TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Τετάρτη την 09:54 πμ Υπάρχει κάποιο βίντεο να μου δείξει πώς να αδειάσω τα υγρά από την CBR650F? Είναι να την ετοιμάσω για αποθήκευση και μου λένε οι πάροχοι του χώρου ότι πρέπει να είναι άδεια. Αλλά δεν έχω βρει κάποιο βίντεο να με βοηθάει ιδιαίτερα και δεν έχω ξανακάνει τέτοια δουλειά μόνος μου. Ψιλοανησυχώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Πέμπτη την 03:26 μμ Το CBR, έχει 1-βενζίνη, 2-λάδι κινητήρα, 3-υγρό ψύξης, 4-υγρό φρένων, και 5-οξύ μέσα στην μπαταρία του. Εσύ ποιό από όλα αυτά θέλεις να αδειάσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Πέμπτη την 08:31 μμ πριν 5 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Εσύ ποιό από όλα αυτά θέλεις να αδειάσεις; Και γιατι; Αντε, το ντεπόζιτο το καταλαβαίνω. Τα υπόλοιπα υγρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες