Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2018 Τώρα δα, το μέλος Manalishi έγραψε: Τι λές για μοντέλο 2006? Έχουν γίνει όλες οι ανακλήσεις, έχει αλλαχτεί ο άξονας στα 50χιλ χλμ. Μοντέλο του '06, με 60χιλ χλμ τώρα. Τον ξερεις τον κατοχο; Ο αξονας αλλαχτηκε λογω αστοχιας ή λογω χρησης; Ρωταω γιατι μπορει να λεει πολλα ως προς το πως λειτουργουσε η μηχανη αυτα τα 50κ χιλιομετρα. Αν μου επιτρεπεις για τι χρηματα μιλαμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2018 αμα το πλακωνουν τα βενζιναδικα με πιεση στο πλυσιμο ο αξονας παιρνει υγρασια και την ακουει... νικολα τα mitas πως πανε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2018 πριν 15 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Τον ξερεις τον κατοχο; Ο αξονας αλλαχτηκε λογω αστοχιας ή λογω χρησης; Ρωταω γιατι μπορει να λεει πολλα ως προς το πως λειτουργουσε η μηχανη αυτα τα 50κ χιλιομετρα. Αν μου επιτρεπεις για τι χρηματα μιλαμε; Τον κάτοχο τον ξέρω, δεν γνωρίζω γιατί αλλάχτηκε ο άξονας. Χρήματα περίπου 6χιλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: νικολα τα mitas πως πανε? Κορυφή Μανόλο, μέχρι τώρα. πριν 2 ώρες, το μέλος Manalishi έγραψε: Τον κάτοχο τον ξέρω, δεν γνωρίζω γιατί αλλάχτηκε ο άξονας. Χρήματα περίπου 6χιλ. Αν είναι προ του Ιουνίου 2006 θα έχει τα ηλεκτρικά σερβόφρενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2018 Ναι, τα έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2018 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα, αν δεν το βιάζεσαι, τέλος του μήνα μάλλον θα βγάλω το δικό μου για πώληση. Ιδια χιλιόμετρα, του 04 με σερβο (αλλαγή υγρών στην μονάδα κάθε Μάιο), πολύ καλά δουλεμένο μόνο σε ταξίδια και βόλτες. Από αξεσουάρ παρά πολύ πράγμα, κάποια πολύ ακριβά. Αν σε ενδιαφέρει να σου στείλω φωτό και λεπτομέρειες σε ένα mail. Χρήστος Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2018 από τον tsak8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2018 Ευχαριστώ, στείλε μου να το δούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2018 Σήμερα αξιώθηκα επιτέλους και έβαλα τα φλαπς μετά από 4 μήνες που τα λιβάνιζα! Η θέση τους είναι λίγο πολύ προκαθορισμένη αλλά αν τα βιδώσεις στο σκέτο πλαστικό με την πίεση του αέρα θα τα ξετινάξει όλα,πρέπει να μπει και ένα λαμάκι από κάτω ώστε να δέσει.Κι ενώ είχα μετρήσει και κόψει 2 λαμάκια ανακάλυψα ότι η μαμά πενβέ τα έχει ήδη προ-τοποθετημένα και έτοιμα με τις τρυπούλες τους κάτω από το πλαστικό ως αναμονές για μελλοντική τοποθέτηση! (εδώ οι τρύπες είναι κρυμμένες πίσω από τα ζήνον (!) Επειδή όμως τα λαμάκια είναι κρυμμένα από κάτω και φυσικά θα ήταν απίθανο να κάνεις τρύπα από πάνω και αυτή να συμπέσει με της λάμας,το σωστό θα ήταν να λύσω το μουσούδι και να ανοίξω τις τρύπες στο πλαστικό από κάτω με οδηγό τις υπάρχουσες.Το εν λόγω ματζαφλάρι όμως έχει τρακόσες εικοσιοχτώ βίδες για να βγει και μόνο στη σκέψη με έπιανε πανικός.Οπότε πύρωσα ένα μακρύ σουβλί και σκύβοντας κάτω από τη μηχανή ανοιξα μια τρυπούλα από κάτω προς τα πάνω και στα 2 μέρη,4 μικρές τρύπες σύνολο,ίσα να ξετρυπήσει και να δείξει το σημείο. Εδώ φαίνεται το 'κάψιμο' από το σουβλί Κατόπιν,αφού είχα τα σημάδια,με την ησυχία μου δούλεψα το τρυπάνι 5 mm για τέλεια τρύπα στο πλαστικό ακριβώς πάνω από το λαμάκι! Η συνέχεια ήταν πλέον εύκολη η βίδα πέρασε λουκούμι και σφίχτηκε με παξιμάδι ασφαλείας. Η όλη φασαρία κράτησε σκάρτη ώρα και το αποτέλεσμα αποδείχτηκε αρκετά στιβαρό. Φεύγω,πάω μια βόλτα στον περιφερειακό να το πατήσω να δω τι ψάρια πιάσαμε! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 18 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Σήμερα αξιώθηκα επιτέλους και έβαλα τα φλαπς. Φεύγω,πάω μια βόλτα στον περιφερειακό να το πατήσω να δω τι ψάρια πιάσαμε! Μόλις πιάσεις V1 θυμήσου , τραβάς τον μοχλό προς τα πίσω για απογείωση. Μην ξεχάσεις λίγη ώρα μετά μόλις πιάσεις V3 να τα μαζέψεις. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2018 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 40 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Μόλις πιάσεις V1 θυμήσου , τραβάς τον μοχλό προς τα πίσω για απογείωση. Μην ξεχάσεις λίγη ώρα μετά μόλις πιάσεις V3 να τα μαζέψεις. Είμαι ενήμερος... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2018 από τον karellen 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2019 Αλλαγή ελαστικών.Μετά από 17.000 χλμ με τα πιστά μου Mitas κινήθηκα λίγο ακόμα πιο street και σήμερα μπήκαν τα Pirelli Scorpion trail 2. Ευκαιρία για καθάρισμα τις ζάντες από τη μέσα μεριά τώρα που έχουμε χέρι Εντυπώσεις δεν έχω ακόμα γιατί ισα μια βόλτα στον περιφερειακό πήγα,ούτως ή άλλως η καινουργίλα σου δίνει άλλη ψυχολογία και ειδικά στα ελαστικά.Πάντως όλοι μού είπαν ότι είναι καλό λάστιχο,ακόμα και ένας φίλος από τη Θεσσαλονίκη με πήρε γι αυτά όταν έμαθε ότι ψάχνω! (Κώστα για σένα λέω!) 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 Καλοπατητα Νικολα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2019 Ε..... Τι κανουν τα εν λόγω φλαπς; πάντα το είχα απορία! Κόβουν τον λιγοστό αέρα που περνάει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 9 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε: Ε..... Τι κανουν τα εν λόγω φλαπς; πάντα το είχα απορία! Κόβουν τον λιγοστό αέρα που περνάει; @GavriilVet Ναι,στο κενό μεταξύ κάτω φέρινγκ και ρεζερβουάρ.Μην φανταστείς τίποτα αποστειρωμένες καταστάσεις ακόμα φυσάει αλλά ομαλά (να καταλαβαίνουμε ότι καβαλάμε μηχανή ) ,απλώς ο αήρ δεν κάνει ενοχλητικούς στροβιλισμούς. ΥΓ περίμενα να σε πετύχω κάτω τις προάλλες! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2019 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2019 Είναι ωραίο το pirellάκι Νικόλα. Καλοφόρετα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2019 πριν 57 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: @GavriilVetΓ Δούλευα! Σε όποιο καταφέρω να κατέβω πλέον θα πέσει σύρμα! Πρέπει πρέπει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες