Jump to content

Recommended Posts

Εχεις αρχιδια!

:_rock-on:

Τρομερο!

Μακαρι μια μερα να μπορεσω να εχω 3000 ευρο στην ακρη και τοσες μερες!!

Μπραβο Βασιλη!

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ζητείται εθελοντης να μου δωσει μια μικρη σεντρα με το μηχανακι του εν ωρα υπηρεσίας ωστε να παω ''προληπτικα '' στο 424 και να λεω ότι ποναω παντού . Τοτε μετα τις πρωτες 10 μερες θα παρουμε και μια αναρρωτικη 20 μερες , θα κολλησουμε και την κανονικη αδεια και να τες οι μερες . Φυσικα όλα θα γινουν νυχτα και σε δρόμο της επιλογής μας :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ζητείται εθελοντης να μου δωσει μια μικρη σεντρα με το μηχανακι του εν ωρα υπηρεσίας ωστε να παω ''προληπτικα '' στο 424 και να λεω ότι ποναω παντού . Τοτε μετα τις πρωτες 10 μερες θα παρουμε και μια αναρρωτικη 20 μερες , θα κολλησουμε και την κανονικη αδεια και να τες οι μερες . Φυσικα όλα θα γινουν νυχτα και σε δρόμο της επιλογής μας :lipssealed:

εγω πάντως θα φοβομουνα να προκαλεσω κάτι τετοιο

1) θα είχαμε τραφικ τζαμ (τρομαρα μου) απο μηχανες, αυτοκίνητα, νταλίκες κλπ και θα τσακωνοντουσαν για το ποιος θα κανει πρωτος την "σεντρα" :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ GLYSTRA :_hi:

Ενα ταξιδι που παρα πολοι θελουν να το κανουν ( μεσα σε αυτους και εγω ) και πηραμε μια μικρη γευση απο αυτο που ενιωσαν και ειδαν

Φανταστειτε οτι ο GLYSTRAS εγραψε 10.000 λεξεις και ειμαι σιγουρος πως μας εδωσε μονο ενα μικρο δειγμα για την ομορφια του ταξιδιου τους .

Και παλι μπραβο στο ζευγος GLYSTRA που πραγματοποιησαν ενα απο τα ονειρα τους… :worshippy:

Αντε παιδια και σε αλλα ταξιδια :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα εχω παιξει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dribble:

:meeting: ... η 1 ωρα τωρα που διαβαζω κοιτω φωτογραφιες και ξαναγυριζω πιο πανω να ξαναδιαβασω , ψαχνω ανθρωπους και σηματα στη φωτο για να συγκρινω μεγεθη ,σκουπιζω τα σαλια μου που τρεχουν ποταμι ...και...και...

.... ηταν η καλυτερη :ok: μου επενδυση σε θεμα ψυχαγωγια που εχω κανει τα τελευταια 34 χρονια (σημερα μπηκα στα 35)

Αντε τωρα να βρω λεξεις να εκφρασω τον θαυμασμο μου σε εσενα και στην "Χαρα" σου.....

:think: χμμ .... δεν υπαρχουν λεξεις φιλε ή τουλαχιστον δεν τις ξερω εγω .

θα ηθελα να σε ειχα μπροστα μου τωρα να σου σφυξω το χερι !

Ειστε γιγαντες :worshippy: και μπραβο σας :thumbsup1:

....αυτες οι εμπειρίες ειναι που μεταμορφωνουν το μοτοσυκλετισμο σε .... τροπο να ζεις

τελειώνω κανοντας την δηλωση που αποτελει και δέσμευση ... μονο λογοι υγειας θα με αποτρεψουν να μην ακολουθησω τα βηματα σας στο κοντινο μελλον. :vv:

P.S ειπες δεν εισαι και καλος με τις φωτο???? .....τι λες βρε φιλε !... αγγίζουν την τελειότητα!!! :worthy:

........... :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε GLYSTRAS συγχαρητήρια σε εσένα και στην Χαρά για το φανταστικό ταξιδιωτικό σας. Πρέπει πραγματικά να είδατε τα ΤΕΛΕΙΑ μέρη. Σίγουρα πολύ κουραστική η διαδρομή αλλά σας (και μας) ξεκούρασε τα φανταστικά μέρη. Άψογοι. :_thumbsup:

Πιστεύω ότι το Nordkapp είναι το υπέρτατο όνειρο κάθε μοτοσυκλετιστή ταξιδιάρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητήρια!!!

Απο τα καλύτερα ταξιδιωτικά που έχω διαβάσει στο net.

Μπράβο σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Glystra τρελλό :respekt:

Τα διάβασα όλα και θέλω να τα ξαναπεράσω ένα χέρι μήπως μου ξέφυγε τίποτα.Με τις απαραίτητες ματιές σε χάρτες μπήκα κι εγώ σε όλο το οδοιπορικό πίσω δεξιά σας με τη μηχανή μου!

Τώρα κατάλαβα που βρίσκουν τα webshots υλικό.Μα από τη Νορβηγία!

Οι φωτογραφίες ήταν πολύ ωραίες αλλά σίγουρα δε συγκρίνονται με αυτά που χαράκτηκαν στο μυαλό σας.

Μπράβο για το χρόνο και το κουράγιο που διέθεσες για να τα μοιραστείς μαζί μας.

Να είστε γεροί ωστέ να πάτε άλλες 100 φορές!

Ευκαριστούμε Glystra,ευκαριστούμε Πάτρα...

Ίσως πατήσουμε και εμείς κάοπτε εκεί... :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε....

Το καλύτερο που έχω διαβάσει ποτέ σε ιντερνετικό μαγαζί. (Τελικά δεν είμαστε μόνο καφενείο ...)

Σίγουρα το καλύτερο, Όχι μόνο για τον προορισμό, (που αποτελεί φυσικά "όνειρο ζωής" για πολλούς) αλλά και για την διάθεσή σου να το μοιραστείς μαζί μας. Όχι μόνο για τη περιγραφή του ταξιδιού αλλά και για την περιγραφή της προετοιμασίας που τόσο μας φοβίζει και μας αποτρέπει. Το καλύτερο που θα διαβάσει η Ρούλη και δεν θα ξαναπεί όχι σΤΑ χιλιόμετρα (αυτά τα λίγα που εμείς κάνουμε και νομίζουμε πως κάνουμε πολλά).

Ακόμη μια φορά,

Βασίλη και Χαρά,

Τα σέβη μου....!

...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σταθω στη φραση του Παναγιωτιδη

''μονο λόγοι υγείας θα με αποτρεψουν από ενα τετοιο ταξιδι ''

Να εισαι σιγουρος Γιαννη :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο σας παιδιά!!! :_thumbsup:

Η αφήγηση τόσο πολύ ωραία που θέλεις να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας.

Τις φωτογραφίες απλά δεν χορταίνεις να τις βλέπεις :D

Μας κάνατε να ζηλέψουμε :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γμτ, κρίμα που δεν μένω στην Πάτρα, αλλιώς θα το έκανα το ταξίδι πάραυτα... :_rock-on:

Αυτή η Αθηνών Πατρών, δεν παλεύετε με τίποτα ρε παίδες. :_zeppelin:

:tomato:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε GLYSTRA απίστευτο το άρθρο σου από όλες τις απόψεις. Μπορώ να πω ότι με βοήθησε αρκετά μιας και αρχές Ιουλίου έχω προγραμματίσει αναχώρηση για το NordKap και εγώ με ένα φίλο. Το μόνο που με άγχωσε είναι οι μέρες μιας και δεν ξέρω κατά πόσο θα μου φτάσουν μιας και έχω μόνο 22 στην διάθεση μου. Όπως και να έχει πάντως αρχές Αυγούστου, αν όλα πάνε καλά, θα διαβάζετε όλοι το αντίστοιχο άρθρο από τα χεράκια μου όμως. Σε ευχαριστώ για την ακούσια αλλά πολύτιμη συμβολή σου σε γνώσεις για το συγκεκριμένο ταξίδι. Ένα μόνο έχω να πω ... :respekt::punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Φίλε ltheo2000 ο σκοπός που το έγραψα ήταν να βοηθηθεί όποιος το έχει πάρει απόφαση το ταξίδι και να το πάρει απόφαση όποιος το σκέφτεται.

Στην διάθεση σου για οποιαδήποτε απορία. Καλό ταξίδι να έχετε και περιμένουμε φωτογραφίες. :_thumbsup:

Μέρες μπορείς να γλυτώσεις αν αντί για Βενετία κατέβεις πρωί Αγκόνα και δεν κάνεις την διπλή Κοπεγχάγη μιας και είναι σχετικά κοντά.

Μια παράληψη μου ήταν να ευχαριστήσω τον Π.Γ.Α που μου ρετουσάρισε την γραφή μου σε Ελληνική. :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τα εχω παιξει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dribble:

Ειστε γιγαντες :worshippy: και μπραβο σας :thumbsup1:

....αυτες οι εμπειρίες ειναι που μεταμορφωνουν το μοτοσυκλετισμο σε .... τροπο να ζεις

Απλα απιστευτο αγαπητε φιλε Glystras... Δεν εχω λογια... :_hi:

Το μονο που ευχομαι ειναι να καταφερω και εγω μια μερα να κανω αυτο το ΜΕΓΙΣΤΟ ονειρο πραγματικοτητα.... <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διάβαζα πόση ώρα καθηλωμένος το άρθρο σου και έχω αποθηκεύσει τις φωτογραφίες για να τις βλεπω και να ονειρεύομαι...

Με ταξίδεψες πραγματικά.

Είδα τί μπορεί να δει ένας άνθρωπος, φανταστηκα τί μπορεί να συνειδητοποιήσει ένας άνθρωπος που ζει απλά σε μια πόλη της Ελλάδας και βλέπει γύρω του όλα αυτά τα μέρη (ένα ελάχιστο ποσοστό από αυτά που είδες εσύ)...Και σκέψου ότι έκανα ένα σωρό σκέψεις μόνο από την αφήγησή σου και τις φωτογραφίες. Δεν μπορώ καν να διανοηθώ τί θα σκεφτόμουν-ένιωθα-συνειδητοποιούσα στη θέση σου...

Απίστευτο...Αποκτά άλλο νόημα η ζωή μας που λίγοι το έχουν νιώσει αυτό....

Ευχαριστούμε πολύ...

Συγχαρητήρια και στους δυο σας και να'στε πάντα καλά και όρθιοι να γυρίσετε όλον τον κόσμο!

Όμηρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγουρα ειμαι ενας απο αυτους που το διαβασαν αργοπορημενα αλλα πολλες φορες

δεν εχω τιποτα να πω,ειμαι εδω κ 2 ωρες αφωνος..

σας ευχαριστουμε,σας ευχαριστουμε..........σας ευχαριστουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ . ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΟ GOOGLE EARTH ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,ΤΥΧΑΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ NORDKAPP , TO ΧΤΥΠΑΩ ΣΤΟ GOOGLE KAI NA H ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ... Ε ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΟΛΛΗΣΑ ... ΨΗΝΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ...

ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΝΕΙΡΟ Η ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΕΣΤΩ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητέ!

Γράφτηκα στο σάιτ μόνο και μόνο για να σου πώ συγχαρητήρια!

Τυχαία έπεσα πάνω στο άρθρο γιατί θα κάνω το ίδιο ακριβώς ταξίδι και εγώ φέτος το καλοκαίρι! Με αμάξι όμως...

Καλά να περνάς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά έκανα το ταξίδι που έκανες, λίγο πολύ το ίδιο :-P

Μπορείτε να το δείτε εδώ...

http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=37145.0

Ευχαριστώ!

Τροποποιήθηκε από τον deorum

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραίος φίλε deorum

συγχαρητήρια που το κατάφερες και όλα πήγαν καλά

γράφτηκα στο forum και διάβασα το ταξιδιωτικό σου, οι φωτογραφίες σου απίθανες :respekt:

ευχαριστώ που με ξαναταξιδεψες στη Νορβηγία. :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα