Jump to content
naftaras91

Εξερχόμενος από παρκάρισμα με έφαγε!!

Recommended Posts

Επανέρχομαι με νέα ερώτηση. Ξέρει κανείς αν πρέπει να πάρω βεβαίωση από το ΕΚΑΒ κιόλας και καλά ότι αυτό με προσκόμισε στο νοσοκομείο;

Πας στο γραφείο του ΕΚΑΒ, εκεί το εκδίδουν.

Καλύτερα ρώτα (κάποιον οδηγό ασθενοφόρου ή τροχαία κλπ) να σου πουν διεύθυνση.

Πιθανολογώ θα είναι στο κτήριο που είναι και το τηλ. κέντρο του ΕΚΑΒ.

Πρόσεξε, πιθανότατα να σου πουν να ξαναπεράσεις σε μια+ βδομάδα για να το πάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πας στο γραφείο του ΕΚΑΒ, εκεί το εκδίδουν.

Καλύτερα ρώτα (κάποιον οδηγό ασθενοφόρου ή τροχαία κλπ) να σου πουν διεύθυνση.

Πιθανολογώ θα είναι στο κτήριο που είναι και το τηλ. κέντρο του ΕΚΑΒ.

Πρόσεξε, πιθανότατα να σου πουν να ξαναπεράσεις σε μια+ βδομάδα για να το πάρεις.

Πάντως είναι κι αυτό στην ασφαλιστική απαραίτητο έγγραφο έτσι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά είναι απαραίτητο για περιπτώσεις άδεια από ΙΚΑ κλπ (ασφαλιστικό φορέα σου αν εργάζεσαι)

Επίσης είναι ένα επίσημο έγγραφο που θα αποδεικνύει πως υπήρξε υποψία τραυματισμού και δεν πήγες στο νοσοκομείο μετά από συμβουλή κάποιου φίλου (για να πιέσεις την ασφαλιστική για αποζημίωση)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επανέρχομαι με νέες πληροφορίες ο παππούς τελικά έχει δηλώσει ότι είχε μπει στο αμάξι, είχε ανάψει τη μηχανή και ειχε στρίψει τους τροχούς και τότε πήγα και έπεσα επάνω του. Κλαίμε η γελάμε ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

Δρομολογήθηκε και το χειρουργείο τέλος της εβδομάδας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δάκτυλος συγγενή ή δικηγόρου.

Φροντίστε με το δικηγόρο σου να τους δείξετε και την άλλη χρήση του.....δάκτυλου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δάκτυλος συγγενή ή δικηγόρου.

Φροντίστε με το δικηγόρο σου να τους δείξετε και την άλλη χρήση του.....δάκτυλου

Το κακό φίλε ξέρεις ποιο είναι; Ότι στο τέλος η ασφαλιστική του θα τα πληρώσει και αυτός απλά θα πάει στη λήξη του εξαμήνου να πληρώσει πάλι την ασφάλεια του αυτοκινήτου του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Το να τα αναγνωρίζουμε απλά δείχνει πως τα καταλάβαμε και ίσως θα τα αποφύγουμε την επόμενη φορά.

Αν κάποιος είναι μ@λάκας,  ιδιαίτερα σε μεγάλη ηλικία, θα παραμείνει μ@λάκας μέχρι να απαλλάξει τον πλανήτη από την παρουσία του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Το να τα αναγνωρίζουμε απλά δείχνει πως τα καταλάβαμε και ίσως θα τα αποφύγουμε την επόμενη φορά.

Αν κάποιος είναι μ@λάκας,  ιδιαίτερα σε μεγάλη ηλικία, θα παραμείνει μ@λάκας μέχρι να απαλλάξει τον πλανήτη από την παρουσία του

Απλά η μαλακία πρέπει να τιμωρείται. Γιατί όλοι είναι της λογικής ε και να τρακάρω η ασφαλιστική θα τα πληρώσει, το ποινικό, άμα πάω το πολύ πολύ να φάω καμία αναστολή και όλα κρέμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως ετσι ειναι.

Κατ εμε οταν ειναι τοσο πασιφανεστατη περιπτωση,το δικαστηριο επρεπε να κρινει οτι σκοπιμα το καθυστερει και επισης προκαλει και συμφωρηση στα δικαστηρια(καθως δεν ειναι και λιγοι αυτοι που κανουν αρνητικες ετσι για να σε μαμησουν) να ριχνει προστιμο στον υπαιτιο.

Αλλα ονειρα αυτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως ετσι ειναι.

Κατ εμε οταν ειναι τοσο πασιφανεστατη περιπτωση,το δικαστηριο επρεπε να κρινει οτι σκοπιμα το καθυστερει και επισης προκαλει και συμφωρηση στα δικαστηρια(καθως δεν ειναι και λιγοι αυτοι που κανουν αρνητικες ετσι για να σε μαμησουν) να ριχνει προστιμο στον υπαιτιο.

Αλλα ονειρα αυτα...

Σε τραυματισμούς πολλά θα έπρεπε να προβλέπονται φίλε, όπως και σε άλλους τομείς αυτού του γαμημένου κράτους.
Δεν γίνεται να σε γαμάει να σου μπλοκάρει την αποζημίωση, η τροχαία να κάνει 5 χρόνια να βγάλει το πόρισμα και αυτός να μένει αλώβητος αν και νομίζω μπορείς να του κάνεις προσωπική μήνυση για αυτό το λόγο. Ας μας ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάμε νέα δεδομένα. Πάει ο παππούς να απολογηθεί την τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα και παίρνει 48ωρη προθεσμία. Μου λέει ο αστυνομικός άμα την φέρει Παρασκευή νωρίς προλαβαίνουμε να την τελειώσουμε για να την έχεις στα χέρια σου. Τέλοσπαντων τον παίρνω σήμερα τηλ. και μου λεει ότι τον πήρε ο δικηγόρος και θα το πάει από εβδομάδα το υπόμνημα και ο αστυνομικός αύριο βγαίνει σε άδεια οπότε η δικογραφία πάει για τέλος Ιουλίου. Πόσο του γαμάς του παππού πείτε μου σας παρακαλώ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις την διεύθυνσή του, είναι κάτι παλικάρια, ISIS λέγονται, τους τη δίνεις και τους λες "Allahu Akbar" και θα καταλάβουν.:tongue:

Μεγάλος μαλάκας ο γέρος. Κάτι τέτοιοι που αντί να κάνουν ότι μπορούν να τελειώνουν το τραβάνε, θέλουν ξύλο. Ανεξαρτήτως ηλικίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις την διεύθυνσή του, είναι κάτι παλικάρια, ISIS λέγονται, τους τη δίνεις και τους λες "Allahu Akbar" και θα καταλάβουν.:tongue:

Μεγάλος μαλάκας ο γέρος. Κάτι τέτοιοι που αντί να κάνουν ότι μπορούν να τελειώνουν το τραβάνε, θέλουν ξύλο. Ανεξαρτήτως ηλικίας.

Που αυτός τώρα δεν θα έχει καμία κύρωση, πληρωθώ δεν πληρωθώ, αποζημιωθώ σήμερα ή μετά απο 5 χρόνια.

Έχω δει κάτι αντικείμενα στα είδη κάμπινγκ, θραύστες κρυστάλλων λέγονται. Του το βελάζεις το αμάξι ή όχι; 
:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θα την είχες στα χέρια σου κ πάλι.

Είναι σα το ανέκδοτο με τον νεκρό που λέει ο γιατρός στο νοσοκομείο "αν τον φέρνατε 5 λεπτά νωρίτερα θα τον σώζαμε"......

Ή το κλασικό "συγνώμη. Πριν από 10 λεπτάκια πουλήσαμε το τελευταίο πιρπιτσόλι (κόστους 0.83€) κ θα παραλάβουμε νέο σε δύο μήνες με το βαπόρι, αν δε το χτυπήσουν οι Σομαλοί που γουστάρουν τα πιρπιτσόλια"

Κ κλασικά το πιρπιτσόλι είναι εκείνο το τελευταίο παπαράκι που θέλει ο μάστορας για να δέσει το μοτέρ........και καλά....

Οπότε άδικα φουντώνεις παλίκαρε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξοπλίσου με υπομονή φίλε. Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις δυστυχώς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θα την είχες στα χέρια σου κ πάλι.

Είναι σα το ανέκδοτο με τον νεκρό που λέει ο γιατρός στο νοσοκομείο "αν τον φέρνατε 5 λεπτά νωρίτερα θα τον σώζαμε"......

Ή το κλασικό "συγνώμη. Πριν από 10 λεπτάκια πουλήσαμε το τελευταίο πιρπιτσόλι (κόστους 0.83€) κ θα παραλάβουμε νέο σε δύο μήνες με το βαπόρι, αν δε το χτυπήσουν οι Σομαλοί που γουστάρουν τα πιρπιτσόλια"

Κ κλασικά το πιρπιτσόλι είναι εκείνο το τελευταίο παπαράκι που θέλει ο μάστορας για να δέσει το μοτέρ........και καλά....

Οπότε άδικα φουντώνεις παλίκαρε.....

Πάντως μπορεί όντως στον μπάτσο να έλειπε μόνο η κατάθεση του σιχαμένου και να έστελνε μετά την δικογραφία για υπογραφές στον Δίκα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά  και γρήγορα όρθιος πάλι. 

Ελπίζω να έχεις περάσει ότι έχεις κ δεν έχεις από πράγματα  (εξοπλισμό,κινητό κλπ) ώστε να τους τα πάρεις. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά  και γρήγορα όρθιος πάλι. 

Ελπίζω να έχεις περάσει ότι έχεις κ δεν έχεις από πράγματα  (εξοπλισμό,κινητό κλπ) ώστε να τους τα πάρεις. 

Με αυτά θα ασχοληθεί η δικηγόρος φίλε. Είναι πολλά τα λεφτά για να πας μόνος σου, χωρίς δικηγόρο.

Το τι σου έσπασε στο τρακάρισμα γενικότερα πρέπει να το χεις δηλώσει κάπου νωρίτερα η πας και το ζητάς από το δικαστήριο κατευθείαν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε δικη μου περιπτωση πριν χρονια. ειχα τρακαρει με το αυτοκινητο νε ενα αλλο αυτοκινητο..  το αλλο το γιδι δεν παραδεχοταν οτι εφταιγε να τελειωνουμε..

καλεσε τροχαια.. του κοβουνε μια κληση επειδη δεν ειχε τα εγγραφα μαζι του.

κανουνε εκθεση στην οποια φαινοταν ξεκαθαρα οτι εφταιγε αυτος.  αλλα εκει . να το παει δικαστικα.. Ο δικηγορος της αλλης ασφαλιστικης μολις ειδε την εκθεση της τροχαιας τον συμβουλεψε να παραδεχτει υπαιτιοτητα γιατι θα χανανε το δικαστηριο.. απλα πραγματα... πιο πολυ απ ολα πιστευω τον χαλασε η κληση επειδη δεν ειχε ταυτοτητα κ διπλωμα πανω του... χαχαχαχ...  πολυ το γουσταρα πανω στα νευρα μου..!!!!

τωρα για τον καλο παππουλη τι να ευχηθουμε??? τι να πεις για εναν ανθρωπο 70 ετων που εχει αυτη την συμπεριφορα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε δικη μου περιπτωση πριν χρονια. ειχα τρακαρει με το αυτοκινητο νε ενα αλλο αυτοκινητο..  το αλλο το γιδι δεν παραδεχοταν οτι εφταιγε να τελειωνουμε..

καλεσε τροχαια.. του κοβουνε μια κληση επειδη δεν ειχε τα εγγραφα μαζι του.

κανουνε εκθεση στην οποια φαινοταν ξεκαθαρα οτι εφταιγε αυτος.  αλλα εκει . να το παει δικαστικα.. Ο δικηγορος της αλλης ασφαλιστικης μολις ειδε την εκθεση της τροχαιας τον συμβουλεψε να παραδεχτει υπαιτιοτητα γιατι θα χανανε το δικαστηριο.. απλα πραγματα... πιο πολυ απ ολα πιστευω τον χαλασε η κληση επειδη δεν ειχε ταυτοτητα κ διπλωμα πανω του... χαχαχαχ...  πολυ το γουσταρα πανω στα νευρα μου..!!!!

τωρα για τον καλο παππουλη τι να ευχηθουμε??? τι να πεις για εναν ανθρωπο 70 ετων που εχει αυτη την συμπεριφορα??

Εμένα μου κάνει εντύπωση που άλλα λένε στην τροχαία και άλλα λένε μετά αφού έχουν δασκαλευτεί. Δηλαδή με τι λογική;;;

Αυτός τουλάχιστον έφαγε και μία κλήση για να τον τσούξει, ο κωλόγερος τίποτα.

Τίποτα τι να ευχηθείς θάνατο μόνο. Από το να βρεθεί κι άλλος 25αρης στην κατάσταση μου, καλύτερα αυτός στη γη. Σκληρό, αλλά λογικό!

Και φυσικά δεν μιλάω για το αν το ήθελε ο άνθρωπος ή όχι. Όλοι έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις όπου κάνουμε κάτι χωρίς να το θέλουμε, αλλά η συμπεριφορά του μετά το ατύχημα είναι ανεκδιήγητη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μου κάνει εντύπωση που άλλα λένε στην τροχαία και άλλα λένε μετά αφού έχουν δασκαλευτεί. Δηλαδή με τι λογική;;;

Τίποτα τι να ευχηθείς θάνατο μόνο. Από το να βρεθεί κι άλλος 25αρης στην κατάσταση μου, καλύτερα αυτός στη γη. Σκληρό, αλλά λογικό!

Και φυσικά δεν μιλάω για το αν το ήθελε ο άνθρωπος ή όχι. Όλοι έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις όπου κάνουμε κάτι χωρίς να το θέλουμε, αλλά η συμπεριφορά του μετά το ατύχημα είναι ανεκδιήγητη.

προφανως καποιος στο συγγενικο του προσωπο τον συμβουλεψε... τι να πεις... περαστικα πανω απ ολα και ταχεια αναρρωση..!!!!

και πες του δικηγορου να δωσει πονο....!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε χρειάζεται να ευχηθείς κάτι. Πόσο μάλλον θάνατο κλπ.

Γιατί είναι και σκληρό και παράλογο.

Ξέρω πως περνάς δύσκολα, σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση και αντιλαμβάνεσαι το ότι στο λέω ειλικρινά.

Αλλά τα απανωτά λάθη του άλλου (λάθος οδήγηση, λάθος αντιμετώπιση κλπ) δε χρειάζεται να μας κάνουν απάνθρωπους/παράλογους κι εμάς.

Άσε τον δικηγόρο σου και το δικαστήριο να κρίνει και πιστεύω πως θα αποζημιωθείς καλά.

Δε λέω πως μια επιταγή θα μειώσει τους πόνους και τις δυσκολίες σας (εσένα και των δικών σου), αλλά το οφθαλμός αντί οφθαλμού δε θα έκανε κανένα καλό σε οποιαδήποτε φάση......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα