Jump to content
petridis2

Χρειάζομαι συμβουλή

Recommended Posts

αγορά μηχανής 

Kαλησπέρα παιδιά ειμαι 22 και εχω διπλωμα κανονικα..θελω να αγορασω μια naked..καμια συμβουλη για το τι μηχανη να παρω και γιατι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αγορά μηχανής 

Kαλησπέρα παιδιά ειμαι 22 και εχω διπλωμα κανονικα..θελω να αγορασω μια naked..καμια συμβουλη για το τι μηχανη να παρω και γιατι..

Γεια σου και καλωσηρθες:bye:

πες μας ομως ποσα χρηματα εχεις για αγορα και σε τι cc θα ηθελες,για να μπορεσουνε τα παιδια να σου απαντησουνε:yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα δε θες να δωσεις πολλα λεφτα και αμα δεν ξανα ειχες μηχανη στο παρελθον,νομιζω ενα παλιο καλοδιατηρημενο cb400sf ειναι οτι πρεπει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγορά μηχανής 

μπορω να διαθεσω μεχρι 5 χιλιαδες και να ειναι μεχρι 750 cc...εχω οδηγησει μεχρι τωρα μεχρι 250-300cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mt 07 και er6n. Εντός budget, φιλικά και καινούργια μοτο και τα δύο που δεν θα σου στραγγίσουν το πορτοφόλι σε βενζίνες και συντήρηση.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mt07 πιστευω ειναι καλη επιλογη. Για μεταχειρό η καινουρια θες? Στα λεφτα σου βρισκεις κ ducati  monster μετα του 09 κ με λιγα χιλιομετρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα δε θες να δωσεις πολλα λεφτα και αμα δεν ξανα ειχες μηχανη στο παρελθον,νομιζω ενα παλιο καλοδιατηρημενο cb400sf ειναι οτι πρεπει.

το καλοδιατηρημενο που θα το βρει ειναι ενα θεμα παντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν είσαι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος και τα έχεις τα κιλάκια σου, καλύτερα να μην πας σε Mt-07. Πολύ λεπτή σέλα, μέτρια προς κακή άνεση και μετριότατη ανάρτηση (δεν ενδείκνυται για δικάβαλα, ο συνεπιβάτης αρκετά μετέωρος). Κατά τα άλλα η μηχανή είναι αριστούργημα και κατανάλωση στα τάρταρα! 

Ο δούκας ίσως να μην σε ικανοποιήσει τόσο σε θέμα γκαζιού. Για πιο future-proof ειδικά άμα θέλεις να την πάρεις κούτα,καλύτερα να πας σε περισσότερα κυβικά πιστεύω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περα απο τα γνωστα γιαπωνεζικα γυμνα(hornet 600,gsr750,z750,fz6) κοιτα και street triple και ducati monster 696 ειναι μεσα στα λεφτα που εχεις...

Τροποποιήθηκε από τον Karavidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ό,τι και να πάρεις να έχει ABS. Τα χρήματά σου είναι αρκετά για να κάνεις έκπτωση σε αυτό.

(πρέπει να το έχω γράψει άπειρες φορές αυτό εδώ μέσα :whistling:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα