Jump to content

Recommended Posts

πριν 16 ώρες, το μέλος karellen έγραψε:

Μερικά λάδια περιέχουν αντιτριβικά και δεν συνιστώνται για μοτοσυκλέτες που το λάδι τους πάει και στο συμπλέκτη.

αν βαλετε ταχυτητα χωρις να κλεισετε το γκαζι θα δειτε οτι εχει συστημα για να μην τρωει σασμαν και κανει σαν πατιναρισμα αυτο ολα το κανουν αλλα τωρα στην 4η κανει κανονικο πατιναρισμα μερικες φορες τι να πω μπορει μαπα λαδι  valvoline 20-50 εβαλα

Επισης προσεξα οτι εχουν ξερυθμισι λιγο η δισκοι γιατι οταν ειναι κρυο και εχει ταχυτητα χαζοξεκιναει λιγο οποτε θα το κοιταξω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Την 6/13/2018 at 4:12 ΜΜ, το μέλος phoenix_11480 έγραψε:

Δεν το έχω παρατηρήσει αυτό που λες. Αλλά να πατιναρει από το λάδι? Αυτό μάλλον για θέμα στον συμπλέκτη μου κανει. Δεν είμαι και μάστορας αλλά με βάση το αυτοκίνητο εκεί οφείλεται.

Καμία σχέση με αμπραγιάζ αυτοκινήτου.

Τελείως διαφορςτικό πράγμα.

Στο παπί είναι υγρός συμπλέκτης βουτηγμένος μέσα στο 20-50.

Το μηχανάκι αυτό παίρνει 20-50 κι αν πατηνάρει είναι θέμα ρεγουλαρίσματος ή δίσκων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σχεδον 9000κμ και οταν ειμαι διπλος και βαλεις 4η σε καποιες στροφες αρχιζει καμια φορα πατιναρισμα τρελο τι λετε να παιζει?ολες η ταχυτητες δοκιμασμενες οκ αυτο μου φενεται πως γινεται απο φυγοκεντρο επισης οταν ειναι κρυο και βαλεις ταχυτητα φευγει πριν καιρο αυτο δεν το εκανε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επωνυμο 20-50.

σε 50cc εβαλα castrol των 7$, ενα σε χρυσο κουτακι (το βρησκω στον τοπικο εμπορω γι'αυτο). οτιδηποτε μπορεις να βαλεις αρκει να εχει προδιαγραφες jaso, api.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://www.federaloil.co.id/product-detail/921/Federal-UltraTec αυτο μ εδωσε ενα μαγαζι για το δαυτονα π τ ειπα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μενα μετα απο τοσα χρόνια με το daytona ειναι ν1. τα ipone, ν2 τα belray και ν3 τα castrol. Ημισυνθετικα ή συνθετικα 10-14ευρω έχουν.. Αυτα που σου δωσε πρωτη φορά τα βλεπω.. Γενικά καλό ειναι να μην πηγαίνεις στα τυφλά κάνε μια έρευνα αγορας, δοκίμασε και ότι σου άρεσει ποιο πολύ αυτο να βάζεις..  Για τώρα το καλοκαιρι ipone R4000, bel ray exp 15-50, castrol power 1 15-50 προτίνω.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος VaG3 έγραψε:

Για μενα μετα απο τοσα χρόνια με το daytona ειναι ν1. τα ipone, ν2 τα belray και ν3 τα castrol. Ημισυνθετικα ή συνθετικα 10-14ευρω έχουν.. Αυτα που σου δωσε πρωτη φορά τα βλεπω.. Γενικά καλό ειναι να μην πηγαίνεις στα τυφλά κάνε μια έρευνα αγορας, δοκίμασε και ότι σου άρεσει ποιο πολύ αυτο να βάζεις..  Για τώρα το καλοκαιρι ipone R4000, bel ray exp 15-50, castrol power 1 15-50 προτίνω.. 

σε σχεση με τα valvoline ειν πολυ καλυτερα αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παπί αυτό παίρνει όπως λέει ο κατασκευαστής w 20-50 ορυκτελαιο χωρίς κάποιο συγκεκριμένο κωδικό προδιαγραφής.

Χειμώνα,άνοιξη,καλοκαίρι,φθινόπωρο η Πρωτομαγιά,πρωταπριλιά ακόμα και πρωτοχρονιά.Γιατί μπερδευεστε με τσάμπα κουβέντες και θεωρίες που λένε τα μαστόρια που το 99% λένε μαλακίες από άγνοια;

Ο φίλος με το πατηνάρισμα ή ρεγουλο θέλει ή δισκάκια.Δεν έχει σχέση το λάδι εκτός κι άν έχει βάλει κάτι σούπερ που δεν είναι ορυκτέλαια και δεν κάνει για υγρό συμπλέκτη.

Εντ οφ στόρυ.

Τροποποιήθηκε από τον panagiotispetrou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα μπει στο dataparts.gr που εχει γνησια ανταλλακτικα δαυτονα και η γνησιοι δισκοι εχουν 688 ευρω ;p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 50 λεπτά, το μέλος BlackSpar0w έγραψε:

ειχα μπει στο dataparts.gr που εχει γνησια ανταλλακτικα δαυτονα και η γνησιοι δισκοι εχουν 688 ευρω ;p

Μήπως έχει 6,88€ ο κάθε δίσκος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Μήπως έχει 6,88€ ο κάθε δίσκος?

ναι αλλα εχουν κανει τυπογραφικο λαθος 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος BlackSpar0w έγραψε:

ναι αλλα εχουν κανει τυπογραφικο λαθος 

Μετα που εγραψα την απαντηση μπηκα και ειδα το site (τα μεταλικα δισκακια αν δεν κανω λαθος εχουν τοσο) το ειχαν διορθωσει και μετα καταλαβα αυτο που εννοουσες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 20 λεπτά, το μέλος BlackSpar0w έγραψε:

10 χιλιαδες χιλιομετρα με κοντα στα 70 κιλα οδηγο 120 τελικη χωρις κοφτι.τι λετε? :p

Κοντερισια καλα ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν κλεβει και τοσα πολλα χιλιομετρα αυτο το κοντερ σε σχεση με τα καρπυρατερατα που πας με 60 και λες 80 ;p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος BlackSpar0w έγραψε:

10 χιλιαδες χιλιομετρα με κοντα στα 70 κιλα οδηγο 120 τελικη χωρις κοφτι.τι λετε? :p

σε κατηφορα βαρεσε κοφτη η τεταρτη μου στα 130 κοντερισια. οποτε πραγματικα 110-120 καπου εκει μεσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 21/7/2018 at 0:25 ΜΜ, το μέλος panagiotispetrou έγραψε:

Πάλι σιγά σιγά θα φτάσει η τελική στα 180 χαω βλέπω.

παρολο που λενε οτι τα καρμπ ειναι ποιο δυνατα εγω βλεπω το αντιθετο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες καλημέρα!

Είναι δυνατόν όταν το ρεζερβουάρ υποτίθεται ότι χωράει γύρω στα 3,5lt η αντλία να γράψει 3,9lt; Η λογική λέει ότι είναι αδύνατον και ότι μάλλον κλέβει ο βενζινάς. Απλά το αναφέρω μήπως η αναγραφόμενη στο manual ποσότητα δεν είναι τιγκαρισμένο αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Λέω εγώ .... :-)

Δημήτρης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 16 λεπτά, το μέλος DY devan έγραψε:

Παίδες καλημέρα!

Είναι δυνατόν όταν το ρεζερβουάρ υποτίθεται ότι χωράει γύρω στα 3,5lt η αντλία να γράψει 3,9lt; Η λογική λέει ότι είναι αδύνατον και ότι μάλλον κλέβει ο βενζινάς. Απλά το αναφέρω μήπως η αναγραφόμενη στο manual ποσότητα δεν είναι τιγκαρισμένο αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Λέω εγώ .... :-)

Δημήτρης

Δεν γνωρίζω με σιγουριά αλλά νομίζω πως την χωρητικότητα του ρεζερβουάρ μετριέται μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο και όχι μέχρι τέρμα τέρμα πάνω, οπότε σε ένα μικρό ρεζερβουάρ παπιού πιστεύω πως μπορεί να "κλέψει" και αυτά τα 0.3-4 λίτρα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 ώρες, το μέλος BlackSpar0w έγραψε:

μεχρι 3.4 λιτρα εχω βαλει που ηταν πολυ κατω η βελονα

Κι εγώ μέχρι τώρα τόσο έβαζα στο περίπου. Για να δώ, θα κάνω παραπάνω χιλιόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια μερικη λενε οτι δεν κανει να βαζεις στο μηχανακι πχ μια μοτυλ μια καστρολ να βαζεις μονο ενα λαδι καθε φορα τι λετε για αυτο

??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα