Jump to content
Sign in to follow this  
n0i2

Χειροπέδες σε 30χρονο που δοκίμαζε μοτοσικλέτες και τις… έκλεβε

Recommended Posts

Ε μα...
Μερικοι νομιζουν οτι οποιος κλεβει μηχανακια ειναι σαν αυτους τους πρωην πρακτορες στις ταινιες που κυνηγανε αρκουδες στα δαση και γκρεμιζουν εταιριες απο μεσα και ξερω 'γω τι αλλο :frusty:

Παιδες η ζωη εχει ρισκα. Το ειπαμε και εδω και σε αλλα θεματα.
Μη ξεχνατε εσεις που νιωθετε τοσο σιγουροι, οτι αν πραγματικα θελουν ερχονται 2 ατομα, σας κανουν μαυρους ή σας απειλουν με μαχαιρια κτλπ. και το παιρνουν και φευγουν και λετε και ευχαριστω..

Τον κοβεις τον αλλον και κρινεις αναλογα. Σιγουρα το να εχει ερθει μονος του ειναι πολυ κακο δειγμα και δε νομιζω να το εδινα σε ατομο που ηρθε μονο του.
Λυσεις υπαρχουν διαφορες, αναλογα με την περιπτωση. Δεν υπαρχει στανταρ απαντηση.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ το SV που είχα αγοράσει το '13 δεν το είχα οδηγήσει καθόλου, είχα να οδηγήσω μοτοσυκλέτα

κανένα 5μηνο από το super four της σχολής και εκείνη τη μέρα έβρεχε καταρρακτωδώς. Το τσέκαρα

γύρω γύρω, βάλαμε το φορτηγάκι στην αυλή του πωλητή, το φορτώσαμε και πήγαμε για μεταβίβαση.

Το Tuono το έκανα 2 γύρους σε parking super market και το καβάλησα κανονικά αφού πλήρωσα και

κάναμε εξουσιοδότηση για να κάνω μεταβίβαση. Ένα Piaggio Skipper που είχα πάρει πριν το SV το

είχα βολτάρει αφού είχα αφήσει το πορτοφόλι μου στον πωλητή, ενώ το Symphony που πήρα φέτος

είχα πάει να το δω με ένα φίλο. Αν πουλούσα μηχανή σε τελείως άγνωστο εννοείται θα ζητούσα κάτι

δικό του για να του το δώσω βόλτα αν όντως ενδιαφερόταν να το αγοράσει και θα ήμουν σφιγμένος, 

δεν ξέρεις πως οδηγεί ο καθένας ή τι στραβή μπορεί να τύχει σε μια βόλτα 5-10 λεπτών, δεν δίνεις

εύκολα ένα χιλιάρι σε καυλωμένο πιτσιρικά που μπορεί να μην έχει φράγκο και να κάνει την πλάκα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια εχω μια απορια σε ολο αυτο... Εσεις που ειστε τοσο ανετοι να δινετε τις μηχανες στον αγνωστο υποφηφιο αγοραστη δεν ερχεστε μια βολτα στον ωρωπο να μαζευτουμε να πιουμε καμια μπυριτσα και να βολταρω κανενα μηχανακι; Κανενα busa και κανενα s1000rr κατα προτιμηση!! 

Περα απο την πλακα σωστα το εθεσε ο φιλος απο πανω, δε δινεις μεγαλη μηχανη οπου να'ναι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μία λύση είναι να πάς με άλο μηχανάκι, να του δόσεις τα κλειδιά σου και να πάς βόλτα το δικό του... σάν ασφάλεια κάπως.... και να σου κλεψει ο πωλητής το δικό σου μετα.... και εσύ το δικό του.... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσο -επιεικως- φελος πρεπει να εισαι για να δωσεις το μηχανακι σου αγογγυστα σε καποιον αγνωστο στην εποχη που ζουμε..:pray:
Και να περιμενεις να γυρισει κιολας :plaf:

κι εγώ ψάχνω μέχρι 3 χιλιάρικα... 

BUDGET IS FREEEEEE... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην αρχησουμε παλι το ποιος θα δωσει μηχανακι βολτα σε αγοραστη και ποιος οχι. εχει καταντησει βαρετο...

ελπιζω να τον τιμωρησουν οπως του αξιζει:knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά αγόρασα το Triple χωρίς να το κάνω βόλτα. Το πήγα στο εξουσιοδοτημένο, έγινε ένα check του εγκεφάλου και εφόσον δόθηκε το OK το τσίμπησα. Δε νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις και παρα πολλά πράγματα από το να το κάνεις βόλτα, πιθανόν κανένα στραβό τιμόνι κλπ. Αν ήταν να έχει φάει καλή σούπα είτε θα φαινόταν στα logs της ECU είτε θα φαινόταν από κάτι πάνω στο μηχανάκι.

και εγω εκανα τραμπα το cbf 1000 που ειχα με ενα cb 500x.. ουτε εγω . ουτε αυτος οδηγησαμε το μοτο του αλλου.. το πηγα σε 2 μηχανικους τους για τσεκ.. μου ειπε οτι ειναι στραβια η ζαντα.. την ισιωσα.. κατι αλλα ψιλα.. αλλα μεχρι εκει.. κ εγω δεν ειχα απαιτηση να οδηγησω το δικο του.. αν ενας απο τους 2 ηθελε βολτα απλα θα χαλαγε η δουλεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το δινεις ,αμα θελει ας το παρει αν δεν θελει να το αγορασει υπαρχουν αλλου πορτοκαλιες! Και αν θελει βολτα τον κανεις εσυ! Στις αντιπροσωπειες ανεβαινει κανεις να παρει μηχανακι μονος του , οποτε εχω παει συνοδηγος  ειμαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

c4 κατω απο την σελα με remote control και εσθητηρες.... :P εγώ όταν έδωσα το σιμ για βολτα στον αλον που το αγορασε... μεχρι να ερθει λιγο εκλαψα αλλα ειταν μαζι μου ενας φιλος του.... που ειρθε για εκτιμιση... ε αν γινοταν κατι, σαπιζα τον αλλον στα μπουκετα και παρεα στο τμιμα..... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα