1sokin1 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2022 Καλυσπερα και χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη της ομάδας . Οπως γράφει και ο τίτλος θα ήθελα τις συμβουλές σας σχετικά με το πρώτο road trip που σκοπεύω να κάνω . Στη κατοχή μου έχω δυο μηχανές ένα s1000rr 11’και ένα Xmax 400 19’ για πρακτικούς λογους θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το xmax μιας και το ταξίδι θα είναι περίπου 1.000-1.300χλμ και θα γίνει στη γειτονική Ιταλία. Πέρα από τον δεδομένο εξοπλισμό (γαντια ,μπουφάν ,παντελόνι μηχανής και αδιάβροχο ) τι άλλο θα προτείνατε να έχω μαζί ?? Υπάρχει κάποιος λόγος που να μη πρέπει να χρησιμοποιήσω το scooter για το ταξίδι ? Η αλήθεια είναι πως το bmw το λυπάμαι να το φορτώσω με τόσο χιλιόμετρα συν το θέμα των αποσκευών και οτι πρέπει να βγάλω την αγωνιστική εξάτμιση να βάλω μαμά και το άγχος της κλοπής . Ακόμα όσον αφορά το καιρό έχει κανείς εμπειρία από Φλεβάρη ?? Ευχαριστώ για το χρόνο σας . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.977 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2022 Καλησπέρα! Πώς έχεις σκοπό να πας Ιταλία; Από εξοπλισμό δεν νομίζω να χρειαστείς κάτι παραπάνω. Φρόντισε να κάνεις έναν καλό έλεγχο στο σκούτερ πριν φύγεις, υγρά, λάστιχα φρένα και σύστημα φόρτισης οπωσδήποτε. Ο καιρός εξαρτάται από το που έχεις σκοπό να πας αλλά σίγουρα να περιμένεις περισσότερο κρύο από εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.690 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2022 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Πας με σκοπό να δεις κάποιες πόλεις ή στόχος σου είναι να κάνεις βόλτα; Αν το δεύτερο είναι προτεραιότητα σου, ο Φλεβάρης δεν είναι η καλύτερη εποχή, οι δρόμοι σε υψόμετρο ειναι κλειστοί λόγω χιονιού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες