Jump to content
karellen

BMW R1200 GS ημερολόγιον καταστρώματος

Recommended Posts

Τώρα δα, το μέλος Manalishi έγραψε:

Τι λές για μοντέλο 2006?

Έχουν γίνει όλες οι ανακλήσεις, έχει αλλαχτεί ο άξονας στα 50χιλ χλμ. Μοντέλο του '06, με 60χιλ χλμ τώρα.

Τον ξερεις τον κατοχο; Ο αξονας αλλαχτηκε λογω αστοχιας ή λογω χρησης; Ρωταω γιατι μπορει να λεει πολλα ως προς το πως λειτουργουσε η μηχανη αυτα τα 50κ χιλιομετρα. Αν μου επιτρεπεις για τι χρηματα μιλαμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αμα το πλακωνουν τα βενζιναδικα με πιεση στο πλυσιμο ο αξονας παιρνει υγρασια και την ακουει...

νικολα τα mitas πως πανε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Τον ξερεις τον κατοχο; Ο αξονας αλλαχτηκε λογω αστοχιας ή λογω χρησης; Ρωταω γιατι μπορει να λεει πολλα ως προς το πως λειτουργουσε η μηχανη αυτα τα 50κ χιλιομετρα. Αν μου επιτρεπεις για τι χρηματα μιλαμε;

Τον κάτοχο τον ξέρω, δεν γνωρίζω γιατί αλλάχτηκε ο άξονας. Χρήματα περίπου 6χιλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος πυξιδας990 έγραψε:

νικολα τα mitas πως πανε?

Κορυφή Μανόλο, μέχρι τώρα.

πριν 2 ώρες, το μέλος Manalishi έγραψε:

Τον κάτοχο τον ξέρω, δεν γνωρίζω γιατί αλλάχτηκε ο άξονας. Χρήματα περίπου 6χιλ.

Αν είναι προ του Ιουνίου 2006 θα έχει τα ηλεκτρικά σερβόφρενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα,

αν δεν το βιάζεσαι, τέλος του μήνα μάλλον θα βγάλω το δικό μου για πώληση.

Ιδια χιλιόμετρα, του 04 με σερβο (αλλαγή υγρών στην μονάδα κάθε Μάιο), πολύ καλά δουλεμένο μόνο σε ταξίδια και βόλτες. Από αξεσουάρ παρά πολύ πράγμα, κάποια πολύ ακριβά.

Αν σε ενδιαφέρει να σου στείλω φωτό και λεπτομέρειες σε ένα mail.

Χρήστος 

Τροποποιήθηκε από τον tsak8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα αξιώθηκα επιτέλους και έβαλα τα φλαπς μετά από 4 μήνες που τα λιβάνιζα!

Η θέση τους είναι λίγο πολύ προκαθορισμένη αλλά αν τα βιδώσεις στο σκέτο πλαστικό με την πίεση του αέρα θα τα ξετινάξει όλα,πρέπει να μπει και ένα λαμάκι από κάτω ώστε να δέσει.Κι ενώ είχα μετρήσει και κόψει 2 λαμάκια ανακάλυψα ότι η μαμά πενβέ τα έχει ήδη προ-τοποθετημένα και έτοιμα με τις τρυπούλες τους κάτω από το πλαστικό ως αναμονές για μελλοντική τοποθέτηση!

(εδώ οι τρύπες είναι κρυμμένες πίσω από τα ζήνον (!):grin: 

IMG_20180618_140503.jpg

Επειδή όμως τα λαμάκια είναι κρυμμένα από κάτω και φυσικά θα ήταν απίθανο να κάνεις τρύπα από πάνω και αυτή να συμπέσει με της λάμας,το σωστό θα ήταν να λύσω το μουσούδι και να ανοίξω τις τρύπες στο πλαστικό από κάτω με οδηγό τις υπάρχουσες.Το εν λόγω ματζαφλάρι όμως έχει τρακόσες εικοσιοχτώ βίδες για να βγει και μόνο στη σκέψη με έπιανε πανικός.Οπότε πύρωσα ένα μακρύ σουβλί και σκύβοντας κάτω από τη μηχανή ανοιξα μια τρυπούλα από κάτω προς τα πάνω και στα 2 μέρη,4 μικρές τρύπες σύνολο,ίσα να ξετρυπήσει και να δείξει το σημείο.

IMG_20180618_140531.jpg

Εδώ φαίνεται το 'κάψιμο' από το σουβλί

IMG_20180618_140448.jpg

Κατόπιν,αφού είχα τα σημάδια,με την ησυχία μου δούλεψα το τρυπάνι 5 mm για τέλεια τρύπα στο πλαστικό ακριβώς πάνω από το λαμάκι!

IMG_20180618_140357.jpg

Η συνέχεια ήταν πλέον εύκολη η βίδα πέρασε λουκούμι και σφίχτηκε με παξιμάδι ασφαλείας.

IMG_20180618_140411.jpg

Η όλη φασαρία κράτησε σκάρτη ώρα και το αποτέλεσμα αποδείχτηκε αρκετά στιβαρό.

Φεύγω,πάω μια βόλτα στον περιφερειακό να το πατήσω να δω τι ψάρια πιάσαμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος karellen έγραψε:

Σήμερα αξιώθηκα επιτέλους και έβαλα τα φλαπς.

Φεύγω,πάω μια βόλτα στον περιφερειακό να το πατήσω να δω τι ψάρια πιάσαμε!

Μόλις πιάσεις V1 θυμήσου , τραβάς τον μοχλό προς τα πίσω για απογείωση. Μην ξεχάσεις λίγη ώρα μετά μόλις πιάσεις V3 να τα μαζέψεις.

:biggrin:

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 40 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Μόλις πιάσεις V1 θυμήσου , τραβάς τον μοχλό προς τα πίσω για απογείωση. Μην ξεχάσεις λίγη ώρα μετά μόλις πιάσεις V3 να τα μαζέψεις.

:biggrin:

Είμαι ενήμερος...

airplane.jpg

:grin: 

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαγή ελαστικών.Μετά από 17.000 χλμ με τα πιστά μου Mitas κινήθηκα λίγο ακόμα πιο street και σήμερα μπήκαν τα Pirelli Scorpion trail 2.

57088254_10210835415560435_5976837671199

57504433_10210836350663812_4852505547678

57155564_10210836347383730_2460894244882

Ευκαιρία για καθάρισμα τις ζάντες από τη μέσα μεριά τώρα που έχουμε χέρι

57080021_343168683070129_146565083807141

Εντυπώσεις δεν έχω ακόμα γιατί ισα μια βόλτα στον περιφερειακό πήγα,ούτως ή άλλως η καινουργίλα σου δίνει άλλη ψυχολογία και ειδικά στα ελαστικά.Πάντως όλοι μού είπαν ότι είναι καλό λάστιχο,ακόμα και ένας φίλος από τη Θεσσαλονίκη με πήρε γι αυτά όταν έμαθε ότι ψάχνω! (Κώστα για σένα λέω!) :cheers: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε..... Τι κανουν τα εν λόγω φλαπς; πάντα το είχα απορία! Κόβουν τον λιγοστό αέρα που περνάει; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε:

Ε..... Τι κανουν τα εν λόγω φλαπς; πάντα το είχα απορία! Κόβουν τον λιγοστό αέρα που περνάει; 

@GavriilVet Ναι,στο κενό μεταξύ κάτω φέρινγκ και ρεζερβουάρ.Μην φανταστείς τίποτα αποστειρωμένες καταστάσεις ακόμα φυσάει αλλά ομαλά (να καταλαβαίνουμε ότι καβαλάμε μηχανή :rolleyes:) ,απλώς ο αήρ δεν κάνει ενοχλητικούς στροβιλισμούς.

ΥΓ περίμενα να σε πετύχω κάτω τις προάλλες!

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 57 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε:

Δούλευα! Σε όποιο καταφέρω να κατέβω πλέον θα πέσει σύρμα! Πρέπει πρέπει! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα