BILL PAPAS 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2021 γεια σας, εχω ενα suzuki bandit 650s 2008 κ μερικεσ φορεσ για να παρει πρεπει να το κουνεισω ενα τι μπροστα η πισω . ο αισθητηρασ νεκρασ δεν δουλευει γιατι δεν μου αναβει το λαμπακι νεκρασ.λετε να φταιει αυτο που μερικεσ φορεσ θελει την μετακινηση αυτη για να παρει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2021 Δεν νομίζω. Η κύρια δουλειά του αισθητήρα νεκράς, είναι να ανάβει το λαμπάκι στο κοντέρ οτι έχεις Ν. Δεν είμαι και 100% σίγουρος βέβαια.... @strokt up δώσε τα φώτα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2021 Κανονικά, πρέπει να πατάς συμπλέκτη για να δώσει μίζα, ακόμα κι αν έχεις νεκρα; πριν 18 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Η κύρια δουλειά του αισθητήρα νεκράς, είναι να ανάβει το λαμπάκι στο κοντέρ οτι έχεις Ν. Η κύρια λειτουργία του είναι να επιτρέπει να γυρίσει μίζα αν ΔΕΝ πατάς συμπλέκτη. Καμία σχέση με.παπάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2021 Λοιπόν. Στο bandit έχει αισθητήρα στον συμπλέκτη και πρέπει να πατάς με συμπλέκτη και με ταχύτητα ΚΑΙ με νεκρά! Εσύ λογικά επειδή δεν δουλεύει ο αισθητήρας της νεκράς πρέπει απλά να σηκώσεις το σταντ και με πατημένο συμπλέκτη θα μιζαρει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL PAPAS 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2021 τελικα καθαρησα το διακοπτακι στου συμπλεκτη{την επαφη} κ οκ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες