makithaca 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2017 Αν δεν υπήρχε θέμα τιμής ποιο θα αγοράζατε τώρα και γιατί; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2017 Φυσικά το Honda! Το γιατί είναι απλό, θεωρώ τη Honda πιο αξιόπιστη και με καλύτερες κατασκευές, και χωράει και κράνος από κάτω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2017 Είναι honda, χαμηλότερη κατανάλωση , μεταπώληση . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros77 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2017 Ενα χιλιαρικο παραπανω ομως εχει το honda, να τα λεμε και αυτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2017 Εγώ το έχω και ειμαι σχετικά ικανοποιημένος. Ενα (-) ειναι οτι τρίζει λιγο ισως απο τις μοντίφιες που κανουν για περάσει ευρώπη. Πχ τα φλασακια πίσω είναι πατέντα και τα καλώδια θεωρώ πρόχειρα κομμένα και συνδεδεμένα για να πάρουν εξωτερικά φλασάκια χωρις φύσα κτλ. Κατα τα άλλα σύμφωνα με το μανουαλι θελει αλλαγή λαδιών κάθε 1000 αλλά δεν έχει φίλτρο λαδιού με τη κλασική έννοια. Θελει καθαρισμό η σίτα κάθε κάμποσα ΚΜ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2017 δε συγκρινονται τα 2 παπια. το ενα εχει 1.8 και το αλλο 2.5κ. αν εχεις τα λεφτα παρε το σουπρα. εχει στο νου σου και το astrea grand το οποιο κοστιζει 1900ε. στην τιμη του για μενα παιζει χωρις ανταγωνισμο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makithaca 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2017 Και εγώ για το SupraX προσανατολίζομαι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2017 (τροποποιήθηκε) Εκτος του οτι εχουνε 1 χιλιαρικο σχεδον διαφορα στην τιμη απο οσο ξερω το ενα Honda και το αλλο Sym. Αυτο πιστευω ηδη λεει αρκετα. Εξαλλου η Honda ειναι χρονια, δεκαετιες ολοκρηρες στον τομεα των παπιων αρα πιστευω οτι μια ανωτερη τεχνογνωσια την εχουνε. Εξαλλου το Magic ειναι το πρωτο παπι της SYM. Και τα 2 ειναι 125, Euro 4 κλπ κλπ αλλα το ονομα Honda εχει αλλη σημασια στον χωρο του παπιου πιστευω. Εδω στον Βολο τουλαχιστον εχω δει μονο ενα Magic να κυκλοφορει. Το μονο που μου αρεσει αρκετα ειναι ο πινακας οργανων του που ειναι ολος ψηφιακος. Αυτο ειναι ενα + για εμενα στο Sym. Αλλα αμα ειχα τα λεφτα θα πηγαινα για το Helmin. Το εχει ενας φιλος και ειναι πολυ ευχαριστημενος. Καλη καταναλωση, μια χαρα αποδοση για την πολη και για αποστασεις των 20κατι χιλιομετρων και με δευτερο ατομο (για μπανιο πχ σε καμια παραλια εκτος πολης) και φυσικα HelmIn σημαινει Helmet-In δηλαδη χωραει και ενα κρανος απο κατω. Τωρα αμα χωραει full face κρανος δεν ξερω ομως θα σε γελασω. Αλλα σιγουρα θα πηγαινα για το Honda. Και οπως αναφερθηκε και παραπανω ειναι και η μεταπωληση. Λογικα καποιος θα ηθελε ευκολοτερα ενα παπι Honda παρα ενα Sym, σωστα; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2017 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sks13 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2017 Όλα αυτά βεβαια είναι οι σκεψεις μας,εκτος της μεταπολιτικής αξιας,για ότι άλλο δεν αξιζει τα χιλια παραπανω του Honda...... Και εγω ειχα ανασφάλειες κατά την αγορα του sym,αλλα σημερα μετα από τρεις μηνες και 5000 χλμ,σιγουρα θα το ξαναεπερνα,και εκτος της τιμης που θα πιασει σαν μεταχειρισμενο το Honda,εγω δεν βλεπω κατι άλλο για να δωσω 1000 παραπανω,και για να πω την αληθεια μετα την εμπειρια μου με δαυτο,δεν θα εδεινα ουτε 200 παραπανω..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες