Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σ αυτό δεν έχω λύση όμως. Το ότι κάποιοι (ή καποιες) πιθανότατα στήνουν αφτί είναι δικό τους πρόβλημα κ όχι δικό μου. Άρα η λύση είναι να βάλω κ ένα "Μην ενοχλείται" στην πόρτα... "Μην ενοχλείστε"Ή Ωράρια παραστάσεωνΉ"Στις 2 η τρίτη δωρεάν"Σκάει ο τύπος στην γκομενάρα στο μπαρ και της λέει "επ, καλό κομμάτι και του λόγου σου κουκλάρα. Τι λες, πάμε εδώ δίπλα να σε γ@#% για ένα 50ευρώ""ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ είστε καλά, τι 50 ευρώ για ποιά με περάσατε?!""Έλα ρε κοπελιά, αφού τα χρειάζομαι τα χρήματα"Ή "Επιστρέφεις σε 5 λεπτά?" Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2016 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Πυραυλώνομαι !!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Εγώ θέλω να βάλω δυναμόμετρο στο διαμέρισμα γιατί με ενοχλεί όταν ακούω την έρμη τη Βουλγάρα στον δεύτερο να την κακοποιούν με χαστούκια και εκείνη να ωρύεται 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Εγώ θέλω να βάλω δυναμόμετρο στο διαμέρισμα γιατί με ενοχλεί όταν ακούω την έρμη τη Βουλγάρα στον δεύτερο να την κακοποιούν με χαστούκια και εκείνη να ωρύεται το να κανεις καποια καταγγελια εστω και ανωνυμη δεν το σκευτεσαι????? θελω να πω οχι οτι ενοχλησε.....απλα ειναι κριμα να μαζευει χαστουκια καποιος επανελημενα και η "κοινωνια" που εχει γνωση να μην κανει τιποτα.με καθε σεβασμο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) εγω τι να πω που καθε καλοκαιρι απο τις 13 μεχρι τις 29 Ιουλιου στις 2 τη νυχτα sharp ειναι μια που γ@μιεται και την ακουει ολος ο Ανω Χολαργος - Παπαγου - Αγια Παρασκευη;Βγαινουν γεροι γριες στα μπαλκονια και φωναζουν αισχος, βγαινω εγω με ουισκι στο μπαλκονι, βγαινει ο διχρονος γιος μου και αναβει μια μαλμπορα.. μετα απο λιγο σηκωνεται και ο μεγαλος και παιζουν playmobil, ολος ο κοσμος βγαινει στα μπαλκονια - συζηταει που θα παει διακοπες τον αυγουστο, ακουγεται ο τυπος στο τελικο ΩΑΑΩΑΑΑΑΑΩΩΩωΩωΩωωωωω μετα απο 20 λεπτα, χειροκροταμε ολοι μαζι και παμε παλι για υπνο.Την πρωτη φορα πριν 3 χρονια που αρχισε ξυπνησα γιατι νομιζα οτι γινεται φονικοπουτ@Ν@ κριση μας αναγκαζει να κλεινουμε πορτες παραθυρα να αναβουμε αιρκοντισια Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2016 από τον parisstc 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 καταρχην ειναι λιγο ατοπη η συγκριση με τα δικαιωματα των γκει.εγω τι θα εκανα. ενταξει στο απαυτωμα θα κατεβαζα λιγο τις φωνες. εφοσον υπαρχει και καλα η παρατηρηση. απο εκει και περα θα την εγραφα στα φρυδια μου σχετικα με τις παρατηρησεις της. δηλαδη με κομψο τροπο απλως θα ακουγα την παρατηρηση και μετα θα εφευγα χωρις να ανοιγω διαλογο μαζι της. δεν μπορει καθολου να σε διωξει με δικαιολογια τις φωνες. και δεν θα χαλουσα την ζαχαρενια μου. λενε του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτες και η ζωη συνεχιζεται... μην καθεσαι να το αναλυεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 το να κανεις καποια καταγγελια εστω και ανωνυμη δεν το σκευτεσαι????? θελω να πω οχι οτι ενοχλησε.....απλα ειναι κριμα να μαζευει χαστουκια καποιος επανελημενα και η "κοινωνια" που εχει γνωση να μην κανει τιποτα.με καθε σεβασμοΕμμ.. υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ανάμεσα μας.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 θυμηθηκα τωτα τοτε που εμενα Καβαλα σε μια πολυκατοικια στον τριτο και εγω πρωτο.οι φωνες τις γκομενας ακουγονταν κατω στην κεντρικη πορτα. τετοιο πραμα ρε παιδι δεν εχω ξαναζησει, αφου ελεγα τι διαολο της βαζει μεσα καμια σωληνα φ 160 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Με συγχωρείς κιόλας αλλά και εγώ που είμαι 21 δεν θα ήθελα να ακούει η αδερφή μου που πάει γυμνάσιο πχ τις γκαρίδες της δεσποινίδας σου,όχι πως κάνετε κάτι κακό,απλά κάποια πράγματα μας φέρνουν σε δύσκολη θέση.Στην Πάτρα πχ που μένω μόνος μου ας κάνει ο οποιοσδήποτε ό,τι θέλει,δεν θα ενοχληθώ ποτέ,αλλά όταν είναι στην μέση παιδιά άντε να εξηγήσεις στο 3χρονο "γιατί η κυρία από κάτω φωνάζει έτσι;".Και μην τρελαθούμε,δεν έχει καμία σχέση η φασαρία των παιδιών με την φασαρία που κάνετε εσείς.Στο κάτω κάτω βαλ΄της ένα μαξιλάρι στο στόμα βρε αδερφέ να βρείτε την υγειά σας.Ή τίποτα άλλο.Get creative.ΥΓ:Καμία σχέση το πρόβλημά σου με ρατσισμό ή gay friendly αντιμετωπίσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 σπιτι σου εισαι. κανε οτι γουσταρεις και γραψτους στα @@ σου.κοιτα ρε που θα μας βαλουν και περιορισμους στο πως θα πηδαμε.το εχουμε χασει τελειως.οσο για τους γκει και γενικα τις μειονοτητες δεν προκειται να βγαλεις ακρη γιατι μας εχει φαει ο καθωπρεπισμος οποτεγραψτους και αυτους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 το φετινό καλοκαίρι είχα θέμα στο σπίτι που μένω, λόγω ανοιχτών παραθύρων αλλά και σημεία που λειτουργούν σαν φυσικό ηχείο. το παιδί που μένει στον 4ο όροφο (εγώ στον 2ο) έδινε το σπίτι του σε φίλους του. το παίδι δεν το είχα ακούσει ποτέ να κάνει φασαρία οι φίλοι του όμως δεν ξέρων τι παίζει οπότε έδιναν πόνο σε διάφορες ώρες της μέρας και της ΝΥΧΤΑΣ! μια, δυο, τρείς κουράστηκα να με ξυπνάσε στις 2μιση ή στις 4 τα ξημερώματα. πάω ενα απόγευμα πάνω και λέω στο φιλοξενούμενο ζευγάρι ότι παιδιά ακούω απλά τα πάντα. απο το αν φάγατε το μεσημέρι φέτα, ντομάτα και κρεμμύδια μεχρι όλα όσα κάνετε το βράδυ με λεπτομέρειες. η τύπισσα κατέβασε το κεφάλι δεν με κοιτούσε καν. τα παιδιά πάνω κάτω στην ηλικία μου! και λέω οκ την μέρα δεν με χαλάει αλλά όταν με ξυπνάτε υπάρχει θέμα. και όχι τίποτα άλλο αλλα αν με ξυπνησετε πάλι και χάσω τον ύπνο μου θα ανέβω και εγώ πάνω να γαμήσω. και μονο πουριτανό δεν με λές!φυσικά τα παιδιά κατάλαβαν οτι το πρόβλημα ήταν ο ύπνος και δεν το ξανάκαναν. μετά απο λίγες μέρες ήρθε άλλο ζευγάρι επι μία ώρα άκουγα εναν δονητή και τον τύπο να βογκάει, είμαι σίγουρος οτι τον φιστινγκωνε η γκόμενα που ακουγόταν ελάχιστα. εκείνο το ζζζζ ζζζζ ζζζ του δονητή ε μου χαλόυσε τον ύπνο και το περφόρμανσε τους ήταν και κάκιστο σε σχέση με το πρώτο ζευγάρι. σε μπαλκόνι φίλου που πίνουμε μπύρες ακούγεται απο πάνω διάφορα αλλά όλα οκ πίνουμε την μπύρα μας χαλαρά. δεν έχω θέμα να ακούω να με ξυπνάνε όμως με τρελαίνει! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 το φετινό καλοκαίρι είχα θέμα στο σπίτι που μένω, λόγω ανοιχτών παραθύρων αλλά και σημεία που λειτουργούν σαν φυσικό ηχείο. το παιδί που μένει στον 4ο όροφο (εγώ στον 2ο) έδινε το σπίτι του σε φίλους του. το παίδι δεν το είχα ακούσει ποτέ να κάνει φασαρία οι φίλοι του όμως δεν ξέρων τι παίζει οπότε έδιναν πόνο σε διάφορες ώρες της μέρας και της ΝΥΧΤΑΣ! μια, δυο, τρείς κουράστηκα να με ξυπνάσε στις 2μιση ή στις 4 τα ξημερώματα. πάω ενα απόγευμα πάνω και λέω στο φιλοξενούμενο ζευγάρι ότι παιδιά ακούω απλά τα πάντα. απο το αν φάγατε το μεσημέρι φέτα, ντομάτα και κρεμμύδια μεχρι όλα όσα κάνετε το βράδυ με λεπτομέρειες. η τύπισσα κατέβασε το κεφάλι δεν με κοιτούσε καν. τα παιδιά πάνω κάτω στην ηλικία μου! και λέω οκ την μέρα δεν με χαλάει αλλά όταν με ξυπνάτε * υπάρχει θέμα. και όχι τίποτα άλλο αλλα αν με ξυπνησετε πάλι και χάσω τον ύπνο μου θα ανέβω και εγώ πάνω να γαμήσω. και μονο πουριτανό δεν με λές!φυσικά τα παιδιά κατάλαβαν οτι το πρόβλημα ήταν ο ύπνος και δεν το ξανάκαναν. μετά απο λίγες μέρες ήρθε άλλο ζευγάρι επι μία ώρα άκουγα εναν δονητή και τον τύπο να βογκάει, είμαι σίγουρος οτι τον φιστινγκωνε η γκόμενα που ακουγόταν ελάχιστα. εκείνο το ζζζζ ζζζζ ζζζ του δονητή ε μου χαλόυσε τον ύπνο και το περφόρμανσε τους ήταν και κάκιστο σε σχέση με το πρώτο ζευγάρι. σε μπαλκόνι φίλου που πίνουμε μπύρες ακούγεται απο πάνω διάφορα αλλά όλα οκ πίνουμε την μπύρα μας χαλαρά. δεν έχω θέμα να ακούω να με ξυπνάνε όμως με τρελαίνει!* μου ζηταει και η γυναικα μου σεξ και βαριεμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Bαλε να παιζει μουσικη δυνατα εκεινη την ωρα ήοταν ερθει η θειτσα, αν εχεις ματακι και δεις οτι ειναι αυτη, ανοιξε γυμνος μεσ'την καψα την πορτα αποτομα και ρωτα την τί θελει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Ον τοπικ1) το καλο ειναι οτι γαμας ενω εχουμε ΣΥΡΙΖΑ, σπανιο πλεον..2) καλο ειναι ΑΝ οντως κανετε φασαρια λιγο να το περιορισετε, αν ηθελα να κοιμηθω θα με ενοχλουσε και μενα3) ποση ωρα σου παιρνει μεχρι να φτασεις? γιατι αν σφυροκοπας πολυ τοτε λογικο ειναι να ενοχλεις παρατεταμενα..4) εκει που μενω περναει πολυσυχναστος για την περιοχη ανηφορικος δρομος και περνανε κατι τσογλανια με τις εξατμησεις τους και με ξυπναν, κατι αναλογο θα ειναι και αυτο που ισως γινεται στην πολυκατοικια σου, εμενα εχει μονωση το σπιτι και καλη μαλιστα και παλι περναει ηχος.5) Γραφτους στα παπακια σου και βαρα...Οφ τοπικ θυμηθηκα τωτα τοτε που εμενα ΚαβαλαΠοτε εμενες ζγΚαβαλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Ον τοπικ1) το καλο ειναι οτι γαμας ενω εχουμε ΣΥΡΙΖΑ, σπανιο πλεον..2) καλο ειναι ΑΝ οντως κανετε φασαρια λιγο να το περιορισετε, αν ηθελα να κοιμηθω θα με ενοχλουσε και μενα3) ποση ωρα σου παιρνει μεχρι να φτασεις? γιατι αν σφυροκοπας πολυ τοτε λογικο ειναι να ενοχλεις παρατεταμενα..4) εκει που μενω περναει πολυσυχναστος για την περιοχη ανηφορικος δρομος και περνανε κατι τσογλανια με τις εξατμησεις τους και με ξυπναν, κατι αναλογο θα ειναι και αυτο που ισως γινεται στην πολυκατοικια σου, εμενα εχει μονωση το σπιτι και καλη μαλιστα και παλι περναει ηχος.5) Γραφτους στα παπακια σου και βαρα...Οφ τοπικ Ποτε εμενες ζγΚαβαλα?οφ τοπικαπο το 2008 εως το 2010 και το 2011 ερχομουν πολυ συχνα...φετος περασα καθως πηγαινα Αλεξανδρουπολη να φαω μπουγατσα στον Λεμονιδη κατω στο λιμανι (εκει απο πανω εμενα) αλλα εκανε ανακαινιση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 το να κανεις καποια καταγγελια εστω και ανωνυμη δεν το σκευτεσαι????? Μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει γιατί έχει ΓΑΜΗΘΕΙ να φωνάζει η κοπέλα και όχι τίποτε άλλο, ξεμένω και από χαρτοπετσέτες 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Ας αφήσουμε τα θεωρητικά στην άκρη. βήμα α) φροντίζεις να μην είναι ώρες κοινής ησυχίας για να μην μπορεί να σου πει κανένας τίποτα, β) βάζεις αυτη τη playlist 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 οφ τοπικαπο το 2008 εως το 2010 και το 2011 ερχομουν πολυ συχνα...φετος περασα καθως πηγαινα Αλεξανδρουπολη να φαω μπουγατσα στον Λεμονιδη κατω στο λιμανι (εκει απο πανω εμενα) αλλα εκανε ανακαινιση Νομιζω μεσα στο 16 την εκανε, αν περπατησες καθολου θα ειδες τις ¨σαρωτικες¨ αλλαγες που εγιναν στην πολη ε? Παντως εμενες διπλα σε ολα, μονο το παρκαρισμα αυτοκινητου ειναι μανικι εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Νομιζω μεσα στο 16 την εκανε, αν περπατησες καθολου θα ειδες τις ¨σαρωτικες¨ αλλαγες που εγιναν στην πολη ε? Παντως εμενες διπλα σε ολα, μονο το παρκαρισμα αυτοκινητου ειναι μανικι εκει.τωρα το καλοκαιρι περασα 6 το πρωι (ταξιδευα ολο το βραδυ και περασα μονο και μονο να φαω μπουγατσα) και ρωτησα εναν κυριο εκει και μου λεει το ανακαινιζει.κατα τα αλλα δεν περπατησα. εκλεισαν μαγαζια να φανταστω πολλα? το fagoto εμεινε? ειχε φανταστικες κρεπες.σε πληροφορω οτι παρκαρα πολυ ανετα. εμενα εκει ακριβως που ξεκιναει το πλακοστρωτο για το καστρο.εκει απο κατω μονιμα το εβαζα. ενω περναγε η δημοτικη συνεχεια ποτε δεν μου ειπαν κατι η δεν με εγραψαν και δεν θυμαμαι να ειχε απαγορευτικο.εννοειται πως δεν κουναγα το αμαξι αφου σε 5 λεπτα ημουν κεντρο με τα ποδια....τι να λεμε ωραιες εποχες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 μόνο στο mybike 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Eλα μωρε πες τους να κανουν υπομονη, ποσο καιρο εισαι με την κοπελα? σε λιγο θα βαρεθειςΜην την αποπαιρνεις την γειτονισσα σε λιγο θα σου χρειαστει.."Ρε μωρο μου οχι τωρα, ακουγομαστε""Αγαπη μου οχι αποψε, αυριο θα παω για τα κοινοχρηστα στην κυρα Σουλα στον 3ο"κλπ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2016 από τον kosmas2111 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) ζμπουτσας , παρε και εσυ ενα καναπε κρεβατι απο το ικεα εκει περα να σου κανουν παρατηριση για το πλυντιριο ετσι οπως κανει καλα ναι τωρα για τους γκει , ε αν ακουγοταν "τι μου κανεις μητσο μ" , "τι σου κανω κωσταμ" θα βγαινανε με τους πυρσους και τα εικονιΖΖΖματαπω εχω κλασει στο γελιο με το thread χαχαχα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2016 από τον cloud_constructor 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 νομιζω το ποιο επικο... θεμα στο μυβικε...ειμαστε υπερηφανοι για σενα μεγαλε... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Plot twist: Να οδηγείς GS Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2016 από τον Sledgehammer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες