Jump to content
kpapageo

KAWASAKI VERSYS-X 300

Recommended Posts

Είναι sensible η τιμολόγηση του SV ή έχουν ξεφύγει όλοι οι υπόλοιποι; Σαν να μου φαίνεται έτσι αχνά αχνά οτι ψάχνουν κορόιδα που περιορίζονται από το Α2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν δε βγαίνουμε πολύ off topic,υπάρχει και αυτό στα 6.600€ με την υποσημείωση ότι πολύ σύντομα έρχεται ο αντικαταστάστης του,το ninja 650

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δε βγαίνουμε πολύ off topic,υπάρχει και αυτό στα 6.600€ με την υποσημείωση ότι πολύ σύντομα έρχεται ο αντικαταστάστης του,το ninja 650

Η επίσημη τιμή είναι στα 6490€ για το απλό και 6990€ με ABS για τα μοντέλα του 2016.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η επίσημη τιμή είναι στα 6490€ για το απλό και 6990€ με ABS για τα μοντέλα του 2016.

Εστω αυτό... κανονική μοτοσυκλέτα που ειναι σαν αναποδο γαμώτο, αρε kawa με τα σκατοσχεδια σου 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμία αντίρρηση αλλά στην αγγελία αναφέρεται ως ''Μειωμένη τιμή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων...διαθέσιμο σε μαύρο,πράσινο,μπεζ''.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμία αντίρρηση αλλά στην αγγελία αναφέρεται ως ''Μειωμένη τιμή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων...διαθέσιμο σε μαύρο,πράσινο,μπεζ''.

Μπορεί να έχει απόθεμα 1-2 κομμάτια και να θέλει να τα ξεφορτωθεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι sensible η τιμολόγηση του SV ή έχουν ξεφύγει όλοι οι υπόλοιποι; Σαν να μου φαίνεται έτσι αχνά αχνά οτι ψάχνουν κορόιδα που περιορίζονται από το Α2

ακριβως αυτο με το σιχαμα το α2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα, νέος στο φόρουμ και στις μηχανές γενικά.

Αυτή τη στιγμή οδηγώ παπάκι kazer. Θέλω να περάσω σε κάτι μεγαλύτερο να βγάλω και το γούστο μου. Έχουμε άποψη για το συγκεκριμένο μηχανάκι; Κατά βάση κίνηση στην πόλη, αντικατάσταση του παπιου.  35 ετών οδηγός, μετρίου αναστήματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσόρισες, φίλε μου!

Υποθέτω πως έχεις Α2 δίπλωμα.Μιλώντας για μετακίνηση κυρίως μέσα στην πόλη και για ''γούστα'', θα μπορούσες ίσως να κοιτάξεις για κάτι πιο δυνατό και με πιο street προσανατολισμό.Αν όμως ψάχνεις για on/off χαμηλού κυβισμού, τότε το versάκι αποτελεί σίγουρα μια επιλογή.

Και ως κροκόδειλος, θα βρεις και το αγαπημένο σου χρώμα για να το επιλέξεις:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 26 λεπτά, το μέλος efkola έγραψε:

Καλωσόρισες, φίλε μου!

Υποθέτω πως έχεις Α2 δίπλωμα.Μιλώντας για μετακίνηση κυρίως μέσα στην πόλη και για ''γούστα'', θα μπορούσες ίσως να κοιτάξεις για κάτι πιο δυνατό και με πιο street προσανατολισμό.Αν όμως ψάχνεις για on/off χαμηλού κυβισμού, τότε το versάκι αποτελεί σίγουρα μια επιλογή.

Και ως κροκόδειλος, θα βρεις και το αγαπημένο σου χρώμα για να το επιλέξεις:biggrin:

Έχω δίπλωμα ανεξαρτήτου κυβισμού χρόνια τωρα, και περιστασιακά πιάνω ένα Pegasus 600-650 του αδερφού. Απλά το θεωρώ κάπως "βαρύ" , για αυτό και κοιτάζω την κατηγορία των 300 κυβικών.

Τα "γούστα" έχουν να κάνουν περισσότερο με το στυλ και τη φιλοσοφία, και όχι με την ταχύτητα όποτε με υπερκαλύπτει το βερσις. 

Η βασική μου απορία είναι πως πάει με δύο άτομα πάνω, μιας και πολλές μετακινήσεις τις κάνω δικαβαλος. Είναι αρκετή η δύναμη; Η να κοιτάξω παραπάνω κυβικά όπως το cb500x που βλέπω ότι είναι λατρεμένο από τον κόσμο, και ας ξεπερνώ το μπάτζετ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το CB είναι πιο δυνατό χωρίς να σε επιβαρύνει ως προς την κατανάλωση...καθόλου κακή ιδέα να εντάξεις στη λίστα σου και αυτό.Εννοείται πως αν υπάρχει δυνατότητα να πας να τα οδηγήσεις, θα έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Αν δε βιάζεσαι πολύ και αν σου αρέσει, μπορείς να περιμένεις να δεις από κοντά και το ΚΤΜ 390 Adventure το οποίο αναμένεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα