Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 apisteftos,τι σουβενιρ ρε??? tonight we dine in hell 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2015 apisteftos,τι σουβενιρ ρε??? Ο Rob μου πέταξε 2 πένες, το Crew στο τέλος μου καβάτζωσε μια Setlist, ο Maxim είχε πάρει γραμμή ότι είχαμε πεθάνει από τις φωνές και κέρναγε νερά (το ΄12 μου είχε δώσει το μισοάδειο δικό του ) στο τέλος κάποιοι από το crew έδωσαν και μπακέτες, δεν πρόλαβα, άλλα έχω από το ΄12 από τον ίδιο τον Leo κάναμε σαματά μπροστά και έπαιξαν και αρκετές φώτο από τους φωτογράφους, και ψάχνω τη μούρη μου στα ιντερνετς Δεν έχω παράπονο, κάθε φορά μας κάθετε καλά η φάση Ωραίο live, ορεξάτα τα παιδιά παρ΄ολη την ηλικία τους, λιγότερος κόσμος από τις άλλες χρονιές, δεν πήρα χαμπάρι πότε πέρασε η περίπου 1μιση ωρα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) ^ καύλα! ",,,με εχει πιασει νυστα/ ανεκαθεν την επινα με αμστελ ή με αιματα φασιστα... ...ελατε να μετρησουμε τις φρικες μας πουτανες/ η θλιψη μου στα φορτε της,γαμαει μανες!" Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2015 από τον Xasmito 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 http://www.youtube.com/watch?v=dh3bleXWaCk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 9 , 2015 από τον Αλομπαρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 https://youtu.be/xy1BlhKLL-w 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sapientia 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Πάντα επίκαιρο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 μετα απο χρονια απουσιας,επιστρεφουν στην ενεργο δραση (ας ελπισουμε για πολυ!) κυριακη,new long fest στη νεα μακρη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 αχαχαχαχχααχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 δεν εχεις ενα-δυο κομματια που αυτοματως οταν τ'ακουσεις μπιμπικιάζεις? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Μην ρωτησετε που το θυμηθηκα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 http://www.youtube.com/watch?v=MLeIyy2ipps Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βασικα ολο! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2015 από τον Αλομπαρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες