Jump to content
nyther

vfr800 vs cbr600f

Recommended Posts

γεια σας παιδια, έστω και μετα από πολυ καιρό. Το είχαμε πει ότι εχει ο καιρός γυρίσματα και έτσι πάλι βγήκα στην γύρα για να διαλέξω την επόμενη αγαπημένη μου. Μετα το ατύχημα του 2012 ήρθε η ώρα να καβαλήσω και πάλι τους δυο τροχούς... Στο θεμα μας τωρα.

από την αναζήτηση μου κατέληξα στα εξής δυο μοντέλα

Vfr800 (2002/no abs) 3600€

με μια πρώτη ματιά ολα φαίνονται καλα, οχι τρελα σημάδια φθοράς (40.000 χλμ) αλλα οπωσδήποτε θέλει αλλαγή ελαστικών. Το μηχανάκι δν το ξερω οποτε θα ήθελα γνώμες ως προς την συμπεριφορά του, τα σέρβις του πόσο πονάνε και γενικότερα εμπειρίες από ανθρώπους που το έχουν ζήσει.

cbr600f (2005) 3100€

τα πολλα λόγια εδω ειναι περιττά. Το είχα, το έζησα, το αγάπησα αλλα το αποχωρίστηκα νωρίς και άδικα. Ειναι σχεδόν καινούργιο (12.000 χλμ) δεν εχει κανένα σημάδι φθοράς ούτε θέλει λάστιχα και συναφή. Σχεδόν σε τελεια κατάσταση.

και τα δυο ειναι μεγάλες αγάπες. Αρχικά ήμουν πιο κοντα στο vfr αλλα ξενέρωσα λιγο γιατί δεν εχει abs, μιας και ηταν ο κύριος λόγος προτίμησης μου. Εννοείτε ότι θα ελεγχθούν από μάστορα εμπιστοσύνης μου πριν την αγορά τους.

περιμένω γνώμες και απόψεις και ελπίζω να με βοηθήσετε να καταλήξω κάπου.

σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είναι από έμπορο ή ιδιώτη φίλε μου? Το λέω γιατί τα χλμ είναι πολύ λίγα και στις 2 περιπτώσεις και άρα παίζει ισχυρά να είναι γυρισμένα. Αυτό δεν σημαίνει κάτι από μόνο του για την κατάσταση της μηχανής αλλά λέει ίσως κάτι για την ποιότητα αυτού που στο δίνει ...και άρα κατ'επέκταση και για την μηχανή. Όσο για το ποιο απ τα δύο, δεν είμαι κατάλληλος για να σε συμβουλέψω σωστά....

Τροποποιήθηκε από τον MyMike

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα χλμ δες , ειναι λιγα.

Τωρα αφου το ειχες το cbr600f το ξερεις , τα κανει ολα και συμφερει και ειναι αρκετα ελαφρη και λιγο πιο sport , to vfr ειναι αρκετα βαρυτερο και πιο touring .

Αν εισαι ψηλος τοτε καλυτερα το vfr

Απο αξιοπιστια και τα δυο  ειναι σκυλια .

Τροποποιήθηκε από τον dankannn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕΣ

Πάρε όποιο χρέπι θες και έλα να με βρεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος dankannn έγραψε:

Τα χλμ δες , ειναι λιγα.

Τωρα αφου το ειχες το cbr600f το ξερεις , τα κανει ολα και συμφερει και ειναι αρκετα ελαφρη και λιγο πιο sport , to vfr ειναι αρκετα βαρυτερο και πιο touring .

Αν εισαι ψηλος τοτε καλυτερα το vfr

Απο αξιοπιστια και τα δυο  ειναι σκυλια .

τα χλμ ειναι λιγα αλλα ταιριαζον με τις φθορές που έχουν (δισκοπλακες χειρολαβές πατηρακια διακόπτες κτλ). Μάλλον θα τα ελέγξω και μεσα απο κτεο που έχω γνωστό. Και τα δυο ειναι από έμπορο κ οχι από ιδιώτη. Ψηλό δεν με λες 1.75 77kg ειμαι. Και το μηχανάκι θα το έχω για βόλτες και ταξιδάκια οχι για μεσα στην πόλη. Πιστα αδιάφορο δεν έχω μπει ποτε και μπορεί και να μην μπω ποτέ.

πριν 1 ώρα, το μέλος kpapageo έγραψε:

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕΣ

Πάρε όποιο χρέπι θες και έλα να με βρεις!

Μωρη πετουνια χρεπι ειναι το δικό σου που μοιάζει με ακρίδα.  θα ερχόμουν να σε βρω αλλα δεν νομίζω να φτάνουν τα λεφτά για διαζύγιο. Δώσε κανα σημείο ζωής και παρε κανα τηλ αυριο το πρωι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

cbr600f με κλειστα ματια ...πολυ πιο παιχνιδιαρικο απο αυτα τα δυο και εχει μια απο τις καλυτερες κατανομες του βαρους για σουζιδια! το σχολειο της σουζας! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος mr.marino έγραψε:

cbr600f με κλειστα ματια ...πολυ πιο παιχνιδιαρικο απο αυτα τα δυο και εχει μια απο τις καλυτερες κατανομες του βαρους για σουζιδια! το σχολειο της σουζας! :thumbsup:

μάλλον για εκει με κόβω αναμεσα σε αυτα τα δυο. Αλλα θα δουμε δεν υπάρχει λογος να βιαζόμαστε και να κανουμε βιαστικες κινήσεις ακομα νέοι ειμαστε...χαχαχα!!!! Τωρα για τις σούζες στα @@ ποτε δεν έκανα και μαλλο ποτε δεν θα κανω

Τροποποιήθηκε από τον nyther

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα