pray&ride 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2019 Αν γινοταν κατι με το παπι κανενα τροχαιο καμμια ληστεια τοτε να δεις! (καλα θελει και φαντασια βεβαια αλλα λεμε!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2019 Σε τετοιες περιπτωσεις του λες οτι θα δηλωσεις κλοπη και τελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2019 Την 3/3/2019 at 8:52 ΜΜ, το μέλος pray&ride έγραψε: Εδωσα ενα astrea grand για να παρω CB 1 σε γνωστο εμπορο στα Χανια το Μαρτη -καλη ωρα οπως τωρα- του 1995. Η μεταβιβαση ποτε εγινε?? του αστρεα βεβαια.. Μαντεψτε... Ιουνη του 2016 ηταν ακομα στο ονομα μου! μου τηλ ο ιδιοκτητης για να γινει η μεταβιβαση τοτε!! Στο γνωστό έμπορο που έχει μονο μεταχειρισμένα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pray&ride 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2019 Ναι φιλε μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SofiaKds 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2023 Γεια σας, αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Έχω από το 1996 ένα παπάκι 50αρι yamaha που το κυκλοφορώ ακόμα και σήμερα, εννοείται νόμιμα και με όλα τα χαρτιά του άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια κτλ. (ναι αντέχει ακόμα!!!). Θέλω να το πουλήσω αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και που να απευθυνθώ. Υποθέτω θα το πάρουν για τυχόν ανταλλακτικά , δεν ξέρω κιόλας. Εγώ δεν έχω κάποιο γνωστό σε συνεργείο ή κάπου αλλού οπότε αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2023 πριν 2 ώρες, το μέλος SofiaKds έγραψε: Γεια σας, αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Έχω από το 1996 ένα παπάκι 50αρι yamaha που το κυκλοφορώ ακόμα και σήμερα, εννοείται νόμιμα και με όλα τα χαρτιά του άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια κτλ. (ναι αντέχει ακόμα!!!). Θέλω να το πουλήσω αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και που να απευθυνθώ. Υποθέτω θα το πάρουν για τυχόν ανταλλακτικά , δεν ξέρω κιόλας. Εγώ δεν έχω κάποιο γνωστό σε συνεργείο ή κάπου αλλού οπότε αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων Τι θα πει, ''δεν ξέρω που να απευθυνθώ''; Βάλε ΕΣΥ μια αγγελία στο car.gr , γράψε τιμή και τους όρους που θέλεις, και όποιος τσιμπήσει και τα συμφωνήσετε προχωράτε την γραφειοκρατική διαδικασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SofiaKds 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2023 πριν 19 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Τι θα πει, ''δεν ξέρω που να απευθυνθώ''; Βάλε ΕΣΥ μια αγγελία στο car.gr , γράψε τιμή και τους όρους που θέλεις, και όποιος τσιμπήσει και τα συμφωνήσετε προχωράτε την γραφειοκρατική διαδικασία. Ευχαριστώ που απαντήσατε αλλά μην μου τι λέτε κιόλας Δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι. Έκανα την ερώτηση διότι ούτε site ξέρω ούτε εμπόρους που θα μπορούσα να το πουλήσω έστω για ανταλλακτικά. Σε κάποια που βρήκα στο διαδίκτυο η απάντηση ήταν αρνητική. Οπως και να χει ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2023 Την 6/12/2023 at 2:04 ΜΜ, το μέλος SofiaKds έγραψε: Ευχαριστώ που απαντήσατε αλλά μην μου τHN λέτε κιόλας Δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι. Έκανα την ερώτηση διότι ούτε site ξέρω ούτε εμπόρους που θα μπορούσα να το πουλήσω έστω για ανταλλακτικά. Σε κάποια που βρήκα στο διαδίκτυο η απάντηση ήταν αρνητική. Οπως και να χει ευχαριστώ και πάλι. Οχι. Δεν ευχαριστείς. Αν κάποιος ζει στην Ελλάδα το 2023, και δεν ''ξέρει sites'' (αλλά παραδόξως γράφει σε site στο οποίο μάλιστα έκανε και εγγραφή), δεν ξέρει το car.gr να βάλει μια αγγελία, δεν έχει ακουστά ούτε ένα πράγμα που το λένε facebook και έχει μια λειτουργία που λέγεται marketplace στην οποία βάζει κανείς...αγγελίες, τότε υπάρχει και η λύση, παίρνει ένα χαρτί, γράφει ένα μεγάλο ''πωλείται'', το τηλέφωνό του, άιντε και μια τιμή, το κολλάει στο όχημα, το παρκάρει (με ασφάλεια) κάπου να το βλέπει ο κόσμος, και ... αναμονή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2023 Μάνκες καλεσπέρα ναούμε, εθέλω λεπόν να αγοράσω ενα μοτόρι, ξέρνετε που πολάνε απ' αυτα να με πείτε? Ερωτώ γιατί δεν γνωρίζω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2023 πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Μάνκες καλεσπέρα ναούμε, εθέλω λεπόν να αγοράσω ενα μοτόρι, ξέρνετε που πολάνε απ' αυτα να με πείτε? Ερωτώ γιατί δεν γνωρίζω... Καφε ρισταρτ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rapanakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2023 Καλησπέρα Ήθελα να ρωτήσω έχω Αγοράσει(κούτα) ένα Yinxyang 50cc euro 5 το οποίο ο Άνθρωπος μου είπε ότι το έχει κάνει 110cc Η ερώτηση μου είναι αν ξέρει κάποιος τι εξάτμιση παίρνει; το σασί θυμίζει πολύ Crypton s Οπότε Εγώ σκέφτομαι ότι θα είναι τίποτα σε vpr αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν ξέρει κάποιος θα εκτιμούσα πολύ να μου πει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2023 πριν 3 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Καφε ρισταρτ Χαχαχαχα....φοβερο! που το αλίευσες κι'ολας! ειναι καμια 25 χιλιομετρα απο κει που μένω! ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ!!! Χρωσταω καφέ απο το Ρισταρτ, θα σου τον εστείλω με το ΚΤΕΛ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες