005, Αντιμετωπίζω το εξής θέμα, όταν η μηχανή είναι ζέστη αρκετά και την σβήσω αν πάω να την βάλω ξανά Μπρος δεν γυρίζει μίζα, έχω αλλάξει μπαταρία, έχω ελέγξει μίζα και καρβουνάκια δεν έχουνε θέμα και αυτό Το κάνει μόνο όταν η μηχανή είναι ζεστη, Αν είναι κρύα η μίζα γυρίζει κανονικά, όταν είναι ζέστη δεν γυρίζει μίζα και σβήνει το κοντέρ σαν να έχω μείνει από μπαταρία. Γνωρίζει κάποιος κάτι Τι να κάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 πριν 6 λεπτά, το μέλος Δημητρηςngu έγραψε: Γνωρίζει κάποιος κάτι Τι να κάνω Ναι, ένας μηχανικός σε συνεργείο μοτοσυκλετών. Πήγαινέ το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρηςngu 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 Το έχω πάει σε 4, αλλά μάλλον εισαι ο έξυπνος της παρέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 Και τι κάνανε οι τέσσερις; Τι μετρήσανε, τι διαπιστώσανε, τι σου αναφέρανε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρηςngu 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 (τροποποιήθηκε) Ειδαν μίζα, είδαν μπαταρια, καρβουνάκια και όλα ήταν οκ, ο ένας τώρα μου είπε να ρυθμίσει βαλβίδες να καθαρίσει μπουζί και τέτοια, αυτά όμως τα έκανα πριν από 8.000 χλμ. Και όλοι απλά κοιτούν να βγάλουν χρήματα γι αυτό και ρώτησα μήπως αντιμετώπισε κανείς άλλος το πρόβλημα που έχω. Επίσης καλώδια και κάποια που ήθελαν αλλαγή τα αλλάξαμε, σημερα πήγα και σε έναν μάστορα ακόμη και μου είπε είναι η μίζα αλλά την είδε προηγουμενοσ Μαστορας και είπε πως είναι οκ. Ο άλλος μου είπε να αλλάξω όλη την πλεξούδα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 από τον Δημητρηςngu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 Μπαταρία, ανόρθωση, πηνία, ΚΑΝΕΙΣ δεν μέτρησε; Ανθρωπέ μου, ΦΩΝΑΖΕΙ πρόβλημα στην παραγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος. Οχι ότι δεν μπορεί να είναι κάτι ακόμα, αλλά όταν κάτι από την τριάδα χαλάσει, και αρχίζει να μην φορτίζει καλά το σύστημα, τότε κάνει τα συμπτώματα που περιγράφεις. Θεωρώ ΑΠΙΘΑΝΟ, ότι πήγες σε επαγγελματίες μηχανικούς μοτό σε νόμιμα συνεργεία μοτό, και δεν εξέτασαν ΠΡΩΤΟ-ΠΡΩΤΟ αυτό το πράγμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρηςngu 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 (τροποποιήθηκε) Η μπαταρία φορτίζει κανονικά, πηνια και ανορθωτή δεν είδε κανείς μου είπαν πως είναι οκ γιατί δεν το κάνει όταν είναι κρύο. Πήγα σε επαγγελματίες όχι σε κάποιον φίλο αν αυτό εννοείς. 3 ανατολικά 1 κεντρο Θεσσαλονίκης το τελευταίο κατάστημα που πήγα είναι το moto THEOCHARIS στο κέντρο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 από τον Δημητρηςngu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 (τροποποιήθηκε) Δεν το κάνει όταν είναι κρύο, γιατί το σύστημα δεν έχει χαλάσει τελείως, υπολειτουργεί. Που σημαίνει ότι κρύο δουλεύει ακόμα, αλλά όταν ζεσταθεί σταματάει να δουλεύει, και αδειάζει η μπαταρία όσο κινείσαι. Για αυτό και δεν ξαναπαίρνει μετά, μέχρι να περάσει η ώρα, να κάνει κάποιες αντιδράσεις η μπαταρία και να βρει λίγο φορτίο για να ξαναπάρει. Πρόσθεσε ένα βολτόμετρο στα όργανα, και βλέπε τι κάνει η τάση της μπαταρίας. Πρέπει να έχεις από 13.5 μέχρι 15 περίπου όσο δουλεύει ο κινητήρας, με ότι συνδυασμός καταναλώσεω, ακόμα δλδ και με φώτα αναμμένα, βεντιλατέρ αναμένο, ενώ πατάς κόρνα κ.ο.κ. Αν δεις ότι μετά από λίγη ώρα, αρχίζει και βουτάει, πέφτει κάτω από 13 και πλησιάζει και το 11, ε μην ψάχνεις άλλο. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ από θέμα φόρτισης, τότε μπορεί να φταίει η ίδια η μίζα, να βραχυκυκλώνει από μια θερμοκρασία και πάνω, και μόλις μιζάρεις τραβάει βραχυκύκλωμα στην μπαταρία. Επίσης έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις του καλωδίου από το ρελέ μίζας προς την μίζα, που είχαν οξείδωση και με την ζέστη χάναν αγωγιμώτητα, όπως επίσης και με το καλώδιο γείωσης το ίδιο, όπως επίσης και με το ίδιο το ρελέ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρηςngu 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 (τροποποιήθηκε) Οκ οκ ευχαριστώ το πάω αύριο σε μάστορα και του λέω τι να δει, γιατί βαρέθηκα να πληρώνω γαμησιατηκα σήμερα ο άλλος γιατί δεν τον άφησα να καθαρίσει μπουζί και να ρυθμίσει βαλβίδες μου πήρε 70 ευρώ για αλλαγή μπαταρίας . η μπαταρία φορτίζει κανονικά όση ώρα την είχαν σε ρελαντί και με ανεβασμένες στροφές, αυτό μου είχαν πει άρα βλέπω τα αλλά που ειπες. Ευχαριστώ και πάλι Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2022 από τον Δημητρηςngu 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arne 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 (τροποποιήθηκε) πριν 13 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ από θέμα φόρτισης, τότε μπορεί να φταίει η ίδια η μίζα, να βραχυκυκλώνει από μια θερμοκρασία και πάνω, και μόλις μιζάρεις τραβάει βραχυκύκλωμα στην μπαταρία. Επίσης έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις του καλωδίου από το ρελέ μίζας προς την μίζα, που είχαν οξείδωση και με την ζέστη χάναν αγωγιμώτητα, όπως επίσης και με το καλώδιο γείωσης το ίδιο, όπως επίσης και με το ίδιο το ρελέ. Πολύ σωστά.. Εάν έχεις αλλάξει μπαταρία, και έχεις ελέγξει την μίζα. (άρα έχεις καθαρίσει τον ακροδέκτη του χοντρού καλωδίου της παροχής 12V, έχεις αλλάξει καρβουνάκια και είσαι σίγουρος ότι δέν βραχυκυκλώνει κάποιο τύλιγμά της όταν είναι ζεστή) Τότε μπορεί από κακή επαφή του καλωδίου που πάει από τον αρνητικό πόλο στην γείωση (στο σασσί). Κάτω από την σέλα ,πρέπει να υπάρχει και η φύσσα της φωτογραφίας. Ειναι μία φύσσα-γέφυρα ,όπου μαζεύονται πολλές γειώσεις μαζί, τσέκαρε άν είναι λιωμένο κανένα καλώδιο εκεί . https://ibb.co/F46cJQT https://ibb.co/prBHJbS Υπάρχει και άλλο ένα σημείο ,όπου η πλεξούδα παίρνει γείωση από το σασσί, Είναι καλώδια με ακροδέκτη βιδωμένα πάνω,τσέκαρέ το και αυτό. Άν έχεις πολύμετρο το να τσεκάρεις τα πηνία είναι εύκολο. Το βάζεις μπροστά και το αφήνεις να ζεσταθεί.. Το σβήνεις και βγάζεις την φύσσα τών πηνίων,ή την φύσσα του ανορθωτή άν είναι πιο εύκολο. Θα μετρήσεις τα τρία κίτρινα καλώδια.. βάζεις τον έναν ακροδέκτη σε ένα τυχαίο κίτρινο καλώδιο. Τον άλλον ακροδέκτη τον γειώνεις πάνω στο μοτέρ σε ένα καλό σημείο. Μετράς τα ohm. Ξεκινάς από τήν πιό χαμηλή κλίμακα του οργάνου,και σταδιακά πάς τον επιλογέα σε πιό ψηλές κλίμακες μέχρι τα 20 MΩ. Σε όλες τις κλίμακες πρέπει να έχεις μηδέν ένδειξη. Συνεχίζεις με τα υπόλοιπα δύο κίτρινα καλώδια. Αν πάρεις ένδειξη ακόμα και μερικά MΩ κάτι δεν πάει καλά με τα πηνία. Στήν συνέχεια,μετράς τα κίτρινα μεταξύ τους ανά δύο. πρέπει να έχεις πολύ χαμηλή ένδειξη ,μερικά ohm, και πρέπει όλες οι μετρήσεις να είναι ίδιες. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 από τον arne 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρηςngu 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2022 Ευχαριστώ παρά πολύ παιδιά, βλέπω τι είναι τις επόμενες μέρες και ενημερώνω καλη χρόνια και παλι ευχαριστώ για ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημήτρης77 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 Την 29/12/2022 at 8:28 ΜΜ, το μέλος Δημητρηςngu έγραψε: Καλησπέρα σας, έχω ένα CBR 600 re Το 2005, Αντιμετωπίζω το εξής θέμα, όταν η μηχανή είναι ζέστη αρκετά και την σβήσω αν πάω να την βάλω ξανά Μπρος δεν γυρίζει μίζα, έχω αλλάξει μπαταρία, έχω ελέγξει μίζα και καρβουνάκια δεν έχουνε θέμα και αυτό Το κάνει μόνο όταν η μηχανή είναι ζεστη, Αν είναι κρύα η μίζα γυρίζει κανονικά, όταν είναι ζέστη δεν γυρίζει μίζα και σβήνει το κοντέρ σαν να έχω μείνει από μπαταρία. Γνωρίζει κάποιος κάτι Τι να κάνω Την 29/12/2022 at 8:28 ΜΜ, το μέλος Δημητρηςngu έγραψε: Καλησπέρα σας, έχω ένα CBR 600 re Το 2005, Αντιμετωπίζω το εξής θέμα, όταν η μηχανή είναι ζέστη αρκετά και την σβήσω αν πάω να την βάλω ξανά Μπρος δεν γυρίζει μίζα, έχω αλλάξει μπαταρία, έχω ελέγξει μίζα και καρβουνάκια δεν έχουνε θέμα και αυτό Το κάνει μόνο όταν η μηχανή είναι ζεστη, Αν είναι κρύα η μίζα γυρίζει κανονικά, όταν είναι ζέστη δεν γυρίζει μίζα και σβήνει το κοντέρ σαν να έχω μείνει από μπαταρία. Γνωρίζει κάποιος κάτι Τι να κάνω Αδερφέ αν έβγαλες άκρη πες μου σε παρακαλώ τι έκανες γτ έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 Την 19/7/2023 at 8:24 ΠΜ, το μέλος Δημήτρης77 έγραψε: Αδερφέ αν έβγαλες άκρη πες μου σε παρακαλώ τι έκανες γτ έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα Αν έκανες τα παραπάνω σαν έλεγχο θα σου έλεγα να δεις το ρελλε της μίζας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες