retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Απο εχτες ειμαι επιτελους κατοχος ενος GSR.Μετα απο 2 εβδομαδες αναμονης την πηρα την κουκλα στα χερια μου.Οριστα και μερικες φωτο με μολις 1 χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Καλοταξιδος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Καλορίζικη και καλοτάξιδι η κούκλα σου. Βλέπω εσύ πήρες και πινακίδα γιατί εγώ το μόνο που έχω είναι ένα χαρτί απ΄το υπουργείο που λέει ότι επειδή το υπουργείο έχει έλλειψη πινακίδων μπορώ να κυκλοφορώ πρός το παρόν χωρίς πινακίδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Καλορίζικη και καλοτάξιδι η κούκλα σου. Βλέπω εσύ πήρες και πινακίδα γιατί εγώ το μόνο που έχω είναι ένα χαρτί απ΄το υπουργείο που λέει ότι επειδή το υπουργείο έχει έλλειψη πινακίδων μπορώ να κυκλοφορώ πρός το παρόν χωρίς πινακίδα. Ευχαριστω ρε παιδες .Να ειστε καλα.Υπουργειο μεταφορων Δυτικης Αθηνας.Με 20 ευρω παραπανω σου δινουν οτι ποιο μικρο εχουν σε πινακιδα.Ελλαδα αθανατη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Καλοταξιδι φίλε . Το μικρό φέρινγκ απαραίτητο αλλά χαλάει πολύ από την αγρια ομορφιά του .Από μπροστά μπερδευεσαι πιο μηχανακι είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 (τροποποιήθηκε) με γειες και με χαρες ! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2007 από τον ducduc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Καλορίζικο το μοτόρι σου !! Καλά & ασφαλή χλμ σου εύχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Σωστός ο παίχτης Καλορίζικη και καλοτάξιδη η κούκλα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 καλοταξιδος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Πολύ καλή επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Με γειά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Καλοτάξιδο και τυχερό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Αντε ρε φίλε επιτέλους.!!!! Καλόρίζικη αντρακάριστη και σιδεροκέφαλος.Αιντε καλα .... ταξίδια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 πρώτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 καλοριζικη φίλε και καλές βόλτες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Απο εχτες ειμαι επιτελους κατοχος ενος GSR.Μετα απο 2 εβδομαδες αναμονης την πηρα την κουκλα στα χερια μου.Οριστα και μερικες φωτο με μολις 1 χλμ. :D ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ.. ΑΡΗΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 πολύ όμορφη και με ζελατίνα ε καλοτάξιδη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Με γειες! Καλοταξιδος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateras_R6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Καλοταξιδη και παντα ορθιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 τα παμε αλλα και παλι καλοταξιδη πολλα και καλα χιλιομετρα γιωργο αντε να σε δουμε και πατρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 καλοριζικη και καλοταξιδη,πολυ ομορφο το bikini fairing. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GSR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Καλοτάξιδη φίλε μου. Να είσαι βέβαιος οτι αυτή η μηχανή θα σου προσφέρει πολλές χαρές. Μόλις το στρώσεις και το ανοίξεις λιγάκι περιμένω λεπτομέρειες για την προστασία που δίνει η ζελατίνα, γιατί σκέφτομαι να τη βάλω και θέλω να ξέρω αν κάνει δουλειά. Αντε και πάλι καλορίζικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 ..... ολα τα λεφτα φιλε ...μπραβο να το χαίρεσαι το εργαλειο.... .... γραψε χιλιομετρα τωρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Καλοριζικη και απο μενα και απροβληματιστη! Με το καλο που θα την πας καμια βολτα, βγαλε και καμια φωτο πιο μακρυνη να την θαυμασουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2007 Καλοριζικη φιλε μου! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες