Jump to content
kpapageo

Balkan Express 2016 - Βαλκάνια για Πρωινό

Recommended Posts

Ωραία τα βιντεάκια και οι φωτό. Την άνοιξη να είμαστε καλά θα πάμε και εμείς από Πάργα. Για χειμώνα να με έχετε υπόψην για βόλτες οι οποίες είναι ανάμεσα μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

@kosmas2111 Τι εννοεις με το οτι δε τα εψαχναν; Να τα κλεψει;

@kpapageo Εκει που λες "Εδώ παρατηρήσαμε ότι όλος ο κόσμος ανεβαίνει από την άλλη πλευρά..." λεω και που να χουν κανα τελεφερικ απο την αλλη :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@kosmas2111 Τι εννοεις με το οτι δε τα εψαχναν; Να τα κλεψει;

Βρε δεν ειπα οτι δεν τα εψαχναν ουτε οτι πηγαν να τα κλεψουν.

Ειπα οτι δεν τα δοκιμαζαν αλλα εψαχναν μεσα στα δαχτυλα αν υπαρχει κατι παρανομο 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@kpapageo 

Το κόβω την τελευταία μέρα του ταξιδιωτικού να την διαβάζουμε την μέρα των Χριστουγέννων:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Stay tuned! Η επομενη μερα is my personal favourite!! :winking::mB_kalo_e:

υ.γ kpapageo για Πουλιτζερ!

Σαν διαδρομή όντως...γ@μησε η επομενη...

αλλα εχουμε ακομα αρκετα favourites και σε άλλες κατηγοριες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμ σποιλεριαζεται, εμ δε γραφει τπτ ο αλλος

παλιο μαλητες αλιαδες

:beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμ σποιλεριαζεται, εμ δε γραφει τπτ ο αλλος

παλιο μαλητες αλιαδες

:beee:

Εγω του ειπα να τα κανει όλα τα κειμενα, φωτο και βιντεο ΕΝΑ ποστ, να παθετε ολοι εσεις που διαμαρτύρεστε γαγγραινα στον αμφιβληστροειδή αλλα δεν μ'ακουσε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε δεν ειπα οτι δεν τα εψαχναν ουτε οτι πηγαν να τα κλεψουν.

Ειπα οτι δεν τα δοκιμαζαν αλλα εψαχναν μεσα στα δαχτυλα αν υπαρχει κατι παρανομο 

Aαααα οκ να μαθαινουμε οι νεοι :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πωπω κιορατάδες, ειχα καιρο να διαβασω ταξιδιωτικό και να με πιασουν ορέξεις για μεγάλες βολτες!! 

ευγε ευγε ευγε :worshippy:

Υγ. τη μερα που χασατε το Βασίλη και τον βρηκατε μετα απο 8 ωρες, φανταζομαι στο ενδιαμεσο συννενοουσασταν για το που ειναι ο καθενας ετσι; Γιατι αλλιως εγω θα χα φρικαρει :baby:

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υγ. τη μερα που χασατε το Βασίλη και τον βρηκατε μετα απο 8 ωρες, φανταζομαι στο ενδιαμεσο συννενοουσασταν για το που ειναι ο καθενας ετσι; Γιατι αλλιως εγω θα χα φρικαρει :baby:

Για τι μας πέρασες, για τίποτα οργανωμένους? Άλλος δεν είχε κάρτα, άλλος δεν είχε sim, άλλος δεν είχε Internet. Η λογική έλεγε ότι όποιος έφτανε πρώτος στο Κοτορ θα περίμενε τους άλλους :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τι μας πέρασες, για τίποτα οργανωμένους? Άλλος δεν είχε κάρτα, άλλος δεν είχε sim, άλλος δεν είχε Internet. Η λογική έλεγε ότι όποιος έφτανε πρώτος στο Κοτορ θα περίμενε τους άλλους :laugh:

Χαχαχα άρα ηταν μια άψογη ελληνική αποστολή! Ταξίδι χωρίς περιπέτεια δε λεει... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δικαιολογημένα αποφάνθηκε σαν η καλύτερη μέρα του ταξιδιωτικού σας, από άποψη διαδρομής τουλάχιστον. Δεν χορταίνεις να κοιτάς δεξιά αριστερά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπεροχη διαδρομη!
Η λαμψη στο 2.51/52 ηταν φλας καμερας ταχυτητας ή απλα ο φακος της καμερας σου εκανε παιχνιδι με το φως;
Και αλλη μια στο τουνελ οταν προσπερνας το αμαξι. Να παω σε κανενα οφθαλμιατρο; :blink:

Τροποποιήθηκε από τον rtifosi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέποντας αυτό το ταξιδιωτικό  είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς παιδιά που ζήσατε όλα αυτά, που είδατε τόσο όμορφα τοπία και μυρίσατε τόσο διαφορετικές μυρωδιές. Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπω. Είναι βέβαια ένα ψίχουλο από όλα αυτά που είδατε αλλά είναι αρκετά ώστε να με κάνουν να θέλω να κάνω ακόμα περισσότερο αυτό το ταξίδι και αυτήν την φόρα χωρίς σέρβις. Από την άλλη με κάνουν να λυπάμαι αφάνταστα για όλα αυτά που έχασα, αλλά ίσως ήταν ένα εμπόδιο για καλό. ( Παρηγοριά στον άρρωστο που λένε ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπεροχη διαδρομη!
Η λαμψη στο 2.51/52 ηταν φλας καμερας ταχυτητας ή απλα ο φακος της καμερας σου εκανε παιχνιδι με το φως;
Και αλλη μια στο τουνελ οταν προσπερνας το αμαξι. Να παω σε κανενα οφθαλμιατρο; :blink:

Πού τα παρατήρησες αυτά ρε θηρίο? Έχω φάει τα μάτια μου στο editing και δεν τα είδα. Δίκιο έχεις, δεν ξέρω όμως τι είναι. Το θέμα είναι ότι βγήκαμε από την χώρα χωρίς παρατράγουδα :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα τα βλεπω, ομως τοιχους, στυλους και πορτες δεν τα βλεπω, στραβωμαρα. :laugh:
Στο τουνελ λεω θα ηταν κανενα μικρο παιξιμο απο τα φωτα καποιου ή κατι τετοιο. Νταξ αφου βγηκατε καλα ειστε. Ελπιζω να μεινουμε με την απορια.:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

4/8/2016  |  Σαράγεβο (Βοσνία) - Βελιγράδι (Σερβία)

Day 6 - "Άλλος για Ζάγκρεμπ τράβηξε και άλλος για Βελιγράδι"

image.jpg

Πρωινό ξύπνημα.

20160804_002415.jpg

Σήμερα δεν θα κάτσουμε καθόλου στο Σαράγεβο, θα ξεκινήσουμε κατευθείαν για Βελιγράδι. Αρχίζουμε να μαζεύουμε αφού πρώτα πέσει ένα σιδερωματάκι καθώς τα πλυμένα ρούχα της προηγούμενης ημέρας δεν έχουν στεγνώσει ακόμα :laugh:

IMG_7678.jpg

Say Dothrakiiiiiiiii !

13923428_1142108752477072_63153989055491

Αναχώρηση και πρώτη στάση πολύ σύντομα καθώς τα καμάρια δεν αντέχουν χωρίς την πρωινή δόση καφεϊνης τους. Βενζινάδικο της κακιάς ώρας, ούτε Αγγλικά μιλούσε η θεία εκεί, ούτε φαϊ είχε.

20160804_113109.jpg

Ανασύνταξη και πίσω στον δρόμο.

Αααααχ Βοσνιάρα!!

Νομίζω σε αυτή την χώρα είδαμε τα καλύτερα τοπία και κάναμε όλοι την καλύτερη οδήγηση μας. Πολύ πράσινο!! Από την στάση αυτή και μετά ακολουθούμε μια διαδρομή με καλή άσφαλτο, ανοιχτές γρήγορες στροφές και τίγκα στο έλατο! Πως να μην παρασυρθείς και να ανοίξεις πάλι την απόσταση από το γκρούπ!

Σε κάποια φάση βλέπω στον καθρέφτη 2 κίτρινα φώτα να πλησιάζουν γλήγορα. Τα παιδιά έχουν λευκό φως. Μέχρι να το σκεφτώ με έχει περάσει σαν σταματημένο ένα Bandit 1250 με Γαλλικές πινακίδες και με διαολίζει! Ώρα για παιχνίδι!

Ο σατανάς όταν άνοιγε στην ευθεία εξαφανιζόταν. Στις στροφές κάααπως τον έπιανα. Ο φίλος του από πίσω δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Πλάκα είχε!

Αφού τσούλησα κάμποσο μαζί τους αργότερα σταμάτησα για να ξαναμαζευτούμε με τα παιδιά.

20160804_123149.jpg

20160804_123308.jpg

IMG_7681.jpg

13988024_1142108762477071_53637616467663

IMG_7337.jpg

13975499_1142108839143730_50354662377549

Λίγο αργότερα ο δρόμος ακολουθεί παράλληλα τον Drina, παραπόταμο του Sava και φυσικό σύνορο μεταξύ Βοσνίας και Σερβίας. Ακόμα μια στάση εκεί για φωτόζ!

20160804_134114.jpg

IMG_7344.jpg

IMG_7708.jpg

13996291_1142108665810414_32497401692043

IMG_7354.jpg

Δεν αργούμε να φτάσουμε στα σύνορα με Σερβία και να αφήσουμε πίσω μας την πανέμορφη Βοσνία. Θα επιστρέψουμε σίγουρα κάποια στιγμή, έχει πολλά ακόμα να δώσει!

Μπαίνοντας στην Σερβία πετυχαίνουμε έργα στο οδόστρωμα και τρώμε στην μάπα ένα κομμάτι χωματόδρομο γεμίζοντας μας σκόνη. Ο Γιώργος βρήκε ευκαιρία να ξεδιπλώσει την καλλιτεχνική του φύση πάνω στο ντεπόζιτο του Σίμπα.

Κάπως έτσι τελειώνει το στριφτερό κομμάτι και από εκεί και πέρα έχουμε ατελείωτη ευθεία μέχρι το Βελιγράδι. Έχει πέσει και πείνα οπότε έχουμε τον νου μας μήπως βρούμε κάτι πάνω στον δρόμο. Τελικά σταματάμε σε μια από αυτές τις ψησταροταβέρνες για νταλικέρηδες. Ο μάστορας είχε όρεξη για καβλάντισμα και να μας μάθει πώς προφέρονται σωστά τα Σέρβικα. Μέχρι και εφημερίδα μας έφερε για να μας κάνει μάθημα... 

Το φαϊ όμως ήταν ότι πρέπει. Beat this vegans.

IMG_7364.jpg

Αρκετά χιλιόμετρα αργότερα φτάνουμε στα 2α και τελευταία εκτός Ελλάδος διόδια του ταξιδιού (0,60€). 1ος είμαι εγώ, 2ος ο Γιώργος και πίσω ο Βασίλης.

Φεύγω 1ος και πηγαίνω με 15 για να με φτάσουν και οι άλλοι. Έρχεται και ο Γιώργος. Ακολουθούν 2 στροφές, μια κλειστή δεξιά και μια ανοιχτή δεξιά. Έχει και ταμπέλα για να πας Βελιγράδι και σου λέει να πάρεις την ανοιχτή. Εγώ και ο Γιώργος την παίρνουμε, ο Βασίλης αργεί ακόμα. Ξαφνικά τον βλέπουμε σχεδόν παράλληλα μας στην κλειστή στροφή. Ήταν και φορτσάτος για να μας προλάβει...

Αρχίζουμε εμείς κουνάμε χέρια, πόδια, πετάμε μηχανάκια κάτω, ανάβουμε φωτιές, στέλνουμε ταχυδρομικά περιστέρια, τίποτα ο Βασίλης.

Amber Alert Νo δεθυμαμαιεχωχασειτομετρημα.

Δεν είχε ούτε κινητό να τον πάρουμε τηλ, η sim του ήταν κλειδωμένη. Σταματήσαμε έξω από ένα motel για να βρούμε Ιντερνετ και να του στείλουμε την διεύθυνση του χόστελ. Εμείς συνεχίσαμε κανονικά μη μπορώντας να κάνουμε κάτι άλλο.

Φτάνουμε στο Βελιγράδι και στο χόστελ και μας καλωσορίζει ο Νίκολα, ομολογουμένως πολύ φιλόξενος και εξυπηρετικός. 

Τι παίζει τώρα εκεί.

Το χόστελ ουσιαστικά είναι ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Οι μόνοι μη-Άραβες πελάτες είμαστε εμείς. Τα πιτσιρίκια ξετρελάθηκαν με το που είδαν τις μηχανές, ένα από αυτά το ανέβασα πάνω στο Βερσάκι και χέστηκε από την χαρά του! Ένα άλλο παλικάρι από την Παλαιστίνη ξέρει και λίγα Ελληνικά καθώς ήταν 6 μήνες στην Αθήνα.

Το πρόβλημα είναι ότι ουσιαστικά έχουν δημιουργήσει την δική τους κοινωνία ξεχνώντας ότι είναι χόστελ και ότι πλέον βρίσκεται και άλλος κόσμος εκεί. Ίσως να μην το είχε κάνει σαφές και ο Νίκολα, δεν ξέρω. Γενικά όσο καλό και φιλότιμο παιδί είναι ο Νίκολα, άλλο τόσο πάσχει στην διαχείριση της επιχείρησης του..

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι μια επιεικώς κακή υγιεινή σε μπάνια και κουζίνα και ανατολίτικες μουσικές που σου χαιδεύουν γδέρνουν τα αυτιά όλο το 24ωρο. Ευτυχώς το δωμάτιο το έχουμε πριβέ και είναι καθαρό. 

20160806_111542.jpg

Λίγη ώρα μετά σκάει και ο Βασίλης.

Flashback.

Παίρνοντας την λάθος στροφή, δεν μας είδε και υπέθεσε ότι θα έχουμε φύγει μπροστά. Άνοιξε και αυτός το 4κύλινδρο για να μας φτάσει. Δεν μας έβλεπε. Το άνοιξε και άλλο. 190 έφτασε. Πουθενά εμείς.

"Ρε τι διάολο με πόσα πάνε ένας με 47 και ένας με 64 άλογα?"

Ξαφνικά βλέπει πινακίδα Zagreb. Ώπα. Κοιτάει καθρέφτη και βλέπει από την άλλη πινακίδα Beograd. Τον Beo.

Κάπως έτσι έκανε 30 χλμ έξτρα μέχρι να βρει έξοδο και άλλα 30 μέχρι να γυρίσει, να βρει Ιντερνετ και να δει την διεύθυνση του χόστελ για να έρθει να μας βρει...

Τέλος καλό, όλα καλά.

Κάναμε το μπανάκι μας προσπαθώντας να μην ακουμπήσουμε κάπου που δεν έπρεπε και βγήκαμε την βόλτα μας. Ο Γιώργος μιας και είχε ζήσει για κάποιους μήνες εκεί είχε μια ιδέα για το που να πάμε και κάπως έτσι για αρχή πήραμε τον πεζόδρομο της Κnez Μihailova. Αρκετός κόσμος που βολτάριζε. Για ακόμα μια φορά οι γυναίκες χάλια, κλασσικές ψηλές, αδύνατες. Χάλια σε λέω.

IMG_7372.jpg

IMG_7380.jpg

14053711_1142109355810345_20378787300064

13975541_1142108989143715_31212293169237
                                                                                                                                                              H Σέρβικη Βουλή

IMG_7394.jpg

IMG_7396.jpg

13975395_1142109045810376_52662264800461
                                                                                          Anarchy in Belgrade!

Βρήκαμε και ταβερνάκι με παραδοσιακό φαγητό και γεμίσαμε τα στομάχια μας! Karadjordjeva και pljeskavica on the table!

IMG_7401.jpg

Μετά από κάμποσο περπάτημα ακόμα πήραμε τον δρόμο της επιστροφής στο χόστελ. Άλλωστε θα έχουμε ολόκληρη την επόμενη ημέρα για να δούμε το Βελιγράδι!

IMG_7731.jpg

Μεσανατολίτικες καληνύχτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει Βοσνιαρα σε αγαπαμε για παντα σε ακολουθαμε!!

Οτι και να πω λιγο το βιντεο τα λεει ολα.

Επισης εχω να πω οτι εγω πηρα και λιγο απτον αερα του Ζαγκρεμπ τον οποιο βρηκα καλυτερο απτου Βελιγραδιου, και αυτο ειναι κατι το οποιο εχω παρει μονο εγω απτο ταξιδι...

Αυτο!

χαχα σπεσιαλ θενξ στον σκηνοθετη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

6/8/2016  |  Βελιγράδι (Σερβία) - Τιμισοάρα (Ρουμανία)

Day 8 - "Timi-ζωάρα"

image.jpg

Σήμερα τραβάμε για Ρουμανία! Να πούμε ότι η Ρουμανία μπήκε από σπόντα στο πρόγραμμα αλλά μιας και ήμασταν κοντά ήταν κρίμα να μην πηγαίναμε. 

Αφού ξυπνήσαμε, ο Γιώργος πήγε να βρει το μαγνητάκι του και μετά όλοι μαζί για πρωινό. Τα παιδιά βρήκαν και φρέντο εσπρέσο που τόσο πολύ έψαχναν 2 μέρες τώρα.. Λίγο αργότερα επιστρέψαμε στο χόστελ μαζέψαμε και ξεκινήσαμε για Τιμισοάρα. Οι προγνώσεις έδιναν και πιθανότητα βροχής οπότε καλύψαμε τα backpack στις σέλες και είχαμε τα αδιάβροχα σε εύκολα προσβάσιμο μέρος.

Τα πιτσιρίκια μαζεύτηκαν στο παράθυρο για να μας ξεπροβοδίσουν!

14045700_1146446652043282_86803553470954

Παραδίπλα υπήρχε βενζινάδικο οπότε σταματήσαμε για βενζίνη και τσεκ στα λάστιχα για αέρα.

20160806_114724.jpg

Το οδηγικό ενδιαφέρον μέχρι την Τιμισοάρα ήταν όσο το να κοιτάς μπογιά να στεγνώνει.. Ατελείωτες πεδινές ευθείες και γενοκτονία ζωυφίων. Πάσχισα να βρω 2 στροφές να βάλω στο βίντεο... Ως εκ τούτου η μόνη στάση που έγινε ήταν στα σύνορα.

20160806_134641.jpg

Ήταν τα μοναδικά σύνορα που μας ζήτησαν να βγάλουμε το κράνος. Επίσης για ακόμα μια φορά εκνευρισμένη Ρουμάνα με έκλεισε επειδή πήγα να περάσω δίπλα της στον έλεγχο...

Anyway, φτάνουμε στην Τιμισοάρα χωρίς βροχή τελικά, βρίσκουμε το χόστελ και βγαίνει ο ιδιοκτήτης ο Ραούλ να μας ενημερώσει ότι έχει κάνει μαλακία με double booking και θα πρέπει να μείνουμε σε άλλο χόστελ λίγο πιο πέρα, στην καρδιά της παλιάς πόλης. Επειδή όμως εκείνο δεν έχει parking, θα αφήσουμε τα μοτοσακά εδώ. Τελικά μια χαρά το άλλο χοστελάκι. Χειρότερο από του Βελιγραδίου δύσκολο να ήταν...

20160806_175123.jpg

Τακτοποιηθήκαμε, μπανιαριστήκαμε, ο Ραούλ μας κέρασε ένα ρακοειδές πετρέλαιο και μας σημείωσε στον χάρτη που να πάμε. 

Η Τιμισοάρα (3η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ρουμανίας), και πάλι ομόφωνα, ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη πόλη που είδαμε. Απλωμένη, πεντακάθαρη, τίγκα στο πράσινο, με μια γλυκιά αισθητική και ωραίους χρωματισμούς στα κτίρια της. Επίσης εξέπεμπε μια ηρεμία, άνετα ζούσα εκεί. Ονομάζεται και "city of firsts" μιας και κατέχει πολλές πρωτιές στην ιστορία της. Μια από αυτές είναι το γεγονός ότι είναι η 1η Ευρωπαϊκή πόλη που φωταγωγήθηκαν οι δρόμοι της με ηλεκτρισμό!

IMG_7471.jpg

Αρχικά περπατήσαμε Νότια εκτός κέντρου, κοντά στον ποταμό Bega που διαρρέει την πόλη, για να βρούμε κάτι να φάμε. Τελικά δεν βρήκαμε τίποτα αλλά άξιζε η βόλτα μέχρι εκεί!

IMG_7477.jpg

IMG_7478.jpg

IMG_7482.jpg

IMG_7795.jpg

IMG_7487.jpg

IMG_7791.jpg
                                                      Ο ψηλότερος Ορθόδοξος ναός της Ρουμανίας

IMG_7800.jpg

Επιστρέφουμε λοιπόν στο κέντρο στην παλιά πόλη προς αναζήτηση τροφής.

IMG_7489.jpg

IMG_7496.jpg

14067954_1146446455376635_50126048129109

14053749_1146454802042467_44511159044678

IMG_7810.jpg

IMG_7831.jpg

IMG_7832.jpg

Η τροφή ευρέθη! Η αφεντιά μου τίμησε σε έναν Τούρκο ένα κεμπάπ από Γκοτζίλα με 2,50€ και τα παιδιά προτίμησαν κάτι πιο εκλεπτυσμένο και κάθισαν σε εστιατόριο.

IMG_7833.jpg

Όσο νύχτωνε τόσο περισσότερος κόσμος έβγαινε έξω και βόλταρε στις πλατείες. Εμείς κατευθυνθήκαμε προς την άλλη κεντρική πλατεία που καταλήγει στον ψηλότερο Ορθόδοξο ναό της Ρουμανίας.

14125020_1146454798709134_87416839890376

IMG_7504.jpg

IMG_7834.jpg

14086347_1146446782043269_39660289513163

IMG_7839.jpg

IMG_7843.jpg

IMG_7852.jpg

Κούκλα και το βράδυ η Τιμισοάρα. Μπράβο και πάλι μπράβο. Η πλάκα είναι ότι την βάλαμε στο πρόγραμμα για να σπάσουμε την απόσταση μεταξύ Βελιγραδίου και Transfagarasan. Τελικά τα καλύτερα είναι αυτά που δεν προγραμματίζεις...

Για ακόμα μια ημέρα ψοφήσαμε στο περπάτημα και ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στο χόστελ. Πριν ξαπλώσουμε εγώ άρχισα να γκρινιάζω ότι βαρέθηκα τις πόλεις και το αστικό περιβάλλον και θα ήθελα κάτι πιο ήσυχο. Πρότεινα λοιπόν στα παιδιά εκείνοι να πάνε κανονικά στο Βουκουρέστι που είχαμε κανονίσει και εγώ να αράξω και 2η μέρα στο καταφύγιο στην λίμνη Balea που θα μέναμε την επομένη (spoiler). Τελικά για να μην σπάσει η παρέα τα παιδιά μου κάνανε την χάρη και αποφασίσαμε αντικαταστήσουμε το Βουκουρέστι με ένα χωριό ονόματι Bercesti κάπου στο νότιο άκρο της Transalpina. Επιτόπου βρήκαμε και κλείσαμε και την διαμονή εκεί μέσω Airbnb και ήμασταν έτοιμοι για ύπνο!

Noapte buna!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα