petridis2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 αγορά μηχανής Kαλησπέρα παιδιά ειμαι 22 και εχω διπλωμα κανονικα..θελω να αγορασω μια naked..καμια συμβουλη για το τι μηχανη να παρω και γιατι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 αγορά μηχανής Kαλησπέρα παιδιά ειμαι 22 και εχω διπλωμα κανονικα..θελω να αγορασω μια naked..καμια συμβουλη για το τι μηχανη να παρω και γιατι..Γεια σου και καλωσηρθεςπες μας ομως ποσα χρηματα εχεις για αγορα και σε τι cc θα ηθελες,για να μπορεσουνε τα παιδια να σου απαντησουνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χaris_PunkAnathewrisi 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2016 Αμα δε θες να δωσεις πολλα λεφτα και αμα δεν ξανα ειχες μηχανη στο παρελθον,νομιζω ενα παλιο καλοδιατηρημενο cb400sf ειναι οτι πρεπει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petridis2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 αγορά μηχανής Kαλησπέρα παιδιά ειμαι 22 και εχω διπλωμα κανονικα..θελω να αγορασω μια naked..καμια συμβουλη για το τι μηχανη να παρω και γιατι..μπορω να διαθεσω μεχρι 5 χιλιαδες και να ειναι μεχρι 750 cc...εχω οδηγησει μεχρι τωρα μεχρι 250-300cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Mt 07 και er6n. Εντός budget, φιλικά και καινούργια μοτο και τα δύο που δεν θα σου στραγγίσουν το πορτοφόλι σε βενζίνες και συντήρηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Mt07 πιστευω ειναι καλη επιλογη. Για μεταχειρό η καινουρια θες? Στα λεφτα σου βρισκεις κ ducati monster μετα του 09 κ με λιγα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Αμα δε θες να δωσεις πολλα λεφτα και αμα δεν ξανα ειχες μηχανη στο παρελθον,νομιζω ενα παλιο καλοδιατηρημενο cb400sf ειναι οτι πρεπει.το καλοδιατηρημενο που θα το βρει ειναι ενα θεμα παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxim46 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 KTM 390 Dukeκαι στο budget σου και κούτα και ευρωπαιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Awaker 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Αν δεν είσαι ιδιαίτερα αθλητικός τύπος και τα έχεις τα κιλάκια σου, καλύτερα να μην πας σε Mt-07. Πολύ λεπτή σέλα, μέτρια προς κακή άνεση και μετριότατη ανάρτηση (δεν ενδείκνυται για δικάβαλα, ο συνεπιβάτης αρκετά μετέωρος). Κατά τα άλλα η μηχανή είναι αριστούργημα και κατανάλωση στα τάρταρα! Ο δούκας ίσως να μην σε ικανοποιήσει τόσο σε θέμα γκαζιού. Για πιο future-proof ειδικά άμα θέλεις να την πάρεις κούτα,καλύτερα να πας σε περισσότερα κυβικά πιστεύω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Περα απο τα γνωστα γιαπωνεζικα γυμνα(hornet 600,gsr750,z750,fz6) κοιτα και street triple και ducati monster 696 ειναι μεσα στα λεφτα που εχεις... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2016 από τον Karavidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 Ό,τι και να πάρεις να έχει ABS. Τα χρήματά σου είναι αρκετά για να κάνεις έκπτωση σε αυτό.(πρέπει να το έχω γράψει άπειρες φορές αυτό εδώ μέσα ) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες