damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2016 ναι την αφήνω να ξεφορτίσει. Άλλες φορές μου χτυπάει(σου κάνει έναν ήχο όταν είναι σχεδόν άδεια) και άλλες φορές από εμπειρία διότι λέω μην με αφήσει την επόμενη.Ζευγάρι εννοώ 2 επικοινωνίες(αντικείμενα),όχι 2 διπλές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2017 με τα πολλά, παρήγγειλα και εγώ.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 με τα πολλά, παρήγγειλα και εγώ..αναμενω για νεοτερα και εγω γιατι ενδιαφερομαι με αγορασω λογω ταξιδιου που προκειται να πραγματοποιηθει!!!εαν μπορεις στειλε κανα λινκ.για την V8 μιλαμε?ή πηρες την V6? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 Και εγώ μία απο τα ίδια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 V8 παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 E πες τιποτα παραπανω, συνδέεται με άλλες εταιρίες ποιότητα γενικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 (τροποποιήθηκε) Για οποιον ενδιαφερεται παιδια και επειδη εκατσα και το εψαξα λιγο για την εν λογω ενδοεπικοινωνια, για μενα εχει δυο πολυ σημαντικα μειονεκτηματα:1. ΔΕΝ ειναι universal τουτέστιν ΔΕΝ συνδεεται με ενδοεπικοινωνιες αλλων εταιρειων.2. Πασχει στο θεμα του multitasking. Η συσκευη διαθετει 2 καναλια (κουμπια Α και Β). Αυτο σημαινει πως εχεις την δυνατοτητα να συνδεσεις στο ενα το κινητο σου π.χ. και στο αλλο τον συνεπιβατη/οδηγο αλλης μηχανης. Αν ομως ειστε 3 με την ιδια συσκευη ο μεσαιος θα διαθεσει το Α καναλι στον εναν συνταξιδιωτη και το Β στον αλλον με αποτελεσμα να μην εχει διαθεσιμο αλλο καναλι για κινητο/gps/mp3 κτλ. Αρα μονο επικοινωνια και τιποτα αλλο αν θελεις να εχεις conference επικοινωνια ταυτοχρονα με ολους. (Το ιδιο συμβαινει και με παρα πανω απο 3 φυσικα.... αν ειστε δηλαδη 5 π.χ. μονο ο 1 και ο 5 θα εχουν επικοινωνια ΚΑΙ κινητο ενω οι 2,3,4 ΜΟΝΟ επικοινωνια.Τα παραπανω τα βρηκα απο φαινομενικα επισημες απαντησεις σε αποριες κοσμου στο youtube μιας και πληρες review δεν υπαρχει καπου.Προσωπικα θα σκασω καποια στιγμη τα διπλασια και θα παρω κατι αποδεδειγμενα universal και με καλο multitasking. Δεχομαι οτι σε ποιοτητα κατασκευης και ηχου μπορει να ειναι και ο κινεζος κορυφη. Δεν αντιλεγω. Αλλα οι παραπανω αδυναμιες εμενα με σταματησαν. Αν δεν σας απασχολουν καλες αγορες! Μαλλον δεν θα το μετανοιωσετε γιατι και ο Δαμιανος εδω αλλα και γενικα καλα σχολια διαβαζω. Αν φυσικα κατι απο τα παραπανω δεν ισχυει ας μας το πει ο Δαμιανος που την εχει δουλεψει κιολας το παληκαρι και τα ξερει απο πρωτο χερι. Εγω μεταφερω αυτα που διαβασα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 από τον Χ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2017 καταλαβα! εγω ενδιαφερομαι μονο για τον συνεπιβατη να εχουμε επικοινωνια και να χω και κινητο μεσα για μουσικη,gps κλπ. οποτε μου φαινεται πως θα προχωρησω.δεν ειμαι πολυ του ταξιδιου,απλα επειδη κανονιζουμε 1-2 ταξιδια στην ελλαδα με την συνεπιβατιδα τωρα με την μηχανη, λεμε μην την βγαλουμε ποσες ωρες στον δρομο στην μουγκα χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Για οποιον ενδιαφερεται παιδια και επειδη εκατσα και το εψαξα λιγο για την εν λογω ενδοεπικοινωνια, για μενα εχει δυο πολυ σημαντικα μειονεκτηματα:1. ΔΕΝ ειναι universal τουτέστιν ΔΕΝ συνδεεται με ενδοεπικοινωνιες αλλων εταιρειων.2. Πασχει στο θεμα του multitasking. Η συσκευη διαθετει 2 καναλια (κουμπια Α και Β). Αυτο σημαινει πως εχεις την δυνατοτητα να συνδεσεις στο ενα το κινητο σου π.χ. και στο αλλο τον συνεπιβατη/οδηγο αλλης μηχανης. Αν ομως ειστε 3 με την ιδια συσκευη ο μεσαιος θα διαθεσει το Α καναλι στον εναν συνταξιδιωτη και το Β στον αλλον με αποτελεσμα να μην εχει διαθεσιμο αλλο καναλι για κινητο/gps/mp3 κτλ. Αρα μονο επικοινωνια και τιποτα αλλο αν θελεις να εχεις conference επικοινωνια ταυτοχρονα με ολους. (Το ιδιο συμβαινει και με παρα πανω απο 3 φυσικα.... αν ειστε δηλαδη 5 π.χ. μονο ο 1 και ο 5 θα εχουν επικοινωνια ΚΑΙ κινητο ενω οι 2,3,4 ΜΟΝΟ επικοινωνια.Τα παραπανω τα βρηκα απο φαινομενικα επισημες απαντησεις σε αποριες κοσμου στο youtube μιας και πληρες review δεν υπαρχει καπου.Προσωπικα θα σκασω καποια στιγμη τα διπλασια και θα παρω κατι αποδεδειγμενα universal και με καλο multitasking. Δεχομαι οτι σε ποιοτητα κατασκευης και ηχου μπορει να ειναι και ο κινεζος κορυφη. Δεν αντιλεγω. Αλλα οι παραπανω αδυναμιες εμενα με σταματησαν. Αν δεν σας απασχολουν καλες αγορες! Μαλλον δεν θα το μετανοιωσετε γιατι και ο Δαμιανος εδω αλλα και γενικα καλα σχολια διαβαζω. Αν φυσικα κατι απο τα παραπανω δεν ισχυει ας μας το πει ο Δαμιανος που την εχει δουλεψει κιολας το παληκαρι και τα ξερει απο πρωτο χερι. Εγω μεταφερω αυτα που διαβασα.όσο αφορά το universal δεν μπορώ να απαντήσω,καθώς δεν το έχω δοκιμάσει με άλλης εταιρίας.όσο αφορά το multitasking είναι ακριβώς όπως τα λες. Στην πράξη το κατάλαβα κ από τότε όταν είμαστε πάνω από 2 στην συνδεσμολογία επιλέγω να είμαι στα άκρα για να έχω κ το κινητο συνενδεμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Ερώτηση: Μέχρι τι ταχύτητες ακούγεται; Με 130-140 km/h σε γυμνό μηχανάκι θα ακούω τίποτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 είσαι πολύ αισιόδοξος... με το πήγασο μετα τα 80+ αλλάζει δραματικά το τι και πως ακούς, και όχι σε κινέζικη αλλα σε ενδοεπικοινωνία ναυαρχίδα της Sena με HD audio ηχεία και 250 ευρω... και κάτι παρόμοιο μου ειπε και ο ταξιδευτής που έχει και πιο σκυφτή θέση οδήγησης στο vfr. να φανταστείς εγώ φοράω τις ειδικές ωτοασπίδες με φίλτρα που ειναι για στούντιο για να ακούω καλύτερα την μουσική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 πριν 40 λεπτά, το μέλος sunblock έγραψε: Ερώτηση: Μέχρι τι ταχύτητες ακούγεται; Με 130-140 km/h σε γυμνό μηχανάκι θα ακούω τίποτα; χαχα για ποση ωρα νομιζεις οτι θα πηγαινεις με 150 με το γυμνο; λολ αλλα μου αρέσει που κλειδωσε το γυμνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Άρα πως χρησιμοποιείται στην πράξη: Εκει που πας με 140 σου κάνει νοημα με τα χέρια ο άλλος, κόβεις στα 80 σου λέει αυτό που ήθελε και μετά συνεχίζεις το ταξίδι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Α δεν ξέρω για επικοινωνωνία, εγώ μονο για μουσική το εχω δουλέψει ως τώρα!φαντάζομαι αμα ακούσεις το μπλινκ μπλινκ που σε καλεί ο αλλος κόβεις λίγο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2017 Έχει εμπειρία κάποιος από χρήση κατά τη διάρκεια ταξιδιού? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bobkteakis 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2017 Όποιος.ενδιαφέρεται έχω ένα v6 προς πώληση,κατά λάθος πήρα 2 ο βλαξ.... Όποιος θέλει στέλνει πμ Την 25/4/2017 at 1:45 ΜΜ, το μέλος GavriilVet έγραψε: χαχα για ποση ωρα νομιζεις οτι θα πηγαινεις με 150 με το γυμνο; λολ αλλα μου αρέσει που κλειδωσε το γυμνο Στο τηλέφωνο μίλαγα κανονικά με 180,βέβαια έχω καπονορντ Αλλά γενικά είναι άριστα για τη δουλειά τους και αυτό με τα κουμπιά που λένε ορισμένοι,το συνηθίζεις σε μια ώρα κ πάει αυτόματα το χέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALIEN-3- 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 Καλησπερα παιδια , ενδιαφέρομαι για ενα σετ 2 ατομων bluetooth . Είδα αυτο το θεμα και μου φανηκαν ωραια . Απλα θα ηθελα να ρωτησω η διαφορα στην τιμη των V8 με τα V6 ειναι η διπλάσια, αξίζει το v8 την διαφορά; Γιατι αν ειναι μονο στον ασυρματο χειρισμό που εχει το v8 η διαφορα με το v6 πιστευω δεν αξιζουν τα επιπλέον χρηματα. Επιπλεον εχει καποιος να προτείνει καποιο αλλο; Δινω το πολυ 100 ευρω για 2 σετ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bobkteakis 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 (τροποποιήθηκε) Την 25/4/2017 at 1:45 ΜΜ, το μέλος GavriilVet έγραψε: Εγώ πάντως δε θα τα έδινα,δε ξέρω.. Αν βρεις με100 για β8 πάρε τα,αλλιώς... Βέβαια κάπου έχω δει k vimoto v8,τα οποία είναι πιο φτηνά,για ρίξε μια ματιά Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2017 από τον bobkteakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALIEN-3- 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 Γιατι δεν θα τα έδινες τα δοκίμασες; Το vimoto το εχει δοκιμασει κανεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bobkteakis 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος ALIEN-3- έγραψε: Γιατι δεν θα τα έδινες τα δοκίμασες; Το vimoto το εχει δοκιμασει κανεις; γιατι να δώσω πανω απο 100€ για κατι που κάνω με 60 ξερωγω; το χειρηστηριο ειναι αρκουντως περιττο..ειναι πιο ευκολο να ψαχνεις να το φτασεις στο τιμονι,απο το να κανεις μια απλη κινηση στο κρανος; Σου το λεω γιατι εγω απλη εκδοση εχω για καθε μερα και μαλιστα το v2 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Οσον αφορα το βιμοτο,ιδια φαση θα ειναι απλά ειναι πιο μουρατο και εχει μεγαλύτερη μπαταριά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALIEN-3- 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 Οποτε προτείνεις το v6 και εσυ . Λαθος κατάλαβα. Ναι εχουν αρκετη διαφορα στην τιμη και αν δεν εχουν διαφορα στην ποιότητα ήχου και ομιλίας δεν αξίζει να την πληρώσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bobkteakis 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος ALIEN-3- έγραψε: Οποτε προτείνεις το v6 και εσυ . Λαθος κατάλαβα. Ναι εχουν αρκετη διαφορα στην τιμη και αν δεν εχουν διαφορα στην ποιότητα ήχου και ομιλίας δεν αξίζει να την πληρώσω αξιζει καλύτερα να βρεις ενα χωριστό σετακι με ηχειακια και μικρόφωνο και να το πληρώσεις παραπάνω,ώστε να απολαύσεις καλύτερη ποιότητα(αν και έχουν ήδη καλή). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες