faniskli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2022 Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι 24 χρόνων και λάτρης των classic/cafe racer/chopper έχοντας στην κατοχή μου ένα moto guzzi v7. Το πρόβλημα που έχω είναι οτι θα ήθελα πολύ να κανω ταξιδακια με ελεύθερο κάμπινγκ και να ζήσω περιπέτειες αλλά δεν έχω φίλους που να μοιράζονται το ιδιο πάθος. Σε λέσχες κλπ που έτυχε να γνωρίσω κόσμο όλοι ηταν αρκετά μεγαλύτεροι και είτε δεν ειχαν τον χρόνο είτε τη διάθεση είτε ήθελαν κομφορ (ξενοδοχεία κλπ) κάτι που εγω δεν έψαχνα. Αν υπάρχει κάποιος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και ψάχνει άτομο/άτομα να μοιραστούν τέτοιες εμπειρίες θα ήθελα πολυ να γνωριστούμε!! Καλή συνέχεια και καλούς δρόμους σε όλους!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2022 Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Δυστυχώς και εδώ μια από τα ίδια είμαστε. Μπορώ να σου πω όμως με σιγουριά πως όπου και να πας με μηχανή, παρέα θα βρείς εκεί που θα πας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faniskli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2022 δεν εχει τυχει μεχρι στιγμης παντως γι αυτο εκανα το ποστ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.489 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2022 Βλέπω πήρες μηχανή, μπράβο σου γιατί πάρα πολλοί που γράφονται εδώ για να ρωτήσουν γνώμες δεν καταλήγουν πουθενά τελικά. Σύμφωνα με το πόπιουλαρ στερεότυπο νέος+μοτοκούτσι είσαι με μούσι, τζιν με ρεβέρ, πουκαμισάκι καρό να υποθέσω ολα κομπλέ. Όπου και να πας παρέα θα βρεις επιτόπου, απλά πήγαινε σε κάπως δημοφιλείς προορισμούς. Αν θέλεις γράφεις εδώ που μένεις και προς τα που σκέφτεσαι να κινηθείς, μπορεί να βρεθεί κάποιος από 'δώ και να συνεργαστείτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faniskli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2022 Χαχαχα τα πετυχες όλα εκτός απο το ρεβερ μένω Αττική στην Καλλιθέα. Δεν έχω συγκεκριμένο προορισμό άτομα θελω να γνωρίσω αρχικα στην ίδια φαση και ηλικία με εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες