ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Ίδια τιμή με το SV 650 οκ με ποια μαμιμενι λογική;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 https://www.car.gr/9332771-kawasaki-versys-x-300-abs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Ίδια τιμή με το SV 650 οκ με ποια μαμιμενι λογική;;;;ειναι αντβε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Είναι sensible η τιμολόγηση του SV ή έχουν ξεφύγει όλοι οι υπόλοιποι; Σαν να μου φαίνεται έτσι αχνά αχνά οτι ψάχνουν κορόιδα που περιορίζονται από το Α2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Αν δε βγαίνουμε πολύ off topic,υπάρχει και αυτό στα 6.600€ με την υποσημείωση ότι πολύ σύντομα έρχεται ο αντικαταστάστης του,το ninja 650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Αν δε βγαίνουμε πολύ off topic,υπάρχει και αυτό στα 6.600€ με την υποσημείωση ότι πολύ σύντομα έρχεται ο αντικαταστάστης του,το ninja 650Η επίσημη τιμή είναι στα 6490€ για το απλό και 6990€ με ABS για τα μοντέλα του 2016. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Η επίσημη τιμή είναι στα 6490€ για το απλό και 6990€ με ABS για τα μοντέλα του 2016.Εστω αυτό... κανονική μοτοσυκλέτα που ειναι σαν αναποδο γαμώτο, αρε kawa με τα σκατοσχεδια σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Η επίσημη τιμή είναι στα 6490€ για το απλό και 6990€ με ABS για τα μοντέλα του 2016.Καμία αντίρρηση αλλά στην αγγελία αναφέρεται ως ''Μειωμένη τιμή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων...διαθέσιμο σε μαύρο,πράσινο,μπεζ''. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Καμία αντίρρηση αλλά στην αγγελία αναφέρεται ως ''Μειωμένη τιμή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων...διαθέσιμο σε μαύρο,πράσινο,μπεζ''.Μπορεί να έχει απόθεμα 1-2 κομμάτια και να θέλει να τα ξεφορτωθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Είναι sensible η τιμολόγηση του SV ή έχουν ξεφύγει όλοι οι υπόλοιποι; Σαν να μου φαίνεται έτσι αχνά αχνά οτι ψάχνουν κορόιδα που περιορίζονται από το Α2ακριβως αυτο με το σιχαμα το α2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2017 Και επισήμως, αναμένεται τον Απρίλιο στη χώρα μας με τιμή 5.990€.Πηγή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2018 Νέα χρώματα για το 2019. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Korkodilos_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2019 Καλησπέρα, νέος στο φόρουμ και στις μηχανές γενικά. Αυτή τη στιγμή οδηγώ παπάκι kazer. Θέλω να περάσω σε κάτι μεγαλύτερο να βγάλω και το γούστο μου. Έχουμε άποψη για το συγκεκριμένο μηχανάκι; Κατά βάση κίνηση στην πόλη, αντικατάσταση του παπιου. 35 ετών οδηγός, μετρίου αναστήματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2019 Καλωσόρισες, φίλε μου! Υποθέτω πως έχεις Α2 δίπλωμα.Μιλώντας για μετακίνηση κυρίως μέσα στην πόλη και για ''γούστα'', θα μπορούσες ίσως να κοιτάξεις για κάτι πιο δυνατό και με πιο street προσανατολισμό.Αν όμως ψάχνεις για on/off χαμηλού κυβισμού, τότε το versάκι αποτελεί σίγουρα μια επιλογή. Και ως κροκόδειλος, θα βρεις και το αγαπημένο σου χρώμα για να το επιλέξεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Korkodilos_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2019 πριν 26 λεπτά, το μέλος efkola έγραψε: Καλωσόρισες, φίλε μου! Υποθέτω πως έχεις Α2 δίπλωμα.Μιλώντας για μετακίνηση κυρίως μέσα στην πόλη και για ''γούστα'', θα μπορούσες ίσως να κοιτάξεις για κάτι πιο δυνατό και με πιο street προσανατολισμό.Αν όμως ψάχνεις για on/off χαμηλού κυβισμού, τότε το versάκι αποτελεί σίγουρα μια επιλογή. Και ως κροκόδειλος, θα βρεις και το αγαπημένο σου χρώμα για να το επιλέξεις Έχω δίπλωμα ανεξαρτήτου κυβισμού χρόνια τωρα, και περιστασιακά πιάνω ένα Pegasus 600-650 του αδερφού. Απλά το θεωρώ κάπως "βαρύ" , για αυτό και κοιτάζω την κατηγορία των 300 κυβικών. Τα "γούστα" έχουν να κάνουν περισσότερο με το στυλ και τη φιλοσοφία, και όχι με την ταχύτητα όποτε με υπερκαλύπτει το βερσις. Η βασική μου απορία είναι πως πάει με δύο άτομα πάνω, μιας και πολλές μετακινήσεις τις κάνω δικαβαλος. Είναι αρκετή η δύναμη; Η να κοιτάξω παραπάνω κυβικά όπως το cb500x που βλέπω ότι είναι λατρεμένο από τον κόσμο, και ας ξεπερνώ το μπάτζετ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2019 Το CB είναι πιο δυνατό χωρίς να σε επιβαρύνει ως προς την κατανάλωση...καθόλου κακή ιδέα να εντάξεις στη λίστα σου και αυτό.Εννοείται πως αν υπάρχει δυνατότητα να πας να τα οδηγήσεις, θα έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Αν δε βιάζεσαι πολύ και αν σου αρέσει, μπορείς να περιμένεις να δεις από κοντά και το ΚΤΜ 390 Adventure το οποίο αναμένεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες