hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Σχετικα με τη μιζα.....Παιζει με καμια εργασια συντηρησης να προλαβουμε κατι ή δεν αξιζει?Δεν μου εχει κανει το παραμικρο ποτε ποτε αλλα ετσι για τη προληψηΗ μιζα επισκευαζεται, οπως και τα πηνια. Ειδικα για τα λεφτα που λες οτι κανει, οποιου του καει θα κανουμε κι αλλο DIY project. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολας 77 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 τι να καααααανω! Κ μου λεγανε να παρω Japanασε γιατι πριν λιγο εκανα βολτα ενα cbr 600 09 ....Αμα ειναι να περιμενω να φτασει στις 7000 για να γελασει το χειλάκι ....Το θεμα ειναι να περνας ομορφα με το εργαλειο!!! :))) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολας 77 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Η μιζα επισκευαζεται, οπως και τα πηνια. Ειδικα για τα λεφτα που λες οτι κανει, οποιου του καει θα κανουμε κι αλλο DIY project. εγω προσωπικά αλλαξα μιζα εβαλα μια (πολυ καλη ετσι μου ειπε ο μηχανικος) απο daytona αμα υπαρχει καπου καλος να επισκευάζει μιζες να το παω!!!! ευχαριστω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Η μιζα επισκευαζεται, οπως και τα πηνια. Ειδικα για τα λεφτα που λες οτι κανει, οποιου του καει θα κανουμε κι αλλο DIY project. ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ εγω προσωπικά αλλαξα μιζα εβαλα μια (πολυ καλη ετσι μου ειπε ο μηχανικος) απο daytona αμα υπαρχει καπου καλος να επισκευάζει μιζες να το παω!!!! ευχαριστω πολυ Κατσε να δεις ακριβως τι ειναι κ πραττεις αναλογως.Κανε μια βολτα απο Σακη Κοντη. Στη Βριλησσου ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολας 77 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ Κατσε να δεις ακριβως τι ειναι κ πραττεις αναλογως.Κανε μια βολτα απο Σακη Κοντη. Στη Βριλησσου ειναιοκ !!! σε ευχαριστω πολυ αδερφε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 οκ !!! σε ευχαριστω πολυ αδερφε!!!Τιποτα ρε συ! Μακαρι να βγαλεις ακρη γρηγορα κ οικονιμικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολας 77 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Τιποτα ρε συ! Μακαρι να βγαλεις ακρη γρηγορα κ οικονιμικαμακαρι γιατι με εχει κουρασει αφανταστα το ολο θεμα!! και εχω και τους δικους μου που κραζουν!! Ιαπωνες βλεπεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το προβλημα στα δικα μας ειναι συνηθως καρβουνακια μιζας.Πας σουτζουκι,ξερεις απαυτα τα τζαπανι που δε χαλανε και καλα,και παραγγελνεις καρβουνακια μιζας για το burgman 650 γυρω στα 70 γιουρια.Πας καπου και στα αλλαζουνε και καθαρισες με ενα 100αρικο περιπου.Νικο @kouler δε σου μιζαρει λιιιγο πιο δυσκολα ζεστο ρε συ? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2016 από τον dimip Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολας 77 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Το προβλημα στα δικα μας ειναι συνηθως καρβουνακια μιζας.Πας σουτζουκι,ξερεις απαυτα τα τζαπανι που δε χαλανε και καλα,και παραγγελνεις καρβουνακια μιζας για το burgman 650 γυρω στα 70 γιουρια.Πας καπου και στα αλλαζουνε και καθαρισες με ενα 100αρικο περιπου.Νικο @kouler δε σου μιζαρει λιιιγο πιο δυσκολα ζεστο ρε συ? και αυτο το εχω ξαναακουσει ειναι ιδια του burgman!! σε ευχαριστω πολυ!! εμενα ναι μιζαρει πιο δυσκολα οταν εχει πολυ θερμοκρασια!! αρκετη ομως να εχει αναψει !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Το προβλημα στα δικα μας ειναι συνηθως καρβουνακια μιζας.Πας σουτζουκι,ξερεις απαυτα τα τζαπανι που δε χαλανε και καλα,και παραγγελνεις καρβουνακια μιζας για το burgman 650 γυρω στα 70 γιουρια.Πας καπου και στα αλλαζουνε και καθαρισες με ενα 100αρικο περιπου.Νικο @kouler δε σου μιζαρει λιιιγο πιο δυσκολα ζεστο ρε συ? Συγνωμη 170 σε συνολο δηλαδη???? Γιατι σε range rover που αλλαξαμε πριν κανενα μηνα δωσαμε 8€ για τα καρβουνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Συγνωμη 170 σε συνολο δηλαδη???? Γιατι σε range rover που αλλαξαμε πριν κανενα μηνα δωσαμε 8€ για τα καρβουνα.οχι οχι.100 συνολο.γυρω στα 70 τα ανταλλακτικα και αλλα 30 εβαλα εγω σαν παραδειγμα να τη παει καπου εξω τη μιζα να του τα αλλαξουν.Γιαυτο ειπα 100 στο περιπου.Ολα αυτα βεβαια προυποθετουν οτι θα τα βγαλει ολα μονος του για να φτασει στη μιζα που ειναι χωμενη μεσα στο μοτερ..Αν το παει σε μηχανικο για ολα ενα 150 μες στο νερο?.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Συγνωμη 170 σε συνολο δηλαδη???? Γιατι σε range rover που αλλαξαμε πριν κανενα μηνα δωσαμε 8€ για τα καρβουνα.Σόρυ για το οφότοπικ Γιωργο όταν η μίζα κάει και πάπαλα γυρνάς το κλειδί στο αμάξι και ακούς απλά ενα τακ και γονατίζουν τα φώτα (εκτος απο μπαταρία που ειναι οκ) σημαίνει ότι κάηκε η μίζα?και φτιάχνει μονο με αλλαγή καρβουνάκια?γιατι στο αυτοκίνητο με άφησε ξαφνικά και έδωσα ενα 90 για αλλαγή με ελαφρώς μεταχειρισμένη!!! και δεν μου εδωσαν πίσω και την παλιά. δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ οπότε εκανα ότι μου είπαν. στο σημείο που είναι κιόλας στο πούντο δεν βγαίνει με τίποτα στο σπιτι αν δεν σηκωθεί το αυτοκίνητο. αν ειναι τόσο φτηνά τα καρβουνάκια λογικά κρατάνε την παλιά την επισκευάζουν και την ξαναπουλάνε. τι άλλο μπορεί να καεί μέσα στην μίζα (εκτός απο το ρελέ της?) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Το προβλημα στα δικα μας ειναι συνηθως καρβουνακια μιζας.Πας σουτζουκι,ξερεις απαυτα τα τζαπανι που δε χαλανε και καλα,και παραγγελνεις καρβουνακια μιζας για το burgman 650 γυρω στα 70 γιουρια.Πας καπου και στα αλλαζουνε και καθαρισες με ενα 100αρικο περιπου.Νικο @kouler δε σου μιζαρει λιιιγο πιο δυσκολα ζεστο ρε συ? Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο βρε Τζιμ. Το ιδιο ακριβως μου φαινεται βασικα αλλα δεν παιρνω κ ορκο γιατι δεν εχω κατσει να το παρακολουθησω. Την επομενη θα το τσεκαρω ομως και θα αναφερω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Σόρυ για το οφότοπικ Γιωργο όταν η μίζα κάει και πάπαλα γυρνάς το κλειδί στο αμάξι και ακούς απλά ενα τακ και γονατίζουν τα φώτα (εκτος απο μπαταρία που ειναι οκ) σημαίνει ότι κάηκε η μίζα?και φτιάχνει μονο με αλλαγή καρβουνάκια?γιατι στο αυτοκίνητο με άφησε ξαφνικά και έδωσα ενα 90 για αλλαγή με ελαφρώς μεταχειρισμένη!!! και δεν μου εδωσαν πίσω και την παλιά. δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ οπότε εκανα ότι μου είπαν. στο σημείο που είναι κιόλας στο πούντο δεν βγαίνει με τίποτα στο σπιτι αν δεν σηκωθεί το αυτοκίνητο. αν ειναι τόσο φτηνά τα καρβουνάκια λογικά κρατάνε την παλιά την επισκευάζουν και την ξαναπουλάνε. τι άλλο μπορεί να καεί μέσα στην μίζα (εκτός απο το ρελέ της?)Πετρακο επειδης η μιζα (η περιελιξη της για την ακριβεια) ειναι με γαιδουροσυρμα (2 χιλιοστα ή και παραπανω, εχω δει μεχρι και 4mm αλλα και μπάρα (συρμα που σε τομη το βλεπεις ορθογωνιο)) ειναι απιθανο του κερατα να καει ποτες.Οταν γινεται αυτο που περιγραφεις, ΣΥΝΗΘΩΣ το προβλημα ειναι στα ρουλεμαν της μιζας (στην πραγματικοτητα κουσινετα, αλλα επειδης οι μισοι δε θα ξερουν τι ειναι ας λεμε ρουλεμαν) τα οποια εχουν φθαρει τοσο που το περιστρεφομενο μερος (ροτορας) βρισκει στο στατη και φρεναρει. Τοτες, η μιζα μαγκωνει ακομα περισσοτερο οταν της δινει ρευμα (γυρνας το διακοπτη) και ετσι δεν ξεκιναει. Ομως, επειδης διαρρεεται απο ρευμα κι ας μη γυριζει, πεφτουν τα φωτα κλπ που περιγραφεις. Το κοστος ειναι γυρω στα 10€ σε ανταλλακτικα, για τα δυο ρουλεμανακια. Το σκισιμο ειναι το βαλε-βγαλε. Σχετικα με το ελαφρως μεταχειρο, να ξερεις οτι δε δινουν πισω ποτε την παλια γιατι την ανακατασκευαζουν και την πουλανε παλι. Η επισημη αντιπροσωπεια της vw πουλουσε μιζα (περιπυο οι τιμες) 600€ αν δεν εχεις την παλια, 500€ αν δωσεις πισω την παλια. Συγνωμη για το οφ τοπικ.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 κατά πάσα πιθανότητα καλώδιο μίζας... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολας 77 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Παιδια σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!! Ειλικρινα με βοηθησατε παρα πολυ θα ενημερωσω αμεσως μολις εχω νεοτερα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2016 Νικο @kouler δε σου μιζαρει λιιιγο πιο δυσκολα ζεστο ρε συ? Λιιιγο πιο δυσκολα και μενα οταν ειναι ζεστο......τιποτα το ιδιαιτερο,αν δεν το εχεις παρατηρησει δυσκολα το καταλαβαινεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Λιιιγο πιο δυσκολα και μενα οταν ειναι ζεστο......τιποτα το ιδιαιτερο,αν δεν το εχεις παρατηρησει δυσκολα το καταλαβαινεις. Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο βρε Τζιμ. Το ιδιο ακριβως μου φαινεται βασικα αλλα δεν παιρνω κ ορκο γιατι δεν εχω κατσει να το παρακολουθησω. Την επομενη θα το τσεκαρω ομως και θα αναφερωεμενα θαρρω πως εχει μπει στο τελευταιο σταδιο της ζωης της σιγα σιγα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2022 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά... Για να μην ανοίξω καινούργιο topic θα το γράψω εδώ... Παρατηρήθηκε δύο φορές το ίδιο φαινόμενο.... δηλαδή είμαι ζεστός το σβήνω το ανοίγω και ζοριζει αρκετά να πάρει...σβήνουν φώτα καντράν τα πάντα και λέω δεν έχει ρεύμα...την πρώτη φορά που το έπαθα δεν πήρε με τπτ και το έσπρωξα να πάρει και πήρε...μετά που πήγα στο σπίτι και δεν είχε ζεσταθεί πολύ έκανα το ίδιο και πήρε αμέσως...έβγαλα μπαταρία και ήταν εντάξει γεμάτη....την δεύτερη φορά που το έπαθα πήρε με την μίζα αλλά σε φάση που λες δεν πρόκειται να πάρει με τπτ να πάρω οδική... μετά που πήγα πάλι σπίτι πάλι πήρε αμέσως...εν κατακλείδι προχωράμε κίνηση και τα σχετικά σβήνεις ανάβεις κάνει τσεκ κανονικά πατάς συμπλέκτη μίζα κάνει μισώ δευτερόλεπτο ότι πάει να πάρει μετά νεκρα δεν ακούγεται τπτ σβήνουν τα πάντα και μετά πάλι το ίδιο πάει να πάρει μπροστά.... συνεχώς πατημένο μίζα συμπλέκτη..τα αφήνεις τα ξαναπατας κάνει το ίδιο και μετά θα πάρει... τώρα τι παθαίνει δεν ξέρω και θέλω μια γνώμη πριν το πάω συνεργείο..... street triple 675 R 2013 και 22κ χλμ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2022 από τον Panagiotis1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2022 Καλησπερα Εγω θα τσεκαρα με ενα πολυμετρο την πτωση τασης κατα την διαρκεια που πατας μιζα....αν πεφτει κατω απο τα 9V πας για μπαταρια κι ας δειχνει φορτισμενη. Στην συνεχεια,αφου θα ηταν αποδεκτη η ταση μιζαρισματος (10-11V) θα κοιτουσα το συστημα φορτισης αν λειτουργει σωστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος GeorStrat έγραψε: Καλησπερα Εγω θα τσεκαρα με ενα πολυμετρο την πτωση τασης κατα την διαρκεια που πατας μιζα....αν πεφτει κατω απο τα 9V πας για μπαταρια κι ας δειχνει φορτισμενη. Στην συνεχεια,αφου θα ηταν αποδεκτη η ταση μιζαρισματος (10-11V) θα κοιτουσα το συστημα φορτισης αν λειτουργει σωστα. Αν είχε πρόβλημα η μπαταρία δεν θα μου έβγαζε αμέσως θέμα; Γιατί να ζεσταθεί πολύ και μετά να βγάλει θέμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2022 Ζεσταίνεται το καλώδιο της μίζας,μεγαλώνει η ωμική του αντίσταση και κατά συνέπεια δεν είναι επαρκές το ρεύμα που πάει σ' αυτήν.Γι αυτό όταν είναι κρύο το μηχανάκι δεν στο κάνει κι ας αναβοσβήνεις συνεχώς το μοτέρ.Πολλοί κάτοχοι Tiger 1050 το πάθαιναν αυτό και άλλαξαν το καλώδιο με χοντρύτερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panagiotis1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2022 πριν 5 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Ζεσταίνεται το καλώδιο της μίζας,μεγαλώνει η ωμική του αντίσταση και κατά συνέπεια δεν είναι επαρκές το ρεύμα που πάει σ' αυτήν.Γι αυτό όταν είναι κρύο το μηχανάκι δεν στο κάνει κι ας αναβοσβήνεις συνεχώς το μοτέρ.Πολλοί κάτοχοι Tiger 1050 το πάθαιναν αυτό και άλλαξαν το καλώδιο με χοντρύτερο. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε... Θα περάσω και μια βόλτα από το συνεργείο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες