BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2018 πριν 16 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Μερικά λάδια περιέχουν αντιτριβικά και δεν συνιστώνται για μοτοσυκλέτες που το λάδι τους πάει και στο συμπλέκτη. αν βαλετε ταχυτητα χωρις να κλεισετε το γκαζι θα δειτε οτι εχει συστημα για να μην τρωει σασμαν και κανει σαν πατιναρισμα αυτο ολα το κανουν αλλα τωρα στην 4η κανει κανονικο πατιναρισμα μερικες φορες τι να πω μπορει μαπα λαδι valvoline 20-50 εβαλα Επισης προσεξα οτι εχουν ξερυθμισι λιγο η δισκοι γιατι οταν ειναι κρυο και εχει ταχυτητα χαζοξεκιναει λιγο οποτε θα το κοιταξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotispetrou 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2018 Την 6/13/2018 at 4:12 ΜΜ, το μέλος phoenix_11480 έγραψε: Δεν το έχω παρατηρήσει αυτό που λες. Αλλά να πατιναρει από το λάδι? Αυτό μάλλον για θέμα στον συμπλέκτη μου κανει. Δεν είμαι και μάστορας αλλά με βάση το αυτοκίνητο εκεί οφείλεται. Καμία σχέση με αμπραγιάζ αυτοκινήτου. Τελείως διαφορςτικό πράγμα. Στο παπί είναι υγρός συμπλέκτης βουτηγμένος μέσα στο 20-50. Το μηχανάκι αυτό παίρνει 20-50 κι αν πατηνάρει είναι θέμα ρεγουλαρίσματος ή δίσκων. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 σχεδον 9000κμ και οταν ειμαι διπλος και βαλεις 4η σε καποιες στροφες αρχιζει καμια φορα πατιναρισμα τρελο τι λετε να παιζει?ολες η ταχυτητες δοκιμασμενες οκ αυτο μου φενεται πως γινεται απο φυγοκεντρο επισης οταν ειναι κρυο και βαλεις ταχυτητα φευγει πριν καιρο αυτο δεν το εκανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2018 Μαγκες τι λαδι βαζεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2018 επωνυμο 20-50. σε 50cc εβαλα castrol των 7$, ενα σε χρυσο κουτακι (το βρησκω στον τοπικο εμπορω γι'αυτο). οτιδηποτε μπορεις να βαλεις αρκει να εχει προδιαγραφες jaso, api. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 https://www.federaloil.co.id/product-detail/921/Federal-UltraTec αυτο μ εδωσε ενα μαγαζι για το δαυτονα π τ ειπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 Για μενα μετα απο τοσα χρόνια με το daytona ειναι ν1. τα ipone, ν2 τα belray και ν3 τα castrol. Ημισυνθετικα ή συνθετικα 10-14ευρω έχουν.. Αυτα που σου δωσε πρωτη φορά τα βλεπω.. Γενικά καλό ειναι να μην πηγαίνεις στα τυφλά κάνε μια έρευνα αγορας, δοκίμασε και ότι σου άρεσει ποιο πολύ αυτο να βάζεις.. Για τώρα το καλοκαιρι ipone R4000, bel ray exp 15-50, castrol power 1 15-50 προτίνω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος VaG3 έγραψε: Για μενα μετα απο τοσα χρόνια με το daytona ειναι ν1. τα ipone, ν2 τα belray και ν3 τα castrol. Ημισυνθετικα ή συνθετικα 10-14ευρω έχουν.. Αυτα που σου δωσε πρωτη φορά τα βλεπω.. Γενικά καλό ειναι να μην πηγαίνεις στα τυφλά κάνε μια έρευνα αγορας, δοκίμασε και ότι σου άρεσει ποιο πολύ αυτο να βάζεις.. Για τώρα το καλοκαιρι ipone R4000, bel ray exp 15-50, castrol power 1 15-50 προτίνω.. σε σχεση με τα valvoline ειν πολυ καλυτερα αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotispetrou 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 (τροποποιήθηκε) Το παπί αυτό παίρνει όπως λέει ο κατασκευαστής w 20-50 ορυκτελαιο χωρίς κάποιο συγκεκριμένο κωδικό προδιαγραφής. Χειμώνα,άνοιξη,καλοκαίρι,φθινόπωρο η Πρωτομαγιά,πρωταπριλιά ακόμα και πρωτοχρονιά.Γιατί μπερδευεστε με τσάμπα κουβέντες και θεωρίες που λένε τα μαστόρια που το 99% λένε μαλακίες από άγνοια; Ο φίλος με το πατηνάρισμα ή ρεγουλο θέλει ή δισκάκια.Δεν έχει σχέση το λάδι εκτός κι άν έχει βάλει κάτι σούπερ που δεν είναι ορυκτέλαια και δεν κάνει για υγρό συμπλέκτη. Εντ οφ στόρυ. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 7 , 2018 από τον panagiotispetrou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2018 ειχα μπει στο dataparts.gr που εχει γνησια ανταλλακτικα δαυτονα και η γνησιοι δισκοι εχουν 688 ευρω ;p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2018 πριν 50 λεπτά, το μέλος BlackSpar0w έγραψε: ειχα μπει στο dataparts.gr που εχει γνησια ανταλλακτικα δαυτονα και η γνησιοι δισκοι εχουν 688 ευρω ;p Μήπως έχει 6,88€ ο κάθε δίσκος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Μήπως έχει 6,88€ ο κάθε δίσκος? ναι αλλα εχουν κανει τυπογραφικο λαθος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος BlackSpar0w έγραψε: ναι αλλα εχουν κανει τυπογραφικο λαθος Μετα που εγραψα την απαντηση μπηκα και ειδα το site (τα μεταλικα δισκακια αν δεν κανω λαθος εχουν τοσο) το ειχαν διορθωσει και μετα καταλαβα αυτο που εννοουσες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2018 10 χιλιαδες χιλιομετρα με κοντα στα 70 κιλα οδηγο 120 τελικη χωρις κοφτι.τι λετε? :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2018 πριν 20 λεπτά, το μέλος BlackSpar0w έγραψε: 10 χιλιαδες χιλιομετρα με κοντα στα 70 κιλα οδηγο 120 τελικη χωρις κοφτι.τι λετε? :p Κοντερισια καλα ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2018 δεν κλεβει και τοσα πολλα χιλιομετρα αυτο το κοντερ σε σχεση με τα καρπυρατερατα που πας με 60 και λες 80 ;p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackJim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος BlackSpar0w έγραψε: 10 χιλιαδες χιλιομετρα με κοντα στα 70 κιλα οδηγο 120 τελικη χωρις κοφτι.τι λετε? :p σε κατηφορα βαρεσε κοφτη η τεταρτη μου στα 130 κοντερισια. οποτε πραγματικα 110-120 καπου εκει μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotispetrou 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Πάλι σιγά σιγά θα φτάσει η τελική στα 180 χαω βλέπω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2018 Την 21/7/2018 at 0:25 ΜΜ, το μέλος panagiotispetrou έγραψε: Πάλι σιγά σιγά θα φτάσει η τελική στα 180 χαω βλέπω. παρολο που λενε οτι τα καρμπ ειναι ποιο δυνατα εγω βλεπω το αντιθετο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2018 για να δω χιλιομετρα.εγω εχω 11000 και μονο χαζοπατιναρι λιγο .ολα τα υπολοιπα οκ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DY devan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2018 Παίδες καλημέρα! Είναι δυνατόν όταν το ρεζερβουάρ υποτίθεται ότι χωράει γύρω στα 3,5lt η αντλία να γράψει 3,9lt; Η λογική λέει ότι είναι αδύνατον και ότι μάλλον κλέβει ο βενζινάς. Απλά το αναφέρω μήπως η αναγραφόμενη στο manual ποσότητα δεν είναι τιγκαρισμένο αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Λέω εγώ .... :-) Δημήτρης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2018 πριν 16 λεπτά, το μέλος DY devan έγραψε: Παίδες καλημέρα! Είναι δυνατόν όταν το ρεζερβουάρ υποτίθεται ότι χωράει γύρω στα 3,5lt η αντλία να γράψει 3,9lt; Η λογική λέει ότι είναι αδύνατον και ότι μάλλον κλέβει ο βενζινάς. Απλά το αναφέρω μήπως η αναγραφόμενη στο manual ποσότητα δεν είναι τιγκαρισμένο αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Λέω εγώ .... :-) Δημήτρης Δεν γνωρίζω με σιγουριά αλλά νομίζω πως την χωρητικότητα του ρεζερβουάρ μετριέται μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο και όχι μέχρι τέρμα τέρμα πάνω, οπότε σε ένα μικρό ρεζερβουάρ παπιού πιστεύω πως μπορεί να "κλέψει" και αυτά τα 0.3-4 λίτρα . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2018 μεχρι 3.4 λιτρα εχω βαλει που ηταν πολυ κατω η βελονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DY devan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2018 πριν 15 ώρες, το μέλος BlackSpar0w έγραψε: μεχρι 3.4 λιτρα εχω βαλει που ηταν πολυ κατω η βελονα Κι εγώ μέχρι τώρα τόσο έβαζα στο περίπου. Για να δώ, θα κάνω παραπάνω χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 παιδια μερικη λενε οτι δεν κανει να βαζεις στο μηχανακι πχ μια μοτυλ μια καστρολ να βαζεις μονο ενα λαδι καθε φορα τι λετε για αυτο ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες