STRATOS33 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2020 Την 20/2/2019 at 5:53 ΜΜ, το μέλος stefanos101 έγραψε: Στον μαμά εγκέφαλο μπήκε το πρόγραμμα και έκανε πολύ καλή δουλειά καλησπέρα, μηπως έχεις να προτείνεις συνεργείο για την τροποποίηση εγκεφάλου? πριν 4 λεπτά, το μέλος STRATOS33 έγραψε: καλησπέρα, μηπως έχεις να προτείνεις συνεργείο για την τροποποίηση εγκεφάλου? Πρεπει να αναλάβω άμεσα ενέργειες βελτίωσης καθόσον με 45 χιλιόμετρα τελική ειναι πολύ επικίνδυνο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STAVROS45 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2021 Την 20/2/2019 at 12:09 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Για 50αρακι μια χαρά πηγαίνει. Επιδόσεις εφάμιλες με 72-80cc είναι αυτές. Μην ρίξεις παραπάνω λεφτά τώρα, άστο ως έχει ευχαριστήσου βόλτες και όταν μπορέσεις βγάλε Α1 και τσίμπα 125αρι. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ 50 ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ? Την 20/2/2019 at 10:55 ΠΜ, το μέλος stefanos101 έγραψε: Λοιπόν παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις συμβουλές σας τελικά κατέληξα στο πρόγραμμα και ένα μεγαλύτερο γρανάζι μπροστά και έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά στο μηχανάκι που για 50ρι πάει πάρα πολύ καλά. Με λίγα σχετικά χρήματα το κατάφερα αυτό και έχω δει μαζί και με την εξάτμιση πολύ μεγάλη διαφορά και με 2ο άτομο. Ξανά ευχαριστώ πολύ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ 50 ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.762 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2021 Την 26/3/2021 at 4:58 ΜΜ, το μέλος STAVROS45 έγραψε: ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ 50 ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ? Δεν γνωρίζω φίλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzzz 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 Ξέρει κανείς τι να κάνω σε sprinter 50 injection 2022 για να πάει καλύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 πριν 2 ώρες, το μέλος Tzzz έγραψε: Ξέρει κανείς τι να κάνω σε sprinter 50 injection 2022 για να πάει καλύτερα Να το δώσεις και να πάρεις ένα 125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.762 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 πριν 4 ώρες, το μέλος Tzzz έγραψε: Ξέρει κανείς τι να κάνω σε sprinter 50 injection 2022 για να πάει καλύτερα ...και για το δικό μου ισχύει το παραπάνω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzzz 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 Τι ρεύματα να βάλω σε sprinter 50 injection για να έχει καλυτερα ρεύματα και που θα μου χρησιμεύσουν;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 πριν 5 λεπτά, το μέλος Tzzz έγραψε: Τι ρεύματα να βάλω σε sprinter 50 injection για να έχει καλυτερα ρεύματα και που θα μου χρησιμεύσουν;; Το ρεύμα του κάβο ντόρο θα κάνει καλή δουλειά νομίζω. Να έχεις βγάλει όμως πρώτα βενζίνες-λάδια-μπαταρία, δεν μας φταίνε σε τίποτα τα ψα'άαακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.308 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 The green ones taste bad Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzzz 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 πριν 14 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Το ρεύμα του κάβο ντόρο θα κάνει καλή δουλειά νομίζω. Να έχεις βγάλει όμως πρώτα βενζίνες-λάδια-μπαταρία, δεν μας φταίνε σε τίποτα τα ψα'άαακια Xa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnnyT 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 - Να το κανεις 72αρι + γρανάζωμα (θα σε παει λιγο καλύτερα, όχι καλύτερα νομιζω πως καταλαβαίνεις). - Να το μετατρέψεις σε καρμπυρατεράτο και να περασεις ενα Lifan 110 επάνω (εχει αρκετή δουλειά εδω). - Να κανεις λιγο υπομονη και να κοιτάξεις για ενα 125. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.762 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 Αν ήτανε το καρμπυρατεράτο μοντέλο, θα σου έλεγα να το κάνεις 72αρι με ένα καρμπ 16-18 να τσουλάει λίγο καλύτερα. Τώρα, στο injection θα χρειαστεί και ρύθμιση ο εγκέφαλος. Το οποίο είναι άκρως πεταμένα λεφτά σε 50αρι ψεκαστό. Απλά κάνε λίγο υπομονή όπως προανέφεραν τα παιδιά, πας σε ένα 125 και είσαι άρχοντας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες