VVV 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Καλησπέρα σε όλους.Φίλοι μου τα πράγματα έχουν ως εξής: χρόνια οδηγούσα παπί και τώρα ψάχνω για μηχανή 600-650cc.Κατ' αρχάς το οικονομικό είναι που με ζορίζει λιγάκι γιαυτό κοιτάζω για δόσεις από έμπορο το πολύ μέχρι 3000k.Τώρα τη μηχανή τη θέλω για καθημερινή χρήση λόγω δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων και για κάνα ταξίδι μια φορά περίπου το 6μηνο.Αρχικά σκέφτομαι TA ή κάνα V Strom που βρίσκω γύρω στα 2500k του 2006 το πολύ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Οι δύο που αναφέρεις είναι τα κλασικά μοντέλα που κοιτάζουν πολλοί αναβάτες όταν ψάχνουν κάτι παρόμοιο(καθημερινότητα+κάποια ταξίδια).Υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα στην αγορά και δε θα δυσκολευτείς να βρεις.Βάζοντας όμως στο παιχνίδι εμπόρους και δόσεις και μιλώντας για μοτο 10ετίας,δυσκολεύει το πράγμα διότι αυξάνονται οι πιθανότητες να εξαπατηθείς με πιο ευνοϊκό σενάριο τα γυρισμένα χιλιόμετρα.Δες και bandit,versys 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VVV 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Ναι τα έχω δει και τα δύο και το bandit δε μπορώ να πω ότι με συγκίνησε κιόλας, το Versys μ αρέσει πάρα πολύ. Όσο για τα κατεβασμένα χιλιόμετρα που λες έχεις δίκιο αλλά θεωρώ πως αν ο κινητήρας είναι καλά συντηρημένος δεν θα έχω τόσο πρόβλημα.Υ.γ. Versys,TA και V Strom (δηλαδή ότι χρησιμοποιούν οι Δίας κλπ) τα έχω για πολύ αξιόπιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Vstrom από μένα. Καλό το ΤΑ αλλά ον/οφ σου αρέσουν. Θα πας εκτός? Για ελαφριά χρήση εκτός κάνει το ΤΑ το στρομ όχι εννοείται. Πιο οικονομικό το στρομ. Διαχρονικά και τα 2 αλλά τα χρόνια δείχνουν σε ΤΑ. Αλλιώς versys μια πιο light εκδοχή του στρομ και πιο σπιρτόζικη. Τα χω οδηγήσει και τα 2 το ένα πιο σπορ μικρότερο μεταξόνιο πιο λεπτό το στρομ λίγο μακρύτερο λίγο πιο φαρδύ. Και τα 2 πολύ καλά.Δες-->Ανέβα-->Οδήγησε-->Αγόρασε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Ίδια γούστα έχουμε,και εγώ αυτά τα τρία θα προέκρινα διότι το bandit δε με συγκινεί.Πρώτιστο κριτήριο η κατάσταση και όχι η μάρκα ή το μοντέλο.Συμφωνώ σε ένα βαθμό και για τα χλμ...εδώ που έχουμε φτάσει με τις απάτες των εμπόρων,προσευχόμαστε να εξαπατηθούμε μόνο σε αυτά και όχι σε τίποτα σοβαρότερο.Ξεχάσαμε και το cbf600Αν καλύπτει το budget,να προτιμήσεις κάτι με abs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VVV 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) cbf600 δεν το αποκλείω αλλά από κατανάλωση; επίσης δε θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω δεν έχει δείκτη για βενζίνη,μόνο λαμπάκι.Κάνω λάθος; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2016 από τον VVV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Απαράδεκτος γιατί και γω cbf κοιτάω σε αυτά τα χρήματα και το βρίσκεις και με abs που έχει διαφορά και ας λένε ότι αν είσαι χερας κλπ κλπ.... είναι βασικό κριτίριο για μένα γιατί είχα και όταν το χρειάστηκα με σωσε ειδικά αν το κινείς μέσα στην πόλη αρκετά. Κατανάλωση λίγο μεγαλύτερη όχι κάτι τρομερό άντε κανα λίτρο και πάντα είναι ανάλογα με τον αναβάτη, Προβλήματα κανένα δεν θα σου βγάλει. Οπότε οδήγησέ τα και δες τι σου αρέσει και τι όχι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Φιλε μου δοκίμασε και διαφορετικές κατηγορίες μοτοσυκλετών.. Μη πας με το αρέσει στο πολύ κόσμο, ψαξου λίγο, γιατι τα γούστα των πολλών μπορει να μη συμβαδίζουν με τα δικά σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VVV 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Λάθος,πάντα μιλάω για ότι μου αρέσει. Δεν πάω με κριτήρια άλλων... π.χ. ή ΤΑ μου αρέσει όσο καμία άλλη και ειδικά με το φανάρι "νυχτερίδα".Τώρα μιας και λες και για άλλες κατηγορίες θα σου πω ότι δεν θα απέκλεια κανένα naked. Η μηχανή που έκανα μαθήματα ήταν Fazer γυμνό και μου αρέσει αρκετά. Αλλά ανεβαίνει πολύ το budget και για ταξίδια χωρίς το fairing δεν είναι τόσο εύκολο.Η cbf600 είπα δεν αποκλείεται... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8080638/ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2016 από τον VVV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Καλησπέρα φιλε και γω τις ιδιες μηχανες χαζευα (στη φαση π μαι θελω enduro και οχι ταξιδια :Ρ) συμφωνω με τα παιδια απο πανω μα τσεκαρε και την bmw 650gs.Πιστευω πως αξιζει να την τσεκαρεις εστω. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VVV 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Ευχαριστώ... μια gs του '04 έχει ένας φίλος μου και τον πετάει συχνά-πυκνά κάτι προβλήματα στη μίζα και χίλια δυο.Εχω δει κάποιες στα χρήματα που είπα και δε θα τις αφήσω εννοείται. Τώρα κάτι άσχετο. Πέτυχα στο car στα χρήματα που θέλω αλλά σε περισσότερα κυβικά βέβαια κάτι TDM του 2004-2005.Λογικά θα καίνε παραπάνω έτσι(;)και στα τέλη κυκλοφορίας ανεβαίνουν.Το θέμα είναι ότι εδώ Θεσσαλονίκη παίζει πολύ TDM για μέσα στην πόλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Όπως το πες...εδώ Θεσ/νίκη.... που να βρεις κάποιον λογικό ανάμεσά μας.Σημεία των καιρών, ακράνοτοι με ύφος, γυαλί και ενίοτε με πολύ ελαφριά ενδυμασίαΑλλά ναι το κόστος συντήρησης ανεβαίνει αρκετά σε ολα κατανάλωση,σήμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VVV 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Όπως το πες...εδώ Θεσ/νίκη.... που να βρεις κάποιον λογικό ανάμεσά μας.Σημεία των καιρών, ακράνοτοι με ύφος, γυαλί και ενίοτε με πολύ ελαφριά ενδυμασίαΑλλά ναι το κόστος συντήρησης ανεβαίνει αρκετά σε ολα κατανάλωση,σήμαχαχα έτσι ακριβώς...χωρίς κράνος, γυαλί arnette(και εγώ τέτοια έχω) και πάνω στη Λαγκαδά χωρίς χέρια στο τιμόνι μέχρι το φανάρι που είναι κόκκινο στα τελευταία 30 μέτρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosL 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Γιατι δε κοιτας κανενα versys που σχεδον λειτουργει χωρις βενζινη και ειναι ροπατο για καθημερινες μεταφορες αλλα κανει και ταξιδια.Και πολυ πιο ευκολοοδηγητο απο το Transalp 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Ευχαριστώ... μια gs του '04 έχει ένας φίλος μου και τον πετάει συχνά-πυκνά κάτι προβλήματα στη μίζα και χίλια δυο.Εχω δει κάποιες στα χρήματα που είπα και δε θα τις αφήσω εννοείται. Τώρα κάτι άσχετο. Πέτυχα στο car στα χρήματα που θέλω αλλά σε περισσότερα κυβικά βέβαια κάτι TDM του 2004-2005.Λογικά θα καίνε παραπάνω έτσι(;)και στα τέλη κυκλοφορίας ανεβαίνουν.Το θέμα είναι ότι εδώ Θεσσαλονίκη παίζει πολύ TDM για μέσα στην πόλη. Καλησπερα,εγω πολυ αργοτερα θελω να παρω μια GS (οταν αρχισω τα ταξιδια) τι γνωμη εχει γενικοτερα ο φιλος σου για τη μηχανη του;Παρακατω ΤΑ<Strom αυτο βλεπω γενικοτερα.Καθως τα ΤΑ βγαζουν ζεστη απο τον κινητηρα,καινε (αρκετα?) περισσοτερο και εχουν 21' μπροστα για off κατι που θα σε δυσκολευει στην πολη.Αυτα δε τα γνωριζω λογω εμπειριας μα βλεπω να λεγονται αν και μενα η ΤΑ μ αρεσε για το φαναρι νυχτεριδα xD.Οσο για την Versys λιγα κακα λογια εχω ακουσει μα δεν ειναι για off :P Ειναι περισσοτερο σπορτ ως προς σταση και χαρακτηρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VVV 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Γενικά μια χαρά ικανοποιημένος είναι και ταξίδια σε Τσεχία, Πολωνία έχει πάει και χειμώνα ετοιμάζεται για Τουρκία και μέσα στην πόλη την κυκλοφορεί συνέχεια. Κάτι θέματα με τη μίζα τον βγάζει εδώ και καιρό.Το πιο βασικό και ο μόνος λόγος που δεν την έχω στην πρώτη επιλογή είναι ότι δεν έχει δείκτη βενζίνης, μόνο λαμπάκι,ολόκληρη μηχανή για ταξίδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Γενικά μια χαρά ικανοποιημένος είναι και ταξίδια σε Τσεχία, Πολωνία έχει πάει και χειμώνα ετοιμάζεται για Τουρκία και μέσα στην πόλη την κυκλοφορεί συνέχεια. Κάτι θέματα με τη μίζα τον βγάζει εδώ και καιρό.Το πιο βασικό και ο μόνος λόγος που δεν την έχω στην πρώτη επιλογή είναι ότι δεν έχει δείκτη βενζίνης, μόνο λαμπάκι,ολόκληρη μηχανή για ταξίδια. νταξει δεν ειναι τοσο σοβαρό οσο δειχνει αυτο με το δεικτη βενζίνης... μετα απο λιγο καιρο θα μπορεις να υπολογισεις με μεγαλη ακριβεια ποσα χιλιομετρα βγάζεις. Βάζεις το μερικο χιλιομετρητη να μετραει, και εισαι κομπλε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VVV 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 νταξει δεν ειναι τοσο σοβαρό οσο δειχνει αυτο με το δεικτη βενζίνης... μετα απο λιγο καιρο θα μπορεις να υπολογισεις με μεγαλη ακριβεια ποσα χιλιομετρα βγάζεις. Βάζεις το μερικο χιλιομετρητη να μετραει, και εισαι κομπλε.Σωστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Παρακατω ΤΑ<Strom αυτο βλεπω γενικοτερα.Καθως τα ΤΑ βγαζουν ζεστη απο τον κινητηρα,καινε (αρκετα?) περισσοτερο και εχουν 21' μπροστα για off κατι που θα σε δυσκολευει στην πολη.Το XL700V Transalp(από 2008 δηλαδη και μετά)έχει 19άρη τροχό μπροστά.Ως προς την κατανάλωση των μοντέλων που αναφέρεις , έχω την αίσθηση ότι δεν είναι τόσο σημαντικές οι διαφορές ώστε να σε αποτρέψουν από την αγορά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Η διαφορά σε κατανάλωση ανάμεσα σε Transalp 700 08' και Kawasaki Versys του 14' είναι γύρω στα αμελητέα μετρημένο από ντεπόζιτο σε ντεπόζιτο με γρήγορο ρυθμό στον δρόμο. Η αγορά μηχανής είναι καθαρά θέμα γούστου όποιο σου αρέσει περισσότερο οπτικά και ταιριάζεις καλύτερα επάνω της, πάρτη και τελείωσε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Γενικά μια χαρά ικανοποιημένος είναι και ταξίδια σε Τσεχία, Πολωνία έχει πάει και χειμώνα ετοιμάζεται για Τουρκία και μέσα στην πόλη την κυκλοφορεί συνέχεια. Κάτι θέματα με τη μίζα τον βγάζει εδώ και καιρό.Το πιο βασικό και ο μόνος λόγος που δεν την έχω στην πρώτη επιλογή είναι ότι δεν έχει δείκτη βενζίνης, μόνο λαμπάκι,ολόκληρη μηχανή για ταξίδια. Χαχα οντως ρε φιλε αυτο που το πας..; xD Να σαι καλα κ ευχαριστω για τις πληροφοριες :) Το XL700V Transalp(από 2008 δηλαδη και μετά)έχει 19άρη τροχό μπροστά.Ως προς την κατανάλωση των μοντέλων που αναφέρεις , έχω την αίσθηση ότι δεν είναι τόσο σημαντικές οι διαφορές ώστε να σε αποτρέψουν από την αγορά. Καλησπερα,εχεις δικιο.Αναφερομουν στα παλαιοτερα μοντελα μα ξεχασα να το σημειωσω.Καλη σου μερα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 δεν ξέρω αν στο έγραψε κανένας, αλλάER-6N/ER6Fείναι το στανταράκι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VVV 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 δεν ξέρω αν στο έγραψε κανένας, αλλάER-6N/ER6Fείναι το στανταράκι!Ευχαριστώ... αλλά σε σχεδιασμό δε μου αρέσει και πολύ,ειδικά με το fairing. Κάτι πολύ σημαντικό. Ποιος ξέρει σίγουρα να μου πει ποτέ ξεκίνησε το injection στις μηχανές; Δηλαδή ΤΑ και Strom του '04 είναι έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VVV 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 KLE 500 '04 ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ... αλλά σε σχεδιασμό δε μου αρέσει και πολύ,ειδικά με το fairing.Κάτι πολύ σημαντικό. Ποιος ξέρει σίγουρα να μου πει ποτέ ξεκίνησε το injection στις μηχανές; Δηλαδή ΤΑ και Strom του '04 είναι έτσι; Στρομ ειναι ιτντζεκτιον τα τρανσαπ με το στρόγγυλο φανάρι είναι ψεκαστά τα άλλα με το χαμόγελο καρμπ. Όπως και το cbf καρμπ και μετά το 07 έγινε ψεκαστό έχει ασημί κινητήρα ενώ το παλιό μαύρο. To kle καλή τίμια επιλογή αλλά πολύ ψόφιο όταν το οδήγησα και μεταπωλητική 0 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2016 από τον BLoR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες