Jump to content
JK

MotoGP 2016 #15 > Motul Grand Prix of Japan

Recommended Posts

ΧΧΧ

Τροποποιήθηκε από τον Ladau
΄Οχι απεικονίσεις τέτοιων χειρονομιών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για την φετινή χρονιά, σωστά όπως είχε προβλεφθεί στις αρχές του έτους, ο πρωταθλητής θα ήταν αυτός που θα διαχειριζόταν καλύτερα τα νέα ελαστικά. Εξ'ού και οι τόσοι διαφορετικοί νικητές φέτος (υπήρξε άλλη χρονιά με 8 διαφορετικούς σε μια σεζόν;) αλλά και οι πολλές πτώσεις.

Yamaha, Rossi & 99  με τα λάθη τους κάνανε την δουλειά του 93 πιο εύκολη. Χωρίς όμως αυτό να μειώνει στο ελάχιστον την αξία του φετινού πρωταθλητή. Αυτό εξάλλου φαίνεται μιας και είναι (μέχρι σήμερα) ο μοναδικός αναβάτης όλου του grid που έχει πάρει βαθμούς σε όλους τους αγώνες.  Μυαλωμένος φέτος δηλαδή ο πιτσιρικάς. 

Απο την άλλη δεν περίμενα με τέτοια χρόνιά απο τον Rossi για δύο λόγους. Ο 1ος είναι οτι φέτος ήταν πολύ γρήγορος, σε σημείο να είναι άκρως ανταγωνιστικός. Και ο 2ος είναι για τα πολλά λάθη του. Τρεις εγκαταλήψεις απο πτώσεις δεν έχει συμβεί ποτέ στην καριέρα του, εκτός απο το 2011 με το Dulapi. Και αυτό, μετά απο 4 χρονιές εξαιρετικής σταθερότητας.

Τέλος, σαφώς πιο αργός απο τους τρεις ο 99. Για το βρεγμένο δεν το συζητάμε καν.

Στο αντίποδα, καταπληκτική απόδοση για τον Vinales, που δείχνει οτι του αξίζει και με το παραπάνω η εργοστασιακή θέση στην Yamaha, καθώς επίσης πέρασε και στην βαθμολογιά τον εξαφανισμένο για φέτος Pedrosa.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΞΙΟΣ πρωταθλητής ο Μαρκ γρήγορος όπως παντα και μυαλωμένος όσο ποτε βάζει υποθήκη για πολλές μελλοντικές κούπες.Ο  Γιατρος ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ιδιαίτερα εαν αναλογίστουμε και την ηλικια του.Ο Χορχε ήταν τελικά ο μεγάλος χαμένος της φετινής χρονιάς επηρεάστηκε υπερβολικά απο την αλλαγή ελαστικών και μονο σε ελάχιστους αγώνες ήταν ο εαυτός του.Για την YAMAHA βλέπω σκούρα τα πράγματα μιας κι εμένα προσωπικά δεν με έχει πείσει ο Βινιαλες ότι μπορεί να χτυπήσει κούπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά μπράβο στο αχωνευτάκι,τι να κάνουμε,δυστυχώς ήταν ο καλύτερος φέτος.

Του χρόνου έχει να γίνει χαμούλης με τις νέες ομάδες.

Όνειρο το moto2.Rins και Zarco επάξια έρχονται motogp του χρόνου,φοβεροί οδηγοί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βρήκα, το ανεβάζω, δε το σχολιάζω όμως......

Εξήγηση ας δώσει κάποιος που ίσως ξέρει

3f027cc7d69d8b9f8ca3208899a70c1f.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βρήκα, το ανεβάζω, δε το σχολιάζω όμως......

Εξήγηση ας δώσει κάποιος που ίσως ξέρει

3f027cc7d69d8b9f8ca3208899a70c1f.jpg

ορκίσου.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως βρηκα την φωτό την ανεβασα.

Δε την πείραξα καν.

Δεν έχω λόγο να κρύψω την αλήθεια. Δε το εκανα ποτέ άλλωστε.....

Ορίστε:

εδώ ήταν.....

Αν έχει κάποιος τον αγώνα κονσέρβα, ένα check μήπως δει αυτή τη φάση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Μαρκ πήρε την κούπα για πλάκα φετος  3 αγώνες πριν το τέλος κι εμείς ασχολούμαστε με ένα πεταγμένο pit board που ανέβασε ένας παγκόσμιως άγνωστος Ιταλός στο Instagram...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάννη θυμάμαι ακριβώς τη φάση της φωτό.

Πριν λίγο έγραφε Rossi-Loren +08 και μετά την πτώση άρχισε ο τεχνικός να διορθώνει την πινακίδα και ο φωτογράφος τον πέτυχε στη ..μέση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι μόνο στο instagram,έχω κατεβασμένο τον αγώνα.

http://prntscr.com/cv3flw

Edit:αυτό που λέει ο karellen makes sense.

Τροποποιήθηκε από τον ΤάκηςΜπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε συ είχανε κανονίσει απο την παραμονή του αγώνα να πέσει μόνος του ο Χορχε για να μην αγχωθεί το φιλαράκι του και να σηκώσει μια ώρα αρχύτερα και ξεκούραστα την κούπα,δανεικά ειναι αυτα....(πιστεύω ότι και το high siding στο fp3 στημένο ήτανε,όσο για το νοσοκομείο για τα μάτια του κόσμου ότι χτύπησε και καλα πήγανε,ειναι τυχαίο ότι λίγες ώρες μετα ήρθε 3ος στο Q2;κουτόχορτο μασάμε;)

Τροποποιήθηκε από τον sepul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάννη θυμάμαι ακριβώς τη φάση της φωτό.

Πριν λίγο έγραφε Rossi-Loren +08 και μετά την πτώση άρχισε ο τεχνικός να διορθώνει την πινακίδα και ο φωτογράφος τον πέτυχε στη ..μέση.

Το "out" με παραξενεύει.

Και για να απαντήσω στον Μιχάλη από πάνω, ναι, δυστυχώς, υποψιάζομαι διάφορα γιατί ο JL με τον MM με αναγκάζουν να τα σκέφτομαι. Τόσο απλά.......

Με ή χωρίς κουτόχορτο πάντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάννη ξέρεις ότι διαφωνω κάθετα με πολλά απο αυτα που λες,πέρα απο αυτό πλακίτσα κάνουμε σιγά μην χαλάσουμε τις καρδιές μας όσο και εαν "σφαχτούμε" τωρα και στο μέλλον(σίγουρακι) για τον καθε καλοπληρωμένο παγκόσμιο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και μιλάς για φωτογραφίες τις θα προσπαθήσω να ανεβάσω την φωτο απο το ASSEN περυςι το βράδυ μετα τον αγώνα που είμαι με BRENT STEPHENS τον ψηλό Αυστραλό μηχανικό που δίνει και παίρνει το μηχανάκι απο τον Γιατρό και τον Gary Coleman τον pit board man και επίσης μηχανικό του Ροσσι.Εντωμεταξυ η μεγάλη ειρωνεία ειναι ότι στην φωτο φοράω μπλουζάκι Χορχε,αλλα ο Brent κατα την διαρκεία των δυο ποτών που ήπιαμε μαζί είδε ότι ασχολούμαι πολλά χρόνια και είχαμε μια πολλή ωραία κουβέντα για πολλά πράγματα απο την σχέση του με τον Jarvis μεχρι το τραυματικό πέρασμα απο την Ντουκατι.Το επόμενο πρωί στο ξενοδοχείο που μέναμε ήρθε στο τραπέζι μου και μου λέει may I join you?και ετσι φάγαμε και πρωινό μαζί ανταλαξαμε κινητά και έκτοτε και 1-2 sms.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα απο αυτα που θυμάμαι ειναι ότι έκραζε τον Τζάρβις σαν διπρόσωπο και οτι έξι μήνες μετα την μεταγραφή του Ροσσι στην Ντουκατι είχανε κλειστεί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και είπανε Επι λέξη "we are fucked up" αλλα όπως μου είπε ο Brent το συμβόλαιο ήταν παρά πολυ ισχυρό για να σπάσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Massimo Meregalli είπε οτι σύμφωνα με την τηλεμετρία, το μόνο διαφορετικό που έκανε ο Rossi στην στροφή που έπεσε, ήταν οτι είχε 2 μοίρες παραπάνω κλίση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο JK δεν ηταν αυτος που εκανε κυρηγμα περι φιλαθλου πνευματος και κατι τετοια ομορφα?

η κανω λαθος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O Μάρκεζ με το πλάνο της υπομονής και της σύνεσης βρήκε την συνταγή για πολλά πολλά πρωταθλήματα ακόμα. Ο μοναδικός αντίπαλος του στην μάχη για να ξεπεράσει τον Ρόσι είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Θα αντέξει να κάνει και άλλες πολλές τέτοιες συντηρητικές χρονιές? Δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι δεν του ταιριάζει αυτό το στυλ. Είναι αναβάτης του "θέλω πάντα να νικάω και ας πέσω προσπαθώντας". Έχω την εντύπωση ότι το φετινό δεν το διασκέδασε μέσα στην πίστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο χωριό μου,στα κολοδάχτυλα απαντάνε up yours.

Στο θκο μ παλι στς μούτζες λεν "στα μουτρα σ'..."

(μή χάνεται το χιούμορ σας απότομα ρε παιδιά μερικοί μερικοί.....):laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα