ST675 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2021 Καλημέρα στην παρέα, είμαι σε αναζήτηση κράνους αλλά δεν έχω κάποια προηγούμενη εμπειρία από καλό κράνος.Η χρήση του είναι 20% πόλη , 60% επαρχιακούς δρομους με ταχύτητες 60-100km/h και 20% ταξίδια με μεγαλύτερες ταχύτητες. Οπότε, ψάχνω κάτι το οποίο να μην δημιουργεί θόρυβο στις ταχύτητες μέχρι 100-120 km/h τουλάχιστον Μπάτζετ 250-350€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2021 spartan - Κράνη Μηχανής - Skroutz.gr Εδω μπορεις να δεις και την εμπειρια μου απο το συγκεκριμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2021 Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Τα κράνη, ενώ φαινομενικά είναι ίδια, στην πράξη δεν είναι. Άλλο κράνος στο ίδιο κεφάλι κάθεται καλά και άλλο όχι. Βγες μια βόλτα στα μαγαζιά, κάνε δοκιμή και πάρε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα. Στα χρήματα αυτά, οποιοδήποτε επώνυμο κράνος είναι ασφαλές και αθόρυβο στην ταχύτητα που θέλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ST675 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2021 https://www.skroutz.gr/s/8144712/HJC-RPHA11-Semi-Flat-Black-Κράνος-Μηχανής-Full-Face-1300gr-με-Pinlock.html?from=catspan Τελικά κατέληξα σε αυτό μετα από δοκιμή στο μαγαζί. Μου κάθεται καλά αν και στα μάγουλα είναι αρκετά πιεστικό ακόμα. Ελπίζω να ανοίξει λίγο με τον καιρό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2021 Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα κ συ πηρες racing κρανος για να ειναι αθορυβο? Το συγκεκριμενο το χω ειναι πολυ δροσερο γιατι εχει πολλους αεραγωγους αλλα δεν ειναι αθορυβο καθολου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ST675 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2021 Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και πολύ αθόρυβο αλλά σίγουρα πιο αθόρυβο από το προηγούμενο Mt που είχα. Από κυκλοφορία αέρα όντως είναι πολύ καλό. Ελπίζω στα 340 που το πήρα να ήταν καλή επιλογή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος ST675 έγραψε: Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και πολύ αθόρυβο αλλά σίγουρα πιο αθόρυβο από το προηγούμενο Mt που είχα. Από κυκλοφορία αέρα όντως είναι πολύ καλό. Ελπίζω στα 340 που το πήρα να ήταν καλή επιλογή αθορυβο δεν ειναι καθολου ισα ισα το αντιθετο μιας και εχει πολυ καλη κυκλοφορια αερα. Αυτα συνηθως πανε μαζι. Αλλα μην σκας υπαρχουν και οι ωτοασπιδες. Προμηθευσου λοιπον σιλικονουχες ή απλες και ολα μια χαρα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2021 Την 21/6/2021 at 11:26 ΜΜ, το μέλος ST675 έγραψε: https://www.skroutz.gr/s/8144712/HJC-RPHA11-Semi-Flat-Black-Κράνος-Μηχανής-Full-Face-1300gr-με-Pinlock.html?from=catspan Τελικά κατέληξα σε αυτό μετα από δοκιμή στο μαγαζί. Μου κάθεται καλά αν και στα μάγουλα είναι αρκετά πιεστικό ακόμα. Ελπίζω να ανοίξει λίγο με τον καιρό Τα μαγουλα στα hjc συνηθως δεν καθονται.Αν σε πιεζει τωρα θα σε πιεζει για πολυ καιρο.Πηγαινε στο μεγαλυτερο αν μπορεις να κανεις αλλαγη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
@martin@ 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2021 Με ίδιο κράνος και μοτοσυκλέτα βρήκα την υγειά μου από άποψη αεροδυναμικής.Με το προηγούμενο AGV Κ3sv σε φάση παρατεταμένης τελικής μου τράβαγε το κεφάλι τόσο δυνατά με αποτέλεσμα για 2 μήνες είχα πόνο στον αυχένα. Ισχύει ότι είναι θορυβώδες και σε ταξίδια με alpine ωτοασπίδες βρήκα την ησυχία μου, ισχύει επίσης ότι τα μαξιλαράκια δεν καθονται . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
goAtraveler 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2021 Αν σε ενδιαφερει πουλαω το κρανος μου https://www.car.gr/parts/view/314195898%2F Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες