Jump to content
Sign in to follow this  
Antreasss

απληρωτα τελη σε 50αρι

Recommended Posts

Οπως  λεει και το θεμα μιας και ηταν παρατημενο στην αποθηκη καμμια 10ετια δεν πληρωσα και τα τελη(το θεμα το χουν παρα πολλοι κυριως σε χωρια επαρχια) να σημειωσω οτι τα τελη πληρωνιντε στη τροχαια λογω 50 κυβικων..Καπου πηρε το ματι μου οτι υπαρχει μια διαδικασια που δηλωνεις απωλεια αδειας και αν θελει ο αστυνομικος που ειναι υπευθυνος γι αυτο κοινος αν εχεις καμμια γνωριμια βγαζεις με μικρο κοστος καινουρια αδεια και ησυχαζεις εχει κανει καποιος κατι παρομοιο???παρακαλω μονο αν γνωριζει καποιος οχι μου ειπε φφιλος ξαδερφος του γνωστου του θειου μου..ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν έχεις κανένα γνωστό στην τροχαία γτ δεν ρωτάς αυτόν? Κουλό μου ακούγεται γτ θα σου πούνε καλά κ μετά απο 10 χρόνια τώρα το θυμήθηκες? ΑΛΛΑ εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ οπότε ψάξε το.

Αυτό που ξέρω να σου πω σίγουρα είναι ότι δεν υπάρχει πρόστιμο. Κάπου στα 20 ευρώ είναι οπότε στην 10ετία είσαι στα 200.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν υπηρχε μηχανοργανωση φιλε και δε ξερουν τι εχεις πληρωσει δηλωνεις απωλεια..το χω διαβασει ακπου ρωταω αν το εχει κανει κανενας γνωστο δεν εχω απλα θελω να επιβεβαιωσω οτι γινετε... διαβασε και εδω εγω εδω το ειδα  http://www.2stroke.gr/viewtopic.php?f=24&t=985&start=10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ο μάστορας εκεί καλά τα λέει (δεν ξέρω τπτ από μέσα για να σου πω). Αλλά αναφέρει σε ένα σημείο οτι έχει να κάνει με το τμήμα που είναι δηλωμένο το μηχανάκι. Οπότε έτσι ξεκινάς. Μπορεί στο δικό μου τμήμα να γίνετε κ να το έκανα κ εσύ να φας άκυρο. Αν είσαι από επαρχία (κτ τέτοιο κατάλαβα) όλο κ κάποιον γνωστό θα έχεις. Αυτός θα ξέρει ποιον να ρωτήσει από μέσα να σου πει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι θεωρήσεις των αδειών προκύπτουν μια χαρά, το κάθε μηχανάκι 50αρι έχει δικό του φάκελο στην τροχαία όπου μπαίνει απόκομμα απο το παράβολο που προσκομίζεις κάθε χρονιά. τα τελευταία 3-4 χρόνια τα παράβολα αυτά καταχωρούνται κ ηλεκτρονικά σε εφαρμογή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει το οριο της 20ετιας, πριν ενα χρονο γειτωνας μου που ειχε να θεωρησει την αδεια κυκλοφοριας απο το 1993 πληρωσε συνολικα 160 ευρω, τα τρια χρονια παραγαρφηκαν.

Καλο ειναι να πας να τα πληρωσεις και να μην σκεφτεσε σαν λαμογιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ έχω ένα 50άρι, το οποίο είναι σε ακινησία απο το 2002 (και ούτε πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και ποτέ).

Οπότε μιλάμε για 15 χρόνια απλήρωτο και είναι μαλακία οτι για να το διαγράψουμε  θέλουμε 22€ * 15 = 330€....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ έχω ένα 50άρι, το οποίο είναι σε ακινησία απο το 2002 (και ούτε πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και ποτέ).

Οπότε μιλάμε για 15 χρόνια απλήρωτο και είναι μαλακία οτι για να το διαγράψουμε  θέλουμε 22€ * 15 = 330€....

Το ρωτησες και σου ειπαν αυτη την τιμη ή το υπολογισες μονος σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει το οριο της 20ετιας, πριν ενα χρονο γειτωνας μου που ειχε να θεωρησει την αδεια κυκλοφοριας απο το 1993 πληρωσε συνολικα 160 ευρω, τα τρια χρονια παραγαρφηκαν.

Καλο ειναι να πας να τα πληρωσεις και να μην σκεφτεσε σαν λαμογιο.

φιλε το λομαγιο πες το πουθενα αλλου οχι σε μενα σκεφτομαι ετσι για αν επιβιωσω παντα πληρωνα μεχρι 10καρας και παλι εμας που πληρωναν μαμησανε,,,Ας μη φευγουμε απο το θεμα κρατα για σενα τη γνωμη σου ..παρακαλω ας απαντησει οποιος γνωριζει

Τροποποιήθηκε από τον Antreasss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε το λομαγιο πες το πουθενα αλλου οχι σε μενα σκεφτομαι ετσι για αν επιβιωσω παντα πληρωνα μεχρι 10καρας και παλι εμας που πληρωναν μαμησανε,,,Ας μη φευγουμε απο το θεμα κρατα για σενα τη γνωμη σου ..παρακαλω ας απαντησει οποιος γνωριζει

Δεν σε ειπα λαμογιο, ειπα μη σκεφτεσε σαν λαμογιο, εχει διαφορα, το αν πληρωνες μεχρι τελευταιας δεκαρας φανηκε απο το οτι εχεις δεκα χρονια να θεωρησεις το μηχανακι, τη γνωμη μου την εγραψα πανω σε αυτο που εσυ μονο σου δημοσια εγραψες, αν δε γουσταρεις να σε κρινουν και να σε  κατακρινουν μη δημοσιευεις τιποτα, ετσι απλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε Αντρέα, γιατί τα παίρνεις στο κρανίο χωρίς λόγο και με ανθρώπους που δε χρειάζεται?

Στην πράξη, αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις, μόνο ως κομπίνα/λαμογιά/πονηριά (κοκ) μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πλήρωσε τα τέλη, όσο είναι νωρίς

Όσο τα αφήνεις, τόσο θα αυξάνονται και θα σε ακολουθούν σαν χρέη (εσένα ή τον ιδιοκτήτη κλπ).

Αν υποθέσουμε πως τα αφήνεις, απλά θα μεγαλώνει το χρέος.

Πλήρωσέ τα και ή φτιάχνεις το μηχανάκι ή το πουλάς.

Σε τελική ανάλυση, αν είχες το κατάλληλο «δόντι» θα την είχες κάνει χωρίς να ρωτάς στο φόρουμ για μια παράνομη και προσβλητική (για όσους πλήρωναν σα χάνοι τόσα χρόνια) διαδικασία, που σκοπό έχει να σε βγάλει λάδι απέναντι σε μια υποχρέωσή σου (που επιμελώς ξεχνούσες, ή εν τέλει κάποιος ξεχνούσε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καινούργια άδεια πως θα βγει; Με τι χαρτιά θα αποδειχθεί η ιδιοκτησία του παπιου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καινούργια άδεια πως θα βγει; Με τι χαρτιά θα αποδειχθεί η ιδιοκτησία του παπιου;

Τι να κανει τα χαρτια? αφου εχει το κλειδι... χαχαχαχαχα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πληρωσω για κατι που δε χρησιμοποιηησα???τα τελη ειναι για χρηση δρομων το μηχανακι δε βγηκε ουτε μρπος περνει τωρα θα τ φτιαξω?εποισης επειδη ειναι 50cc δεν μπορεις ουτε πινακιδες να παραδωσεις...παιδες ειπα οποιος γνωριζει να απαντησει για τη συγκεκριμενη διαδιακασια δεν ειπα ουτε οτι εχω βυσμα ουτε θα αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας..εχει ακνει καποιος κατι σχετικα αυτο ρωταω

Τροποποιήθηκε από τον Antreasss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρίν απο ένα μήνα πλήρωσα 108.40 +30€=138,40 για παπι που  τελευταια χρονιά θεώρησης ήταν το 2007.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ξεθάβω μόνο για ένα σχόλιο, που μπορεί να βοηθήσει αρκετούς: στα 50αρια παραδίδουμε κανονικά άδεια και πινακίδα στην τροχαία και μόνο τότε δεν πληρώνουμε την ετήσια θεώρηση της άδειας (αυτό που λένε ως τέλη κυκλοφορίας). Εννοείται ότι δεν δικαιούμαστε να κυκλοφορούμε το μηχανάκι όσο το έχουμε δηλωμένο σε ακινησία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα