Jump to content
ziki

Pirelli Angel SH300?

Recommended Posts

Μου προτειναν τα συγκεκριμενα ως καλα που ζητησα στο μαστορα μου αλλαγη. Ως τωρα εχω φορεσει αυτα ειχε αρχικα Brisgestone Metzeller 2 φορες, και μια φορα τα Micellin City Grip, που οπως λενε και ολοι δεν ενιωσα να χε καλο κρατημα. Για τα Pirelli Angel Λοιπον εχουμε καποια γνωμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα Angel είναι ίσως τα μοναδικά που δεν έχω βάλει,, πάντως τα Metzeller FeelFree το θεωρώ μακράν τα καλύτερα σε σχέση με οτιδήποτε άλλο, ειδικά σε σχέση με το Michelin, που η απόδοσή του πέφτει κατακόρυφα πολύ σύντομα.

Και τα έχω δοκιμάσει (FeelFree) και σε SH 150 & σε SH 300.

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να έχω  γνώση αλλά και προσωπική εμπειρία, αλλά και εγώ έχω διαβάσει καλές κρητικές για τα λάστιχα angel scooter. 

Υ.γ αχχχ σας ζηλευω. Για το δικό μου (cruisym) βγάζει μόνο μια εταιρία...

Η πιρελι μόνο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα είναι μονόδρομος τα dunlop scootsmart. Ακούραστα σε νερό και στεγνο, δίνουν πολύ εμπιστοσύνη, και κρατάνε μεχρι την αλλαγή τους ακομα και στην τριετία. 

Ψαξε στο νέτ και θα το διαπιστώσεις. 

2 σετ που φοράω, και είναι απολαυστικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα έχω σε gilera punner sp 50cc  ένα χρόνο τώρα.Κινούμαι σε επαρχιακούς δρόμους με μπαλώματα, λάσπες από τρακτέρ, λίμνες λασπόνερων από τα χωράφια που πλημυρίζουν σε κάθε βροχή και ποτέ δεν μου γλύστρισαν σε φρένο ή πορεία σε σχέση με τα ντανλοπ και τα μετζελερ που είχα πριν.Οτι καλύτερο έχω βάλει στο scooter ως τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα