BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Ευχαριστουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Θυμίστε μου λίγο, γιατί πούλησα το Daytona? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Τα respect μου παλικαρε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2016 Εντάξει μάγκα ΣΣσσσσσωραίοςςςςςςςςςςςςς 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Νίκο ότι να σου πω είναι λίγο παλικάρι μου !!!Μπράβο σου και να το επαναλάβεις !!! Α και μας επιβεβαίωσες πως τα 4κ δεν κάνουν για βόλτα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 από τον tre 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Mπράβο ρε φίλε, πολλά συγχάρητηρια, σε ζηλέυω, με τη καλή έννοια!! Να σαι καλα να το ξανακάνεις.Παρακαλώ τους διαχειριστές να γινει pinned να το βλέπουμε όλοι, να ντρεπόμαστε που ψειρίζουμε τη μαιμού με το τι καμπύλη ροπής πρεπει να εχει μια μοτο για να ταξιδεψει.. Ερώτηση προς τον @Nikos Nikon.. Το οτι πηγαινες πιο σιγά απο μια μεγαλυτερη μοτο, παιζει να σου εκανε πιο ομορφη τη διαδρομη, μιας και μπορουσες να προσέξεις περισσότερα πράγματα, και το οτι αναγκαστικα δε κυνηγούσες τα χρονόμετρα εν τέλει ; Θυμαμαι το καλοκαιρι που νοικιασα το 50ρι σκουτερ, για να κανω το γυρό των Σπετσων (νταξει δεν ηταν γυρος της αυστραλιας ) και επειδη ηταν δικαβαλο πηγαινε μεχρι 30 συνηθως.. Αλλα ρε φιλε, ποσο ομορφη βολτα ηταν!! Μπορουσες να δεις τα παντα διπλα σου και να τα προσεξεις!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Υπέροχο ταξίδι μας ταξίδεψες κανονικά και βεβαία μας έβαλες τα φιτίλια να το κάνουμε και εμείς οι υπόλοιποι. Άντε με το καλό, τώρα κανόνισε για το επόμενο ταξίδι, όχι κάτι αμάν και τι, τίποτα Άλπεις, Ρουμάνια αντε και κανενα τσιγαρο παραπανω για Νορβηγια. Πάντα τέτοια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Υπέροχος χιουμοριστικός και ευρηματικός τίτλος, όμορφη και μεστή περιγραφή, κατατοπιστικότατες φωτογραφίες. Το οδοιπορικό σου μου κέντρισε το ενδιαφέρον απ' την αρχή και το κράτησε μέχρι τέλους, διαβάζοντάς το μονορούφι μεν, προσεκτικά δε, μη μου ξεφύγει κάτι. Τα άπειρα για το τόλμημα - εγχείρημα (μόνος και με παπί) εννοούνται και όσα και να βάλω λίγα θά 'ναι. Βούλωσες στόματα & .....κολλήματα Νίκο.Σ' ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. Καλούς δρόμους να έχεις πάντα. Like δεν έχω σήμερις, τα ξόδεψα μονορούφι κι αυτά χτες στις..... Μπαχάμες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Α και μας επιβεβαίωσες πως τα 4κ δεν κάνουν για βόλτα Στα 30 χρόνια που καβαλάω έχουν περάσει πολλές και ακριβές μοτοσυκλέτες από τα σάπια χέρια μου, η καλύτερη και αυτή που αγάπησα πιο πολύκαι πήγα τα καλύτερα ταξίδια ήταν ένα ταπεινό τετρακύλινδρο CBF 600 S4... Ερώτηση προς τον @Nikos Nikon.. Το οτι πηγαινες πιο σιγά απο μια μεγαλυτερη μοτο, παιζει να σου εκανε πιο ομορφη τη διαδρομη, μιας και μπορουσες να προσέξεις περισσότερα πράγματα, και το οτι αναγκαστικα δε κυνηγούσες τα χρονόμετρα εν τέλει ;Αυτό είναι νομοτελειακό φίλε μου, δυστυχώς ή ευτυχώς κανείς δεν μπορεί να πάει κόντρα στη φύση, το έργο το βλέπεις καλύτερα και το ευχαριστιέσαι όταν πας με μικρές ταχύτητες, το ότι το κάνω εγώ βέβαια και μου αρέσει που το κάνω, δεν σημαίνει πως μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος και να του αρέσει...χρονόμετρα δεν κυνηγούσα ποτέ μου έτσι κι αλλιώς. Άντε με το καλό, τώρα κανόνισε για το επόμενο ταξίδι, όχι κάτι αμάν και τι, τίποτα Άλπεις, Ρουμάνια αντε και κανενα τσιγαρο παραπανω για Νορβηγια. Πάντα τέτοια. Ηδη ετοιμάζω το επόμενο στο Μιλάνο για την EICMA. Για το επόμενο καλοκαίρι πρώτα ο θεός και αν είμαι καλά, ετοιμάζω ένα ταξίδι ζωής στα νησιά Φερόε. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Eιναι ένα από τα ονειρεμένα ταξίδια που θα ήθελα να κάνω στην μαμά πατρίδα γιατί αυτά τα μέρη πέρα από το θέμα της κλοπήςείναι ιδανικά γιατί έχουν χρώμα Ελλάδας.....Μπράβο σου και ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Στα 30 χρόνια που καβαλάω έχουν περάσει πολλές και ακριβές μοτοσυκλέτες από τα σάπια χέρια μου, η καλύτερη και αυτή που αγάπησα πιο πολύκαι πήγα τα καλύτερα ταξίδια ήταν ένα ταπεινό τετρακύλινδρο CBF 600 S4... Μη τα λες αύτα, και σε δουνε μερικοι και εχουμε παλι τραβαλα.. χχαχαχαΜε το καλο και στις επομενες βολτες να σε διαβαζουμε να γουσταρουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 55€ βενζίνη . . .. . χαχαχωραίος, μπραβο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Εξαιρετικος. Απλα εξαιρετικος. Εγω δεν θα πω τιποτα για το παπι.Αλλα η αφηγηση και οι φωτογραφιες ηταν τοπ.Και στα δικα μας οι λεφτερες.Και του χρονου Νικο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Ένα μεγάλο μπράβο! Πραγματικά είναι ένα απ τα ωραιότερα πράγματα όταν κάποιος κάνει κάτι τόσο ξεχωριστό μόνο και μόνο επειδή το γουστάρει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 και εκεί που έχει πέσει ξεραήλα στο φόρουμ σκάνε 2 απανωτά θέματα με μικρά κυβικά και μένεις λακαμάς! αυτά ειναι! τα ρεσπεκτ μου και απο μενα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα φιλε.Ευχομαι να βρισκεσαι συνεχεια σε κινηση στη ζωη σου με οποιοδηποτε μεσο!Εχω το ιδιο παπακι,αγοραστηκε για δουλεια το 2010 αλλα στα 48.000km παρεδωσε πνευμα το σασμαν.Με νορμαλ χρηση και συντηρηση. Επαθα πλακα με το κοστος της εκδρομης.Ποσα πληρωσες πηγαινε ελα για το καραβι??? Σκεψου οτι τον Μαρτη γυρισαμε ολη σχεδον την Ιταλια με φιλο ,6 διανυκτερευσεις αποκλειστικα σε ξενοδοχεια με συνολικο κοστος στα 600 ευρω( μαζι με καραβι Ηγουμενιτσα-Πριντεζι και πισω).4000km συνολικα.Μολις 150 ευρω παραπανω απο εσενα μου φαινεται απιστευτο.Τι εκανες εκει και δε μας λες?εδω το δικο μου ταξιδιωτικο http://ncclub.gr/index.php/topic,203.0.htmlΝομιζω οτι δε συμφερει καθολου απο Πατρα,θυμαμαι οτι ειχαμε δωσει πολυ λιγα λεφτα για το πηγαινε ελα με καραβι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα φιλε.Ευχομαι να βρισκεσαι συνεχεια σε κινηση στη ζωη σου με οποιοδηποτε μεσο!Ευχαριστώ ! Εχω το ιδιο παπακι,αγοραστηκε για δουλεια το 2010 αλλα στα 48.000km παρεδωσε πνευμα το σασμαν.Με νορμαλ χρηση και συντηρηση.Εγώ το πήρα τον Μάϊο του '14 έχω κάνει 51.257 χλμ και ούτε δίσκους συμπλέκτη δεν έχω αλλάξει ακόμα, με καθημερινό σκίσιμο αλλά ευλαβική συντήρηση πάντα από εμένα.Επαθα πλακα με το κοστος της εκδρομης.Ποσα πληρωσες πηγαινε ελα για το καραβι???168 ευρώ με κρεββάτι και επιστροφή με Superfast. Σκεψου οτι τον Μαρτη γυρισαμε ολη σχεδον την Ιταλια με φιλο ,6 διανυκτερευσεις αποκλειστικα σε ξενοδοχεια με συνολικο κοστος στα 600 ευρω( μαζι με καραβι Ηγουμενιτσα-Πριντεζι και πισω).4000km συνολικα.Μολις 150 ευρω παραπανω απο εσενα μου φαινεται απιστευτο.Τι εκανες εκει και δε μας λες?Δεν έκανα τίποτα τ' ορκίζομαι, τιμάω το στεφάνι μου 25 χρόνια ! Εγώ μένω συνήθως σε κάμπινγκ, δεν μ΄αρέσουν τα ξενοδοχεία, αλλά τρώω πολλά λεφτά στα φαγητά και σε διάφορα σκατολοϊδια που αγοράζω. Πρόσθεσε και τα έξοδα στους χώρους που επισκέπτομαι και να πως φεύγουν τα λεφτά. Είδα τη διαδρομή σας προς Ποτένζα, την ίδια έκανα κι εγώ ακριβώς, μόνο που δεν έβρεχε.εδω το δικο μου ταξιδιωτικο http://ncclub.gr/index.php/topic,203.0.htmlΝομιζω οτι δε συμφερει καθολου απο Πατρα,θυμαμαι οτι ειχαμε δωσει πολυ λιγα λεφτα για το πηγαινε ελα με καραβιΟι ίδιες τιμές είναι είτε Πάτρα, είτε Ηγουμενίτσα, απλά εσείς πήγατε Brindisi μάλλον με Grimaldi που είναι ελάχιστα πιο φθηνός, ταξιδεύω χρόνια στη γραμμή, παλαιότερα που ήταν περισσότερες οι εταιρείες είχε λίγο ανταγωνισμό, τώρα με 2 ουσιαστικά εταιρείες είναι μονοπώλιο... Πάντως κάθε μοτοσυκλέτα έχει το δικό της καπετανάτο στην Ελλάδα ρε παιδί μου...τι πράμα είν' αυτό πΧια, δώστου του Ελληνα φόρουμ και μοντεριλίκι και πάρτου τη ψυχή. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2016 Α μπραβο με Grimaldi ταξιδεψαμε.Ειναι και πιο κοντα το Πριντεζι απο Ηγουμενιτσα.Αν θυμαμαι καλα τα ιδια λεφτα πανε ελα με μεγαλες μηχανες ομως.Οντως αν πας σε πολλα μουσεια κλπ σου φευγουν πολλα λεφτα.Δυστυχως δεν προλαβαμε να δουμε την Πομπηια και τον Βεζουβιο(φαινεται πολυ ωραιος απο μακρια).Ισως καποια αλλη φορα!Ενταξει καλο ειναι να υπαρχει ενα φορουμ γιατι ειναι πιο τακτοποιημενα ολα,απο ταξιδιωτικα μεχρι τεχνικα θεματα κλπ.Φορουμς οπως το mybike δε μπορουν να φιλοξενουν ξεχωριστες ενοτητες για το καθε μοντελο οποτε... Και παλι μπραβο και συντομα η επομενη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 ωραίος φίλε! και πιο ωραιος για την μετάδοση αυτής της απλότητας ενός οδοιπορικού με δίτροχοΤο κλισέ είναι οι 20ριδες ψάχνουν για 1000ρια SS, στα 30 να βολεύονται με μαστόδοντα 1200ρια για ταξίδια σε κανα νησάκι, στα 40 αντιλαμβάνονται οτι υπάρχουν και δίκυκλα κάτω του λίτρου, και απο τα 50 και μετά μπορούν να κάνουν τα ιδια ακόμη και με 50ράκιτα ράσα δεν κάνουν τον μπαμπα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis1974 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Respect!Τελικά νομίζω ότι τα rs του γκοργκόλη είναι σοβαρά παπιά.Σκεφτομουν επηρεασμένος απο άλλα μέλη του φόρουμ,ότι ίσως έπρεπε να βάλω 350-400 για να πάρω το κρύπτον Ρ κι ότι έκανα μαλακία που πήρα το πεκινουά αλλά αυτά που βλέπω απο το νικο με κάνουν να πιστευω οτι το daytona είναι σοβαρό παπί περιοπής και πολύ απλά αυτοί που λένε το αντίθετο δεν ξέρουν τι λένε.Νίκο να είσαι καλά να ταξιδευεις και να μας πορώνεις εμάς που στα 43 μας νομίζουμε ότι μας πήρανε τα χρόνια! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 από τον panagiotis1974 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Unique 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 Πωπωω.. Μόλις είδα το παπί φορτωμένο έμεινα μ@λακας! Μπράβο σου ρε μεγαλε! Πολύ ωραίες φωτογραφίες και για μας που δεν έχουμε πάει Ιταλία και ταξιδεψαμε με αυτές! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 Tώρα το πήρα πρέφα ότι το ανέβασες και εδώ.Δεν θα γράψω μπράβο για το ότι έκανες ταξίδι με παπί. Για το ότι την πάλεψες να κινήσε(πως σκατά γράφεται αυτό;) με λίγα cc στην autostrada θα σου βγάλω το καπέλο.Και για να πάω κόντρα στο γνωστό ρητό: THERE IS replacement for displacement και αυτό λέγετε θέληση και όρεξη για "δρόμο". σσ μόνο σε εμένα φαίνονται τέρμα μακάβριες οι εικόνες απολιθωμένων ανθρώπων μέσα σε γυάλινα εκθέματα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 και εκεί που έχει πέσει ξεραήλα στο φόρουμ σκάνε 2 απανωτά θέματα με μικρά κυβικά και μένεις λακαμάς! αυτά ειναι! τα ρεσπεκτ μου και απο μενα!Και το σημαντικότερο, επιτέλους καλογραμμένα!Ευχομαι να βρισκεσαι συνεχεια σε κινηση στη ζωη σου με οποιοδηποτε μεσο! Ναι, μακάρι να είστε μια ζωή κολλημένοι στην Μεσογείων 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2016 ..................σσ μόνο σε εμένα φαίνονται τέρμα μακάβριες οι εικόνες απολιθωμένων ανθρώπων μέσα σε γυάλινα εκθέματα; ΌΧΙ. Και καλά, εμείς οι μεγάλοι καταφέρνουμε και το διαχειριζόμαστε, έστω κι αν ανατριχιάζουμε.Τί γίνεται όμως με τις οικογένειες - που σαφώς κάποιες έχουν μαζί και μικρά παιδιά - που καλούνται να τα βλέπουν αυτά φάτσα φόρα? Τί θα πει μετά ο γονιός στο μικρό παιδί που θα ρωτήσει "τί είναι αυτό που είδα?" και ποιός θα απολογηθεί για τους τυχόν εφιάλτες ή άλλες διαταραχές που ίσως εμφανίσει ένα ανυποψίαστο μικρό παιδί μετά από τέτοιο σοκ?Όλα στο βωμό του χρήματος και της τουριστικής εκμετάλλευσης (?) Υ.Γ. Διατηρώ μια επιφύλαξη ο χώρος να έχει ειδική σήμανση και προειδοποιήσεις περί ακατάλληλου θεάματος και να επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ενήλικες. Νίκο, παρακαλούμε τα φώτα σου εδώ αν είδες ή θυμάσαι σχετικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες