Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα

Καταρχάς καλώς σας βρήκα, καλές συζητήσεις να έχουμε.

Συγνώμη αν θέτω ξανά το ίδιο ζήτημα, αλλά νομίζω είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα που διάβασα εδώ στο forum.

Θέλω να πάρω μια CB650R περιορισμένη σε 35kW για Α2 δίπλωμα. (Αναφέρομαι σε καινούργια).

Ωστόσο η μηχανή δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη σε 35kW με μεγάλο χρόνο παράδοσης και ήθελα να ρωτήσω. Είναι εφικτό ένας επισήμως αντιπρόσωπος/εξουσιοδοτημενο συνεργείο Honda να κάνει restrict μια ετοιμοπαράδοτη πλήρους ισχύος με κάποιο kit περιορισμού και να την γράψει ως Α2 (θα είναι η πρώτη άδεια της μηχανής, αναφέρομαι σε καινούργια, όχι μεταχειρισμενη) ή θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει βγει από το εργοστάσιο με 35kW?

Εφόσον είναι η πρώτη πώληση της σε πελάτη και η πρώτη άδεια, δεν γίνεται να τροποποιηθει και πωληθεί ως Α2?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Νομίζω ότι αυτό, μόνο ο επίσημος αντιπρόσωπος μπορεί να στο διευκρινίσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν γίνεται για 2 λόγους.

Α. Tο κάθε όχημα που εισάγεται, το συνοδεύουν έγγραφα από το εργοστάσιο και με βάση αυτά εκδίδεται η άδεια.

Τα περιορισμένης ισχύος δεν έρχονται σαν περιορισμένα, αλλά με ένδειξη τα μειωμένα kw και αυτό δεν αλλάζει ΠΟΤΕ στην άδεια, ακόμα και αν to επαναφέρεις.

Β. Τα κιτ περιορισμού του εμπορίου δεν έχουν κατοχυρωμένη χρήση νομικά στην Ελλάδα.

Μέχρι ώρας αυτά ισχύουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα