Jump to content

Recommended Posts

Πςςςςςςςςςςς....

τι είπες τώρα;;

Μπράβο και πάλι μπράβο!

( θα το πω παρά το γεγονός ότι ζηλεύω απίστευτα!! :D )

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Tι'πες τώρα !!!! (θα πω κι εγώ) Αυτά είναι ρε γαμώτο! Αυτά απολαμβάνεις σε αυτές τις χώρες!!!

(ΥΓ: Το αρχικό ποστ το έφτιαξα) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω ρε φιλε! Ολο εκληξεις μας παρουσιαζεις απο την ομορφη Γερμανια! Ωχ... Κατσε να δεις θα αρχισουν παλι μερικοι τις γκρινιες τα περι των ελληνικων δρομων :whistling:

:P

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαννη τι βλεπω, μπηκαμε πιστα με το GS??? Και τι πιστα, απιστευτη!!!!!! Καταπρασινη και ποοοοολυ στριφτερη. Ευχομαι να εβγαλες τα γουστα σου και να κερδισες πολλα απο αυτη την εμπειρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωω ρε φίλε,είχα δει και κάτι άλλα ποστ σου με κάτι λάστιχα....τώρα βλέπω και αυτό,τι να πω?μήπως είσαι με λάθος μηχανή? :think:

Άξιος και πάντα τέτοια :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μήπως είσαι με λάθος μηχανή? :think:

Ελα μου ντεεε... Του τα λεμε και του τα ξαναλεμε.. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Γιάννη, δεν γυρνάς Ελλάδα, να ησυχάσουμε απο αυτές τις "αμαρτίες"................

Μπράβο ρε αδελφέ, πάντα τέτοια.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε Γιάννη.....μου έφερες στο μυαλό όμορφες αναμνήσεις, εικόνες, οσμές, ένταση, κ.α......

Δεν έχω πάει στο Assen, ακόμη...γκουχ,γκουχ..., αλλά το Ring για εμένα είναι σίγουρα ένας ναός του μηχανοκίνητου αθλητισμού....

Εύχομαι σε όλους τέτοιες εμπειρίες, να'στε καλά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_thumbsup: :_thumbsup: ...χαιρομαι που γουσταρετε παίδες!...αλλα ενταξει δεν συγκρινονται πουθενα τα υπερτερατα που κυκλοφοραν εκει μεσα με τα δικα μας τα 98 ψοραλογα και σιγουρα θα βλεπανε τα GSακια μας και θα κρυφογελουσαν οι υπολοιποι συμμετεχοντες .... αλλα δεν δειχνουν σε καμια περιπτωση ρατσισμό ως προς τα μοντελα και την ιπποδυναμη ... μπορει να μπει ο καθενας με οτιδήποτε οχημα ... απλα να μην ενοχλει τον συντροχο!...ειμασταν φυσικα οι αργοτεροι και λογο της απειρίας μας ...αλλα σε καμια περιπτωση δεν νιωθεις παρείσακτος ή ανεπιθύμητος ...

....αντιθέτως ειχαμε και οπαδους οταν βγαιναμε!...δεν βλεπεις και καθε μερα 2 GS εκει μεσα!:P

...

...

....να φανταστείτε οτι ρεκορ πιστας ειναι 7 λεπτα και 49 δευτερα με ενα Honda RC30 (VFR 750) ...και μεις καναμε γυρω στα 11!!...πολυ κουλαδια Λεμεεε!..χαχα! :_zeppelin:

...παμε για αλλααααα! :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι πίκρα ρε Γιάννη?! Μακάρι να είχαμε όλοι μας τέτοιες πίκρες! Άκου λέει ...πίκρα!!! :uglystupid2:

:lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ρε παιδες παντα τετοια. Καταλαβαινω η εμπειρια συγκλονιστικη ετσι? Παντως εγω με μηχανη εκει μεσα κανα 15ρι θα το κανα. Πολυ λαδι στο εδαφος κυκλοφορει!!!!

ΕΥΓΕ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορούμε να μάθουμε το κόστος για την συμετοχή;Έτσι για να κλέμε περισσότερο στα Μέγαρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως εγω με μηχανη εκει μεσα κανα 15ρι θα το κανα. Πολυ λαδι στο εδαφος κυκλοφορει!!!!

:) ... λαδι?... φιλε η ασφαλτο τρωει λαστιχο Λεμεε!.... απο ποιοτητα ασφαλτου η πιστα ειναι κορυφη αν σκεφτεις και το μεγεθος της ...εννοω 21 χιλιομετρα μηκος!...Αλλα εχει ενα μεγαλο μειονεκημα που οταν εισαι μεσα τοτε το καταλαβαίνεις!...στα περισσοτερα κομματια δεξια και αριστερα εχεις το πολυ 2 μετρα χορταρακι και σε περιπτωση πτωσης σε περιμενει μια σφοδρή κρούση με τις μπαριερες!...ειναι τρομακτικο! :stunned:

Μπορούμε να μάθουμε το κόστος για την συμετοχή;Έτσι για να κλέμε περισσότερο στα Μέγαρα...

...βασικα προσωπικα το βρισκω λιγο βαρυ το τιμημα ... αλλα αν σκεφτεις οτι δεν ειναι για καθε μερα και το τι λεφτα πεταμε δεξια/αριστερά σε αλλες λαλακιες δεν μετανιώνω ουτε δευτερολεπτο! ...22ευρωπουλακια η μια γυρα...75 οι 4ρις...ενω η καρτα για ολο το χρονο εχει 1075.

:shades: ...τζαπα πραμα!...χαχα!..παρε κόσμεεεε! :doh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

22€ για να μπεις να κανεις ενα γυρο 20χλμ και να βγεις???? Πολλα δεν ειναι???

Τελικα ειναι καλα τα 55€/μερα στις Σερρες :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα