shattered 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Για να έχει τόσο χαμηλή τιμή το shoei είναι στο όριο ή ληγμένο. Αν θες να το αγοράσεις ρώτα ημερομηνία κατασκευής πρώτα και μετά να το αγοράσεις. η πιο απλή απάντηση δεν είναι ότι έληξε ή είναι στο όριο (μάλλον ισχύει και σε ένα βαθμό αυτό)Αλλά , το helmetcity απλά χρειάζεται τον χώρο στις αποθήκες και ξεπουλάει το στοκ τουΕξάλλου εδώ και 2 χρόνια υπάρχει αντικαταστάτης του 1100 (το nxr) οπότε δεν έχει νόημα να κρατάει στοκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Εγω θα προτιμουσα το SHOEIΟκ, ξερω οτι μιλαμε για θεμα ασφαλειας κτλ κτλ, αλλα εχετε υποψιν σας οτι οταν η shoei δινει οριο ζωης το κανει κυριως για να εχει αυτη τον κωλο της καλυμμενο σε περιπτωση που γινει κατι και το κρανος δεν αντιδρασει οπως θα επρεπε (πραγμα που πρακτικα δεν μπορει να ελεγχθει). Αυτο λοιπον καλυπτει το σεναριο λαθος αποθηκευσης και χρησης κτλ κτλ, γιατι η shoei δινει ενα περιθωριο ωστε να ειναι 100% καλυμμενη.Προσωπικη μου αποψη λοιπον οτι αν το κρανος ειναι σωστα φυλαγμενο (γιατι φανταζομαι δεν θα το ειχαν εκτος συσκευασιας στην ταρατσα) δεν εχει κανενα θεμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Το shoei είναι δύο κατηγορίες πάνω από το n64......με την προϋπόθεση ότι μιλάμε για αποθήκες σοβαρού καταστηματος θεωρώ ότι αξίζει η αγορά του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 απο αυτα τα 2 το shoei θα επαιρνα.δε θα ειναι προσφατη η ημερομηνια κατασκευης του αλλα 2-3 χρονων θα ειναι ενταξει πιστευω. το ιδιο σχεδιο στην ελλαδα (δεν γινεται να ειναι προσφατη ημερομηνια γιατι ειναι παλιο το σχεδιο) παιζει στα 350, οποτε στα 240 που το βρησκεις το τσιμπας χωρις 2η σκεψη.βρες ενα αλλο να δοκιμασεις για να δεις ποιο μεγεθος σου ταιριαζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NXONTZ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Φίλε μου αν δείς καλά στο site μαζί με το κράνος πρέπει να αγοράσεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και παντελόνι μηχανής (hornee jeans), οπότε το budjet πάει στα 285€ ( μαζί με τα μεταφορικά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavreas 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Φίλε μου αν δείς καλά στο site μαζί με το κράνος πρέπει να αγοράσεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και παντελόνι μηχανής (hornee jeans), οπότε το budjet πάει στα 285€ ( μαζί με τα μεταφορικά)Δεν είναι υποχρεωτικό φίλε μου , επιλέγεις νο hornee jeans και στα δύο και προχωράει κανονικά με τα 237 ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NXONTZ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Δεν είναι υποχρεωτικό φίλε μου , επιλέγεις νο hornee jeans και στα δύο και προχωράει κανονικά με τα 237 ;)Αν επιλέξεις no horned jeans δεν σε αφήνει να προχωρήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Ο φιλος μας ο Attrideis δεν μας ειπε κατι σημαντικο. Τη χρηση του κρανους.Θελω να πω, οτι ok, οσο κι αν ειναι καλυτερο το Shoei απ το Nolan, οι διαφορες δεν ειναι στην ασφαλεια, αλλα στην ανεση (αερισμος, μαξιλαρια, βαφη, κτλ).Και το Nolan ειναι ενα ασφαλεστατο κρανος. Αν η χρηση τους ειναι να κανουν 200-300 χιλιομετρα, εκει ναι, θα εκτιμησεις την ανεση του Shoei. Αν ομως ειναι για καποις κοντινες βολτες, γιατι να μην παρει το πιο φρεσκο, που ειναι φθηνοτερο και τους αρεσει και πιο πολυ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 Διοτι φιλε Μανωλη ειτε 10χμ κανει, ειτε 1010χμ κανει, θα προσπαθησει να προστατεψει την κεφαλη του με οτι καλυτερο γινεται. Η πτωση ειναι πτωση, και εαν ειναι ασχημη, ασχετως χιλιομετρων, ο εξοπλισμος σωζει Οσον αφορα την ανεση, ειναι πολυ ευκολο να σου σπασει τα νευρα ενα κρανος και εντος πολης. Βλεπε θολωμα, αερισμος κλπ. Δεν χρειαζεται να οδηγησεις 100χμ για να φανουν οι αρετες ενος καλου κρανους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Διοτι φιλε Μανωλη ειτε 10χμ κανει, ειτε 1010χμ κανει, θα προσπαθησει να προστατεψει την κεφαλη του με οτι καλυτερο γινεται. Η πτωση ειναι πτωση, και εαν ειναι ασχημη, ασχετως χιλιομετρων, ο εξοπλισμος σωζει Οσον αφορα την ανεση, ειναι πολυ ευκολο να σου σπασει τα νευρα ενα κρανος και εντος πολης. Βλεπε θολωμα, αερισμος κλπ. Δεν χρειαζεται να οδηγησεις 100χμ για να φανουν οι αρετες ενος καλου κρανους.Δεν συμφωνω (μετα απο αρκετα χρονια συμπορευσης με Nolan) αλλα δεν πειραζει Ζωρζ. Την γνωμη μου ειπα.Αλλωστε στο θεμα ασφαλεια συμφωνουμε, το μονο που ειπα διαφορετικο απ αυτο που λες, ειναι οτι στην ασφαλεια, δεν υστερει το Nolan. Στην ανεση, ναι.Παντως εγω, για χρηση απ τον πρωκτο στο αιδιο, θα εδινα τα λεφτακια μου για ενα κρανος το οποιο ειναι φθηνοτερο, μ αρεσει πιο πολυ, δεν θα με στενοχωρει ψυχολογικα λογο παλαιοτητας, και αφου γνωριζω οτι σε θεμα ασφαλειας, δεν υστερει. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 από τον Africaptan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες