kotsifas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους.Μένω μόνιμα στην Ευρώπη και τελευταία σκέφτομαι τη δημιουργία παρέας για βόλτες και ανταλλαγές απόψεων με άλλους Έλληνες που επίσης μένουν εκτός, ίσως να συνδυάζαμε και καμιά εκδρομή μαζί με άλλους από Ελλάδα.Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη κάποιο club - δεν βρίσκω κάτι στο ίντερνετ και η αναζήτηση μέσω του mybike είναι χαοτική, παρακαλώ για τις σκέψεις και απόψεις σας.Ευχαριστώ,Νάσος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 Που σε ρε πατριδα; Κι εγω Ευρωπη μενω 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsifas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 Που σε ρε πατριδα; Κι εγω Ευρωπη μενω Μπρουξέλα, εσύ? Πρώτος είσαι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 @kotsifas Χαβουζα εγω. Κριμα κι ελεγα να κανονιζαμε καμια Σουνιαδα το ΣΚ. Αν βρεθω στα μερη σου το καλοκαιρακι θα ενημερωσω παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2017 Βρυξέλλες μένει ο adel κατά κόσμο Αλέξανδρος.Στείλε του πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS 1987 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2017 Την 19/1/2017 at 0:44 ΜΜ, το μέλος kotsifas έγραψε: Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους. Μένω μόνιμα στην Ευρώπη και τελευταία σκέφτομαι τη δημιουργία παρέας για βόλτες και ανταλλαγές απόψεων με άλλους Έλληνες που επίσης μένουν εκτός, ίσως να συνδυάζαμε και καμιά εκδρομή μαζί με άλλους από Ελλάδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη κάποιο club - δεν βρίσκω κάτι στο ίντερνετ και η αναζήτηση μέσω του mybike είναι χαοτική, παρακαλώ για τις σκέψεις και απόψεις σας. Ευχαριστώ, Νάσος Σε 3 μηνες θα είμαι Ζυριχη,γιατι όχι..ωραια η ιδεα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες