Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2007 Εχεις αρχιδια! Τρομερο! Μακαρι μια μερα να μπορεσω να εχω 3000 ευρο στην ακρη και τοσες μερες!! Μπραβο Βασιλη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2007 Ζητείται εθελοντης να μου δωσει μια μικρη σεντρα με το μηχανακι του εν ωρα υπηρεσίας ωστε να παω ''προληπτικα '' στο 424 και να λεω ότι ποναω παντού . Τοτε μετα τις πρωτες 10 μερες θα παρουμε και μια αναρρωτικη 20 μερες , θα κολλησουμε και την κανονικη αδεια και να τες οι μερες . Φυσικα όλα θα γινουν νυχτα και σε δρόμο της επιλογής μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2007 Ζητείται εθελοντης να μου δωσει μια μικρη σεντρα με το μηχανακι του εν ωρα υπηρεσίας ωστε να παω ''προληπτικα '' στο 424 και να λεω ότι ποναω παντού . Τοτε μετα τις πρωτες 10 μερες θα παρουμε και μια αναρρωτικη 20 μερες , θα κολλησουμε και την κανονικη αδεια και να τες οι μερες . Φυσικα όλα θα γινουν νυχτα και σε δρόμο της επιλογής μας εγω πάντως θα φοβομουνα να προκαλεσω κάτι τετοιο 1) θα είχαμε τραφικ τζαμ (τρομαρα μου) απο μηχανες, αυτοκίνητα, νταλίκες κλπ και θα τσακωνοντουσαν για το ποιος θα κανει πρωτος την "σεντρα" :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2007 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ GLYSTRA Ενα ταξιδι που παρα πολοι θελουν να το κανουν ( μεσα σε αυτους και εγω ) και πηραμε μια μικρη γευση απο αυτο που ενιωσαν και ειδαν Φανταστειτε οτι ο GLYSTRAS εγραψε 10.000 λεξεις και ειμαι σιγουρος πως μας εδωσε μονο ενα μικρο δειγμα για την ομορφια του ταξιδιου τους . Και παλι μπραβο στο ζευγος GLYSTRA που πραγματοποιησαν ενα απο τα ονειρα τους… Αντε παιδια και σε αλλα ταξιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2007 Τα εχω παιξει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... η 1 ωρα τωρα που διαβαζω κοιτω φωτογραφιες και ξαναγυριζω πιο πανω να ξαναδιαβασω , ψαχνω ανθρωπους και σηματα στη φωτο για να συγκρινω μεγεθη ,σκουπιζω τα σαλια μου που τρεχουν ποταμι ...και...και... .... ηταν η καλυτερη μου επενδυση σε θεμα ψυχαγωγια που εχω κανει τα τελευταια 34 χρονια (σημερα μπηκα στα 35) Αντε τωρα να βρω λεξεις να εκφρασω τον θαυμασμο μου σε εσενα και στην "Χαρα" σου..... χμμ .... δεν υπαρχουν λεξεις φιλε ή τουλαχιστον δεν τις ξερω εγω . θα ηθελα να σε ειχα μπροστα μου τωρα να σου σφυξω το χερι ! Ειστε γιγαντες και μπραβο σας ....αυτες οι εμπειρίες ειναι που μεταμορφωνουν το μοτοσυκλετισμο σε .... τροπο να ζεις τελειώνω κανοντας την δηλωση που αποτελει και δέσμευση ... μονο λογοι υγειας θα με αποτρεψουν να μην ακολουθησω τα βηματα σας στο κοντινο μελλον. :vv: P.S ειπες δεν εισαι και καλος με τις φωτο???? .....τι λες βρε φιλε !... αγγίζουν την τελειότητα!!! ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2007 Φίλε GLYSTRAS συγχαρητήρια σε εσένα και στην Χαρά για το φανταστικό ταξιδιωτικό σας. Πρέπει πραγματικά να είδατε τα ΤΕΛΕΙΑ μέρη. Σίγουρα πολύ κουραστική η διαδρομή αλλά σας (και μας) ξεκούρασε τα φανταστικά μέρη. Άψογοι. Πιστεύω ότι το Nordkapp είναι το υπέρτατο όνειρο κάθε μοτοσυκλετιστή ταξιδιάρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2007 Συγχαρητήρια!!! Απο τα καλύτερα ταξιδιωτικά που έχω διαβάσει στο net. Μπράβο σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2007 Τα μπραβο στα ειπαν ολοι,εγω θα σου ευχηθω και του χρονου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2007 Glystra τρελλό Τα διάβασα όλα και θέλω να τα ξαναπεράσω ένα χέρι μήπως μου ξέφυγε τίποτα.Με τις απαραίτητες ματιές σε χάρτες μπήκα κι εγώ σε όλο το οδοιπορικό πίσω δεξιά σας με τη μηχανή μου! Τώρα κατάλαβα που βρίσκουν τα webshots υλικό.Μα από τη Νορβηγία! Οι φωτογραφίες ήταν πολύ ωραίες αλλά σίγουρα δε συγκρίνονται με αυτά που χαράκτηκαν στο μυαλό σας. Μπράβο για το χρόνο και το κουράγιο που διέθεσες για να τα μοιραστείς μαζί μας. Να είστε γεροί ωστέ να πάτε άλλες 100 φορές! Ευκαριστούμε Glystra,ευκαριστούμε Πάτρα... Ίσως πατήσουμε και εμείς κάοπτε εκεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μαθοκόριτσο 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2007 Τέλειο!!!! Μπράβο σας παιδιά!! Μα ειστε καλά να κάνετε τέτοια ταξίδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2007 Φίλε.... Το καλύτερο που έχω διαβάσει ποτέ σε ιντερνετικό μαγαζί. (Τελικά δεν είμαστε μόνο καφενείο ...) Σίγουρα το καλύτερο, Όχι μόνο για τον προορισμό, (που αποτελεί φυσικά "όνειρο ζωής" για πολλούς) αλλά και για την διάθεσή σου να το μοιραστείς μαζί μας. Όχι μόνο για τη περιγραφή του ταξιδιού αλλά και για την περιγραφή της προετοιμασίας που τόσο μας φοβίζει και μας αποτρέπει. Το καλύτερο που θα διαβάσει η Ρούλη και δεν θα ξαναπεί όχι σΤΑ χιλιόμετρα (αυτά τα λίγα που εμείς κάνουμε και νομίζουμε πως κάνουμε πολλά). Ακόμη μια φορά, Βασίλη και Χαρά, Τα σέβη μου....! ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2007 Καταφερα και το διαβασα . Εντυπωσιακο ,πληρες και .... εθιστηκα γμτ :D Μπραβο !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2007 Θα σταθω στη φραση του Παναγιωτιδη ''μονο λόγοι υγείας θα με αποτρεψουν από ενα τετοιο ταξιδι '' Να εισαι σιγουρος Γιαννη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaSou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2007 Μπράβο σας παιδιά!!! Η αφήγηση τόσο πολύ ωραία που θέλεις να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας. Τις φωτογραφίες απλά δεν χορταίνεις να τις βλέπεις :D Μας κάνατε να ζηλέψουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2007 Γμτ, κρίμα που δεν μένω στην Πάτρα, αλλιώς θα το έκανα το ταξίδι πάραυτα... Αυτή η Αθηνών Πατρών, δεν παλεύετε με τίποτα ρε παίδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2007 Φίλε GLYSTRA απίστευτο το άρθρο σου από όλες τις απόψεις. Μπορώ να πω ότι με βοήθησε αρκετά μιας και αρχές Ιουλίου έχω προγραμματίσει αναχώρηση για το NordKap και εγώ με ένα φίλο. Το μόνο που με άγχωσε είναι οι μέρες μιας και δεν ξέρω κατά πόσο θα μου φτάσουν μιας και έχω μόνο 22 στην διάθεση μου. Όπως και να έχει πάντως αρχές Αυγούστου, αν όλα πάνε καλά, θα διαβάζετε όλοι το αντίστοιχο άρθρο από τα χεράκια μου όμως. Σε ευχαριστώ για την ακούσια αλλά πολύτιμη συμβολή σου σε γνώσεις για το συγκεκριμένο ταξίδι. Ένα μόνο έχω να πω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2007 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Φίλε ltheo2000 ο σκοπός που το έγραψα ήταν να βοηθηθεί όποιος το έχει πάρει απόφαση το ταξίδι και να το πάρει απόφαση όποιος το σκέφτεται. Στην διάθεση σου για οποιαδήποτε απορία. Καλό ταξίδι να έχετε και περιμένουμε φωτογραφίες. Μέρες μπορείς να γλυτώσεις αν αντί για Βενετία κατέβεις πρωί Αγκόνα και δεν κάνεις την διπλή Κοπεγχάγη μιας και είναι σχετικά κοντά. Μια παράληψη μου ήταν να ευχαριστήσω τον Π.Γ.Α που μου ρετουσάρισε την γραφή μου σε Ελληνική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2007 Τα εχω παιξει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειστε γιγαντες και μπραβο σας ....αυτες οι εμπειρίες ειναι που μεταμορφωνουν το μοτοσυκλετισμο σε .... τροπο να ζεις Απλα απιστευτο αγαπητε φιλε Glystras... Δεν εχω λογια... Το μονο που ευχομαι ειναι να καταφερω και εγω μια μερα να κανω αυτο το ΜΕΓΙΣΤΟ ονειρο πραγματικοτητα.... <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acanthor 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2007 Διάβαζα πόση ώρα καθηλωμένος το άρθρο σου και έχω αποθηκεύσει τις φωτογραφίες για να τις βλεπω και να ονειρεύομαι... Με ταξίδεψες πραγματικά. Είδα τί μπορεί να δει ένας άνθρωπος, φανταστηκα τί μπορεί να συνειδητοποιήσει ένας άνθρωπος που ζει απλά σε μια πόλη της Ελλάδας και βλέπει γύρω του όλα αυτά τα μέρη (ένα ελάχιστο ποσοστό από αυτά που είδες εσύ)...Και σκέψου ότι έκανα ένα σωρό σκέψεις μόνο από την αφήγησή σου και τις φωτογραφίες. Δεν μπορώ καν να διανοηθώ τί θα σκεφτόμουν-ένιωθα-συνειδητοποιούσα στη θέση σου... Απίστευτο...Αποκτά άλλο νόημα η ζωή μας που λίγοι το έχουν νιώσει αυτό.... Ευχαριστούμε πολύ... Συγχαρητήρια και στους δυο σας και να'στε πάντα καλά και όρθιοι να γυρίσετε όλον τον κόσμο! Όμηρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2007 ουάου ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 σιγουρα ειμαι ενας απο αυτους που το διαβασαν αργοπορημενα αλλα πολλες φορες δεν εχω τιποτα να πω,ειμαι εδω κ 2 ωρες αφωνος.. σας ευχαριστουμε,σας ευχαριστουμε..........σας ευχαριστουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gioge72 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2008 ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ . ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΟ GOOGLE EARTH ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,ΤΥΧΑΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ NORDKAPP , TO ΧΤΥΠΑΩ ΣΤΟ GOOGLE KAI NA H ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ... Ε ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΟΛΛΗΣΑ ... ΨΗΝΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ... ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΝΕΙΡΟ Η ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΕΣΤΩ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deorum 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2009 Αγαπητέ! Γράφτηκα στο σάιτ μόνο και μόνο για να σου πώ συγχαρητήρια! Τυχαία έπεσα πάνω στο άρθρο γιατί θα κάνω το ίδιο ακριβώς ταξίδι και εγώ φέτος το καλοκαίρι! Με αμάξι όμως... Καλά να περνάς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deorum 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τελικά έκανα το ταξίδι που έκανες, λίγο πολύ το ίδιο :-P Μπορείτε να το δείτε εδώ... http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=37145.0 Ευχαριστώ! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 από τον deorum Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 ωραίος φίλε deorum συγχαρητήρια που το κατάφερες και όλα πήγαν καλά γράφτηκα στο forum και διάβασα το ταξιδιωτικό σου, οι φωτογραφίες σου απίθανες ευχαριστώ που με ξαναταξιδεψες στη Νορβηγία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες