Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Στο Χούντρα έβρεχε ρε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Τώρα δα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Στο Χούντρα έβρεχε ρε; Ναι ρε, στο 'χα πει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 πριν 11 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Ναι ρε, στο 'χα πει. Για ψιχάλες μου είχες πει. Γι αυτο δεν εμαθες τιποτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2019 Τώρα δα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Για ψιχάλες μου είχες πει. Γι αυτο δεν εμαθες τιποτα; Κανονικοτατη βροχα σε φασεις... Ειμαι πανετοιμος για τα λαδια σου (σμουτς) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2019 Στη φωτογραφία βλέπουμε πως ιδρώνει ένα ολοφρεσκο bt016 όταν του λες πως ο προκάτοχός του έβγαλε μόλις 10.000 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2019 Μεγια, τα ιδια εβαλα προχθες και εγω, αλλα δεν πιανω ουτε 4k στην 5ετια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2020 Δλδ με ενα δοντι λιγότερο μπροστα το μχν ταξιδευει ποιο ανετα;; μιλαμε για μοντελο 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 16 λεπτά, το μέλος Ntik έγραψε: Δλδ με ενα δοντι λιγότερο μπροστα το μχν ταξιδευει ποιο ανετα;; μιλαμε για μοντελο 19 Ναι, αυτο εννοουσα... και ΟΧΙ δεν ειναι ενα δοντι λιγοτερο, αλλα ενα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μπροστα... και οχι, δεν εχει καμια διαφορα το MY2019 στην μεταδοση σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2020 από τον Χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2020 πριν 38 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Ναι, αυτο εννοουσα... και ΟΧΙ δεν ειναι ενα δοντι λιγοτερο, αλλα ενα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μπροστα... και οχι, δεν εχει καμια διαφορα το MY2019 στην μεταδοση σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα Ωπς λαθος.ηθελα να γραψω ενα περισσότερο.νασαι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2020 Φτάσαμε 51.000 χιλιόμετρα. Ακόμα βλάβες τίποτα. Το μάπα πίσω αμορτισέρ που λένε , ακόμα αντέχει με τρεις πάνω Έκανα μαλακια και έβαλα s22 λάστιχα , τι είναι αυτά ρε; Ξαπλώνεις στην στροφή και πρέπει να ανοίξεις γκάζι γιατί πάνε μέσα αντί να σε πετάξει έξω !!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες