Jump to content
Sign in to follow this  
Dimigiou

Yoshimura R77D

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Η ερωτηση απλη και συντομη.

Θελω να παρω την συγκεκριμενη εξατμηση για τη μηχανη. Μετα απο ψαξιμο ειδα οτι οι διαφορες στην τιμη μεταξυ εσωτερικου και εξωτερικου ειναι αρκετα μεγαλες. Μηπως γνωριζει κανεις καποιο καταστημα εμπιστο για αγορα? Ευχαριστω πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν νομιζω να υπαρχουν διαφορες. μιλαμε για το γνησιο παντα ετσι? γ@μω τα τελικα ειναι με πολυ ωραιο θορυβο.

στα 400ευρω παιζει ελλαδα και εξωτερικο, με διαφορες +- 20-30 ευρω (το οποιο ισως το πληρωσεις σε μεταφορικα). 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλε μου φιλε αν μου δειξεις που υπαρχει με 400 ευρω παω αυριο πρωι. Εδω το βρισκω 750........

Το βρηκα revzilla 580 αλλα δεν στελνουν Ελλαδαρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν κοιταξα τιμες ελλαδα αγορι, σορυ. το ειχε βαλει φιλος σε μηχανακο απο ελλαδα στα 400ευρω πριν 1.5 χρονο.

οι τιμες που εχουν εδω ειναι τραγικες. 

δες το παιρνεις καλυτερα απευθειας απο το site της εταιριας? δες εδω http://www.yoshimura-rd.com/pc_style_list.asp?search_style=(searchexact~pcs.searchfield1~Road|and|searchexact~pcs.searchfield2~Honda|and|searchexact~pcs.searchfield3~CB1000R)&search_prod=(searchexact~pcs.searchfield1~Road|and|searchexact~pcs.searchfield2~Honda|and|searchexact~pcs.searchfield3~CB1000R)&style_searchfield1=Road&style_searchfield2=Honda&style_searchfield3=CB1000R

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ειδα αλλα δεν στελνουν Ελλαδα απο οτι καταλαβα . Ωρες ωρες νιωθω οτι ειμαστε η κ@λοτρυπιδα του συμπαντος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε ρωτας και σε κανενα μηχανικο στην αθηνα (απο αθηνα υποθετω εισαι σωστα)? καποιοι εχουν ακρες και τα εισαγουν σε λογικες τιμες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το κανω. Μετα θα παιξει μπαλα και ο αδερφος μου που ειναι Αγγλια και θα ερθει διακοπες μηπως μπορει να με φτιαξει απο κει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν και λες οτι θες μονο την συγκεκριμενη εξατμηση θα σου ελεγα να δεις και σε leovince και σε sc

Ωραια εξατμηση αλλα σκεψου οτι μπορει να στην κρατησουν στο τελωνειο μιας και θα ερθει απο την αμερικη

ttp://www.ebay.com/itm/EXHAUST-SILENCER-LEOVINCE-8556-LV-ONE-CARBON-HONDA-CB1000-CB1000R-CB-1000-R-/172427377879?hash=item282578fcd7:g:R20AAOSwMTZWR19y&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/AUSPUFF-LEOVINCE-MAG-HONDA-CB1000RR-FACTORY-R-TITAN-2012-12-2013-13-/181530049202?hash=item2a4408bab2:g:DfgAAOSwd4tUGXp3&vxp=mtr

https://www.car.gr/parts/view/5049748/

https://www.car.gr/parts/view/5049475/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω μιλησει με το μηχανικο μου. Και εκτος οτι μου αρεσει πιο πολυ η yoshimura ειναι η μοναδικη που δουλευει απροβληματιστα χωρις pc. Ετσι μου ειπε τουλαχιστον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ό,τι και να βάλεις μια δυναμομέτρηση για να ελέγξεις το μείγμα σου να την κάνεις όπωσδήποτε. Έχει θέμα με τις εξατμίσεις το CB και δεν ξέρω αν η Yoshi αλλάζει κάτι (έχει αυτό το σωλήνα σαν  κουλουριασμένο φίδι που καταργεί τον καταλύτη και υποτίθεται βοηθάει). Η Akrapovic αναφέρει ότι το PC είναι προαπαιτούμενο για να μην γίνει ζημιά στον κινήτηρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ό,τι και να βάλεις μια δυναμομέτρηση για να ελέγξεις το μείγμα σου να την κάνεις όπωσδήποτε. Έχει θέμα με τις εξατμίσεις το CB και δεν ξέρω αν η Yoshi αλλάζει κάτι (έχει αυτό το σωλήνα σαν  κουλουριασμένο φίδι που καταργεί τον καταλύτη και υποτίθεται βοηθάει). Η Akrapovic αναφέρει ότι το PC είναι προαπαιτούμενο για να μην γίνει ζημιά στον κινήτηρα.

Εχεις βαλει εσυ ή εισαι με μαμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα