Jump to content
Νικολας 77

Προβλημα με Street Triple

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους εχω ενα street triple και εχει το εξης θεμα παιρνει κανονικα οταν ζεσταθει δεν .....θελει 15 λεπτα να κρυωσει!! Παρακαλω βοηθεια !!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δηλαδη παιρνει, οταν ζεσταινεται σβηνει και μετα παιρνει οταν ξανακρυωσει?

Για δες λιγο τον αισθητηρα στροφαλου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτας φορτιση μπαταριας..αν δε φορτιζει εχεις ψησει τα πηνια.αν φορτιζει εισαι για μιζα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστω!! Μα τα ρεύματα του δουλεύουν μια χαρά! Η triumph μου λέει μίζα !! 500 ευρώ !! Εγω πιστεύω είναι κατι πολυ πιο απλό 

Λογικο ειναι,καλοκαιρι εχουμε και ειναι υγροψυκτο..

Μη σκας.

μακάρι να είναι τόσο απλο

κοιτας φορτιση μπαταριας..αν δε φορτιζει εχεις ψησει τα πηνια.αν φορτιζει εισαι για μιζα

ετσι είπε η triumph αν ήταν μίζα δεν θα μιαζαρε καθόλου νομίζω !! Αυτό μιζαρει αλλά δεν εχει τόσο δυναμη

αυτό με τον στρόφαλο πρώτη φορά μου το λένε !! Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω με τίποτα τι εχει !! Θα το τσεκάρω πάντως και αυτο

Ανορθωτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινε σε καποιο εξουσιοδοτημενο......ειμαι σχεδον σιγουρος απο τα συμπτωματα που λες οτι ειναι ανορθωτης.

Καποια παρτιδα (τα 09) αν θυμαμαι καλα ειχαν θεμα και υπηρχε ανακληση.....αν δεν εχει αλλαχθει στο δικο σου ισως το εβγαλε τωρα το θεμα.

Μπορεις σε καποιο εξουσιοδοτημενο να τσεκαρεις με τον αριθμο πλαισιου αν οντως εχει γινει η ανακληση στο μηχανακι σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινε σε καποιο εξουσιοδοτημενο......ειμαι σχεδον σιγουρος απο τα συμπτωματα που λες οτι ειναι ανορθωτης.

Καποια παρτιδα (τα 09) αν θυμαμαι καλα ειχαν θεμα και υπηρχε ανακληση.....αν δεν εχει αλλαχθει στο δικο σου ισως το εβγαλε τωρα το θεμα.

Μπορεις σε καποιο εξουσιοδοτημενο να τσεκαρεις με τον αριθμο πλαισιου αν οντως εχει γινει η ανακληση στο μηχανακι σου.

αδερφε ο ανορθωτης είναι αλλαγμένος ίσως εχει πρόβλημα και αυτός!! Η triumph μου είπε κομπλερ μίζας!! Δεν θέλω να πω σε πιο μαγαζί πήγα!! Γελάγα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν ειναι ανορθωτης παιζει δυνατα και το σεναριο της μιζας.....καθως εχει συμβει οπως ειδα σε διαφορα φορουμ του εξωτερικου.

Οι πολοι της μπαταριας ειναι καλα σφιγμενοι και ειναι τα σωστα CCA?

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι ναι!! Να σου πω το καλύτερο;; ΜιΖα έχω αλλάξει πριν 2 μήνες έβαλα μια μεταχειρισμένη σε πολυ καλή κατάσταση απο Daytona !! Τουλάχιστον αυτά μου είπε ο μηχανικός που το παω!!! Τρέχα γύρευε 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το πάθαινε και το δικό μου πριν κάνα 6μηνο.

Άλλαξα μπαταρία και δεν το παθαίνει πλέον. Όταν παλιώσει αυτή η μπαταρία που το φόρεσα, προφανώς θα το ξαναπαθαίνει. Δεν ξέρω από τι είναι, πάντως με μια καινούργια μπαταρία λύνεται το θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θελω να αμφισβητησω το μαστορα σου ουτε να σε αποκαρδιωσω......αλλα εχει καει η γουνα πολλων απο μεταχειρισμενα σε αριστη κατασταση........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να καταλάβω,λες πως όταν το σβήσεις ζεστό μετά δεν ξαναπαίρνει και πρέπει να κρυώσει,έτσι?

Αν ναι τότε είναι το γνωστό πρόβλημα που είχαν και οι Τίγρηδες 1050,το λεγόμενο σύνδρομο του εικοσαλέπτου!

Αλλάζεις το καλώδιο της μίζας με χοντρύτερο γιατί όταν ζεσταίνεται αυξάνεται η ωμική αντίσταση και δεν 'περνάει' επαρκές ρεύμα.Αυτή την κουβέντα είχα μόλις χτες με ιδιοκτήτη Τίγρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θελω να αμφισβητησω το μαστορα σου ουτε να σε αποκαρδιωσω......αλλα εχει καει η γουνα πολλων απο μεταχειρισμενα σε αριστη κατασταση........

φιλε ειλικρινά το μηχανάκι το έχω 7 μήνες το γουστάρω τρελα και δεν μπορώ να το χαρώ!! Επίσης δεν μπορώ να βρω μάστορα σοβαρό !!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετρησατε το συστημα φορτισης κ ειναι ενταξει?

Εγω καταλαβαινω πως κατι δεν στη φορτιζει τη μπαταρια κ απλα μαζευει λιγη ενεργεια μεσω των δικων της εσωτερικων αντιδρασεων γ αυτο κ παιρνει μετα απο κανα 20λεπτο. 

Η μιζα γιατι να δουλευει μετα απο 20 λεπτα κ οχι νωριτερα?

Αμα εχει 500 η μιζα, θα του βαλω μανιβελα αν μου βγαλει κατι τετοιο:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλαξα μπαταρία και δεν το παθαίνει πλέον. Όταν παλιώσει αυτή η μπαταρία που το φόρεσα, προφανώς θα το ξαναπαθαίνει. Δεν ξέρω από τι είναι, πάντως με μια καινούργια μπαταρία λύνεται το θέμα.

Για να καταλάβω,λες πως όταν το σβήσεις ζεστό μετά δεν ξαναπαίρνει και πρέπει να κρυώσει,έτσι?

Αν ναι τότε είναι το γνωστό πρόβλημα που είχαν και οι Τίγρηδες 1050,το λεγόμενο σύνδρομο του εικοσαλέπτου!

Αλλάζεις το καλώδιο της μίζας με χοντρύτερο γιατί όταν ζεσταίνεται αυξάνεται η ωμική αντίσταση και δεν 'περνάει' επαρκές ρεύμα.Αυτή την κουβέντα είχα μόλις χτες με ιδιοκτήτη Τίγρη.

χμμμ.. Εχει λογική αυτο που λες!!!

η μπαταρία του είναι καλή!! Σχετικά!! Και η φόρτιση του μια χαρά!!! Μακάρι να είναι απλά η μπαταρία!!

Μετρησατε το συστημα φορτισης κ ειναι ενταξει?

Εγω καταλαβαινω πως κατι δεν στη φορτιζει τη μπαταρια κ απλα μαζευει λιγη ενεργεια μεσω των δικων της εσωτερικων αντιδρασεων γ αυτο κ παιρνει μετα απο κανα 20λεπτο. 

Η μιζα γιατι να δουλευει μετα απο 20 λεπτα κ οχι νωριτερα?

Αμα εχει 500 η μιζα, θα του βαλω μανιβελα αν μου βγαλει κατι τετοιο:laugh:

άσε σου λέω!! Ειλικρινά να μην στο κάνει!! Ίσως είναι κατι πολυ απλο αλλά κανένας δεν μπορεί να βρει τι!! Μηχανικό σοβαρό έχουμε;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με καινούργια μπαταρία διορθώνεται το πρόβλημα μέχρι να αλλάξεις το καλώδιο που λέει ο karellen. Μιας που το είπε κιόλας, θα το αλλάξω κι εγώ στο επόμενο σέρβις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα ειπα πιο πανω με μια προταση.Και αυτο γιατι ειμαι παθων πριν κατι μηνες.Πηγαινε σε ηλεκτρολογο και μετρα το συστημα φορτισης σου..αν ολ αυτα ειναι οκ(πηνια-ανορθωση) τοτε πας για μιζα που τα κακαρωνει πανευκολα η συγκεκριμενη.(ρωτα κανα κατοχο tiger 800 που φοραμε την ιδια να σου πει).

Και οταν εχει θεμα η μιζα δεν ειναι οτι δε ξαναπαιρνει οπως λες.Αρχιζει ετσι οταν ειναι ζεστο και καποια μερα δε θα ξαναπαρεις τελιως.

Τροποποιήθηκε από τον dimip

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε Νικ εγω στον Κοντη στο Πολυγωνο το παω. Καλος ειναι πιστευω.

Σε ποιον το πηγες αν επιτρεπεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως τα πε ο dimip πήγαινε σε έναν ηλεκτρολόγο γιατί τα κυκλώματα μας έχουν λίγο "ευρωπαικό ταμπεραμέντο" να στο δει να αποκλήσεις ανορθωτές πηνεία (για να τα μετρήσει σωστά δεν θες ούτε δέκα λεπτά) και αν στα αποκλήσει αυτά πήγαινε στο σάκη που είναι γάτος 

Μην το αφήσεις γιατί και εγώ που είχα πηνεία στην αρχή ήταν λίγο αδύναμη η μίζα πήγα μία φορά για καφέ...και έφυγα με οδική 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου έκανες την καρδιά περιβόλι!!! Χαχαχαχαχα!! Ευχαριστω πάντως αδερφε

Με καινούργια μπαταρία διορθώνεται το πρόβλημα μέχρι να αλλάξεις το καλώδιο που λέει ο karellen. Μιας που το είπε κιόλας, θα το αλλάξω κι εγώ στο επόμενο σέρβις.

π

Όπως τα πε ο dimip πήγαινε σε έναν ηλεκτρολόγο γιατί τα κυκλώματα μας έχουν λίγο "ευρωπαικό ταμπεραμέντο" να στο δει να αποκλήσεις ανορθωτές πηνεία (για να τα μετρήσει σωστά δεν θες ούτε δέκα λεπτά) και αν στα αποκλήσει αυτά πήγαινε στο σάκη που είναι γάτος 

Μην το αφήσεις γιατί και εγώ που είχα πηνεία στην αρχή ήταν λίγο αδύναμη η μίζα πήγα μία φορά για καφέ...και έφυγα με οδική 

ευχαριστω ρε αγόρι !!! Που είναι ο Σάκης ;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικα με τη μιζα.....

Παιζει με καμια εργασια συντηρησης να προλαβουμε κατι ή δεν αξιζει?

Δεν μου εχει κανει το παραμικρο ποτε ποτε αλλα ετσι για τη προληψη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο σάκης είναι ο κόντης που σου είπε και ο kouler στο πολύγωνο τσέκαρε το forumtriumph.gr για περισσότερα είναι ίσως ο πιο σωστός άνθρωπος για να πιάσει το triumph σου 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικα με τη μιζα.....

Παιζει με καμια εργασια συντηρησης να προλαβουμε κατι ή δεν αξιζει?

Δεν μου εχει κανει το παραμικρο ποτε ποτε αλλα ετσι για τη προληψη

χαχαχαχαχαχαχααχαχχαχα!!! Πρόλαβε το αδερφε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχαχααχαχχαχα!!! Πρόλαβε το αδερφε!!

τι να καααααανω! Κ μου λεγανε να παρω Japan:laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα