Jump to content
geokaf

καφεδοβολτα σαββατο 18/2

Recommended Posts

Ταν ταν ταααν!

20170218_163836.jpg

Να ευχαριστήσω τον μοτοαγαπούλη που με περίμενε και γυρίσαμε μαζί :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ημουν εκει το πρωι,αλλα εφυγα πριν ερθετε.......υποχρεωσεις :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2017_0218_163048_001_zpsxk74thd9.jpg2017_0218_163113_004_zpsnbxgzr4e.jpg2017_0218_163121_005_zpsj28vntk5.jpg2017_0218_163127_006_zpsa7qr88dq.jpg2017_0218_163155_010_zpslx1jutx3.jpg

2017_0218_163211_011_zpsb9whywbn.jpg

σημερα εκλεισα 3 χρονια με την χονταρα μου!! πριν 3 χρονια τετοια μερα νομιζω πως εκανα την καλυτερη δυνατη επιλογη και μου το αποδεικνυει καθε μερα το σιμπιεφακι μου!! δεν λεει οχι σε τιποτα!! αν και απο οτι μου ειπαν τα παιδια στην βολτα ειναι λιγο φωνακλαδικο και φασαριοζικο!!

2017_0218_163236_015_zpsnhjmaok7.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε αι πουληστε το κορμι σας να παρετε κανα σοβαρο μηχανακι! :laugh::laugh::yahoo:

Τί να πιάσει ρε φίλε? Μιλφάρες είμαστε πλέον..... :laugh: ούτε Χόνδα C-50 δεν πιάνουμε. :biggrin:

βολτα του μαιμπαικ και να μην χαθουμε...δυσκολο..κωστααααα συγνωμη αλλα εκατσα τελευταιος να τραβαω βιντεο..δεν ειδα που εστριψες και εφυγαν λαθος ολοι οι αλλοι και μολις το καταλαβα ηταν αργα και δεν θα σας προλαβαιναμε αμα γυρνουσαμε...δεν πειραζει..ελπιζω να περασατε ολοι πολυ καλα..οσο και εγω..τα λεμε στην επομενη..

φωτο το βραδακι!!

Μ' αρέσει που το συζητούσαμε και στο τραπέζι. :wallbash: Αφού καταφέραμε και χαθήκαμε και φεύγοντας από παραλία Πάχης, ε, τά ΄χω δει όλα πλέον εδώ μέσα. :biggrin:

Μια χαρά περάσαμε. Είπαμε, από κοντά είναι όλα καλύτερα και πιο εύκολα. Πίσω απ' το πληκτρολόγιο, μπάχαλο...... :fool:

Ταν ταν ταααν!

Να ευχαριστήσω τον μοτοαγαπούλη που με περίμενε και γυρίσαμε μαζί :laugh:

Παρακαλώ Γιώργη. :_hi: Δε μου πήγαινε να σε αφήσω μόνο σου, κι ας καιγόμουν να γυρίσω νωρίς. :baby::baby::baby:

σημερα εκλεισα 3 χρονια με την χονταρα μου!! πριν 3 χρονια τετοια μερα νομιζω πως εκανα την καλυτερη δυνατη επιλογη και μου το αποδεικνυει καθε μερα το σιμπιεφακι μου!! δεν λεει οχι σε τιποτα!! αν και απο οτι μου ειπαν τα παιδια στην βολτα ειναι λιγο φωνακλαδικο και φασαριοζικο!!

Φτουουουουουουουου σου Αλέκοοοοοοο. :doh: Ξεχαστήκαμε ρε άτιμε και δε μας κέρασες τους καφέδες. :laugh::tongue:

Δε λέει τίποτα το ΣιΜπιΕφάκι σου, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να μιλήσει. :tooth: Αν μπορούσε, θα σε ξέχεζε. Κανίβαλε. Κάφρε.:tongue: Στό 'παμε όλοι. Πάνε πάρε ένα μεγαλύτερο και άστο επιτέλους το ζωντανό να ξεκουραστεί. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ημουν εκει το πρωι,αλλα εφυγα πριν ερθετε.......υποχρεωσεις :baby:

Επειδή είμαι καλός θα κρατηθώ και δεν θα σχολιάσω :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρακαλώ Γιώργη. :_hi: Δε μου πήγαινε να σε αφήσω μόνο σου, κι ας καιγόμουν να γυρίσω νωρίς. :baby::baby::baby:

Γι αυτό είπα ότι δεν είχα θέμα να γυρίσω μόνος!

Btw, εκεί στο φανάρι που σου είπα για το κινητό ότι ελπίζω να μην πέσει από τη βάση... Παραλίγο να πέσει! Μετά που έστριψα το είδα και έκανα στην άκρη να το βάλω στην τσέπη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι αυτό είπα ότι δεν είχα θέμα να γυρίσω μόνος!

.................

Ναι οκ. Αν όμως χτύπα ξύλο  γινόταν κάτι, πώς θα ένοιωθα?

Πριν κάτι χρόνια σε μια βόλτα με παιδιά από δω, στην επιστροφή από Τριπόλεως και νύχτα, έσκασε το πίσω λάστιχο στη μηχανή ενός παιδιού. Ήμασταν μαζί όλοι και του σταθήκαμε. Πήγαμε όλοι μαζί να βρούμε μέχρι και βουλκανιζατέρ έξω απ' την Κόρινθο, περιμέναμε να το φτιάξει ο μάστορης και γυρίσαμε νύχτα-νύχτα συνοδεία. Άξιζε τον κόπο φίλε. Μας έλεγε το παλικάρι ότι αν ήταν μόνος σε κοτζάμ εθνική οδό και τόσο μακριά, θα τά 'χε παίξει. Ποιός θα σταμάταγε στην εθνική?

Σε Πανελλήνια πριν χρόνια, χάλασαν τα φώτα σ' έναν και γύρισε με τη συνοδεία άλλων μπρος-πίσω που του φώτιζαν το δρόμο! Τον πήγαιναν σαν επίσημο, περικυκλωμένο από μηχανές. Αξία ανεκτίμητη. :worshippy:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι οκ. Αν όμως χτύπα ξύλο  γινόταν κάτι, πώς θα ένοιωθα?

Πριν κάτι χρόνια σε μια βόλτα με παιδιά από δω, στην επιστροφή από Τριπόλεως και νύχτα, έσκασε το πίσω λάστιχο στη μηχανή ενός παιδιού. Ήμασταν μαζί όλοι και του σταθήκαμε. Πήγαμε όλοι μαζί να βρούμε μέχρι και βουλκανιζατέρ έξω απ' την Κόρινθο, περιμέναμε να το φτιάξει ο μάστορης και γυρίσαμε νύχτα-νύχτα συνοδεία. Άξιζε τον κόπο φίλε. Μας έλεγε το παλικάρι ότι αν ήταν μόνος σε κοτζάμ εθνική οδό και τόσο μακριά, θα τά 'χε παίξει. Ποιός θα σταμάταγε στην εθνική?

Σε Πανελλήνια πριν χρόνια, χάλασαν τα φώτα σ' έναν και γύρισε με τη συνοδεία άλλων μπρος-πίσω που του φώτιζαν το δρόμο! Τον πήγαιναν σαν επίσημο, περικυκλωμένο από μηχανές. Αξία ανεκτίμητη. :worshippy:

Έχεις ένα δίκιο. Και πάλι ευχαριστώ! :smile:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκεί πήγατε πουλλλάκια μου και Πόρτο Γερμενό & Ψάθα ήταν zombie apocalypse σήμερα;;;;; Ψυχή ζώσα μοτοσυκλετιστική....

:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία πολύ ωραία αν και κοντά είδα παλιούς φίλους που είχα καιρό να τους δω:thumbsup:

Και για να είναι επιτυχημένη μία βόλτα του my bike καταλήγει πάντοτε στο να είμαστε χαμένοι ο ένας με τον άλλο :mB_kalo_e:

Όλα μια χαρά άντε και στην επόμενη :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή είμαι καλός θα κρατηθώ και δεν θα σχολιάσω :lipssealed:

Ε καλα.....θα το πω εγω.....και που ερχομαι φευγω μονος :laugh: :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα