ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2020 Μου προτειναν τα συγκεκριμενα ως καλα που ζητησα στο μαστορα μου αλλαγη. Ως τωρα εχω φορεσει αυτα ειχε αρχικα Brisgestone Metzeller 2 φορες, και μια φορα τα Micellin City Grip, που οπως λενε και ολοι δεν ενιωσα να χε καλο κρατημα. Για τα Pirelli Angel Λοιπον εχουμε καποια γνωμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2020 (τροποποιήθηκε) Τα Angel είναι ίσως τα μοναδικά που δεν έχω βάλει,, πάντως τα Metzeller FeelFree το θεωρώ μακράν τα καλύτερα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο, ειδικά σε σχέση με το Michelin, που η απόδοσή του πέφτει κατακόρυφα πολύ σύντομα. Και τα έχω δοκιμάσει (FeelFree) και σε SH 150 & σε SH 300. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2020 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2020 Χωρίς να έχω γνώση αλλά και προσωπική εμπειρία, αλλά και εγώ έχω διαβάσει καλές κρητικές για τα λάστιχα angel scooter. Υ.γ αχχχ σας ζηλευω. Για το δικό μου (cruisym) βγάζει μόνο μια εταιρία... Η πιρελι μόνο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2020 Για μένα είναι μονόδρομος τα dunlop scootsmart. Ακούραστα σε νερό και στεγνο, δίνουν πολύ εμπιστοσύνη, και κρατάνε μεχρι την αλλαγή τους ακομα και στην τριετία. Ψαξε στο νέτ και θα το διαπιστώσεις. 2 σετ που φοράω, και είναι απολαυστικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
malapetsasc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 Τα έχω σε gilera punner sp 50cc ένα χρόνο τώρα.Κινούμαι σε επαρχιακούς δρόμους με μπαλώματα, λάσπες από τρακτέρ, λίμνες λασπόνερων από τα χωράφια που πλημυρίζουν σε κάθε βροχή και ποτέ δεν μου γλύστρισαν σε φρένο ή πορεία σε σχέση με τα ντανλοπ και τα μετζελερ που είχα πριν.Οτι καλύτερο έχω βάλει στο scooter ως τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες