Jump to content
kostasvouvou

Αγορά husqvarna sms 630

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Παλιός μηχανόβιος από παιδί, έχουν περάσει από τα χέρια μου διάφορα μηχανάκια διαφόρων κατηγοριών. Τελευταία, πούλησα την bmw k 1200 lt λόγω έλλειψης χρόνου για ταξίδια. Είπα να μην πάρω άλλο μηχανάκι άλλα όντας 42 ετών και οδεύοντας ολοταχώς προς τη κρίση μέσης ηλικίας, τρεις ημέρες αφού την πούλησα αποφάσισα να πάρω ένα super motard ως παιχνίδι για την πόλη!! Μετά από έρευνα έχω καταλήξει σε αυτό το μηχανάκι   https://www.car.gr/12972478-husqvarna-smr-630-smr-630  . 

Επειδή μένω Θεσσαλονίκη και είναι δύσκολο να κατέβω να το δω και επειδή πολλές φορές οι φωτογραφίες ξεγελάνε, θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κατά λάθος το έχει δει κάποιο μέλος της ομάδας. 

Επίσης θα ήταν χρήσιμες αξιολογήσεις κατόχων της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας. 

Ευχαριστώ guys  και καλά χιλιόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλως ήρθες στο φορουμ και καλή διαμονη.  Το 630 μηχανακι είναι πολιτικό supermoto με λογικα διαστήματα συντηρησης, νομίζω 5.000 λαδια 10.000 βαλβιδες με ψεκασμό και αρκετά αξιόπιστο που ομως δεν πουλησε αρκετά στην χώρα μας . Ειναι φτιαγμένο απο την εποχή bmw/Husqvarna οπότε καλό είναι να τσεκάρεις την διαθεσημότητα των ανταλακτικών από την bmw ή ΚΤΜ . Το  είχε γνωστός μου και μέλος του φορουμ , του είχε κάνει αρκετά χιλιόμετρα και 2χ 48ωρα νομίζω χωρίς θεματα (ο ιδιος το περιεγραφε ως ενα καλύτερο και πιο δυνατό Suzuki DRZ ) . Αξίζει να το δεις,  αν υπαρχουν και υποστηρίζονται τα ανταλκτικά ,είναι μια καλή προταση με ενα σοβαρο συνολο πλαισίου και αναρτήσεων.Για αμεσες πληροφορίες και αξιολογήσεις κατόχων καλό είναι να ρίξεις ενα μάτι στο cafehusqy forum που εκει σιγουρα θα εχει τα παντα χουσκβαρνα .Το συγκεκριμένο της αγγελίας δεν το έχω δει ουτε το γνωρίζω , ελπίζω να σε βοήθησα.

Εdit : δες και εδω π.χ

http://www.cafehusky.com/threads/documented-630-part-failures-known-weak-areas.30149/

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για την αποδοχή στο site και για την απαντησή σας ! Έχω ήδη κάνει την έρευνά μου σε cafehusky και supermotojunkies και έχω καταλήξει ότι θέλω αυτή τη μοτοσικλέτα. Γενικά, υπάρχουν ανταλλακτικά σε λογικές τιμές. Επίσης μπορούν να βρεθούν ανταλλακτικά και από την εταιρια swm που βγάζει αυτή τη μηχανή καινούρια με όνομα swm 650 sm. Ο προβληματισμός μου είναι για το συγκεκριμένο μηχανάκι επειδή προέρχεται από ακινησία με ότι συνεπάγεται αυτό. Η εμπειρία του γνωστού σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όσον αφορά την αξιοπιστία του. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι χρειάζεται ελαστικά, αλυσιδογράναζα, τσιμουχες και ξύστρες αμορτισερ. Επίσης σίγουρα θα χρειάζεται γενικό σέρβις με αλλαγή λαδιών και φίλτρων και αντικατάσταση υγρού ψυγείου και υγρών φρένων. Επίσης θα χρειάζεται ρύθμιση βαλβίδων, πιθανή αντικατάσταση καδένας εκκεντροφόρου και πιθανή αντικατάσταση κολάρων νερού. Αν χρειάζεται και επισκευή πίσω ανάρτησης τότε ξεφεύγουμε. Αν τα μαζέψουμε όλα αυτά ξεφεύγουμε πολύ στα χρήματα που πρέπει να δωθούν για να είναι ασφαλές για κυκλοφορια. Αυτός είναι και ο λόγος που θα ήταν χρήσιμη η γνώμη κάποιου που το έχει δει από κοντά. Επίσης έχω μια καλή προσφορά από την αντιπροσωπεία για το τελευταίο καινούριο swm 650 sm που υπάρχει στην Ελλάδα που στη ουσία είναι το ίδιο μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος kostasvouvou έγραψε:

Ευχαριστώ για την αποδοχή στο site και για την απαντησή σας ! Έχω ήδη κάνει την έρευνά μου σε cafehusky και supermotojunkies και έχω καταλήξει ότι θέλω αυτή τη μοτοσικλέτα. Γενικά, υπάρχουν ανταλλακτικά σε λογικές τιμές. Επίσης μπορούν να βρεθούν ανταλλακτικά και από την εταιρια swm που βγάζει αυτή τη μηχανή καινούρια με όνομα swm 650 sm. Ο προβληματισμός μου είναι για το συγκεκριμένο μηχανάκι επειδή προέρχεται από ακινησία με ότι συνεπάγεται αυτό. Η εμπειρία του γνωστού σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όσον αφορά την αξιοπιστία του. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι χρειάζεται ελαστικά, αλυσιδογράναζα, τσιμουχες και ξύστρες αμορτισερ. Επίσης σίγουρα θα χρειάζεται γενικό σέρβις με αλλαγή λαδιών και φίλτρων και αντικατάσταση υγρού ψυγείου και υγρών φρένων. Επίσης θα χρειάζεται ρύθμιση βαλβίδων, πιθανή αντικατάσταση καδένας εκκεντροφόρου και πιθανή αντικατάσταση κολάρων νερού. Αν χρειάζεται και επισκευή πίσω ανάρτησης τότε ξεφεύγουμε. Αν τα μαζέψουμε όλα αυτά ξεφεύγουμε πολύ στα χρήματα που πρέπει να δωθούν για να είναι ασφαλές για κυκλοφορια. Αυτός είναι και ο λόγος που θα ήταν χρήσιμη η γνώμη κάποιου που το έχει δει από κοντά. Επίσης έχω μια καλή προσφορά από την αντιπροσωπεία για το τελευταίο καινούριο swm 650 sm που υπάρχει στην Ελλάδα που στη ουσία είναι το ίδιο μηχανάκι.

επειδη η αγγελια δεν το αναφερει, γνωριζεις ποσο καιρο ειναι ακινητοποιημενο?

επισης για να εχουμε πληρη στοιχεια πρεπει να μας πεις και ποια ειναι αυτη η καλη προσφορα που σου δινει η αντιπρσωπεια για καινουργιο ...αν ειναι αυτη η προσφορα να το δουμε...https://www.car.gr/7629066-swm-sm-650-r

τελος, κατα ποσο το εχεις ψαξει οτι η swm βγαζει το ιδιο μηχανακι με το husqvarna? θελω να πω οτι πολλες εταιρειες (κατα βαση κινεζικες) κανουν αντιγραφες ιαπωνικων μηχανακιων ή και ευρωπαϊκων ακολουθωντας ομως πιο φτηνο κοστος παραγωγης κανοντας εκπτωση ειτε στα υλικα, ειτε στην συναρμολογηση ειτε και στα 2 με συνεπεια το τελικο αποτελεσμα να ειναι απλα μια κακη αντιγραφη του original και τιποτα παραπανω...

τα συγκεκριμενα husqvarna οταν ειχαν βγει ηταν φτηνα...δλδ ειχε καπου στα 8-8,5 χιλιαρικα...αντικαταστατης του 610 ειναι το 630 το οποιο βγηκε με δαφνες κλπ αλλα δεν πηγε πολυ καλα εμπορικα παρ'ολη την χαμηλη τιμη του...

δεν θελω να παρω θεση πανω στο διλημμα παρ'οτι η αρχικη ματια λεει καινουργιο με +2 χιλιαρικα...

βεβαια μπορει το "φτηνο" που φαινεται τωρα να σου βγει πολυ ακριβο αργοτερα + καμποση ταλαιπωρια ακριβως για τους λογους που εγραψα πιο πανω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα animal και ευχαριστώ για την απόκριση. Το μηχανάκι ανήκει σε ναυτικό και δουλεύει μόνο τα καλοκαίρια. Το έχει βάλει σε μία έκθεση αυτοκινήτων φίλου του για να πουληθεί. Δεν ξέρω τι γίνεται απο πλευράς συντήρησης. Η λογική όμως λέει  οτι όταν έρχεται απο τα καράβια το καλοκαίρι του πίνει το αίμα. Όσον αφορά το swm έχω τις ίδιες ανησυχίες με εσένα. Μπορεί να έχει τα ίδια καλούπια με HUSQVARNA αλλά τα μέταλλα θα είναι τα ίδια ; Δεν μιλάμε για μεταπωλητική αξία που δεν υπάρχει. Η τιμή που μου το δίνουν είναι 6200 με το κλειδί και τις πινακίδες στο χέρι. Έλα ντε όμως που ανέβηκα σε ένα DUCATI HYPERMOTARD 1100 και έχω χάσει τον ύπνο μου !!! 

Τροποποιήθηκε από τον kostasvouvou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To hyper έιναι άλλου ειδος sumo πιο πολυ φατ supermoto , βεβαια εχει ροπάκλα τρακτερ και δυναμη να το υποστηριξει. Απλά οταν μιλας για hyper να ξερεις οτι εχει και το αναλογο κοστος στη συντήριση που δεν νομιζω να εχει καμια διαφορα με το gs ή μαλλον πιο ακριβή. Προσωπικά θα κοιταγα να πάρω το 630 με μία "εποχιακή" τιμή αν γινεται και όχι καποιο swm . O λόγος είναι απλός μπορει στο supermotojunkie  να βρεις καποιες πληροφορίες για αξιοπιστία και ανταλακτικά όμως η εγχώρια αγορά είναι μικρή (στην κατηγορία) και εγώ θα ειμουν αρκετα σκεπτικός οπως όλοι για την εγγυηση και την καλυψη απο την "αντιπροσωπεία":yeahright:. Αν σε ενδιαφερει το hyper περιμενε να το δει ο @Gee  (Γιώργο σου ειχε βγει καλό ? γιατι ακόμα δεν βλεπω να κυκλοφορούνε πολλά :laugh:.)για να σου πει από πρωτο χερι .

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://www.car.gr/9075586-ducati-hypermotard-1100-s.      Βασικά αυτό με ενδιαφέρει. Σήμερα θα πάω να το δώ. Τώρα επειδή ψιλοπιανει το χέρι μου , λάδια φίλτρα και ιμάντες τα έχω, αν και ο ιδιοκτήτης λέει ότι έκανε πλήρες σέρβις πριν 1000 χιλιόμετρα σε εξουσιοδοτημένο με βιβλίο συντήρησης. Το μόνο που μένει είναι να τα βρούμε στην τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος kostasvouvou έγραψε:

https://www.car.gr/9075586-ducati-hypermotard-1100-s.      Βασικά αυτό με ενδιαφέρει. Σήμερα θα πάω να το δώ. Τώρα επειδή ψιλοπιανει το χέρι μου , λάδια φίλτρα και ιμάντες τα έχω, αν και ο ιδιοκτήτης λέει ότι έκανε πλήρες σέρβις πριν 1000 χιλιόμετρα σε εξουσιοδοτημένο με βιβλίο συντήρησης. Το μόνο που μένει είναι να τα βρούμε στην τιμή.

αν θες να πας σε αυτη την κατηγορια γιατι δεν κοιτας το ktm 990sm ή smr?

πολυ πιο αξιοπιστο απο το ducati...πιο γρηγορο...πολυ πιο μηχανακι...αλλα και πιο ακριβο...δεν ειναι ομως οτι δεν τ'αξιζει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος devil's animal έγραψε:

αν θες να πας σε αυτη την κατηγορια γιατι δεν κοιτας το ktm 990sm ή smr?

πολυ πιο αξιοπιστο απο το ducati...πιο γρηγορο...πολυ πιο μηχανακι...αλλα και πιο ακριβο...δεν ειναι ομως οτι δεν τ'αξιζει...

Υπερβολικά ακριβό για την ηλικία του... 

¨οσο για τον ντούκο, δεν νομίζω οτι έιχαν κάποιο θέμα συγκεκριμμένο.  Αξιόπιστο σύνολο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά ρε μάγκες, δεν παίρνεις  μηχανάκι άμα δεν το δεις από κοντά. Στις φωτογραφίες κούκλα και από κοντά πανούκλα. Μου τη δίνει που γράφουν ''σε άριστη κατάσταση " και η μηχανή φαίνεται ότι είναι ταλαιπωρημένη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε:

Υπερβολικά ακριβό για την ηλικία του... 

¨οσο για τον ντούκο, δεν νομίζω οτι έιχαν κάποιο θέμα συγκεκριμμένο.  Αξιόπιστο σύνολο 

δεν ειναι τυχαιο οτι κρατανε τιμη τα ktm εναντι των ducati...

εδω μια προχειρη συγκριση απο εγκριτο περιοδικο και χεραδες δημοσιογραφους στις κορυφαιες εκδοσεις των μοντελων...σε ολα νικαει το ΚΤΜ πλην τιμης και εξωτερικης εμφανισης (που οκ, ειναι υποκειμενικο)...

πριν 1 ώρα, το μέλος kostasvouvou έγραψε:

Γενικά ρε μάγκες, δεν παίρνεις  μηχανάκι άμα δεν το δεις από κοντά. Στις φωτογραφίες κούκλα και από κοντά πανούκλα. Μου τη δίνει που γράφουν ''σε άριστη κατάσταση " και η μηχανή φαίνεται ότι είναι ταλαιπωρημένη.

προφανως και δεν παιρνεις μηχανακι αν δεν το δεις απο κοντα...και αν δεν το δει και ενας καλος μαστορας που ξερει να κοιταξει και αλλα πραγματα που εσυ και εγω και ο οποιοσδηποτε απλος χρηστης δεν θα δουμε ποτε...

το μεταχειρισμενο συμφερει μεν, αλλα θελει τρεξιμο και υπομονη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 λεπτά, το μέλος devil's animal έγραψε:

δεν ειναι τυχαιο οτι κρατανε τιμη τα ktm εναντι των ducati...

Καλά οκ. εννοείται οτι τα smt κλπ είναι φοβερές  μηχανές, δεν το συζητώ.

Απλά οκ... αντικειμενικά οι τιμές είναι λίγο, ότι να ναι... εδω και 3-4 χρόνια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον τελευταίο καιρό, στη Βόρεια Ελλάδα δεν υπάρχει στο car.gr ούτε ένα αξιοπρεπές injection  motard σε λογική τιμή. Ή χρέπια θα είναι ή θα είναι παράλογα ακριβά. Εξαιρώ τα yamaha xt660x, όχι επειδή δεν είναι καλά, απλά εμένα δε με αρέσουν.

Στο τέλος θα πάρω αυτό https://www.car.gr/24537321-honda-cb-1300-naked  να γουστάρω κιόλας !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αγγελία αυτή(του 630) βρίσκεται στο car πάρα πολύ καιρό(με φίλτρο "καταχώρηση" σε όλα τα husqvarna βγαίνει στην τελευταία σελίδα) και η τιμή είναι δελεαστικότατη. Θα προχωρούσα με προσοχή,βέβαια. Δεν είναι και τόσο άγνωστο πια αυτό το μοντέλο στην χώρα μας για να μένει απούλητο τόσο καιρό,εκτός αν το έχει χαντακώσει η περιοχή.

Edit:το τσέκαρα λίγο παραπάνω,είναι ανεβασμένο σίγουρα πάνω από έναν χρόνο.

Τροποποιήθηκε από τον ΤάκηςΜπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 λεπτά, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε:

Η αγγελία αυτή(του 630) βρίσκεται στο car πάρα πολύ καιρό(με φίλτρο "καταχώρηση" σε όλα τα husqvarna βγαίνει στην τελευταία σελίδα) και η τιμή είναι δελεαστικότατη. Θα προχωρούσα με προσοχή,βέβαια. Δεν είναι και τόσο άγνωστο πια αυτό το μοντέλο στην χώρα μας για να μένει απούλητο τόσο καιρό,εκτός αν το έχει χαντακώσει η περιοχή.

Edit:το τσέκαρα λίγο παραπάνω,είναι ανεβασμένο σίγουρα πάνω από έναν χρόνο.

Αυτό είναι το θέμα ρε φίλε. Άμα δεν το δεις απο κοντά ή δεν το δεί κάποιος που ξέρει, πως να το πάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος kostasvouvou έγραψε:

Αυτό είναι το θέμα ρε φίλε. Άμα δεν το δεις απο κοντά ή δεν το δεί κάποιος που ξέρει, πως να το πάρεις.

Υπάρχει και αυτό κοντά σου,δεν ξέρω αν γνωρίζεις ότι έχουν βγει και κάποια 610 με injection,αν και είχα διαβάσει ότι είναι απ'το 2008 και μετά,ενώ ο πωλητής του συγκεκριμένου λέει ότι είναι μοντέλο 2007. Η τιμή είναι πολύ καλή πάντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 λεπτά, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε:

Υπάρχει και αυτό κοντά σου,δεν ξέρω αν γνωρίζεις ότι έχουν βγει και κάποια 610 με injection,αν και είχα διαβάσει ότι είναι απ'το 2008 και μετά,ενώ ο πωλητής του συγκεκριμένου λέει ότι είναι μοντέλο 2007. Η τιμή είναι πολύ καλή πάντως.

Το έχω στα υπ'όψιν και αυτό αλλά άμα δείς τις φωτό με μεγάλη ανάλυση, φαίνεται οτι έχει φάει πολύ σκίσιμο το μηχανάκι. Ειδικά σε μία φωτό φαίνεται το αποτύπωμα που άφησε το πίσω λάστιχο στη μέσα πλευρά της εξάτμισης. Για να φτάσει εκεί η  ρόδα πρέπει να κάνεις τρελό άλμα και να σου δώσει την ανάρτηση στα χέρια. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος kostasvouvou έγραψε:

Το έχω στα υπ'όψιν και αυτό αλλά άμα δείς τις φωτό με μεγάλη ανάλυση, φαίνεται οτι έχει φάει πολύ σκίσιμο το μηχανάκι. Ειδικά σε μία φωτό φαίνεται το αποτύπωμα που άφησε το πίσω λάστιχο στη μέσα πλευρά της εξάτμισης. Για να φτάσει εκεί η  ρόδα πρέπει να κάνεις τρελό άλμα και να σου δώσει την ανάρτηση στα χέρια. 

γινεσαι παραλογος...και το λεω εντελως φιλικα...

ζητας να παρεις κακγκουρομηχανημα που να μην ειναι πιωμενο...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

εδω πανε και σκιζουν τα v-strom...στα πιστολια supermotard θα φερθουν με ευλαβεια και προσοχη?

και αυτα και τα ss ειναι μηχανακια που βγηκαν γι'αυτο το σκοπο...γι'αυτο αγοραζονται εξ'αρχης...δεν υπαρχει περιπτωση να εχει παρει ενα τετοιο ενα 55αρης και να το πηγαινει με μισο γκαζι αλλαζοντας του λαδια καθε 2χιλ.χλμ...αλλα ακομα και να το ειχε παρει καινουργιο γιατι ειχε τα φραγκα και το γουσταρε, θα εχει αλλαξει αλλα 2 χερια πιτσιρικαδων που το θα το εχουν σκισει γιατι μιλαμε για μηχανακια που ειναι, στην καλυτερη, 10 χρονων...

δεν στα λεω τυχαια...ΟΛΗ μου την ζωη ειχα μηχανακια ss και motard...πριν 8 μηνες πηρα motard husaberg...

εν ολιγοις, ψαχνεις να βρεις ενα (αποδεδειγμενα απο τον χρονο και τους χρηστες) αξιοπιστο μηχανακι και το τσεκαρεις καλα για σοβαρες παραλειψεις και καγκουριες...μετα κανεις και τον σταυρο σου γιατι λαχειο ειναι...κανεις δεν ειναι μεσα στο μοτερ...

υ.γ. η λαστιχια στην εξατμιση δεν λεει κατι...καλλιστα μπορει να ειχε παρει δικαβαλο και να επεσε σε λακουβα...αλλα ακομα και αλμα να ειχε κανει, δεν τα παιζει η αναρτηση τοσο ευκολα...φτιαγμενα γι'αυτη την δουλεια ειναι αυτα τα μηχανακια διαολε....τωρα..αν επαιρνε συνεχεια δικαβαλο τον μουσχαρο τον κολλητο του και μετραγε ολες τις λακουβες τις επικρατειας και δεν εχει κανει ποτε σερβις στην αναρτηση, ναι! θα ειναι σωβρακο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος devil's animal έγραψε:

γινεσαι παραλογος...και το λεω εντελως φιλικα...

ζητας να παρεις κακγκουρομηχανημα που να μην ειναι πιωμενο...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

εδω πανε και σκιζουν τα v-strom...στα πιστολια supermotard θα φερθουν με ευλαβεια και προσοχη?

και αυτα και τα ss ειναι μηχανακια που βγηκαν γι'αυτο το σκοπο...γι'αυτο αγοραζονται εξ'αρχης...δεν υπαρχει περιπτωση να εχει παρει ενα τετοιο ενα 55αρης και να το πηγαινει με μισο γκαζι αλλαζοντας του λαδια καθε 2χιλ.χλμ...αλλα ακομα και να το ειχε παρει καινουργιο γιατι ειχε τα φραγκα και το γουσταρε, θα εχει αλλαξει αλλα 2 χερια πιτσιρικαδων που το θα το εχουν σκισει γιατι μιλαμε για μηχανακια που ειναι, στην καλυτερη, 10 χρονων...

δεν στα λεω τυχαια...ΟΛΗ μου την ζωη ειχα μηχανακια ss και motard...πριν 8 μηνες πηρα motard husaberg...

εν ολιγοις, ψαχνεις να βρεις ενα (αποδεδειγμενα απο τον χρονο και τους χρηστες) αξιοπιστο μηχανακι και το τσεκαρεις καλα για σοβαρες παραλειψεις και καγκουριες...μετα κανεις και τον σταυρο σου γιατι λαχειο ειναι...κανεις δεν ειναι μεσα στο μοτερ...

υ.γ. η λαστιχια στην εξατμιση δεν λεει κατι...καλλιστα μπορει να ειχε παρει δικαβαλο και να επεσε σε λακουβα...αλλα ακομα και αλμα να ειχε κανει, δεν τα παιζει η αναρτηση τοσο ευκολα...φτιαγμενα γι'αυτη την δουλεια ειναι αυτα τα μηχανακια διαολε....τωρα..αν επαιρνε συνεχεια δικαβαλο τον μουσχαρο τον κολλητο του και μετραγε ολες τις λακουβες τις επικρατειας και δεν εχει κανει ποτε σερβις στην αναρτηση, ναι! θα ειναι σωβρακο...

Το ξέρω ότι ζητάω πολλά, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ! Υπάρχουν ακόμα πολλοί εκεί έξω που σέβονται τα μηχανάκια τους. Μακαρι το 630 να είναι μπιμπίλα και να αξίζει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 610 που εχει ακουμπησει το λαστιχο στην εξατμιση εχει 1002 σημαδια φθορας-ασυντηρησιας-κακομεταχειρισης, το καταλαβαινεις και απο την τιμη. 

καλο φενεται το 630 στην ιστιαια. απο τη στιγμη που εχεις $$ και δε θα τσιγουνευτεις 20-30-50$ (για ελεγχο) βρησκεις 2-3 μοτο που φενονται καλα στις φωτο και σου αρεσουν, τα ελεγχεις μεσω γνωστου-μηχανικου αν ειναι ενταξει. τελος πας και βλεπεις ο ιδιος αυτο που ειναι να αγορασεις, αν ειναι ολα οκ προχωρας στην αγορα. 

αυτο φενεται καλο https://www.car.gr/14815199-husqvarna-sm-610 ειναι με καρμπυρατερ

και αυτο καλο φενεται (αν εξαιρεσεις τα νικελ που δε μου αρεσουν καθολου) https://www.car.gr/23954734-husqvarna-sm-610 πρεπει να ναι injection?

κοιτα και αυτο https://www.car.gr/25582055-husqvarna-te-610-e μια μασκα + φαναρι μπροστα θες, ενα φτερο και εισαι αρχηγος.

καλη φαση το καινουριο swm 650 αλλα γνωριζεις εσυ η καποιος αλλος πως ειναι ακριβως ιδιο σε ποιοτητα με το husky και το μονο που αλλαζει ειναι τα καπακια του μοτερ με το λογοτυπο? παραειναι φθηνο για να ειναι ολοιδιο.

υπαρχει και η επιλογη για 690 smc, αν διαθετεις 5-6 (θα βρεις καλο στα τοσα $$), αλλα αξιζει να δωσεις τοσα απο τη στιγμη που καινουριο το 2008 ειχε 9.5κ?

αν υπαρχει η δυνατοτητα κοιτα και τις εξης επιλογη: προτακαβολη ενα πολυ καλο ποσο + πλανο δωσεων, τσιμπας αυτο https://www.car.gr/26734636-ktm-690-smc-r (βεβαια εγω για το 701 θα πηγαινα αλλα οκ :laugh::laugh:) και εισαι καλυμμενος απο παντου. επισης το βραδυ κοιμασαι ησυχος και σε καθε βολτα εισαι στα @@ σου χωρις να αγχωνεσαι τι μπροβλημα μπορει να βγαλει το καθε μεταχειρισμενο καβουρδηστηρι sm και να σε αφησει στο δρομο...:biggrin:

my 2 cents

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 44 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε:

το 610 που εχει ακουμπησει το λαστιχο στην εξατμιση εχει 1002 σημαδια φθορας-ασυντηρησιας-κακομεταχειρισης, το καταλαβαινεις και απο την τιμη. 

καλο φενεται το 630 στην ιστιαια. απο τη στιγμη που εχεις $$ και δε θα τσιγουνευτεις 20-30-50$ (για ελεγχο) βρησκεις 2-3 μοτο που φενονται καλα στις φωτο και σου αρεσουν, τα ελεγχεις μεσω γνωστου-μηχανικου αν ειναι ενταξει. τελος πας και βλεπεις ο ιδιος αυτο που ειναι να αγορασεις, αν ειναι ολα οκ προχωρας στην αγορα. 

αυτο φενεται καλο https://www.car.gr/14815199-husqvarna-sm-610 ειναι με καρμπυρατερ

και αυτο καλο φενεται (αν εξαιρεσεις τα νικελ που δε μου αρεσουν καθολου) https://www.car.gr/23954734-husqvarna-sm-610 πρεπει να ναι injection?

κοιτα και αυτο https://www.car.gr/25582055-husqvarna-te-610-e μια μασκα + φαναρι μπροστα θες, ενα φτερο και εισαι αρχηγος.

καλη φαση το καινουριο swm 650 αλλα γνωριζεις εσυ η καποιος αλλος πως ειναι ακριβως ιδιο σε ποιοτητα με το husky και το μονο που αλλαζει ειναι τα καπακια του μοτερ με το λογοτυπο? παραειναι φθηνο για να ειναι ολοιδιο.

υπαρχει και η επιλογη για 690 smc, αν διαθετεις 5-6 (θα βρεις καλο στα τοσα $$), αλλα αξιζει να δωσεις τοσα απο τη στιγμη που καινουριο το 2008 ειχε 9.5κ?

αν υπαρχει η δυνατοτητα κοιτα και τις εξης επιλογη: προτακαβολη ενα πολυ καλο ποσο + πλανο δωσεων, τσιμπας αυτο https://www.car.gr/26734636-ktm-690-smc-r (βεβαια εγω για το 701 θα πηγαινα αλλα οκ :laugh::laugh:) και εισαι καλυμμενος απο παντου. επισης το βραδυ κοιμασαι ησυχος και σε καθε βολτα εισαι στα @@ σου χωρις να αγχωνεσαι τι μπροβλημα μπορει να βγαλει το καθε μεταχειρισμενο καβουρδηστηρι sm και να σε αφησει στο δρομο...:biggrin:

my 2 cents

Καλησπέρα noodles.

Το πρώτο φαίνεται περιποιημένο αλλά είναι στη Ρόδο. Μέχρι να φτάσει Θεσσαλονίκη πρέπει να μπει σε καράβι και να γίνει μεταφόρτωση στην Αθήνα. Όταν φτάσει θα έχει αλλάξει χρώμα και θα λείπουν οι ζαντες !   Άσε που είναι και καρμπυρατέρ.

Για το δευτερο, πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι το νικέλωμα έγινε πριν 10 χρόνια και προσφατα το αφήσανε στη βροχή και το νίκελ έχει σκάσει παντού. Επίσης το κοντέρ είναι στα τελευταία του και ο ιδιοκτήτης  μου έλεγε κάτι περίεργα ότι το βάζει λιγότερα λάδια για να πηγαίνει καλύτερα επειδή ένα άλλο που είχε που του έβαζε όλα τα λάδια , του έσπασε ο κινητήρας !

Το τρίτο φαίνεται ότι έχει παραμέληση αλλά για την τιμή του είναι οκ. Πολύ ευχαρίστως να σκάσω ένα πενηνταρικο σε μάστορα στη Ιστιαία για επιθεώρηση του 630, αλλά πώς θα ξέρω ότι δεν είναι ξάδερφος του πωλητη ;

Είδα και μερικά ktm στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι όλα πιωμένα. Εντάξει, δε λέω, φυσιολογικό είναι να είναι σκισμένα αυτού του είδους τα μηχανάκια. 

Για καινούριο μου φαίνονται πολλά τα λεφτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά πήρα αυτό : https://www.car.gr/23861664-husqvarna-sms-610 

Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την ανταπόκριση και ελπίζω να μου κρατήσει κανένα χρόνο μέχρι να μου δώσει το πιστόνι στα χέρια για να προλάβω να το χαρώ λίγο !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο...Καλές σούζες, πάντες και λοιπά "ακροβατικά".

Πλάκα κάνω, άλλωστε είναι γνωστό ότι στα moto-fora, όλοι είναι "παναγίες" και τηρούν τον ΚΟΚ, κατά γράμμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πένα.

Τυχερός που το βρήκες.

Βάλε καμία καλύτερη φωτό όταν μπορέσεις.

Πάντα μ αρεγε αυτό το μηχανάκι.

Από όταν είχα το 125 το γλυκοκοιταζα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα