nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2007 (τροποποιήθηκε) Το έχω δει σε άλλο φόρουμ και μου άρεσε ! Στόχος είναι να προτείνουμε τραγούδια λιγότερο γνωστά που μας άρεσαν. Ένα το πολύ δύο και όχι καμιά playlist. Έτσι για να τα ακούσουν και άλλοι ή κάποιοι που τα έχουν ακούσει, να μάθουν τίτλο και καλιτέχνη! καλό θα ήταν να γράφαμε και το είδος ή μια μικρή περιγραφή, για να μπορεί να καταλάβει κάποιος αν είναι κοντά στα γούστα του και να το ψάξει. Και να αρχίσω εγώ με το Travel από The Gathering ταξιδιάρικο πολύ και καταπληκτική φωνή. Genre-rock Και ένα παλιό σχετικά γνωστό Ελληνικό που όμως κάποιοι μπορεί να μην γνωρίζουν Κώστας Χατζής - Από το αροπλάνο Πολύ όμορφο τραγούδι με εμπνευσμένο στοίχο, όσο για το είδος του, εγώ το κατατάσω στα πρώτα έντεχνα :) Καλή ακρόαση στα συνημμένα travel___the_gathering.mp3Apo_to_aeroplano___Xatzis.mp3 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον nick833 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 Κώστας Χατζής - Από το αροπλάνο Ωραίο κομμάτι, αν και είχα την εντύπωση ότι το έγραψε ο Τάκης Μωράκης, και το πρωτοτραγούδησε η Νάντια Κωνσταντοπούλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ωραίο κομμάτι, αν και είχα την εντύπωση ότι το έγραψε ο Τάκης Μωράκης, και το πρωτοτραγούδησε η Νάντια Κωνσταντοπούλου. μουσεια !!! Παρτε και απο εμενα You Keep On Moving.mp3 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2007 από τον ducduc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ωραίο κομμάτι, αν και είχα την εντύπωση ότι το έγραψε ο Τάκης Μωράκης, και το πρωτοτραγούδησε η Νάντια Κωνσταντοπούλου. Όχι Στάθη, οι στοίχοι είναι της Σώτιας Τσώτου και η μουσική του Χατζή! Δες εδώ Βασίλη ωραίο τραγούδι όπως και τα περισότερα των Deep Purple αλλά και εσύ στο club των μουσείων ανήκεις :) Και να σας πάω σε κάτι νεότερο αλλά με ήχο που παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές The Black Heart Procession - A Cry for Love Απαλό μελαγχολικό Rock με συνδιασμό κιθάρας και βιολιούA_Cry_For_Love___The_Black_Heart_Procession.mp3 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον nick833 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 Όχι Στάθη, οι στοίχοι είναι της Σώτιας Τσώτου και η μουσική του Χατζή! Δες εδώ Ναι, το είδα και εγώ. Καταρρίφθηκε μια λάθος άποψη δεκαετιών. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 Ένα εντελώς άγνωστο κομμάτι, που είναι όμως από τα πολύ ωραία ελληνικά, είναι της Νένας Βενετσάνου που μελοποιεί ένα ποίημα της Γαλάτειας Καζαντζάκη. Αμαρτωλό Στη Σμύρνη, Μέλπω, Ηρώ, στη Σαλονίκη Στο Βόλο, Κατινίτσα, έναν καιρό Τώρα στα Βούρλα με φωνάζουν Λέλα Ο τόπος μου, ποιός ήταν, ποιοί οι δικοί μου Αν ξέρω, ανάθεμά με Σπίτι, πατρίδα έχω τα μπορντέλα Ως κι οι πικροί μου χρόνοι, οι παιδικοί μου θολές, σβησμένες ζωγραφιές Κι είν' αδειανό σεντούκι η θύμησή μου Το σήμερα χειρότερο απ' το χτες Και τ' αύριο απ' το σήμερα θε' να 'ναι Φιλιά από στόματ' άγνωστα, βρισιές κι οι χωροφύλακες να με τραβολογάνε Γλέντια, καυγάδες ως να φέξει Αρρώστιες, αμφιθέατρο, Συγγρού κι ενέσεις εξακόσια έξι Πνιγμένου καραβιού σάπιο σανίδι Όλη η ζωή μου του χαμού Μ' από την κόλασή μου, σού φωνάζω Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σού μοιάζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2007 (τροποποιήθηκε) Για σήμερα σας έχω ένα περίεργο ψιλορόκ τραγούδι από ένα περίεργο γκρουπ. Ο μουσικοσυνθέτης που το ίδρυσε Arjen Lucassen έκανε οντισιόν στο ιντερνετ για να βρει τα μέλη του συγροτήματος που είναι 5 μουσικοί από διαφορετικές χώρες! Έτσι γεννήθηκαν οι Stream Of Passion και το τραγούδι τους που μου έχει μείνει, Computer Eyes Σημείο αναφοράς είναι η Μεξικανή τραγουδίστρια Marcela Bovio με την φοβερή φωνή της αλλά και το βιολί της Μοιάζουν λίγο με Nightwish ακούστε και θα καταλάβετεComputer_Eyes___Stream_Of_Passion.mp3 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον nick833 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2007 ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ nick833 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ένα απαλό τραγουδάκι που άκουγα στο νοσοσκομείο. Πολλοί ίσως να το ξέρετε, είναι από το μακρυνό 1990 και την υπέροχη φωνή της Joan Baez το Diamonds and Rust από το ομόνυμο άλπμουμ. Μπορείτε να το ακούσετεDiamonds_and_Rust___Joan_Baez.mp3 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον nick833 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2007 (τροποποιήθηκε) Αν και δεν βλέπω συμμετοχή, εγώ συνεχίζω. Λοιπόν θα πάμε στον χώρο του Gothic Rock και σε ένα τραγούδι που μου αρέσει το βιντεοκλίπ του και ο τίτλος του, που είναι συνώνυμος ενός συνφορουμίτη, του... φίλου Angels GR και το συγκρότημα είναι οι Within temptation Καλή ακρόασηAngels___Within_temptation.mp3 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον nick833 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2007 Και ενα πιο....funny!!!Ελιωσα λεμε... Βας Βας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2007 Αν και δεν βλέπω συμμετοχή, εγώ συνεχίζω. Λοιπόν θα πάμε στον χώρο του Gothic Rock και σε ένα τραγούδι που μου αρέσει το βιντεοκλίπ του και ο τίτλος του, που είναι συνώνυμος ενός συνφορουμίτη του... φίλου Angels GR και το συγκρότημα είναι οι Within temptation Καλή ακρόαση τα ειπες ολα !! Θα ριξεις και κανενα Καμελοτ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 572 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2007 Και ενα πιο....funny!!!Ελιωσα λεμε... Βας Βας Αλλο ενα τετοιο, και μας ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2007 (τροποποιήθηκε) τα ειπες ολα !! Θα ριξεις και κανενα Καμελοτ ? Δεν είναι κακή ιδέα !!! Σήμερα θα φύγουμε από το Ροκ προς κάτι πολύ διαφορετικό από τον Philip Glass το Escape (το ost από την ταινία The Hours. Πιάνο και βιολί σε ένα μελωδικό κρεσέντο !!! Μπορείτε να το ακούσετεescape___Philip_Glass.mp3 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον nick833 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μήπως θυμάστε την κυρία που με την θεϊκή της φωνή, έντυσε μουσικά την σειρά "Οι μάγισσες της Σμύρνης" ; Η ίδια λοιπόν άνοιξε πέρυσι την Γιουροβίζιον της Αθήνας με το τραγούδι Song of Life και μιλάω για την Φωτεινή Δάρρα Και κάτι σε ροκ μουσική. Είναι απίστευτες οι μουσικές περιπλανήσεις κάποιων συγροτημάτων! Οι Therapy αν και ροκ μπάντα, μας χαρίζουν ένα μελωδικό τραγούδι με κυρίαρχα όργανα το βιολί και το τσέλο.song_of_life___Darra_Fotini.mp3Diane___Therapy.mp3 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον nick833 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SMF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Ένα απαλό τραγουδάκι που άκουγα στο νοσοσκομείο. Πολλοί ίσως να το ξέρετε, είναι από το μακρυνό 1990 και την υπέροχη φωνή της Joan Baez το Diamonds and Rust από το ομόνυμο άλπμουμ. Μπορείτε να το ακούσε εδώ 1975 και μερικά χρόνια αγότερα το δαισκεύασαν οι Judas Priest. The Price από Twisted Sister, Blood Red Skies από Judas Priest Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 I should be so lucky της Κάιλι σε διασκευή Lemmy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SMF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 I should be so lucky της Κάιλι σε διασκευή Lemmy Lemmy???? Ian Kilmister? Motorhead? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2007 Lemmy???? Ian Kilmister? Motorhead? το έχω στο wish list. Ελπίζω κάποια στιγμη να το πει. Αφου έχει πιει. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 (τροποποιήθηκε) 1975 και μερικά χρόνια αγότερα το δαισκεύασαν οι Judas Priest. The Price από Twisted Sister, Blood Red Skies από Judas Priest Συνεχίζει να μου αρέσει περισσότερο η εκτέλεση της Joan Baez, αν και μου αρέσουν πολύ οι Judas Priest γι' αυτό και το επόμενο τραγούδι της ημέρας, θα είναι το δικό τους Father Mother Son από το 1975 Και μια που μιλήσαμε για διασκευές. Μια από της αγαπημένες μου είναι αυτή των U2 στο Unchained Melody των Righteous BrothersFather_mother_son___Reading_Fest__75_____Judas_Priest.mp3Unchained_Melody___U2.mp3 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον nick833 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
donald_duck 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 sick city marylin manson μόνο με λίγο κιθάρα δεν ξέρω όμως που να το κάνω απλοαντ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Δεν θα πω τραγούδι αυτή την φορά, απλά θα δώσω ένα λινκ από μια 12χρονη τργουδίστρια. Όταν το είχα δει πρώτη φορά, έπαθα! http://www.youtube.com/watch?v=ozDh4NQveJs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yotis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Δεν θα πω τραγούδι αυτή την φορά, απλά θα δώσω ένα λινκ από μια 12χρονη τργουδίστρια. Όταν το είχα δει πρώτη φορά, έπαθα! http://www.youtube.com/watch?v=ozDh4NQveJs ..... αν και το τραγουδι δεν μου αρεσε το κοριτσακι εχει φωναρα και τραγουδαει πολυ καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2007 Και καθώς δεν βγήκαμε για ποτό απόψε, λέω να συνοδέψω το martini μου με μια υπέροχη φωνή που κυκλοφορεί εδώ και λίγα χρόνια. Amy Winehouse από to δεύτερό της album Back to Black και το τραγούδι You Know I'm No Good και το τσιμπάτε για να το ακούσετε από εδώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nick833 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) Αγαπημένο μου γκρουπ οι Waterboys και αγαπημένο μου άλμπουμ το The Whole Of The Moon! Όχι δεν θα πω το ομόνυμο τραγούδι αλλά το Red Army Blues !!! Μπορείτε να το ακούσετεRed_Army_Blues___The_Waterboys.mp3 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2007 από τον nick833 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες