hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 ΑΝ ΟΜΩΣ, στον δρόμο πέσω εγώ,, και πιο κάτω εσύ, για την κοινωνία μας ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ FORUM μας, εγώ ήμουν ένας απροσάρμοστος αλήτης με την χιλιάρα την σκοτώστρα που έτρεχα, ενώ εσύ έπεσες στην κακιά στιγμή! ΑΣΧΕΤΩΣ αν πέσαμε με την ίδια ταχύτητα και τρόπο... Πραγματικα ΔΕΝ το εχω αντιληφθει αυτο που περιγραφεις, υποσχομαι ομως να ειμαι "υποψιασμενος" απο δω και στο εξης. Συμπληρωματικα βεβαια να πω οτι ειναι ΣΥΝΗΘΩΣ απιθανο ενα busa, ενα gsxr κλπ να πηγαινει "νορμαλ" και εντος "οριων ταχυτητας". Μηχανακια οδηγουμε, εχουμε περασει απο αρκετα ηδη μοτο, και τα ss ή st γενικώς ειναι "ειδικα" στο να βγαζουν τετοια γουστα. ΕΓΩ ημουν αλλος οδηγος με το busa κι αλλος τωρα. ΕΓΩ ξαναλεω. Για τη συγκεκριμενη περιπτωση εδω με το παλικαρι και την κοπελα, παιδια που ηταν στο ιδιο μαγαζι ΛΕΝΕ πως εφυγε μαλλιουκουβαρα, κατι που ΣΥΝΗΘΩΣ ειναι γεγονος οταν φευγουν τετοια μηχανακια (και με οδηγους σε τετοιες ηλικιες) απο καφετεριες κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Πραγματικα ΔΕΝ το εχω αντιληφθει αυτο που περιγραφεις, υποσχομαι ομως να ειμαι "υποψιασμενος" απο δω και στο εξης. Συμπληρωματικα βεβαια να πω οτι ειναι ΣΥΝΗΘΩΣ απιθανο ενα busa, ενα gsxr κλπ να πηγαινει "νορμαλ" και εντος "οριων ταχυτητας". Μηχανακια οδηγουμε, εχουμε περασει απο αρκετα ηδη μοτο, και τα ss ή st γενικώς ειναι "ειδικα" στο να βγαζουν τετοια γουστα. ΕΓΩ ημουν αλλος οδηγος με το busa κι αλλος τωρα. ΕΓΩ ξαναλεω. Για τη συγκεκριμενη περιπτωση εδω με το παλικαρι και την κοπελα, παιδια που ηταν στο ιδιο μαγαζι ΛΕΝΕ πως εφυγε μαλλιουκουβαρα, κατι που ΣΥΝΗΘΩΣ ειναι γεγονος οταν φευγουν τετοια μηχανακια (και με οδηγους σε τετοιες ηλικιες) απο καφετεριες κλπ. Πάλι ρε παιδιά μαλώνετε?Έχουμε πει ότι όποιος έχει γρήγορη μηχανή με κράνος και δερμάτινα είναι αλήτης.Και όποιος έχει σκουτεράκι χωρίς κράνος με σορτσάκι και t-shirt είναι σώφρονας. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Πάλι ρε παιδιά μαλώνετε?Έχουμε πει ότι όποιος έχει γρήγορη μηχανή με κράνος και δερμάτινα είναι αλήτης.Και όποιος έχει σκουτεράκι χωρίς κράνος με σορτσάκι και t-shirt είναι σώφρονας.Εγω με το ματρακα μου σε ποια κατηγορια ανηκω? ΓΙατι σιγουρα δεν ειναι γρηγορη μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Εγω με το ματρακα μου σε ποια κατηγορια ανηκω? ΓΙατι σιγουρα δεν ειναι γρηγορη μηχανη. Εσύ ανήκεις στους οικογενειάρχες, χαχαχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 Εγω με το ματρακα μου σε ποια κατηγορια ανηκω? ΓΙατι σιγουρα δεν ειναι γρηγορη μηχανη. στους τιουτους χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Πραγματικα ΔΕΝ το εχω αντιληφθει αυτο που περιγραφεις, υποσχομαι ομως να ειμαι "υποψιασμενος" απο δω και στο εξης. Συμπληρωματικα βεβαια να πω οτι ειναι ΣΥΝΗΘΩΣ απιθανο ενα busa, ενα gsxr κλπ να πηγαινει "νορμαλ" και εντος "οριων ταχυτητας". Μηχανακια οδηγουμε, εχουμε περασει απο αρκετα ηδη μοτο, και τα ss ή st γενικώς ειναι "ειδικα" στο να βγαζουν τετοια γουστα. ΕΓΩ ημουν αλλος οδηγος με το busa κι αλλος τωρα. ΕΓΩ ξαναλεω. Για τη συγκεκριμενη περιπτωση εδω με το παλικαρι και την κοπελα, παιδια που ηταν στο ιδιο μαγαζι ΛΕΝΕ πως εφυγε μαλλιουκουβαρα, κατι που ΣΥΝΗΘΩΣ ειναι γεγονος οταν φευγουν τετοια μηχανακια (και με οδηγους σε τετοιες ηλικιες) απο καφετεριες κλπ. πραγματικά σε ευχαριστώ για αυτήν την απάντηση γιατί δεν άντεχα άλλο τάχα μου "political correctness", και μόνο που λες "θα είμαι υποψιασμένος ακόμα και αν δεν το έχω δεί" δείχνει πραγματικά το επίπεδο σου, σε σχέση με αυτούς που το αναιρούν δίχως όριο!δεν είναι καινούριο φαινόμενο, όταν έγιναν οι μοτοσυκλέτες μόδα ας μην ξεχνάμε ότι οι μοτοσυκλετιστές είχαν στιγματιστεί ως αλήτες, ακόμα και αν ήσουν γιατρός χωρίς σύνορα και έχοντας μόλις σώσει 250 ψυχές, οδηγούσες μηχανή? ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ... γιατί? γιατί μερικές συμορίες της τότε εποχής ήταν μοτοσυκλετιστικές... πάμε λοιπόν τώρα στο σήμερα... Επειδή ήθιστε να παίρνουν ΓΚΑΒΛΩΜΕΝΟΙ τέτοιες μηχανές, πάει να πεί ότι "πήρες ss? είσαι ινδιάνος απροσάρμοστος και γκαζοφωνιάς" αυτό.... Ειδικά στις περιπτώσεις των ατυχημάτων! Στην περίπτωση μας λοιπόν το παλικάρι (μακάρι να είναι καλά του το εύχομαι με ΌΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ), έτρεχε, μαζί σας! Ήτανε λάθος, αλλά δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ ρε πούστη μου να ρίξει μπινελίκι έστω για το θεαθήναι στον τυπά που έκανε αναστροφή! ΚΑΝΕΝΑΝ! Όλοι είπαν "τον αλήτη που το γάζωνε, και έτυχε ο άνθρωπος να κάνει ένα σφάλμα και να τον βρεί στην αναστροφή" σε φάση ο ένας έχει σφάξει 10 άτομα, ο άλλος έκλεψε κάτι, και μείναμε όλοι να αναλύουμε τις επιπτώσεις των κλοπών! ΣΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ FORUM! Έμεις! Οι ίδιοι, κράζαμε το παλικάρι που το "άνοιξε" και αφήσαμε τον μπάσταρδο που έκανε αναστροφή! Με την πρόφαση ότι "εντάξει ρε μάγκες η αναστροφή είναι αυτονόητο ότι είναι κακό, ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες τώρα... εδώ το παιδί πήγαινε μαλιοκούβαρα"....Don't get me wrong, μπορεί όντως το παλικάρι αν δεν έτρεχε να μην πέθαινε η κοπέλα... και με 60 αν πήγαινε και πάλι δεν προλάβαινε, όμως, πάλι Hayabusa θα είχε, δεν θα πέθαινε η κοπέλα, ο τυπάς με το γαμωκούτι θα εξακολουθούσε να είχε κάνει ένα "πτέσμα" αλλά "οαλητάμπουραςμετομπουσανιτροτούρμποπήγαινεκουβάρια"....δατ μπίινγκ σέντ, σε ευχαριστώ και πάλι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Διαφορετική οπτική γωνιά φίλε μου. Σε ένα ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ σε διαβάζουν μηχανόβιοι που μπορεί να ανήκουν στις κατηγορίες που παραθέτεις και σε χίλιες άλλες τόσες , δεν σε διαβάζουν μπάσταρδοι που κάνουν αναστροφές. Αν έγραφα στο mycar.gr θα ασχολιόμουν αποκλειστικά και μόνο με την μαλακία του κουτάκια για να προστατέψω τον γκαβλωμένο με το σάξο 18άρη καθώς και τους γύρω του. Μου θυμίζει κάτι θέματα κλοπών που μπαίνει ο άλλος κι εύχεται καρκίνους και ψοφολογιές. Δεν είναι political correctness ούτε διπολικότητα , γεγονός είναι. Αν είχε πεταχτεί αλήθεια σκύλος τι θα λέγαμε;; Τον καριόλη τον σκύλο που δεν πέρασε από την διάβαση ή θα στεκόμασταν όλοι στο τι θα μπορούσε να γίνει για να αποφευχθούν τα χειρότερα; Κι αν αυτό το θεωρείς κράξιμο προς το παλικάρι τότε μάλλον ο γραπτός λόγος παρερμηνεύεται πανεύκολα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Ήτανε λάθος, αλλά δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ ρε πούστη μου να ρίξει μπινελίκι έστω για το θεαθήναι στον τυπά που έκανε αναστροφή! ΚΑΝΕΝΑΝ! Κάνεις λάθος, πιστεύω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Βασικά δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να δίνει δίκιο στον τυπά με την αναστροφή. Όμως όταν οδηγείς μηχανή, και επειδή όλα είναι θέμα πιθανοτήτων, το θέμα είναι τι κάνεις ΕΣΥ προκειμένου να μην αυξήσεις τις ήδη αυξημένες σου πιθανότητες να πάθεις ζημιά μετά από ένα ατύχημα. Όταν κυνηγάς την τύχη σου, φταις κι εσύ. Όχι με την τυπική έννοια του όρου, αλλά με την έννοια ότι μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι οδηγάς και με ποιούς (άλλους οδηγούς) έχεις να κάνεις.Όλα αυτά δε σημαίνουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είναι παπάκιας. Απλά αυτό είναι αυτονόητο και επειδή δεν είναι ο μόνος εκεί έξω, κοιτάμε τι κάνουμε εμείς για να τη γλιτώσουμε. Ή για την ακρίβεια, να αυξήσουμε τις πιθανότητες να τη γλιτώσουμε 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Για λόγους ασφαλείας, αν δω καμιά περίεργη κίνηση (όχι σταθερή πορεία, κίνηση χεριών του οδηγού) όταν είμαι πλάι τους, κάνω ένα ελαφρύ μπιπ.Ελαφρύ μπιπ η κόρνα του Polar Express; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες