ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 58 λεπτά, το μέλος nikolai έγραψε: μεχρι στιγμης παντως δεν εχω δει ημισυνθετικο λαδι που να βγαζει πανω 4500-5000 κμ και ισως λεω και πολλα (βεβαια και οι 2 μοτο που εχω ειναι 4κ) πως το βλεπεις οτι δε βγαζει παραπανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 X δεν νομίζω οτι τα λάδια έχουν σχέση με το κόμπιασμα στο ξεκίνημα. Δες την μπαταρία. Κάνε και μια δοκιμή. Φόρτισε την μπαταρία ένα ολόκληρο βράδυ και με το που βγάλεις τον φορτιστή βάλε μπρός. Κάνε το ίδιο αφού έχεις αφήσει την μηχανή ένα βράδυ όπως είναι χωρίς να φορτίσεις μπαταρία και σύγκρινε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 Αυτο που το 'χετε σιγουρο οτι εχω φορτιστη... Ευχαριστω παντως, θα το ψαξω. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skritikos 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 16 λεπτά, το μέλος ta-sio έγραψε: X δεν νομίζω οτι τα λάδια έχουν σχέση με το κόμπιασμα στο ξεκίνημα. Δες την μπαταρία. Κάνε και μια δοκιμή. Φόρτισε την μπαταρία ένα ολόκληρο βράδυ και με το που βγάλεις τον φορτιστή βάλε μπρός. Κάνε το ίδιο αφού έχεις αφήσει την μηχανή ένα βράδυ όπως είναι χωρίς να φορτίσεις μπαταρία και σύγκρινε. Εξαρτάται από το πόσο κρύο έχει, τι βασικό ιξώδες έχει το λάδι και πόσο πεσμένη είναι η μπαταρία. Αλλά ναι, ένα παχύτερο λάδι θα φανερώσει πιο εύκολα την πεσμένη μπαταρία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 Μα να μου πεφτει τοσο νωρις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skritikos 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 (τροποποιήθηκε) εεε αν δεν της κάνεις μεγάλες και έντονες περιπέτειες, έτσι είναι αυτά... :P Αν ήσουν Αττική θα σου δάνειζα καλό φορτιστή να δοκιμάσεις το ΣΚ, αλλά τώρα;! Δώσε της κανένα τρίγωνο Πανοράματος, καμιά μπουγάτσα βρε αδερφέ να πάρει τα πάνω της. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2017 από τον skritikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος ibar132 έγραψε: πως το βλεπεις οτι δε βγαζει παραπανω? γυρω στις 4000-4500 η μηχανη ξεκιναει και μου καει λαδια και κοπανανε οι ταχυτητες , εξαρταται αναλογα την μαρκα λαδιου παντα πχ τα μοτουλ τα εκαιγα απο τα 3500 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2017 Συνήθως δεν υπάρχει μόνο ένα σωστό ιξώδες , ενδεικτικά στο CBF 250 στο ευρωπαικό owner's manual γράφει 10w-30 ενώ έχει και ένα πινακάκι που γράφει και 10w-40 ενώ το βραζιλιάνικο workshop manual γράφει 20w-50 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny the fox 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2023 Την 17/8/2017 at 10:13 ΜΜ, το μέλος enterprise-psi έγραψε: Αυτα ακριβώς θα βάλω και εγώ, με εξαίρεση το λάδι, το οποίο δεν το γνωρίζω, μπορεί να είναι και καταπληκτικό, απλά δεν το εμπιστεύομαι με 6 ευρώ. Εχω τωρα τα Motul 5100 4T 10W-30 1lt και δεν θα τα ξαναβάλω , μόνο και μόνο επειδή όταν ζεσταθεί πολύ στην κίνηση και τον καύσωνα , ακούγεται το κιβώτιο. Μπορεί και να θέλει τελικά 10w40 . Σκέφτομαι να δοκιμάσω Bel-Ray EXP Synthetic Ester Blend 4T 10W-30 1lt Για τα δικα μας cbx ΕΝΑ ειναι το λάδι.. SILCOLENE PRO 4XP.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες